Peli » Ilmaisia pelejä » toiminta

Genshin Impact last ned
5 0 6284  

Lataa ilmainen Genshin Impactin päivitys 2.1

Huomaa: uusi päivitys julkaistiin 31.8.2021.   Sinulla on sitten 30 päivää aikaa kirjautua sisään ja saada 300 ilmaista Primogemia, joka on valuutta, jota voit käyttää pelissä ostamaan "toiveita", joka toimii ilotulitteisiin sidottuina ryöstölaatikkojärjestelmänä, jossa voit piirtää uusia hahmoja tai aseita.

Genshin Impact on anime -inspiroidun toiminta -RPG, joka luo intensiivisiä taisteluskenaarioita ja kutsuu erittäin kutsuvaan maisemaan, jota voidaan tutkia kaikenlaisilla mielenkiintoisilla tavoilla.

 

 

Mikä on Genshinin vaikutus?

Genshin Impact on peli, joka sijoittuu laajaan, maagiseen universumiin. Aloitat valitsemalla hahmosi kahden päähenkilön perusteella, jotka ovat kaksoset: Aether ja Lumine. Molemmat sisarukset taistelevat taistelussa jumalaa vastaan, joka lopulta nielee kaksosen, jota et halua pelata, ja myöhemmin teleportoi sinut kaukaiseen maailmaan nimeltä Teyvat, jossa tapaat uuden kumppanisi Paimonin, joka opastaa sinut alkuun pelistä ja joka toimii myöhemmin koomisena ystävänä, joka jakaa seikkailusi.

 

Mitä voit odottaa uudelta 2.1 -päivitykseltä?

Useimmat pelipäivitykset lisäävät jotain uutta, johon voit laittaa hampaasi. Genshin Impact on sotkenut sisältöä, jota voit pelata tästä päivästä lähtien, ja sisältää laajan valikoiman erilaisia sisältöjä. Löydät todella pitkän luettelon pelin verkkosivustolta .

Inazuman saaret on toteutettu jatkuvasti ja alueelle on lisätty kaksi uutta saarta: Seirain saari ja Watatsumin saari.

Tässä päivityksessä on otettu käyttöön myös uusi järjestelmä: kalastus. Nyt voit nauttia uudesta rentouttavasta toiminnasta Teyvatissa - ja voit käyttää saamiasi kaloja ruokaan tai voit vaihtaa sen palkintoihin, joilla voit sisustaa kotisi.

Saat myös neljä uutta hahmoa, jotka ovat erikoistuneet sähköön, veteen ja jäähän.

Ole jumala - kokeile elementtejä

On jotain maagista katsella, että öljyä täytetty tynnyri osuu nuoleen, jossa on tulta ja räjähtää ympäröivän alueen ulkopuolelle. Jos olet vähemmän tuhoisa kuin useimmat, tietysti on myös jotain kaunista pilvien kutsumisessa sammuttamaan palo sadesuihkulla tai jäädyttämällä alueen ilma siinä määrin, että tuli on täysin tukahdutettu.

Jos tämä kuulostaa mielenkiintoiselta, pidät Genshin Impactista. Vaihtoehtoja on monia, koska peli keskittyy elementteihin, jotka voivat vaikuttaa toisiinsa ja luoda uusia reaktioita.

 

 

Melko ilmainen

Peli on mahdollista pelata täysimääräisesti ilman, että luottokorttia mainostetaan yhtä kertaa. Saavutusten avulla voit avata alkulajeja, joiden avulla voit hankkia uusia hahmoja ja aseita. miHoYo on myös ystävällinen lähettääkseen sähköpostiviestejä pelaajille, joilla on helmiä, silloin tällöin, myös silloin, kun peliä ei voida pelata, koska he tekevät huoltoa.

Joskus he pitävät myös livestriimejä, joissa he esittävät uusia hahmoja, mantereita, tarinaosia jne., Joissa he myös antavat ilmaisia alkukoodeja pelin sisällä.

 

Musiikki ja tunnelma

Genshin Impact on peli, jonka voit kytkeä päälle, laittaa kuulokkeet päähän ja uppoutua maailmaan uskomattoman musiikin ansiosta, joka sisältää koko sinfoniaorkesterin luoman äänen. Jokainen maanosa tuntuu ainutlaatuiselta tunnelman vuoksi - visuaalinen ja kuuloinen sekoitus kanssanid toisiaan, samalla tavalla kuin monet elementtiyhdistelmät, luoden siten täysin uuden ja erikoisen tunnelmakokemuksen, joka voi imeä sinut täydellisesti.

 

 

Kielipaketit tarjoavat pelaajille enemmän vaihtoehtoja

Jos olet henkilö, joka haluaa pelejäsi muilla kielillä kuin englanniksi, miHoYolla on myös jotain ylimääräistä sinulle. He ovat optimoineet pelin 13 eri tekstikielipaketilla, joihin kuuluvat englanti, indonesia, thai, ranska ja espanja ja paljon muuta.

Ja jos haluat saada englanninkieliset tekstitykset ymmärryksen vuoksi, mutta itse asiassa haluat kuulla joitain alkuperäisiä äänitiedostoja, voit valita jonkin aasialaisista versioista kiinalaisen, japanilaisen ja korealaisen välillä. miHoYo on kiinalainen yritys, joten jos haluat aidon kokemuksen, voit valita kiinalaisen kielipaketin.

 

Kuka tahansa voi pelata Genshin Impactia

Voit pelata Genshin Impactia monella eri tavalla. Sinulla on mahdollisuus pelata sitä kotona ja ollessasi liikkeellä, kunhan sinulla on Internet -yhteys. Peli on rakennettu muotoilun ympärille, joka tekee pelistä täysin toimivan PC: llä sekä Playstation 4: llä ja 5: llä, iPadilla ja puhelimilla, jotka toimivat iOS: llä tai Androidilla.

Lisäksi voit myös pelata helposti ystäviesi kanssa - ja kaikilla eri alustoilla, joilla voi pelata, ei ole huonoa tekosyytä olla kokeilematta tätä hämmästyttävää peliä.

 

 

Muut pelit, jotka saattavat kiinnostaa sinua

Jos pidät avoimista maailmoista ja maagisista maailmoista, sinun kannattaa ladata peli, kuten Runes of Magic, josta olemme kirjoittaneet täällä . Se on myös ilmainen ladata ja pelata.

Jos olet kiinnostunut vain strategioiden laatimisesta ennen taistelua etkä ole niin kiinnostunut tutkimaan valtavaa maailmaa, mutta haluat mieluummin jotain, jota voit pelata hieman rennommin, vaihtoehto voisi olla The Elder Scrolls: Legends , joka on peli, jossa taistelet korteilla, jotka sisältävät maagisia ominaisuuksia ja myyttisiä sotureita.

 

Johtopäätös

Genshin Impact on kaiken kaikkiaan loistava peli, jota päivitetään jatkuvasti uudella sisällöllä. Tämä tarkoittaa sitä, että 42 päivän välein on uusi tarina ja uusia hahmoja tai mantereita, joita voit tutkia.

Peli on erittäin kaunis, anime- tai sarjakuvamainen. Hahmot ovat täynnä elämää ja niiden muotoilu tekee heidän kanssaan pelaamisesta iloa.

Täydellinen yhdistelmä strategista asetelmaa, vauhdikasta taistelua aseiden ja taikuuden yhdistelmän kanssa tarkoittaa, että voit aina löytää uusia tapoja tutustua Teyvatiin.

Peli ei voi muuta kuin saada viisi tähteä: hauska, koukuttava peli, jossa on kauniita graafisia elementtejä, paljon uutta sisältöä jatkuvasti ja sitten se on jopa ilmaista.


Download Genshin Impact 2.1
Video
Screenshots
Game info
Type:
Freeware


Produsent:
miHoYo

Lagt til:
14-06-2022

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows, PS4, PS5, iOS, Android

Størrelse:
30.000 Mb

Sist oppdatert:
14-06-2022
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR GENSHIN IMPACT

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and MIHOYO and its affiliates (“MIHOYO”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by MIHOYO or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by MIHOYO, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “MIHOYO Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE MIHOYO SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE MIHOYO SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the MIHOYO Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, MIHOYO hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, MIHOYO hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by MIHOYO, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or MIHOYO's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. MIHOYO retains all right, title and interest in and to the MIHOYO Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The MIHOYO Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the MIHOYO Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from MIHOYO. All rights not expressly granted to you herein are reserved by MIHOYO.

2 THIRD PARTY SERVICES
MIHOYO Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via MIHOYO Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the MIHOYO Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the MIHOYO Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of MIHOYO Services, without the express prior written consent of MIHOYO or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the MIHOYO Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the MIHOYO Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the MIHOYO Services or this EULA, use or install the MIHOYO Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the MIHOYO Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that MIHOYO may offer you a separate site license agreement to make the MIHOYO Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the MIHOYO Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the MIHOYO Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the MIHOYO Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such MIHOYO Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the MIHOYO Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The MIHOYO Services may include measures to control access to the MIHOYO Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only MIHOYO Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the MIHOYO Services will not function properly.
The MIHOYO Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the MIHOYO Services, and to the extent that your contributions through use of the MIHOYO Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant MIHOYO an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to MIHOYO's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the MIHOYO Services and related goods and services under applicable law. This license grant to MIHOYO, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The MIHOYO Services may require an internet connection to access the MIHOYO Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the MIHOYO Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to MIHOYO Services. By using the MIHOYO Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the MIHOYO Services or certain features of the MIHOYO Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the MIHOYO Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
MIHOYO respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. MIHOYO's privacy policy as amended from time to time is available at www.mihoyo.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. MIHOYO’s Privacy Policy defines how, why and to which extent MIHOYO collects and uses personal and non-personal information in relation to MIHOYO's products and services. By installing, accessing or using the MIHOYO Services you explicitly agree with the terms and conditions of MIHOYO’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
MIHOYO may license to you certain virtual goods to be used within MIHOYO Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and MIHOYO is not a party to the transaction.
MIHOYO may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. MIHOYO shall have no liability to you or any third party in the event that MIHOYO exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT MIHOYO IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
MIHOYO warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, MIHOYO agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by MIHOYO. If the Software is no longer available, MIHOYO retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by MIHOYO and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the MIHOYO address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE MIHOYO SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. MIHOYO, MIHOYO’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. MIHOYO, MIHOYO’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE MIHOYO SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE MIHOYO SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE MIHOYO SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER MIHOYO SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE MIHOYO SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY MIHOYO, MIHOYO’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL MIHOYO, MIHOYO’S AFFILIATES, MIHOYO’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE MIHOYO SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT MIHOYO, MIHOYO’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, MIHOYO’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL MIHOYO’S, MIHOYO’S AFFILIATES’, MIHOYO’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE MIHOYO SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any MIHOYO Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, MIHOYO will be irreparably damaged, and therefore you agree that MIHOYO shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or MIHOYO means any legal entity that is directly or indirectly controlled by MIHOYO for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold MIHOYO, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the MIHOYO Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. MIHOYO reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on MIHOYO’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the MIHOYO Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at MIHOYO's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST MIHOYO ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@mihoyo.com.