Peli » Täysi peli » toiminta

God of War 4 last ned
5 0 6340  

Vie sodanjumala Kratos seikkailuun - lataa God of War

Kratos on palannut tässä fantastisessa God of War -versiossa vuodelta 2018, joka julkaistiin PC-versiona vuoden 2022 alussa. Tässä täytyy seurata Kratosia, joka on nyt asettautunut Vanhanpohjolan vuorille yhdessä poikansa Atreuksen kanssa.

 

Pohjoismainen jatko Spartan aaveen tarinalle

He surevat Atreuksen "äidin ja Kratosin" vaimon äkillistä kuolemaa - ja yhdessä heidän on nyt rakennettava ja vaalittava suhdetta, joka on muuten ollut lähes olematon. Heidän taistelussaan Keski-Maan halki (ja sen jälkeen) heidän suhteensa joutuvat koetukselle - ja useiden dramaattisten käänteiden aikana tarina vie sinut selvästi legendaariselle matkalle pohjoismaisen maiseman halki, jonka voimme vain pääsy vanhoissa legendoissa ja eddasissa.

Tämä God of War -peli on jatkoa Kratosin taistelulle olympiajumalia vastaan (ja niiden tappiolle), mutta samalla se on myös kokonaan uusi luku pelin historiassa.

Tämä luvun muutos on merkitty suoraan pelin visuaaliseen kulkuun siirtämällä kameraa lintuperspektiivistä Kratosin olkapään taakse.

Hyvin lähellä julmissa taisteluissa - katso Kratosia olkapääsi yli

Tällä tavalla pääset paljon lähemmäksi Kratosia, mutta myös hänen matkallaan kohtaamiaan ihmisiä, olentoja ja hirviöitä, mikä antaa pelille täysin erilaisen tunnelman. Se tekee pelistä paljon intiimimmän, mikä on erittäin sopivaa, sillä peli kertoo tarinan miehen ja hänen poikansa välisestä sitkeästä siteestä.

Peli on tullut erityisen tunnetuksi siitä, kun Kratos heittää Leviathan Axeensa ja kutsuu sen sitten hänelle aidolla Marvel-Thor-tyylillä. Äänisuunnittelu, kamerakulma ja Kratosin reaktio lentävään kirveeseen sulautuvat ilmiömäiseksi ja uskomattoman tyydyttäväksi pelikokemukseksi, jota et yksinkertaisesti saa missata.

Ei väliä kuinka monta kertaa heittäisit kirveen vihollisia tai tuhoisia esineitä kohti, et koskaan kyllästy siihen. Ja erilaisilla kirveen päivityksillä on myös mahdollista tehdä heitosta mielekkäämpää ja tehokkaampaa peliaikasi aikana.

Nauti PC-grafiikasta, mutta käytä ohjaamiseen Playstation-ohjaimia

Yksi PC:n God of War -portin lisäominaisuuksista ja se, että se tehtiin alun perin Playstationille, on, että voit nyt saada molempien maailmojen parhaat puolet. Tietokonepelien tiedetään yleensä olevan säädettävissä sen mukaan, kuinka korkealla tai matalalla grafiikalla halutaan pelata.

Lisäksi voit valita myös joitain ylimääräisiä pieniä omituisuuksia, jotka voivat saada pelin näyttämään täysin erilaiselta – ja yleisesti ottaen peli voi toimia paljon korkeammalla graafisella asetuksella kuin muilla alustoilla. Samaan aikaan Playstationilla tai Xboxilla pelaamisen viehätys on myös se, että sinulla on omaleimaiset ohjaimet, joilla jotkut pelaajat saattavat mieluummin pelata.

Jos ostat pelin yläreunassa olevasta linkistämme, saat pelin Steamiin ja liität sitä kautta Playstation-ohjaimesi, jotta voit pelata parhaimmilla grafiikoilla ja samalla nauttia ehkä jo tutusta ohjausmuodosta. playstationilta. Sekä DUALSHOCK 4- että DUALSENSE-ohjaimet voidaan liittää tietokoneeseen Steamin kautta.

Voit tietysti myös pelata peliä hiirellä ja näppäimistöllä, jos et omista erillistä ohjainta. Voit sitoa näppäimistön painikkeet aivan kuten sinulla on valot itset, mikä taas luo pelaajalle paljon vapautta.

Uusi viimeistely PC-versiolla

Uuden PC-portin myötä grafiikkaan on tehty paljon päivityksiä, joita ei ole saatavana Playstation-versiossa. PC-portti tarjoaa muun muassa niin sanottua "high fidelity" -grafiikkaa, joka voidaan toimittaa 4K-resoluutiolla ja graafisilla esiasetuksilla, mikä muun muassa voi antaa varjoillesi korkeamman resoluution, parantaa heijastuksia ja lisää SSDO:ta (screen space directional). okkluusio).

Lisäksi PC-käyttäjät voivat hyödyntää myös NVIDIAn DLSS:ää (deep learning supersampling), joka auttaa parantamaan kuvataajuutta ja käyttää lisäksi myös NVIDIAn sisäänrakennettua GPU-tehoa luomaan entistä terävämpiä kuvia. NVIDIAssa on myös taustalla toimiva refleksijärjestelmä, joka helpottaa nopeampaa reagointia vihollisen hyökkäyksiin ja voi auttaa yhdistämään hyökkäyksiä ilman kerrospiikkejä.

Ultralaajanäytöillä varustetut pelaajat saavat nyt myös 21:9 ultralaajatuen God of Warissa , joten voit saada selkeän elokuvatunnelman pelatessasi tätä upeaa peliä.

Kauniita, realistisia grafiikoita, jotka vievät sinut talven pukeutuneisiin pohjoismaisiin valtakuntiin - ja sen ulkopuolelle

Grafiikka ei ole aivan lumoavaa - kun liikut karujen vuorten, soihtujen valaisemien luolien ja lumihuippuisten vuorten (ja myös maagisempien ja seikkailunhaluisempien alueiden, joita emme turmele täällä) halki, sinulla on runsaasti mahdollisuuksia ottaa upeita kuvakaappauksia tai vain nauttia upeista näkymistä.

Sen lisäksi, että grafiikat ja kohtaukset ovat kauniita, ne myös vaihtelevat valtavasti, mikä tekee siitä jättimäisen seikkailun, joka ei vaikuta niin yksitoikkoiselta, mikä on joskus ongelma eristyksissä tapahtuvissa peleissä.

Lisää pelejä

Jos olet nauttinut God of Warin intensiivisistä taisteluista, suosittelemme ehdottomasti tutustumaan Black Desert Onlinen arvosteluumme. Peli on ilmainen pelata ja tarjoaa joitain toiminnantäyteisimpiä taisteluita online-pelimaailmasta tällä hetkellä. Lisäksi grafiikka on hämmästyttävän kaunis ja pysyy helposti God of Warin realistisemman ilmeen perässä.

Jos pidät yksinpeleistä, joissa on hieno grafiikka ja hyvä tarina, voit lukea Kena: Bridge of Spirits -arvostelumme. Arvostelussamme kirjoitamme siitä, kuinka pelin grafiikka on melkein otettu Pixar-elokuvasta ja että peli tarjoaa sekä monipuolisen tarinan, jossa on syvyyttä, samalla kun siinä on hauskaa ja haastavaa taistelua ja pulmaelementtejä.

Johtopäätös

God of War 4 on ehdottomasti "must play" -peli - ja nyt sinulla on mahdollisuus, jos et ole playstation-fani. Grafiikka on huippuluokkaa (se oli myös Playstation-versiossa, mutta PC-versiossa on hieman ylimääräistä guffia) ja tämä tekee siitä myös entistä mukavamman kokea.

Taistelu on yhtä merkityksellistä ja tyydyttävää kuin Playstationilla, ja siinä on sama vaikutus ja raskaus, mikä tekee siitä kuin taistelisi Kratosia vastaan "Leviathan Axe" -kivellä niin hienosta kokemuksesta.

God of War 4 on peli ja tarina,jota et saa hukata – ja nyt sinulla on mahdollisuus pelata peliä (uudelleen) ennen kuin God of War: Ragnarok julkaistaan joskus vuoden 2022 aikana.


Download God of War 4 - PC
Video
Screenshots
Game info
Type:
Media


Produsent:
Playstation Studios

Lagt til:
07-02-2022

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows, Playstation

Størrelse:
0.07 Mb

Sist oppdatert:
07-02-2022
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR GOD OF WAR 4

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and PLAYSTATION STUDIOS and its affiliates (“PLAYSTATION STUDIOS”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by PLAYSTATION STUDIOS or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by PLAYSTATION STUDIOS, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “PLAYSTATION STUDIOS Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE PLAYSTATION STUDIOS SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE PLAYSTATION STUDIOS SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the PLAYSTATION STUDIOS Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, PLAYSTATION STUDIOS hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, PLAYSTATION STUDIOS hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by PLAYSTATION STUDIOS, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or PLAYSTATION STUDIOS's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. PLAYSTATION STUDIOS retains all right, title and interest in and to the PLAYSTATION STUDIOS Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The PLAYSTATION STUDIOS Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the PLAYSTATION STUDIOS Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from PLAYSTATION STUDIOS. All rights not expressly granted to you herein are reserved by PLAYSTATION STUDIOS.

2 THIRD PARTY SERVICES
PLAYSTATION STUDIOS Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via PLAYSTATION STUDIOS Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the PLAYSTATION STUDIOS Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the PLAYSTATION STUDIOS Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of PLAYSTATION STUDIOS Services, without the express prior written consent of PLAYSTATION STUDIOS or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the PLAYSTATION STUDIOS Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the PLAYSTATION STUDIOS Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the PLAYSTATION STUDIOS Services or this EULA, use or install the PLAYSTATION STUDIOS Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the PLAYSTATION STUDIOS Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that PLAYSTATION STUDIOS may offer you a separate site license agreement to make the PLAYSTATION STUDIOS Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the PLAYSTATION STUDIOS Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the PLAYSTATION STUDIOS Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the PLAYSTATION STUDIOS Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such PLAYSTATION STUDIOS Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the PLAYSTATION STUDIOS Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The PLAYSTATION STUDIOS Services may include measures to control access to the PLAYSTATION STUDIOS Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only PLAYSTATION STUDIOS Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the PLAYSTATION STUDIOS Services will not function properly.
The PLAYSTATION STUDIOS Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the PLAYSTATION STUDIOS Services, and to the extent that your contributions through use of the PLAYSTATION STUDIOS Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant PLAYSTATION STUDIOS an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to PLAYSTATION STUDIOS's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the PLAYSTATION STUDIOS Services and related goods and services under applicable law. This license grant to PLAYSTATION STUDIOS, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The PLAYSTATION STUDIOS Services may require an internet connection to access the PLAYSTATION STUDIOS Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the PLAYSTATION STUDIOS Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to PLAYSTATION STUDIOS Services. By using the PLAYSTATION STUDIOS Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the PLAYSTATION STUDIOS Services or certain features of the PLAYSTATION STUDIOS Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the PLAYSTATION STUDIOS Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
PLAYSTATION STUDIOS respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. PLAYSTATION STUDIOS's privacy policy as amended from time to time is available at www.playstation-studios.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. PLAYSTATION STUDIOS’s Privacy Policy defines how, why and to which extent PLAYSTATION STUDIOS collects and uses personal and non-personal information in relation to PLAYSTATION STUDIOS's products and services. By installing, accessing or using the PLAYSTATION STUDIOS Services you explicitly agree with the terms and conditions of PLAYSTATION STUDIOS’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
PLAYSTATION STUDIOS may license to you certain virtual goods to be used within PLAYSTATION STUDIOS Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and PLAYSTATION STUDIOS is not a party to the transaction.
PLAYSTATION STUDIOS may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. PLAYSTATION STUDIOS shall have no liability to you or any third party in the event that PLAYSTATION STUDIOS exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT PLAYSTATION STUDIOS IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
PLAYSTATION STUDIOS warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, PLAYSTATION STUDIOS agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by PLAYSTATION STUDIOS. If the Software is no longer available, PLAYSTATION STUDIOS retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by PLAYSTATION STUDIOS and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the PLAYSTATION STUDIOS address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE PLAYSTATION STUDIOS SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. PLAYSTATION STUDIOS, PLAYSTATION STUDIOS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. PLAYSTATION STUDIOS, PLAYSTATION STUDIOS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE PLAYSTATION STUDIOS SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE PLAYSTATION STUDIOS SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE PLAYSTATION STUDIOS SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER PLAYSTATION STUDIOS SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE PLAYSTATION STUDIOS SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY PLAYSTATION STUDIOS, PLAYSTATION STUDIOS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL PLAYSTATION STUDIOS, PLAYSTATION STUDIOS’S AFFILIATES, PLAYSTATION STUDIOS’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE PLAYSTATION STUDIOS SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT PLAYSTATION STUDIOS, PLAYSTATION STUDIOS’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, PLAYSTATION STUDIOS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL PLAYSTATION STUDIOS’S, PLAYSTATION STUDIOS’S AFFILIATES’, PLAYSTATION STUDIOS’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE PLAYSTATION STUDIOS SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any PLAYSTATION STUDIOS Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, PLAYSTATION STUDIOS will be irreparably damaged, and therefore you agree that PLAYSTATION STUDIOS shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or PLAYSTATION STUDIOS means any legal entity that is directly or indirectly controlled by PLAYSTATION STUDIOS for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold PLAYSTATION STUDIOS, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the PLAYSTATION STUDIOS Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. PLAYSTATION STUDIOS reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on PLAYSTATION STUDIOS’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the PLAYSTATION STUDIOS Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at PLAYSTATION STUDIOS's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST PLAYSTATION STUDIOS ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@playstation-studios.com.