Peli » omena » iPhone

League of Legends: Wild Rift last ned
5 0 6331  

Lataa League of Legends: Wild Rift ilmaiseksi - mobiilipelejä

League of Legendsillä ja Riot Gamesilla on ollut fantastinen vuosi. Tietyt muut suuret pelijättiläiset ovat joutuneet laskeutumaan pölyyn, ja tämä on antanut muille yrityksille mahdollisuuden nousta ja näyttää asiantuntemuksensa monissa uusissa hankkeissa. Tämä on näkynyt Riot Gamesissa, joka on julkaissut erilaisia pelejä PC:lle, pelikonsoleille, tietokonepeleille ja NETFLIX-sarjan.

Wild Rift on League of Legendsin mobiiliversio, joka on ollut valtava menestys viime vuosien ajan. Se on myös voittanut äskettäin Applen parhaan pelin palkinnon iPhone 2021:lle. Peli on ilmainen, ja siinä keskitytään voimakkaasti siihen, ettei se ole Pay to Win -peli ollenkaan; Ainoa asia, johon voit käyttää rahasi, ovat esteettiset ja kosmeettiset muutokset hahmoissa.

Odota monia päivityksiä

Wild Rift on täynnä korjaustiedostoja, jotka lisäävät uusia mestareita, uusia skinejä, uusia hymiöitä ja tapahtumia. Kirjoitushetkellä uusi Wild Rift patch 2.6 -päivitys on juuri julkaistu, johon on muun muassa lisätty kolme mestaria (Kayle, Dr Mundo ja Morgana). Päivitys sisältää myös uuden tapahtuman nimeltä "Path of Justice Event", jossa sinun on valittava kahden sisaruksen Morganan ja Kaylen välillä. Valintasi näkyy asioissa, joita voit voittaa pelatessasi peliä.

Päivitys on myös lisännyt uuden myymälän, joka perustuu sijoituksesi, mahdollisuuteen kieltää 5 mestaria rankingissa (3 sijasta) ja uuteen Wild Pass -kausiin(palkintopassi, kuten tunnet sen myös esim. Fortnitesta).

Mutta nämä ovat vain osa uusista päivityksistä - tämän osion yläosassa olevasta linkistä löydät täydellisen yleiskatsauksen kaikista tämän yhden korjaustiedoston mukana tulleista muutoksista. Joten aina tapahtuu jotain uutta, jos pelaat Wild Riftiä.

 

Miltä tuntuu pelata kännykällä/tabletilla PC:n sijaan

Siirtyminen PC:ltä mobiili-/tablettiporttiin voi usein olla karkea siirtymä, joka voi tuntua erittäin kömpelöltä. Onneksi Wild Rift ei ole portti, vaan se on omanlaisensa pelikokemus, mikä näkyy myös siinä, että ne pyörittävät pelin sisällä omia tapahtumiaan ja että kaikki mestarit eivät ole olleet pelissä mukana alusta asti.

Se on myös merkinnyt sitä, että Riot Games on kyennyt luomaan käyttöliittymän (user interface), joka toimii luonnollisesti pienillä kosketusnäytöllisillä näytöillä ilman, että PC-kokemuksesta on jäänyt huomaamatta tärkeitä osia.

Pelaa tavallisia 5v5-otteluita kolmella radalla; tai käytä tilaisuutta ARAMilla

Syyskuussa 2021 julkaistiin uusi päivitys, joka esitteli muun muassa uusia mestareita, mutta toi myös täysin uudenlaisen pelitavan (joka on ollut suosittu myös League of Legends for PC:ssä). Tämä on niin kutsuttu ARAM (All Random All Mid), joka on tästä lähtien pysyvä osa peliä.

Täällä et saa mahdollisuutta valita mestaria, jolla haluat pelata. Sen sijaan sinulle valitaan mestari, jota käytät kartalla, jossa on vain yksi kaista ja jossa pelataan 5v5-ottelut. Tällainen League of Legends -taistelu on paljon intensiivisempi ja tarjoaa paljon hektisempiä taisteluita kuin alkuperäinen tila, minkä vuoksi luultavasti monet ovat kiinnostuneita siitä.

 

Upeita mestareita – laaja valikoima

Luettelo sankareista ja roistoista, joita voit pelata Runeterra-universumista, kasvaa koko ajan. Tähän mennessä Wild Riftissä on 75 erilaista hahmoavarsinkin omat tapansa pelata ja hyökätä.

Voit myös saada villejä otteluyhdistelmiä, jos pelaat pelikierroksilla muiden mestareiden kanssa. Muutaman kierroksen jälkeen huomaat luultavasti kuinka vahva mestarisi voi olla, jos vain sinulla on hyvin koottu tiimi auttamaan sinua matkan varrella.

Osta upeita skinejä pelissä oikealla rahalla tai valuutalla

Voit valita, haluatko käyttää rahaa peliin - sen pelaaminen on täysin ilmaista, mutta voit lisätä pukuja (tai skinejä) mestariisi, jos haluat heidän näyttävän erilaisilta. Mutta et voi ostaa itsellesi tapaa tulla vahvemmiksi tai paremmaksi kuin muut pelaajat, minkä vuoksi peli on ilmainen pelata, eikä voitosta makseta.

 

PVP, aivan kuten tietokoneessa

League of Legends: Wild Riftissä on integroitu PVP-järjestelmä, joka on melkein todellinen kopio tietokoneestasi. Kun pelaat muita vastaan, voit valita, haluatko pelata rennosti (casual), mikä on normaali pelitila, vai haluatko taistella sijoituksista muiden pelaajien kanssa. Täällä pääset luokkaan, joka kuvastaa kuinka hyvin tai huonosti pelaat muihin pelaajiin verrattuna. Voit taistella järjestelmän läpi pronssista haastaja-arvoon.

Nousevien sijoitusten avulla voit usein esitellä asiantuntemustasi muille pelaajille skinien, hymiöiden, pelikuvakkeiden ja muun muodossa.

Muita pelejä, jotka toimivat hyvin myös mobiilissa

Minecraft on luonut kokonaan uuden pelisarjan ihmisille, jotka ovat taiteellisia ja haluavat työskennellä yhdessä. Pelissä saat pienen työkalun, jolla voit pilkkoa maaperään ja kasveihin. Näin voit mallintaa ympäröivää maailmaa niin, että siitä tulee juuri sellainen kuin haluat. Voit luoda melkein mitä tahansa mielikuvituksesi voi keksiä; ja pelaajat ovat tehneet pelissä aivan ilmiömäisiä luomuksia.

Genshin Impact on luotu ristiinpeliä ajatellen – tästä syystä kokemus tabletilla ja puhelimella ei ainoastaan muistuta "oikeilla" pelialustoilla, vaan itse asiassa päinvastoin näyttää siltä, että tabletti-/mobiiliversio olisi suunniteltu ensimmäisenä.. Pelissä sinun täytyy taistella ja tutkia valtavaa maailmaa erikoishahmojen joukon kanssa (joita lisätään jatkuvasti).

 

Johtopäätös

Suosittelemme ehdottomasti kokeilemaan Wild Rift mobiililaitteelle tai tabletille, jos sinulla on jompikumpi tai molemmat näistä laitteista. Peli on nopeaa ja todella hyvin tehty kosketusnäyttökokemukseen.

Valittavana on valtava määrä mestareita ja julkaisija, joka on vain nousussa alalla, joten sinulla on paljon hauskaa sisältöä, jota päivitetään jatkuvasti.

Tämä mobiili MOBA äänestettiin parhaaksi peliksi iPhone 2021:lle, ja pelikokemuksemme perusteella on selvää, miksi se on saanut tämän palkinnon.


Download League of Legends: Wild Rift 2.6
Video
Screenshots
Game info
Type:
Freeware


Produsent:
Riot Games

Lagt til:
20-07-2022

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
iOS, Android

Størrelse:
0 Mb

Sist oppdatert:
20-07-2022
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR LEAGUE OF LEGENDS: WILD RIFT

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and RIOT GAMES and its affiliates (“RIOT GAMES”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by RIOT GAMES or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by RIOT GAMES, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “RIOT GAMES Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE RIOT GAMES SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE RIOT GAMES SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the RIOT GAMES Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, RIOT GAMES hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, RIOT GAMES hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by RIOT GAMES, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or RIOT GAMES's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. RIOT GAMES retains all right, title and interest in and to the RIOT GAMES Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The RIOT GAMES Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the RIOT GAMES Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from RIOT GAMES. All rights not expressly granted to you herein are reserved by RIOT GAMES.

2 THIRD PARTY SERVICES
RIOT GAMES Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via RIOT GAMES Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the RIOT GAMES Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the RIOT GAMES Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of RIOT GAMES Services, without the express prior written consent of RIOT GAMES or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the RIOT GAMES Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the RIOT GAMES Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the RIOT GAMES Services or this EULA, use or install the RIOT GAMES Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the RIOT GAMES Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that RIOT GAMES may offer you a separate site license agreement to make the RIOT GAMES Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the RIOT GAMES Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the RIOT GAMES Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the RIOT GAMES Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such RIOT GAMES Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the RIOT GAMES Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The RIOT GAMES Services may include measures to control access to the RIOT GAMES Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only RIOT GAMES Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the RIOT GAMES Services will not function properly.
The RIOT GAMES Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the RIOT GAMES Services, and to the extent that your contributions through use of the RIOT GAMES Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant RIOT GAMES an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to RIOT GAMES's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the RIOT GAMES Services and related goods and services under applicable law. This license grant to RIOT GAMES, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The RIOT GAMES Services may require an internet connection to access the RIOT GAMES Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the RIOT GAMES Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to RIOT GAMES Services. By using the RIOT GAMES Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the RIOT GAMES Services or certain features of the RIOT GAMES Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the RIOT GAMES Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
RIOT GAMES respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. RIOT GAMES's privacy policy as amended from time to time is available at www.riot-games.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. RIOT GAMES’s Privacy Policy defines how, why and to which extent RIOT GAMES collects and uses personal and non-personal information in relation to RIOT GAMES's products and services. By installing, accessing or using the RIOT GAMES Services you explicitly agree with the terms and conditions of RIOT GAMES’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
RIOT GAMES may license to you certain virtual goods to be used within RIOT GAMES Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and RIOT GAMES is not a party to the transaction.
RIOT GAMES may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. RIOT GAMES shall have no liability to you or any third party in the event that RIOT GAMES exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT RIOT GAMES IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
RIOT GAMES warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, RIOT GAMES agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by RIOT GAMES. If the Software is no longer available, RIOT GAMES retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by RIOT GAMES and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the RIOT GAMES address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE RIOT GAMES SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. RIOT GAMES, RIOT GAMES’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. RIOT GAMES, RIOT GAMES’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE RIOT GAMES SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE RIOT GAMES SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE RIOT GAMES SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER RIOT GAMES SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE RIOT GAMES SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY RIOT GAMES, RIOT GAMES’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL RIOT GAMES, RIOT GAMES’S AFFILIATES, RIOT GAMES’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE RIOT GAMES SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT RIOT GAMES, RIOT GAMES’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, RIOT GAMES’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL RIOT GAMES’S, RIOT GAMES’S AFFILIATES’, RIOT GAMES’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE RIOT GAMES SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any RIOT GAMES Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, RIOT GAMES will be irreparably damaged, and therefore you agree that RIOT GAMES shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or RIOT GAMES means any legal entity that is directly or indirectly controlled by RIOT GAMES for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold RIOT GAMES, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the RIOT GAMES Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. RIOT GAMES reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on RIOT GAMES’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the RIOT GAMES Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at RIOT GAMES's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST RIOT GAMES ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@riot-games.com.