Ohjelmoida » turvallisuus » antivirus

Norton AntiVirus last ned
5 0 3  

Täältä voit ladata tanskalaisen Norton AntiVirus -version maksutta, joka on yksi maailman yleisimmin käytetyistä ja arvostetuista virustentorjuntaohjelmista. Voit myös hankkia täydellisen version, joka suojaa laitettasi vain 255 dollarin yläpuolella.

Tietokoneesta on tullut elämämme pallo, johon suuri osa toiminnastamme on siirtynyt hitaasti, mutta tasaisesti. Se on kaikkea työstä, nautinnosta ja muista mitä voitte kuvitella. Ei ole yhtä ongelmaa, jota ei voida ratkaista tietokoneella, joten kehitys on tietysti luonnollista. Siksi on myös tärkeää pitää se turvassa. Internetissä ei ole poliisia, tässä on sinun suojella itseäsi.

Valmistajan Symantecin Norton AntiVirus -sovelluksella saat kaiken tarvittavan turvallisuutesi ylläpitämiseksi sekä verkossa että fyysisellä tietokoneellasi.

Suojaa järjestelmäsi Nortonin monilla tehokkailla työkaluilla

Norton AntiVirus on yksi alan parhaista ohjelmista, kun kyse on virussuojauksesta ja muista haitallisista tiedostoista ja ohjelmistoista. Olet luultavasti kuullut siitä kuten Bullguard tai Avast! Maine ja hyvä maine eivät ole sattuneet sattumalta.

Norton AntiVirus sisältää eräitä alan vahvoimmista ja nykyaikaisimmista työkaluista, jotka suojaavat sinua ja tietokonetta haitallisilta tiedostoilta. Tietysti, kuten kaikki virustorjuntaohjelmat, voit aloittaa tarkistuksen, joka on joko syvällinen tai vain pintaskannaus. Se riippuu siitä, mitä tarvitset ja mihin sinulla on aikaa. Voit asettaa Norton AntiVirusin tekemään tämä automaattisesti puolestasi kerran.

Norton AntiVirus toimii myös reaaliajassa eli tietokoneen ja ohjelmien käytön aikana. Siksi Norton AntiVirus toimii taustalla ja skannaa hitaasti asioita, joita käytät ohjelmien käyttäytymisen analysoimiseen. Jos on ohjelma, joka ei salli tai jonka ei pitäisi sallia, Norton AntiVirus astuu sisään, estää toiminnan ja ilmoittaa sinulle, jotta voit toimia itse. Mitään ei tehdä ilman lupaasi.

Suojaa henkilöllisyyttäsi ja käyttäytymistäsi Internetissä

Norton Antivirus ei suojaa vain tietokonettasi, vaan myös henkilöllisyyttäsi ja käyttäytymistäsi Internetissä. Siellä on paljon pahantahtoisia ihmisiä, jotka haluavat saada käsiksi henkilökohtaisia tietojasi ympärilläsi. Se voi olla joko kiristää sinua tai myydä nämä tiedot muille. He suorittavat tämän tyypillisesti joko houkuttelemalla ohjelmistot tietokoneellesi latauksien tai sähköpostien avulla, jotka voivat siepata nämä tiedot, lähettämällä sinulle sähköpostia tai pääsemällä heidän verkkosivustoille, joka sitten lopettaa tietosi nopeasti.

Täällä Norton AntiVirus kuitenkin astuu sisään ja suojaa sinua. Norton AntiVirus -identiteettisuojauksella olet suojattu kaikenlaisilta hyökkäyksiltä, jotka yrittävät varastaa henkilökohtaisia ja arkaluontoisia tietojasi. Voit siis olla aina turvallinen käyttäessäsi pankkitietojasi jne. Verkossa.

Lisäksi on olemassa yleinen Internet-suoja, joka estää sinua pääsemästä haitallisille sivuille ja lataamasta tietokoneellesi ohjelmistoja, joita on pidetty haitallisina.

Niille, jotka haluavat turvallisen ja luotettavan suojan kaikilta vaaroilta

Kuten totesin, Norton AntiVirus on huippuluokkaa Internet-suojauksessa, ja sinä tietokoneen käyttäjä ansaitset vain parasta. Loppujen lopuksi luotamme suuresti tähän maagiseen koneeseen ja yleisesti Internetiin, ja jotta voisimme ylläpitää tätä uskoa, ihmisen on myös voitava liikkua sinne kärsimättä ahdistuksesta ja katastrofista.

Norton AntiVirus on täydellinen ilmainen ohjelma tämän tietoturvan saavuttamiseksi. Yrityksellä on takana useita vuosia, joten kaiken takana oleva tekniikka on niin kehittynyttä ja vahvaa, että sen on melkein mahdotonta liukua läpi kilpeensä. Jos haluat todella olla varma tietokoneen ja Internetin käytöstä, Norton AntiVirus on ehdottomasti sinulle.

Pysy aina selkeästi järjestelmässäsi tapahtuvasta

Norton AntiVirus on virustentorjuntaohjelma, jolla on monia eri puolia. Jotkut ohjelman piirteistä ovat työkaluja, joita sinulle tarjotaan ansaitaksesi voittoa tietokoneellasi tapahtuvista asioista. Esimerkiksi, se voi olla sen suorituskyky ja mikä vaikuttaa siihen. Täällä Norton AntiVirus voi myös käydä tekemässä säätöjä.

<p> Ja sitten on mainittava myös, että ohjelmaan sisältyy mahdollisuuksia optimoida järjestelmäsi puhdistamalla vanhat tiedostot ja järjestelmätietokannat, joita ei pitäisi olla siellä. Nämä tiedostot ovat yleensä viruksen helppo tartuttaa, ja niiden poistaminen on poistanut vielä yhden tietoturvariskin.

Herkullinen ja luotettava muotoilu, joka ei sekoita

Yksi parhaimmista asioista Norton AntiVirusissa on mukana tuleva ehdottoman herkullinen muotoilu. Se tekee ohjelmasta helppokäyttöisen, ja se on vain hyvä asia. Mikään ei voi sekoittaa, kaikki on hyvin selkeää ja terävää, joten voit selata nopeasti eri toimintoja ja hallita järjestelmääsi.

Norton AntiVirus -värin asettelu on klassinen valkoisen, mustan ja keltaisen yhdistelmä, joka on ilo silmälle. Kun asiat ovat tietokoneesi huippukunnossa, ne korostetaan miellyttävällä ja rauhoittavalla vihreällä, ja jos on jotain vialla, stressaava punainen kehottaa sinua tekemään jotain ongelman ratkaisemiseksi. Valkoinen dominointi korostaa luonnollisesti näitä värejä, jolloin niistä tulee selviä signaalivärejä.

Kaikissa ominaisuuksissa ja osioissa on lyhyet ja pienet selitykset, jotka opettavat sinulle mitä tehdä ja kuinka käyttää niitä lyhyessä ajassa, joten käyttäjäystävällisyys on korkea.

Vaihtoehtoinen ohjelmisto

Voit etsiä myös muualta kuin Norton AntiVirus. Yksi tällainen sivusto voi olla valmistaja AVG Technologies AVG Antivirus Free. AVG Antivirus Free tarjoaa tehokkaita suojauksia, jotka vahvistavat ja suojaavat yksityiselämäsi kaikkia näkökohtia verkossa sekä tietokonetta. Sen voi ladata ilmaiseksi täältä.

Johtopäätös

Norton AntiVirus on ehdottoman fantastinen ohjelma, joka varmistaa tietoturvasi tietokoneellasi ja online-maailmassa. Monien ominaisuuksiensa ansiosta olet suojattu kaikilla rintamilla, minkä vuoksi Norton AntiVirus -ohjelmaa voidaan suositella vain.

Download Norton AntiVirus

Video
Screenshots
Program info
Type:
Shareware

Produsent:
Symantec

Lagt til:
27-10-2022

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows 10 / 8 / Windows 7 / XP / XP Pro / Vista

Størrelse:
123 Mb

Sist oppdatert:
27-10-2022
369
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR NORTON ANTIVIRUS

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and SYMANTEC and its affiliates (“SYMANTEC”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by SYMANTEC or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by SYMANTEC, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “SYMANTEC Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE SYMANTEC SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE SYMANTEC SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the SYMANTEC Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, SYMANTEC hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, SYMANTEC hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by SYMANTEC, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or SYMANTEC's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. SYMANTEC retains all right, title and interest in and to the SYMANTEC Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The SYMANTEC Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the SYMANTEC Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from SYMANTEC. All rights not expressly granted to you herein are reserved by SYMANTEC.

2 THIRD PARTY SERVICES
SYMANTEC Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via SYMANTEC Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the SYMANTEC Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the SYMANTEC Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of SYMANTEC Services, without the express prior written consent of SYMANTEC or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the SYMANTEC Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the SYMANTEC Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the SYMANTEC Services or this EULA, use or install the SYMANTEC Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the SYMANTEC Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that SYMANTEC may offer you a separate site license agreement to make the SYMANTEC Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the SYMANTEC Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the SYMANTEC Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the SYMANTEC Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such SYMANTEC Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the SYMANTEC Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The SYMANTEC Services may include measures to control access to the SYMANTEC Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only SYMANTEC Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the SYMANTEC Services will not function properly.
The SYMANTEC Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the SYMANTEC Services, and to the extent that your contributions through use of the SYMANTEC Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant SYMANTEC an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to SYMANTEC's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the SYMANTEC Services and related goods and services under applicable law. This license grant to SYMANTEC, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The SYMANTEC Services may require an internet connection to access the SYMANTEC Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the SYMANTEC Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to SYMANTEC Services. By using the SYMANTEC Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the SYMANTEC Services or certain features of the SYMANTEC Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the SYMANTEC Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
SYMANTEC respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. SYMANTEC's privacy policy as amended from time to time is available at www.symantec.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. SYMANTEC’s Privacy Policy defines how, why and to which extent SYMANTEC collects and uses personal and non-personal information in relation to SYMANTEC's products and services. By installing, accessing or using the SYMANTEC Services you explicitly agree with the terms and conditions of SYMANTEC’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
SYMANTEC may license to you certain virtual goods to be used within SYMANTEC Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and SYMANTEC is not a party to the transaction.
SYMANTEC may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. SYMANTEC shall have no liability to you or any third party in the event that SYMANTEC exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT SYMANTEC IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
SYMANTEC warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, SYMANTEC agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by SYMANTEC. If the Software is no longer available, SYMANTEC retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by SYMANTEC and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the SYMANTEC address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE SYMANTEC SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. SYMANTEC, SYMANTEC’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. SYMANTEC, SYMANTEC’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE SYMANTEC SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE SYMANTEC SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE SYMANTEC SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER SYMANTEC SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE SYMANTEC SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY SYMANTEC, SYMANTEC’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL SYMANTEC, SYMANTEC’S AFFILIATES, SYMANTEC’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE SYMANTEC SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT SYMANTEC, SYMANTEC’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, SYMANTEC’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL SYMANTEC’S, SYMANTEC’S AFFILIATES’, SYMANTEC’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE SYMANTEC SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any SYMANTEC Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, SYMANTEC will be irreparably damaged, and therefore you agree that SYMANTEC shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or SYMANTEC means any legal entity that is directly or indirectly controlled by SYMANTEC for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold SYMANTEC, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the SYMANTEC Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. SYMANTEC reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on SYMANTEC’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the SYMANTEC Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at SYMANTEC's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST SYMANTEC ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@symantec.com.