Ohjelmoida » sekalainen » ohjaimet

DriverScanner (Finnish) last ned
5 0 4413  

Lataa ilmainen DriverScanner täältä täältä ja saat päivitetyt kaikki ajurit Windowsilta.

DriverScanner on osaava ohjelma, jonka avulla tietokoneesi asennetut ohjaimet tarkistetaan tarkasti, jotta voit päivittää tietokoneesi suorituskykyäsi. Tämä ohjelma auttaa lisäämään tietokoneen suorituskykyä helposti ja turvallisesti skannaamalla ja päivittämällä ja asentamalla ohjaimet eri tietokoneen osiin. Täällä voit saada älykäs päivitystyökalu ilmaiseksi ja tanskaksi.

Mitä ajurit ovat?

Ajurit ovat ehdottoman välttämättömiä tietokoneesi suorituskyvylle. Esimerkiksi jos sinulla on näytönohjaimen ajuri, joka on vanhentunut, et todennäköisesti saisi grafiikkakortin täyden potentiaalin. Se ei ole vain näytönohjain, joka tarvitsee kuljettajia, kaiken äänikortin hiirtäsi, ja kuljettajien on asennettava ne. Käyttöjärjestelmäsi päivittää usein ajurit automaattisesti, mutta se ei yleensä ole riittävän yksityiskohtainen. Sovellus, kuten DriverScanner, on erinomainen, sillä kaikki ohjaimet löytyvät ja päivitetään. Tyypillisellä tietokoneella voi olla monia eri komponentteja ja laitteita, jotka edellyttävät ohjaimia, eikä DriverScanner tarvitse etsiä niitä manuaalisesti.

Tyypillisimmät ajurit, jotka vaativat asennusta:

  • Näyttö, hiiri, näppäimistö, CD / DVD
  • Ääni- ja näytönohjaimet
  • Emolevy ja BIOS, USB, modeemi ja verkkoadapteri
  • Kamera, tulostin, skanneri ja muut Plug & Play -laitteet

Mitä DriverScanner tekee?

Tietokoneessa on paljon ohjaimia, ja se on nopeasti tulossa käsittämätöntä, jos sinun on etsittävä ja löydettävä ne kaikki sekä varmistettava, että ne päivitetään. Siksi Unibule-ohjelmiston kaltainen ohjelma on älykäs ja innovatiivinen ohjelma, joka on täydellinen ratkaisu kuljettajien päivittämiseen. Ohjelma skannaa kaikki tietokoneeseen asennetut ohjaimet, kun taas DriverScanner tarkistaa Uniblue-kirjaston, jossa kaikki valtuutetut ohjaimet on lueteltu. Ohjelma tarkistaa, onko asennettuna vanhentuneet ohjaimet, jotka on poistettava tai päivitettävä.

Mitä hyötyä DriverScannerilla on?

On monia etuja, jotta kuljettajat pysyvät ajan tasalla. Sen lisäksi, että ohjainlukija auttaa pitämään ohjaimet hyvin päivitettynä, tietokone ja sen laitteistot ovat huippuluokkaa. Lisäksi ajuripäivityksessä on myös se etu, että voit parantaa laitteiston yhteensopivuutta ja vähentää järjestelmäkilpailuja sekä parantaa laitteiden suorituskykyä uusilla laitteiden ominaisuuksilla.

Kun olet asentanut DriverScannerin, ohjelma varmistaa, että päivität ja asentat kaikki ajurit, joiden avulla tietokoneesi tarvitsee toimia parhaalla mahdollisella tavalla. Ohjelma poistaa kaikki ohjaimen virheet ja varmistaa myös, että tietokoneesi, ohjelmisto- ja laitteistolaitteesi toimivat vakaina ja parannetaan aina, kun se on mahdollista.

Miksi minun pitäisi päivittää ohjaimet?

Useimmat ohjelmistot päivitetään jatkuvasti, ja sama koskee ajureita. Valmistaja päivittää jatkuvasti ajurit virheiden korjaamiseksi ja kehittää tuotteen toimimaan parhaiten. Valmistajat haluavat edistää uusinta teknologista kehitystään, ja tämä tulee usein osaksi uusia kuljettajia, ja se on siksi osa laitevalmistajien strategiaa pysyä markkinoilla. On tärkeää päivittää ohjaimet jatkuvasti, koska se saattaa aiheuttaa tai saattaa antaa toiminnallisuusongelmia. Jos ohjaimia ei päivitetä, sinulla saattaa olla ongelmia komponenteissa, joilla on yleisiä viestinnän ristiriitoja tai joiden loppuun saadaan kattava järjestelmäkatkoja, joita voit välttää pitämällä kaiken ajan tasalla. Vaikka se voi olla hieman vaativa päivittää kuljettajat koko ajan, on tärkeää saada se tehostamalla suorituskykyä. Uudet ohjaimet voivat auttaa ratkaisemaan laitteistotoimintojen toiminnallisuudet. Lisäksi on aina hyötyä pitää tietokoneesi kaikki ajan tasalla, kun saat paremman työskentelykoneen.

Helppous

DriverScanner on helppokäyttöinen ja helppokäyttöinen ja täällä voit saada ohjelman tanskaksi.

Kun skannaat tietokoneesi vanhentuneille ohjaimille, ohjelma antaa sinulle yksityiskohtaisen yleiskuvan siitä, mitä pitäisi päivittää ja mitä laitteita kyseinen ohjain kuuluu. Eri toimintoja on helppo säätääjoten jos et ole tekninen nero, voit todennäköisesti käyttää ohjelmaa.

DriverScannerin asennus ja käyttö

DriverScannerilla ei pidä pelätä pitkää ja monimutkaista asennusprosessia. Ohjelma on helppo asentaa tietokoneeseen ja käyttäjäystävälliset oppaat koko prosessin ajan. Kun sovellus on valmis, voit aloittaa skannauksen. DriverScanner etsii tietokoneesi välittömästi ajureista, jotka tarvitsevat päivityksen tai vaihdon. Skannaus kestää hetken, ja ohjelma näyttää, mitkä ajurit on päivitettävä. Näet yksityiskohtaisen yleiskatsauksen, jossa näet, mitä ohjelma havaitsi skannauksen aikana, joten voit helposti selata, millä laitteilla ajurit on päivitettävä.

Laitteistovaatimukset

Useimmat käyttöjärjestelmät ovat DriverScannerin tukemia, mutta joitain järjestelmävaatimuksia suositellaan, jotta saat kaiken irti ohjelmasta. Suosittelemme vähintään seuraavia järjestelmävaatimuksia:

  • 300 MHz: n Pentium-yhteensopiva tai parempi CPU
  • 256 Mt RAM-muistia
  • 8 Mt vapaata kiintolevytilaa
  • Näytön resoluutio on 800 x 600 pikseliä tai parempi
  • Sinun pitäisi olla yhteydessä Internetiin

Vaihtoehtoiset ohjelmat

Kuljettajan päivitykset ovat erittäin hyödyllisiä ja suosittuja, ja tietenkin niitä on paljon. Jos haluat tarkastella vaihtoehtoa skanneriin,

kokeile Advanced Driver Updater -ohjelmaa, joka etsii automaattisesti tietokoneeseen jo asennetut ohjaimet ja kertoo, haluatko päivittää tai asentaa joitain uusia ajureita parempaan suorituskykyyn ja toimintoihin. Advanced Driver Updater on erittäin täydellinen päivitystyökalu, ja sen lisäksi, että voit seurata ohjaimia, ohjelma varmistaa myös, että kaikki äänikortista näytönohjaimeen päivitetään. Mukana on myös DriverHub- ajurin päivitys, joka tarkistaa ja päivittää ohjaimet jatkuvasti. Ohjelma takaa kaiken ajantasaisuuden, mukaan lukien ajurit kaikille komponenteille.

Johtopäätös

DriverScanner on ilmeinen käytettäväksi, jos et halua käyttää rajoittamattomia määriä aikaa pitää kuljettajat ajan tasalla. Ohjelma auttaa sinua pitämään laitteesi ajan tasalla etsimällä vanhentuneita ja virheellisiä ajureita, jotka sinun pitäisi päivittää tai vaihtaa. Ohjelma toimii moitteettomasti ja auttaa sinua ylläpitämään ja päivittämään tietokonetta sekä komponenteiden suorituskykyä huipussaan. DriverScanner on erittäin käyttäjäystävällinen, joten tuskin ymmärrät ja saat tietoa eri ominaisuuksista. Todella hyvä ohjelmisto, kun kyse on ajurien ajamisesta.

Download DriverScanner (Finnish) 4.2.1.0

Screenshots
Program info
Type:
Trialware

Produsent:
Uniblue

Lagt til:
05-11-2018

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows XP, Vista, 7, 8 & 10

Størrelse:
7.5 Mb

Sist oppdatert:
05-11-2018
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR DRIVERSCANNER (FINNISH)

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and UNIBLUE and its affiliates (“UNIBLUE”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by UNIBLUE or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by UNIBLUE, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “UNIBLUE Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE UNIBLUE SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE UNIBLUE SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the UNIBLUE Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, UNIBLUE hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, UNIBLUE hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by UNIBLUE, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or UNIBLUE's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. UNIBLUE retains all right, title and interest in and to the UNIBLUE Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The UNIBLUE Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the UNIBLUE Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from UNIBLUE. All rights not expressly granted to you herein are reserved by UNIBLUE.

2 THIRD PARTY SERVICES
UNIBLUE Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via UNIBLUE Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the UNIBLUE Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the UNIBLUE Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of UNIBLUE Services, without the express prior written consent of UNIBLUE or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the UNIBLUE Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the UNIBLUE Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the UNIBLUE Services or this EULA, use or install the UNIBLUE Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the UNIBLUE Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that UNIBLUE may offer you a separate site license agreement to make the UNIBLUE Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the UNIBLUE Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the UNIBLUE Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the UNIBLUE Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such UNIBLUE Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the UNIBLUE Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The UNIBLUE Services may include measures to control access to the UNIBLUE Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only UNIBLUE Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the UNIBLUE Services will not function properly.
The UNIBLUE Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the UNIBLUE Services, and to the extent that your contributions through use of the UNIBLUE Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant UNIBLUE an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to UNIBLUE's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the UNIBLUE Services and related goods and services under applicable law. This license grant to UNIBLUE, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The UNIBLUE Services may require an internet connection to access the UNIBLUE Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the UNIBLUE Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to UNIBLUE Services. By using the UNIBLUE Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the UNIBLUE Services or certain features of the UNIBLUE Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the UNIBLUE Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
UNIBLUE respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. UNIBLUE's privacy policy as amended from time to time is available at www.uniblue.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. UNIBLUE’s Privacy Policy defines how, why and to which extent UNIBLUE collects and uses personal and non-personal information in relation to UNIBLUE's products and services. By installing, accessing or using the UNIBLUE Services you explicitly agree with the terms and conditions of UNIBLUE’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
UNIBLUE may license to you certain virtual goods to be used within UNIBLUE Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and UNIBLUE is not a party to the transaction.
UNIBLUE may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. UNIBLUE shall have no liability to you or any third party in the event that UNIBLUE exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT UNIBLUE IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
UNIBLUE warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, UNIBLUE agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by UNIBLUE. If the Software is no longer available, UNIBLUE retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by UNIBLUE and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the UNIBLUE address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE UNIBLUE SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. UNIBLUE, UNIBLUE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. UNIBLUE, UNIBLUE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE UNIBLUE SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE UNIBLUE SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE UNIBLUE SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER UNIBLUE SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE UNIBLUE SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY UNIBLUE, UNIBLUE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL UNIBLUE, UNIBLUE’S AFFILIATES, UNIBLUE’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE UNIBLUE SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT UNIBLUE, UNIBLUE’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, UNIBLUE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL UNIBLUE’S, UNIBLUE’S AFFILIATES’, UNIBLUE’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE UNIBLUE SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any UNIBLUE Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, UNIBLUE will be irreparably damaged, and therefore you agree that UNIBLUE shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or UNIBLUE means any legal entity that is directly or indirectly controlled by UNIBLUE for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold UNIBLUE, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the UNIBLUE Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. UNIBLUE reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on UNIBLUE’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the UNIBLUE Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at UNIBLUE's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST UNIBLUE ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@uniblue.com.