Ohjelmoida » Internet » selaimet

Firefox (Finnish) last ned
5 0 3162  

Lataa Firefox ilmaiseksi täältä. Firefox on yksi maailman suosituimmista selaimista.

Firefoxista tuli nopeasti monien tietokoneiden käyttäjien suosikkiselain, mikä on melko ymmärrettävää. Hyvin suunniteltu selain voi täydentää tietokoneen päivittäistä käyttöä, ja Firefox on suunniteltu siinä määrin hyvin.

Mozilla Firefox on nopea, helppo ja selkeä avoimen lähdekoodin selain, joka sisältää arvokkaita ominaisuuksia. Mozilla Firefox oli selaimen julkaisussa vuonna 2004 ensimmäinen selain, joka haastoi Microsoft Internet Explorerin määräävän aseman. Siitä lähtien Mozilla Firefox on ollut jatkuvasti esillä maailman suosituimpien selainten top 3: ssa.

Ja siksi. Firefox on nopea, monipuolinen selain, joka sisältää ponnahdusikkunoiden estämisen, välilehtien selaamisen, integroidun Google-haun, yksinkertaistetun yksityisyyden hallinnan, virtaviivaistetun selainikkunan, joka näyttää enemmän sivua kuin mikään muu selain. Ohjelma sisältää monia muita ominaisuuksia, jotka kumppanina käyttäjän kanssa auttavat häntä saamaan kaiken irti ajastaan verkossa.

Automaattinen salasana ja käyttäjänimi

Kuten totesin, Firefoxissa on joukko ominaisuuksia, jotka auttoivat tekemään selaimesta suositun. Joistakin ominaisuuksista on tullut vakiona viimeaikaisessa selaimen kehityksessä, mutta Firefox oli yksi ensimmäisistä, joka lisäsi ominaisuuksia, kuten muistaa käyttäjänimesi ja salasanasi kirjautuessasi sisään. Erittäin hyödyllinen ominaisuus, joka tekee työprosessista paljon avoimempaa. Tietysti on mahdollista poistaa automaattisen salasanatunnistuksen ja käyttäjänimen valinta, mutta käyttäjän käyttäjäystävällisyyden lisäksi automaattinen tunnistus tarkoittaa myös parannettua tietoturvaa. Jos tietokoneessasi pitäisi olla näppäimistön lukitsija, se ei voi tallentaa salasanaasi, koska et kirjoita sitä manuaalisesti käydessäsi eri verkkosivustoilla.

Kuten yllä on nähty, käyttäjänimen ja salasanan tunnistus on mahdollista poistaa. Lisäksi voidaan valita poikkeuksia, joten jos on tiettyjä verkkosivustoja, jotka saattavat muistaa tai ei muistaa salasanoja, lisää ne vain.

Helppo haku

Firefox on myös yksi nopeimmista selaimista, jotka etsivät verkossa. Syynä tähän on helppo navigointitoiminto, jonka Firefox on suunnitellut.

Voit vapaasti valita, tuleeko Firefoxin käyttää osoitepalkkia hakuun tai lisätä hakupalkki työkaluriviin. Seuraavaksi voit valita, mitä hakupalvelua haluat käyttää. Suosittelemme Googlen käyttämistä, koska Googlen on yleisesti tunnustettu olevan nopein ja toimivin hakukone markkinoilla.

Salamahakupalveluiden avulla voit valita hakukoneen, joka voi nopeasti aloittaa haun heti, kun kirjoitat haluamasi hakutermin.

Täällä olemme taas käyttäneet Googlea tavallisena hakupalveluna.  

Turvallinen selaaminen

Markkinoiden ensimmäisillä selaimilla oli pettymys suojausominaisuuksia, mutta ajan myötä turvallisesta selaamisesta tuli nopeasti uudempien selainten vakiotehtävä. Firefox ei todellakaan ole poikkeus tässä, koska Firefoxilla on melko tärkeät suojausominaisuudet esiasennettuna.

Jos käyt parhaillaan verkkosivustolla, joka uhkaa tietokoneesi terveyttä, Firefox hälyttää sinut automaattisesti.

Selaimen käyttö, joka pitää tietokoneesi suojassa suoraan lähteeltä, on valtava etu ja tarjoaa tilaa ja voittoa tietoturvaohjelmalle. Tyypillisin syy viruksiin, vakoiluohjelmiin ja muihin uhkaaviin haittaohjelmiin on kuitenkin lataamisen ja yleisen tiedostojen lataamisen kautta, mutta myös Firefox suojaa sinua.

Jos olet lataamassa epävarmaa tiedostoa, Firefox estää tiedoston automaattisesti. Jos olet täysin varma, että tiedosto ei ole vaarallinen, voit aina halutessasi ladata sen.

Yksityisyys verkossa

Online-tietosuoja on tulossa yhä ajankohtaisemmaksi, ja se voidaan saavuttaa monin tavoin. Firefoxilla sinulla on jo tietosuojaelementti. SilläKun painat Ctrl, shrift ja p samanaikaisesti, avautuu uusi ikkuna, joka sallii yksityisen selaamisen.

Tässä ikkunassa vierailemasi sivuja, hakuja, evästeitä ja väliaikaisia tiedostoja ei tallenneta. Kirjanmerkit ja ladatut tiedostot kuitenkin tallennetaan. Firefox on myös ainoa selain, josta tunnemme seurantasuojauksen. Se toimii kuten Firefox estää seurantatekniikoita, jotka yrittävät kerätä tietoja Internetissä tekemästäsi. Vaikka yksityinen selaaminen tarjoaa suhteellisen hyvän yksityisyyden suojan, et ole silti täysin tuntematon. Jos haluat täydellisen nimettömyyden, suosittelemme tarkistamaan tietosuojaluokkamme verkossa.

Suunnittelu ja helppokäyttöisyys

Kuvittelemme, että suunnittelija tuntee melko rajoitetun suunnitellessaan selainta. Selaimen pitäisi olla selkeä katsoa, ja ominaisuuksien ei pitäisi olla vaikea löytää, mutta silti niiden ei pitäisi olla liian piilotettuja. Pohjimmiltaan se on haastava tehtävä, mutta Firefox on silti onnistunut. Firefoxissa on uskomattoman helppo selata, ja ominaisuudet ovat piilotetut - mutta eivät niin piilossa, ettet löydä niitä nopeasti.

Hyvin kehitetty muotoilu tarkoittaa myös sitä, että kuka tahansa, riippumatta siitä kuinka teknisesti terävä voi olla mukana. Sen tuloksena on erinomainen helppokäyttöisyys, mikä on vain valtava plus.

Johtopäätös

On aivan ymmärrettävää, että Firefoxilla on niin suuri suosio tietokoneen käyttäjien keskuudessa. Tämä selain on salamannopea kaikille kuviteltavissa oleville tehtäville, ja laajennetut suojausominaisuudet ovat erinomainen lisäys. Lisäksi Firefox on ollut markkinoilla muutaman vuoden, joten kehittäjällä Mozillalla on jonkin verran kokemusta. Mozilla tarjoaa myös Firefoxille suhteellisen usein päivityksiä sekä suunnittelun että optimoinnin suhteen. Tämä tarkoittaa, että voit helposti tottua Firefoxiin, ja tällä selaimella on epäilemättä edelleen merkitystä tulevina vuosina.

Monet meistä toimistossa käyttävät Firefoxia päivittäin, koska se on yksi ehdottomista suosikkiselaimistamme, joten voimme vain suositella sitä.

Download Firefox (Finnish) 120.0

Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
Mozilla Foundation

Lagt til:
24-11-2023

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows, Mac, Linux, Chromebook, iOS & Android

Størrelse:
Mb

Sist oppdatert:
24-11-2023
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR FIREFOX (FINNISH)

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and MOZILLA FOUNDATION and its affiliates (“MOZILLA FOUNDATION”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by MOZILLA FOUNDATION or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by MOZILLA FOUNDATION, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “MOZILLA FOUNDATION Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE MOZILLA FOUNDATION SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE MOZILLA FOUNDATION SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the MOZILLA FOUNDATION Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, MOZILLA FOUNDATION hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, MOZILLA FOUNDATION hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by MOZILLA FOUNDATION, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or MOZILLA FOUNDATION's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. MOZILLA FOUNDATION retains all right, title and interest in and to the MOZILLA FOUNDATION Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The MOZILLA FOUNDATION Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the MOZILLA FOUNDATION Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from MOZILLA FOUNDATION. All rights not expressly granted to you herein are reserved by MOZILLA FOUNDATION.

2 THIRD PARTY SERVICES
MOZILLA FOUNDATION Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via MOZILLA FOUNDATION Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the MOZILLA FOUNDATION Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the MOZILLA FOUNDATION Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of MOZILLA FOUNDATION Services, without the express prior written consent of MOZILLA FOUNDATION or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the MOZILLA FOUNDATION Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the MOZILLA FOUNDATION Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the MOZILLA FOUNDATION Services or this EULA, use or install the MOZILLA FOUNDATION Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the MOZILLA FOUNDATION Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that MOZILLA FOUNDATION may offer you a separate site license agreement to make the MOZILLA FOUNDATION Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the MOZILLA FOUNDATION Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the MOZILLA FOUNDATION Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the MOZILLA FOUNDATION Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such MOZILLA FOUNDATION Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the MOZILLA FOUNDATION Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The MOZILLA FOUNDATION Services may include measures to control access to the MOZILLA FOUNDATION Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only MOZILLA FOUNDATION Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the MOZILLA FOUNDATION Services will not function properly.
The MOZILLA FOUNDATION Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the MOZILLA FOUNDATION Services, and to the extent that your contributions through use of the MOZILLA FOUNDATION Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant MOZILLA FOUNDATION an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to MOZILLA FOUNDATION's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the MOZILLA FOUNDATION Services and related goods and services under applicable law. This license grant to MOZILLA FOUNDATION, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The MOZILLA FOUNDATION Services may require an internet connection to access the MOZILLA FOUNDATION Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the MOZILLA FOUNDATION Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to MOZILLA FOUNDATION Services. By using the MOZILLA FOUNDATION Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the MOZILLA FOUNDATION Services or certain features of the MOZILLA FOUNDATION Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the MOZILLA FOUNDATION Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
MOZILLA FOUNDATION respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. MOZILLA FOUNDATION's privacy policy as amended from time to time is available at www.mozilla-foundation.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. MOZILLA FOUNDATION’s Privacy Policy defines how, why and to which extent MOZILLA FOUNDATION collects and uses personal and non-personal information in relation to MOZILLA FOUNDATION's products and services. By installing, accessing or using the MOZILLA FOUNDATION Services you explicitly agree with the terms and conditions of MOZILLA FOUNDATION’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
MOZILLA FOUNDATION may license to you certain virtual goods to be used within MOZILLA FOUNDATION Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and MOZILLA FOUNDATION is not a party to the transaction.
MOZILLA FOUNDATION may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. MOZILLA FOUNDATION shall have no liability to you or any third party in the event that MOZILLA FOUNDATION exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT MOZILLA FOUNDATION IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
MOZILLA FOUNDATION warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, MOZILLA FOUNDATION agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by MOZILLA FOUNDATION. If the Software is no longer available, MOZILLA FOUNDATION retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by MOZILLA FOUNDATION and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the MOZILLA FOUNDATION address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE MOZILLA FOUNDATION SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. MOZILLA FOUNDATION, MOZILLA FOUNDATION’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. MOZILLA FOUNDATION, MOZILLA FOUNDATION’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE MOZILLA FOUNDATION SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE MOZILLA FOUNDATION SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE MOZILLA FOUNDATION SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER MOZILLA FOUNDATION SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE MOZILLA FOUNDATION SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY MOZILLA FOUNDATION, MOZILLA FOUNDATION’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL MOZILLA FOUNDATION, MOZILLA FOUNDATION’S AFFILIATES, MOZILLA FOUNDATION’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE MOZILLA FOUNDATION SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT MOZILLA FOUNDATION, MOZILLA FOUNDATION’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, MOZILLA FOUNDATION’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL MOZILLA FOUNDATION’S, MOZILLA FOUNDATION’S AFFILIATES’, MOZILLA FOUNDATION’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE MOZILLA FOUNDATION SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any MOZILLA FOUNDATION Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, MOZILLA FOUNDATION will be irreparably damaged, and therefore you agree that MOZILLA FOUNDATION shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or MOZILLA FOUNDATION means any legal entity that is directly or indirectly controlled by MOZILLA FOUNDATION for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold MOZILLA FOUNDATION, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the MOZILLA FOUNDATION Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. MOZILLA FOUNDATION reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on MOZILLA FOUNDATION’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the MOZILLA FOUNDATION Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at MOZILLA FOUNDATION's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST MOZILLA FOUNDATION ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@mozilla-foundation.com.