Ohjelmoida » multimedia » kuvantaminen

Paint.NET last ned
5 0 6097  

Paint.NET on ilmainen vaihtoehto kuvankäsittelyohjelmisto. Ohjelma on ladattavissa täältä.

Tänään on paljon kuvankäsittelyohjelmia. Useimpien suurimpana haittapuolena on, että ne yleensä maksavat paljon rahaa. Onneksi on myös kuvankäsittelyohjelmia, kuten Paint.NET, joilla on kaikki tarvittavat ominaisuudet, mutta jotka voivat olla täysin vapaita käyttämään.

Paint.NET voidaan nähdä amatööri vaihtoehtona Adobe Photoshop CS6, ja se on myös totta jossain määrin. Paint.NET on epäilemättä paljon helpompi käyttää, mutta emme heti näe sitä haittana. Vaikka sinulla ei ole mitään ymmärrystä kuvankäsittelystä, voit todennäköisesti tehdä sen, mitä haluat Paint.NETin avulla.

Amatööri tai käyttäjäystävällinen?

Paint.NET on äärimmäisen yksinkertainen. Se on vähän maku, jos olet sen fani tai vihaa sitä. Mutta me todella pidämme siitä nyt. On selvää, ja kaikki painikkeet ovat oikeassa paikassa. Asennuksen jälkeen kesti vain viisi minuuttia, ennen kuin meidät saatiin täysin käyttöön.

Paint.NET muistuttaa todella alkuperäisestä Paintista, joka on mukana kaikissa Windows-järjestelmissä. Ero on kuitenkin siinä, että Paint.NET: llä on kaikki samat ominaisuudet kuin Adobe Photoshop CS6: lla. Ominaisuudet, kuten varasto, lasso, valinta, taikasauva ja paljon muuta. Lisäksi voit avata ja tallentaa mihin tahansa mahdolliseen muotoon. Paint.NET on helposti saavutettavissa ja jopa ihmiset, joilla ei ole kokemusta kuvankäsittelystä, voivat liittyä helposti ja yrittää olla luovia.

Meren hyödyllisiä ominaisuuksia

Kuten sanottu, tässä ohjelmistossa on ominaisuuksia, jotka lakkaavat. Voit tehdä yksinkertaisia kuvankäsittelyjä, tai voit kokeilla jotain edistyneempää, mutta ennen kuin voit tehdä sen, sinun täytyy tietää joitakin toimintoja. Ensimmäinen asia on tehdä kankaalle.

Kun luot kankaalle, voit tietysti valita vapaasti sen koon. Luomisen jälkeen vain mielikuvitus asettaa rajat. Jos olet aiemmin työskennellyt kuvankäsittelyllä, niin "kerros" -toiminto ei todennäköisesti ole mikään uusi.

Jos olet lisännyt kuvaan "kerroksen", voit kopioida kuvia olemassa olevan kuvan päälle - koskettamatta kaikkea.

Kuten yllä oleva GIF kuvaa, on kerrosfunktion avulla mahdollista luoda joitakin melko luovia kuvia. Jos ohjelma tuntuu tylsältä, on hyvä tarkistaa, onko sinulla uusin verkkokehyksen versio. Jos olet epävarma, tarkista se Microsoft-kaupasta. Se on täysin ilmainen.

Eri muodot

Jos olet aloittelija kuvantamisessa, on tärkeää tietää, että on olemassa useita erilaisia kuvamuotoja, joista jokaisella on etunsa ja haittansa. Tyypillisin kuvasuhde on JPEG. JPEG-kuvassa on suhteellisen hyvä laatu ja se ei kestä kovaa kiintolevyä. PNG-kuvat tunnetaan parhaiten ilman taustaa. Jos esimerkiksi on PNG-kuva kahdesta kädestä, joten on mahdollista leikata kaksi kättä toiseen kuvaan esim. käyttämällä kerrosfunktiota, kuten edellä kuvattiin.

Auta aina käsillä

Paint.NET: llä on erinomainen pieni yhteisö, joka on hyvä vankka yhdistelmä amatööri- ja kuvankäsittelyalan ammattilaisia. Yhteisö onAina valmis auttamaan, riippumatta siitä, mitä asioita tai ongelmia sinulla on. On myös paljon opetusvideoita, joiden avulla voit luoda mitä haluat. On myös mahdollista löytää joitakin opetusvideoita mm. YouTube. Periaatteessa Paint.net-käyttäjien välillä on intohimo ja eräänlainen yhteisö. Se on miellyttävä tunne, että tunnet vain, jos annat ohjelmalle mahdollisuuden.

Suunnittelu ja käytettävyys

Paint.NET pyrkii tekemään kuvankäsittelystä yksinkertaisen prosessin, ja sen on sanottava onnistuneen. Ohjelman suunnittelu on yksinkertainen, joten voit helposti ja helposti navigoida moniin eri toimintoihin sekoittamatta. Yksinkertainen muotoilu tarkoittaa myös sitä, että käyttäjäystävällisyys on huippuluokkaa, ja jos joku joutuu epätoivoiseksi, Paint.NETillä on erinomainen yhteisö, joka on aina valmis auttamaan ja opastamaan.

Muut hyvät kuvantamisohjelmat

Vaikka Paint.NET on erinomainen kuvankäsittelyohjelma, joka pystyy käsittelemään lähes mitä tahansa kuviteltavissa olevaa tehtävää, on vain kohtuullista mainita muita kuvantamisohjelmia, jotka sopivat paremmin tarpeisiisi.

Adobe Photoshop on luultavasti koskaan tuotettu suosituin kuvantamisohjelmisto. Tämä on myös varsin hyvistä syistä. Adobe Photoshop on hyvin kehittynyt ja ohjelman avulla on mahdollista luoda mitään. Lisäksi Adobe on kehittänyt ohjelmaa, joka on tunnettu asiantuntemuksestaan ja erinomaisista ohjelmistaan. Ammattimaiset valokuvaajat käyttävät Photoshopia päivittäin. Jos sinulla on kokemusta kuvankäsittelystä Photoshopin kautta, voit myös työskennellä helposti multimedia-alalla, koska se on uskomattoman arvostettu osaaminen. Muista kuitenkin, että Adobe Photoshop maksaa myös paljon rahaa, ja siksi se voi olla hyvä idea harjoittaa Paint.NETin kaltaista ohjelmaa, ennen kuin aloitat edistyneiden kuvantamisohjelmien.

Jos molemmat ohjelmat näyttävät liian monimutkaisilta ja aikaa vieviltä, Google-kuvat voivat olla sinulle. Google-valokuvien avulla voit muokata ja tallentaa kuviasi. Google-valokuvissa on ilmainen pilvipalvelu, jonka avulla voit tallentaa kuviasi. Se tarkoittaa myös sitä, että jos laite katkeaa, voi silti käyttää kuvia. Google-kuvissa on myös yksinkertaisia muokkausominaisuuksia, kuten punasilmäisyyden poistaminen kuvista jne.

Jos mikään edellä mainituista ohjelmista ei ole kiinnostunut, olet aina tervetullut tutustumaan kuvankäsittelyluokkaamme. Tässä luokassa löydät suuren valikoiman kuvantamisohjelmia, jotka kaikki on tarkistettu ja testattu. Jos et vieläkään löydä mielenkiintoista ohjelmaa, se voi olla hyvä ajatus tarkastella Windows-myymälää.

Loppujen lopuksi

Päätelmämme Paint.NET on se, että se on erinomainen ohjelmisto, joka on sen tietokoneella. Ohjelma vie melkein mitään, ja se on optimoitu täydellisesti, joten sekä käynnistys että muokkausvaihe ovat salamannopeasti. Lisäksi ohjelmaa päivitetään myös usein. Tämä tarkoittaa, että aina on lisäominaisuuksia ja optimoinnin parannuksia. Jos siis puuttuu hyvä ja ilmainen kuvankäsittelytyökalu, Paint.NET on hyvä vaihtoehto. Ohjelma on myös rekisteröity tanskalaiseksi, joten vaikka olisit englanti, voit liittyä!

Download Paint.NET 5.0.11

Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
dotPDN LLC

Lagt til:
28-11-2023

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
220 Mb

Sist oppdatert:
28-11-2023
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR PAINT.NET

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and DOTPDN LLC and its affiliates (“DOTPDN LLC”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by DOTPDN LLC or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by DOTPDN LLC, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “DOTPDN LLC Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE DOTPDN LLC SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE DOTPDN LLC SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the DOTPDN LLC Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, DOTPDN LLC hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, DOTPDN LLC hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by DOTPDN LLC, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or DOTPDN LLC's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. DOTPDN LLC retains all right, title and interest in and to the DOTPDN LLC Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The DOTPDN LLC Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the DOTPDN LLC Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from DOTPDN LLC. All rights not expressly granted to you herein are reserved by DOTPDN LLC.

2 THIRD PARTY SERVICES
DOTPDN LLC Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via DOTPDN LLC Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the DOTPDN LLC Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the DOTPDN LLC Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of DOTPDN LLC Services, without the express prior written consent of DOTPDN LLC or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the DOTPDN LLC Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the DOTPDN LLC Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the DOTPDN LLC Services or this EULA, use or install the DOTPDN LLC Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the DOTPDN LLC Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that DOTPDN LLC may offer you a separate site license agreement to make the DOTPDN LLC Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the DOTPDN LLC Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the DOTPDN LLC Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the DOTPDN LLC Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such DOTPDN LLC Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the DOTPDN LLC Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The DOTPDN LLC Services may include measures to control access to the DOTPDN LLC Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only DOTPDN LLC Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the DOTPDN LLC Services will not function properly.
The DOTPDN LLC Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the DOTPDN LLC Services, and to the extent that your contributions through use of the DOTPDN LLC Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant DOTPDN LLC an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to DOTPDN LLC's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the DOTPDN LLC Services and related goods and services under applicable law. This license grant to DOTPDN LLC, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The DOTPDN LLC Services may require an internet connection to access the DOTPDN LLC Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the DOTPDN LLC Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to DOTPDN LLC Services. By using the DOTPDN LLC Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the DOTPDN LLC Services or certain features of the DOTPDN LLC Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the DOTPDN LLC Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
DOTPDN LLC respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. DOTPDN LLC's privacy policy as amended from time to time is available at www.dotpdn-llc.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. DOTPDN LLC’s Privacy Policy defines how, why and to which extent DOTPDN LLC collects and uses personal and non-personal information in relation to DOTPDN LLC's products and services. By installing, accessing or using the DOTPDN LLC Services you explicitly agree with the terms and conditions of DOTPDN LLC’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
DOTPDN LLC may license to you certain virtual goods to be used within DOTPDN LLC Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and DOTPDN LLC is not a party to the transaction.
DOTPDN LLC may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. DOTPDN LLC shall have no liability to you or any third party in the event that DOTPDN LLC exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT DOTPDN LLC IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
DOTPDN LLC warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, DOTPDN LLC agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by DOTPDN LLC. If the Software is no longer available, DOTPDN LLC retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by DOTPDN LLC and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the DOTPDN LLC address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE DOTPDN LLC SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. DOTPDN LLC, DOTPDN LLC’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. DOTPDN LLC, DOTPDN LLC’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE DOTPDN LLC SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE DOTPDN LLC SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE DOTPDN LLC SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER DOTPDN LLC SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE DOTPDN LLC SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY DOTPDN LLC, DOTPDN LLC’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL DOTPDN LLC, DOTPDN LLC’S AFFILIATES, DOTPDN LLC’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE DOTPDN LLC SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT DOTPDN LLC, DOTPDN LLC’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, DOTPDN LLC’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL DOTPDN LLC’S, DOTPDN LLC’S AFFILIATES’, DOTPDN LLC’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE DOTPDN LLC SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any DOTPDN LLC Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, DOTPDN LLC will be irreparably damaged, and therefore you agree that DOTPDN LLC shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or DOTPDN LLC means any legal entity that is directly or indirectly controlled by DOTPDN LLC for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold DOTPDN LLC, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the DOTPDN LLC Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. DOTPDN LLC reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on DOTPDN LLC’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the DOTPDN LLC Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at DOTPDN LLC's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST DOTPDN LLC ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@dotpdn-llc.com.