Download Central.fi - Mainonta

 

 Oletko kiinnostunut mainoksista tai mainoksista osoitteessa Downloadcentral.fi?

Olemme palvelleet Skandinaviaa ohjelmistoilla vuodesta 2001, ja olemme ylpeitä siitä, että verkostomme kuukausittain on vähintään 250 000 rekisteröitynyttä jäsentä ja yli 500 000 kävijää. Tyypillinen käyttäjämme on 30-45-vuotiaiden miesten keskipitkän ja suuren kiinnostuksen tietotekniikkaan ja korkeisiin tuloihin. Jos se sopii kohdistettuun segmenttiin, lue se.

Mainosta bannereilla

Tarjoamme kolme bannerimuotoa Download Central.no: ssa. Muodot ovat seuraavat: 728 x 90, 300 x 250 ja 160 x 600 pikseliä. Jos haluat käyttää eri muotoa tai suorittaa erikoiskampanjan, voimme auttaa sinua tekemään sen.

Ota yhteyttä osoitteeseen Download Central.no annon@downloadcentral.fi

Uutiskirjeemme ja muut kampanjat

Holyfile.com-uutiskirjeitä lähetetään viikoittain ohjelmiston liittyvien uutisten ja latausten yhteydessä. Jos haluat sisällyttää asiaankuuluvan tarjouksen uutiskirjeeseen, se on mahdollista.

Jos sinulla on jokin muu mainospyyntömuoto, joka todennäköisesti on niin kauan kuin se täyttää eettiset ohjeet ja joka koskee norjalaista yleisöä.

Odotamme kuulevan sinua. Ota yhteyttä osoitteeseen annoncering@downloadcentral.fi

Huomaa, että emme suorita kampanjoita yksinomaan CPL: n, CPA: n tai CPS: n perusteella suorittamatta testikampanjaa etukäteen. Ota yhteyttä tähän testikampanjaan liittyvästä lisätiedosta, joka sisältää kiinteän ennakkomaksun.