FAQ

 

Usein kysytyt kysymykset

Käyttäjät saavat säännöllisesti erilaisia ​​kysymyksiä. Jotkut kysymykset tulevat usein takaisin, ja olemme päättäneet lähettää tänne.

Q: Löysin pelin, jonka haluan ladata, mutta ei latauslinkkiä?

A: Meillä on muutama arvostelu vanhoista peleistä, joita ei voi ladata. Tavallisen latauslinkin sijasta löydät tekstin "Review". Syynä siihen, että peliä ei voi ladata, on se, että valmistaja ei ole vielä luovuttanut hylkäyksistä. Heti kun tämä tapahtuu, voit ladata pelin täällä DLC yksityiskohtia.

Q: Olen ladannut pelin, mutta se ei toimi?

A: Olet todennäköisesti ladannut hylkäyspelien pelin. Tämä tarkoittaa sitä, että peli on niin vanha, että valmistaja on julkaissut sen. Lisäksi se tarkoittaa, että tietokoneesi on todennäköisesti uusi peli. Onneksi tähän on ratkaisu, ja sitä kutsutaan nimellä Dosbox. Dosbox on ohjelma, jonka ansiosta tietokoneesi on sitä mieltä, että se on vanhempi kuin se - mutta vain pelaamisen aikana. Voit ladata DOSBox tästä lisätietoja ja lue meidän Dosbox-oppaamme täältä .

K: Olen menettänyt sovelluksen pelin tai rekisteröinti avaimen että olen ostettu downloadcentral.fi - mitä pitäisi tehdä?

A: Jos olet ladannut hakemuksesi osoitteessa downloadcentral.fi ja ostanut sen myöhemmin, valmistaja on myynyt sen sinulle. Myymme nimittäin ole ohjelmien tiedot ja peli lisätietoja downloadcentral.fi. Sen sijaan tarjoamme arvosteluja, välimuistitiedostoja ja linkkejä mm. paikka, jossa voit ostaa mainitut tiedostot. Ohjelman, pelin tai rekisteröintisymbolin hankkiminen ei kuitenkaan ole yleensä ongelma, jos olet menettänyt sen. Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä valmistajaan. Löydät linkin valmistajalle määritetyn ohjelman tai pelin tarkistuksen aikana. Jos sinulla on ongelmia valmistajan kanssa, autan sinua mielellämme.

Q: Jotain ei tapahdu, kun painan Lataa

A: Joissakin selaimissa sinun on vahvistettava, että haluat todella ladata nykyisen tiedoston ennen kuin se voidaan ladata. Ominaisuus on suunniteltu suojaamaan käyttäjiä lataamasta ei-toivottuja ohjelmia. Toiminto näkyy yleensä, kun selaimen yläosassa näkyy keltainen viiva. Sen pitäisi klikata ja vahvistaa, että haluat ladata.

K: Onko tiedostojen lataaminen downloadcentral.fi -sivustolta laillista?

A: Lataa Central.no tarjoaa vain oikeutettuja tiedostoja. Voit turvallisesti ladata tämän sivun kaikki sivut ilman, että pääset eroon lain.

K: Onko tiedostoja ladattavissa turvallisesti downloadcentral.fi:lta?

: Olemme skannataan kaikki tiedostot, jotka voit ottaa kiinni downloadcentral.fi Norton 360 yksityiskohtia, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että tiedostoja, joista lataat täältä, on viruksia. Suosittelemme kuitenkin, että suojaat oman tietokoneesi ilmaiseksi. Lue miten klikkaamalla tästä lisätietoja.

Q: saan varoituksia viruksista ladattavassa tiedostossa osoitteesta downloadcentral.fi!

A: On hyvin todennäköistä, että puhutaan ns. vääriä positiivisista. Tämä tarkoittaa, että virustorjuntaohjelmasi katsoo, että kyseessä on virus tai vastaava. mutta todellisuudessa se on vain vaaraton ohjelma. Varsinkin vapaa virustentorjuntaohjelmat tarjoavat usein vääriä positiivisia hälytyksiä, joiden avulla voit hankkia ohjelman täydellisen version.