Ohjelmoida » multimedia » kuvantaminen

Flameshot last ned
4 0 6365  

Ota helposti ja nopeasti kuvakaappauksia Flameshotilla, joka mahdollistaa myös niiden muokkaamisen ja lähettämisen internetiin! Työkalu on ilmainen Windowsille, Macille ja Linuxille!

Jos haluat auttaa ystävää tai työtoveria tietokoneongelman kanssa, kuvakaappaukset voivat olla suureksi avuksi. Eli tietokoneen näytön kuvat. Voit ottaa kuvia omasta näytöstäsi ja lähettää ne muille, jotta he voivat visuaalisesti nähdä, mitä haluat kertoa heille. Internet on täynnä kuvakaappaus työkaluja, ja tällä sivulla voit lukea Flameshotin arvostelun, joka on sekä avoimen lähdekoodin että 100% ilmainen.

Olipa käytössäsi Windows, Mac tai Linux, voit käyttää Flameshotia, koska työkalu on kehitetty kaikille kolmelle alustalle! Se voi olla etu, jos käytät usein eri tietokoneita ja haluat käyttää samaa kuvakaappaustyökalua niissä kaikissa.

Olemme testanneet Flameshotin Windows-versiota, ja tällä sivulla voit lukea pienestä arvostelusta kokemuksistamme ohjelman kanssa. Mainitsemme myös vaihtoehdon, jota voit kokeilla, jos haluat kokeilla erilaista kuvakaappaustyökalua.

Lataus ja asennus

Flameshotin lataamiseksi ja asentamiseksi sinun tarvitsee vain napsauttaa latauspainiketta kotisivullamme. Tämän jälkeen sinut ohjataan SourceForgen kotisivulle, jossa löydät kaikki asennustiedostot Windowsille, Macille ja Linuxille.

Kuten aiemmin mainittiin, olemme testanneet vain Flameshotin Windows-versiota, ja ohjelman asentaminen oli erittäin helppoa. Kuten alla olevasta GIF-kuvasta näkyy, asennus muistuttaa suurinta osaa muista Windows-asennuksista, joissa sinun tarvitsee vain napsauttaa läpi asennuksen.

Asennus kesti vain hetken tietokoneellamme, ja olimme jo valmiita aloittamaan Flameshotin käytön. Työpöydälle luodaan automaattisesti pikakuvake, jota voit napsauttaa avataksesi Flameshotin.

Kuinka Flameshot toimii

Kun avaat Flameshotin ensimmäistä kertaa, näet pienen ponnahdusikkunan, joka ilmestyy näytön nurkkaan. Tämä ikkuna kertoo sinulle, että Flameshot löytyy aloitusvalikon oikeasta reunasta yhtenä pienistä piilotetuista kuvakkeista. Ohjelma ei siis vie tilaa näytöltä, ennen kuin tarvitset sitä.

Kun haluat tallentaa kuvakaappauksen, voit joko napsauttaa aloitusvalikon kuvaketta tai painaa näppäimistön Print Screen -näppäintä. Tämän jälkeen sinulla on useita eri vaihtoehtoja. Esimerkiksi voit tallentaa nopeasti ja helposti koko näytön kuvan painamalla näppäinyhdistelmää CTRL+S. Vaihtoehtoisesti voit kopioida kuvakaappauksen leikepöydälle painamalla CTRL+C. Jos haluat ottaa kuvan jostakin tietystä näytöllä, voit valita alueen hiirellä. Valitettavasti et voi piirtää täysin vapaata muotoa.

Kun olet ottanut kuvakaappauksen, josta olet tyytyväinen, voit käyttää sisäänrakennettuja muokkaustyökaluja. Jos haluat korostaa jotain tiettyä, voit esimerkiksi piirtää nuolia ja lisätä numeroita. On myös toiminto, jolla voit sumentaa jotain, jos sinulla on esimerkiksi jotain henkilökohtaista, jota haluat tehdä epäselväksi.

Lisätoiminnallisuus ja ohjelman asetukset

Flameshot sisältää joitain lisätoimintoja, joita haluamme korostaa. Jotain todella fiksua on, että voit ladata kuvakaappaukset suoraan ohjelmasta Imgur-verkkopalveluun. Sen jälkeen voit lähettää linkin niille, jotka tarvitsevat pääsyn tiedostoihin. Valitettavasti Imgur on ainoa tuettu palvelu.

Jos haluat muuttaa, miten Flameshot toimii, sinun on siirryttävä ohjelman asetuksiin. Voit tehdä tämän napsauttamalla Flameshotin kuvaketta aloitusvalikossa ja napsauttamalla sitten "Configuration" -painiketta.

Asetuksissa, jotka näkyvät yllä olevassa GIF-kuvassa, voit muuttaa monia asioita. Voit esimerkiksi ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä erilaiset kuvanmuokkaustoiminnot. Voit myös määrittää, miten Flameshot nimetään automaattisesti kuvakaappauksillesi.

Mielenkiintoisia vaihtoehtoja

Verkkosivuiltamme löydät myös arvosteluja monista muista kuvakaappaustyökaluista, jotka löytyvät kuvankäsittelyohjelmien kategoriastamme, johon pääset tästä linkistä.

Hyvä vaihtoehto on Sniptool, jonka arvostelun voit lukea täältä. Sniptoolissa on kaksi erittäin hyödyllistä ominaisuutta, joita ei ole Flameshotissa. Ensinnäkin voit vapaasti valita hiirellä, mitä haluat ottaa kuvakaappauksen, ja tämä voi olla missä tahansa muodossa. Voit esimerkiksi piirtää ympyrän ympärille jotain tiettyä, mitä haluat tallentaa. Lisäksi voit tallentaa näytön videoita, mikä on erittäin kätevää, koska joskus videoista on enemmän hyötyä kuin kuvista.

Sniptoolilla on kuitenkin se haittapuoli, ettei siinä ole lataustoimintoa. Jos haluat ladata kuvakaappauksesi Imgur-palveluun Sniptoolilla, sinun on tehtävä se manuaalisesti tai asennettava toinen ohjelma.

Periaatteessa sinun ei kuitenkaan tarvitse asentaa paljon ohjelmia, jos haluat vain ottaa yksinkertaisen kuvakaappauksen etkä tarvitse samalla paljon ylimääräisiä hienoja toimintoja. Jos käytät Windowsia, voit käyttää sisäänrakennettua Snipping Toolia, johon pääset näppäinyhdistelmällä Windows-näppäin+Shift+S. Microsoft on julkaissut pienen oppaan ohjelmaan, johon pääset tästä. Jos tietokoneesi on Mac, voit lukea Applen oppaan monista sisäänrakennetuista kuvakaappausominaisuuksista macOS: ssa tästä linkistä. Jos käyttöjärjestelmäsi on Linux, suosittelemme hakemaan googlen, joka koskee tiettyä Linux-versiotasi.

Johtopäätös

Kokonaisuutena arviomme on, että Flameshot on luotettava työkalu. Siinä on useita erittäin älykkäitä ominaisuuksia, se on helppo käyttää ja se on kehitetty sekä Windowsille, Macille että Linuxille. Ja lisäksi se on täysin ilmainen ja avoimen lähdekoodin!

Flameshot ei kuitenkaan ole täydellinen. Jos haluat vaihtoehdon, joka voi esimerkiksi tallentaa näytön videoita, suosittelemme kokeilemaan Sniptoolia. Lisäksi voit myös valita käyttää vain sisäänrakennettuja toimintoja, kuten Windowsissa ja macOSissa, kuten yllä olevassa arvostelussa kuvattiin.

Haluamme myös korostaa, että arvioimme jatkuvasti uutta ohjelmistoa, joten toivomme, että palaat pian käymään kotisivullamme uudelleen!

Download Flameshot 12.1.0

Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
Flameshot contributors

Lagt til:
10-01-2023

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows, Mac & Linux

Størrelse:
Mb

0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR FLAMESHOT

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and FLAMESHOT CONTRIBUTORS and its affiliates (“FLAMESHOT CONTRIBUTORS”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by FLAMESHOT CONTRIBUTORS or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by FLAMESHOT CONTRIBUTORS, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “FLAMESHOT CONTRIBUTORS Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE FLAMESHOT CONTRIBUTORS SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE FLAMESHOT CONTRIBUTORS SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the FLAMESHOT CONTRIBUTORS Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, FLAMESHOT CONTRIBUTORS hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, FLAMESHOT CONTRIBUTORS hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by FLAMESHOT CONTRIBUTORS, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or FLAMESHOT CONTRIBUTORS's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. FLAMESHOT CONTRIBUTORS retains all right, title and interest in and to the FLAMESHOT CONTRIBUTORS Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The FLAMESHOT CONTRIBUTORS Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the FLAMESHOT CONTRIBUTORS Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from FLAMESHOT CONTRIBUTORS. All rights not expressly granted to you herein are reserved by FLAMESHOT CONTRIBUTORS.

2 THIRD PARTY SERVICES
FLAMESHOT CONTRIBUTORS Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via FLAMESHOT CONTRIBUTORS Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the FLAMESHOT CONTRIBUTORS Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the FLAMESHOT CONTRIBUTORS Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of FLAMESHOT CONTRIBUTORS Services, without the express prior written consent of FLAMESHOT CONTRIBUTORS or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the FLAMESHOT CONTRIBUTORS Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the FLAMESHOT CONTRIBUTORS Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the FLAMESHOT CONTRIBUTORS Services or this EULA, use or install the FLAMESHOT CONTRIBUTORS Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the FLAMESHOT CONTRIBUTORS Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that FLAMESHOT CONTRIBUTORS may offer you a separate site license agreement to make the FLAMESHOT CONTRIBUTORS Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the FLAMESHOT CONTRIBUTORS Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the FLAMESHOT CONTRIBUTORS Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the FLAMESHOT CONTRIBUTORS Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such FLAMESHOT CONTRIBUTORS Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the FLAMESHOT CONTRIBUTORS Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The FLAMESHOT CONTRIBUTORS Services may include measures to control access to the FLAMESHOT CONTRIBUTORS Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only FLAMESHOT CONTRIBUTORS Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the FLAMESHOT CONTRIBUTORS Services will not function properly.
The FLAMESHOT CONTRIBUTORS Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the FLAMESHOT CONTRIBUTORS Services, and to the extent that your contributions through use of the FLAMESHOT CONTRIBUTORS Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant FLAMESHOT CONTRIBUTORS an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to FLAMESHOT CONTRIBUTORS's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the FLAMESHOT CONTRIBUTORS Services and related goods and services under applicable law. This license grant to FLAMESHOT CONTRIBUTORS, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The FLAMESHOT CONTRIBUTORS Services may require an internet connection to access the FLAMESHOT CONTRIBUTORS Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the FLAMESHOT CONTRIBUTORS Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to FLAMESHOT CONTRIBUTORS Services. By using the FLAMESHOT CONTRIBUTORS Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the FLAMESHOT CONTRIBUTORS Services or certain features of the FLAMESHOT CONTRIBUTORS Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the FLAMESHOT CONTRIBUTORS Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
FLAMESHOT CONTRIBUTORS respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. FLAMESHOT CONTRIBUTORS's privacy policy as amended from time to time is available at www.flameshot-contributors.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. FLAMESHOT CONTRIBUTORS’s Privacy Policy defines how, why and to which extent FLAMESHOT CONTRIBUTORS collects and uses personal and non-personal information in relation to FLAMESHOT CONTRIBUTORS's products and services. By installing, accessing or using the FLAMESHOT CONTRIBUTORS Services you explicitly agree with the terms and conditions of FLAMESHOT CONTRIBUTORS’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
FLAMESHOT CONTRIBUTORS may license to you certain virtual goods to be used within FLAMESHOT CONTRIBUTORS Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and FLAMESHOT CONTRIBUTORS is not a party to the transaction.
FLAMESHOT CONTRIBUTORS may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. FLAMESHOT CONTRIBUTORS shall have no liability to you or any third party in the event that FLAMESHOT CONTRIBUTORS exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT FLAMESHOT CONTRIBUTORS IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
FLAMESHOT CONTRIBUTORS warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, FLAMESHOT CONTRIBUTORS agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by FLAMESHOT CONTRIBUTORS. If the Software is no longer available, FLAMESHOT CONTRIBUTORS retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by FLAMESHOT CONTRIBUTORS and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the FLAMESHOT CONTRIBUTORS address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE FLAMESHOT CONTRIBUTORS SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. FLAMESHOT CONTRIBUTORS, FLAMESHOT CONTRIBUTORS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. FLAMESHOT CONTRIBUTORS, FLAMESHOT CONTRIBUTORS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE FLAMESHOT CONTRIBUTORS SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE FLAMESHOT CONTRIBUTORS SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE FLAMESHOT CONTRIBUTORS SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER FLAMESHOT CONTRIBUTORS SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE FLAMESHOT CONTRIBUTORS SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY FLAMESHOT CONTRIBUTORS, FLAMESHOT CONTRIBUTORS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL FLAMESHOT CONTRIBUTORS, FLAMESHOT CONTRIBUTORS’S AFFILIATES, FLAMESHOT CONTRIBUTORS’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE FLAMESHOT CONTRIBUTORS SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT FLAMESHOT CONTRIBUTORS, FLAMESHOT CONTRIBUTORS’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, FLAMESHOT CONTRIBUTORS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL FLAMESHOT CONTRIBUTORS’S, FLAMESHOT CONTRIBUTORS’S AFFILIATES’, FLAMESHOT CONTRIBUTORS’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE FLAMESHOT CONTRIBUTORS SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any FLAMESHOT CONTRIBUTORS Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, FLAMESHOT CONTRIBUTORS will be irreparably damaged, and therefore you agree that FLAMESHOT CONTRIBUTORS shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or FLAMESHOT CONTRIBUTORS means any legal entity that is directly or indirectly controlled by FLAMESHOT CONTRIBUTORS for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold FLAMESHOT CONTRIBUTORS, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the FLAMESHOT CONTRIBUTORS Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. FLAMESHOT CONTRIBUTORS reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on FLAMESHOT CONTRIBUTORS’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the FLAMESHOT CONTRIBUTORS Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at FLAMESHOT CONTRIBUTORS's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST FLAMESHOT CONTRIBUTORS ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@flameshot-contributors.com.