Peli » Täysi peli » seikkailu

Kena: Bridge of Spirits last ned
4 0 6299  

Lataa kauniisti animoitu Kena: Spirit of Bridge

Pelaa Kenana, henkiohjaajana, joka on seurannut isänsä jalanjälkiä ja jonka on nyt yritettävä auttaa maan levottomia henkiä löytämään rauha. Kenan kulttuurissa kuolleet käyttävät maskeja ja kun henki lähtee ruumiista, maski kuihtuu - mutta jotkut naamioista eivät kuihtu, vaan säilyttävät kuolleiden hengen tässä maailmassa.

Näyttää siltä, että Kenan lopullinen tapa rauhoittaa henkiä on lyödä niitä voimakkaasti päähän taikasauvallaan niin, että ne murskataan ja menettävät siten voimansa.

 

Luotu Unreal Engine - tunnettu kaunis ja ylivoimainen grafiikka

Kena: Spirit of Spirits on luotu arvostetussa Unreal Engine -sovelluksessa.

Unreal Engine on Epic Gamesin luoma - ja tietysti, kuten aina, sinulla on mahdollisuus ladata peli suoraan Epic Gamesin kaupasta, jos sinulla on jo tili heidän kanssaan.

Epic Games on yksi suurimmista peliyhtiöistä tällä hetkellä, erittäin menestyneellä pelillään: Fortnite. Tämä tarkoittaa myös sitä, että Kena on luotu ohjelmassa, joka pystyy käsittelemään erityisesti suuria tietomääriä ja joka voi tarjota markkinoiden hienoimpia pelejä.

Muuta maailma: laita värit ja valo kuolleisiin alueisiin

Yksi pelin hienoista elementteistä, joka on samalla myös kerronnan työkalu, on maailma itse. Pelissä on runsaasti kauniita, värikkäitä osia maasta, mutta se koostuu myös harmaista, kuihtuneista osista, jotka ovat imeneet kaiken energian itsestään ja jotka ovat punaisten, kasvaimen kaltaisten kasvien käytössä. Nämä imevät luonnollisesti kaiken elämän (ja siten myös värit) pois ympäröiviltä alueilta, ja nyt sinun tehtäväsi on palauttaa maailma; toisaalta sekä omaa fyysistä että henkistä maailmaa.

 

Pelaa Windows -tietokoneellasi tai Playstation -tietokoneellasi

Peli on julkaistu joillekin markkinoiden tehokkaimmista koneista. PC -soittimena menetät luonnollisesti värähtelyt, joita muuten voisit kokea Playstation -ohjaimella, mutta siksi kokemus on edelleen täysin kaanon PC: llä.

Voit ostaa pelin Playstation 4: lle ja 5: lle tämän linkin kautta. Latauslinkki PC: lle löytyy sivun alapuolelta.

 

Rakenna henkiryhmä, joka suojelee ja auttaa sinua

Kun vaellat ympäri maailmaa, löydät joitain henkiä, nimeltään Rot. Nämä ovat pieniä, mustia, pörröisiä olentoja, jotka näyttävät ennen kaikkea lemmikeiltä - ja käyttäytyvät niin.

Pienet olennot ovat mukana seikkailuissasi - ja kun olet kerännyt hyvän osan niistä, voit käyttää niitä hyökkäämään vihollisia vastaan ja siirtämään haasteita maastossa.

Päivitä aseesi - ja pue päällesi Rots -hatut

Peli tarjoaa muutamia päivityksiä, joihin voit mennä. Jotkut niistä liittyvät aseeseesi; Voit esimerkiksi muuttaa sauvasi kovaan vasarana tai parantaa ketteryyttäsi tehokkaammaksi jousella ja nuolella.

Löydät myös aarrearkkuja ympäri maailmaa, jotka voivat sisältää erilaisia asioita, kuten hattuja, joihin voit laittaa Rots -henkesi.

Kosmeettiset valinnat ovat tärkeä kannattaja nykyaikaisissa peleissä, joten se, että sitä on vähän tässä pelissä, on erittäin tärkeää.

 

Suorituskyky ja välittömät virheet

Pelitoimii yleisesti ottaen melko hyvin useimmissa koneissa, jotka täyttävät järjestelmävaatimukset. Saatat kuitenkin kohdata muutamia suorituskykyongelmia tilanteissa, joissa ruudulla tapahtuu paljon asioita samanaikaisesti; tällöin kuvataajuutesi saattaa laskea.

Lisäksi saatat kohdata pieniä ärsyttäviä elementtejä, jotka voivat häiritä peliäsi tällä hetkellä - mutta niiden välillä on pitkä matka.

Käytä maailman esineitä kiertääksesi ja selviytyäksesi hyökkäyksistä

Kun liikut ympäri maailmaa ja tutustut siihen paremmin, sinun on mahdollista liikkua luonnossa uusilla tavoilla. Esimerkiksi pelissä on aika, jolloin saat mahdollisuuden kivien keventämiseen - voit lyödä niitä tainnutushyökkäyksellä, joka jäädyttää ne, jotta voit ajaa niiden yli.

Löydät myös vaaleansinisiä kukkia, joita voit ampua taikuuskeulalla ja käyttää rappeliin suuremmilla etäisyyksillä. Ja tietysti henkesi seuraa sinua minne ikinä menetkin.

 

Halvempi peli, joka tarjoaa silti paljon rahaa

Peli maksaa vain 289 kruunua PC: lle Epic Gamesin kautta, mikä on erittäin mukava hinta, kun otetaan huomioon pelin hullu grafiikka, mikä saa sen tuntumaan AAA -peliltä.

Grafiikan lisäksi musiikki on myös ilmiömäistä ja auttaa todella tuomaan pelin yleisen grafiikan uudelle tasolle.

On syytä huomata, että pelissä on myös hauskoja otteluita, jotka voivat hyvinkin olla hieman pitkiä pitkällä aikavälillä. Kyky päivittää aseita ja kykyjä on hyvin rajallinen verrattuna moniin muihin peleihin - vastineeksi olet pelannut mielenkiintoisia pomo -taisteluita, jotka vaativat sinua olemaan ovela voittaaksesi ne.

Myös seikkailunhaluiseen elementtiin keskitytään enemmän, ja maamerkkejä on kiivettävä ja alueita tutkittava. Vaikka peli tarjoaa nopeatempoista taistelua, tämä on - eikä tule koskaan olemaan - pelin keskipiste. Ja jos odotat tätä, tämä ei välttämättä ole oikea peli sinulle.

Toinen peli, joka on ehdottomasti katsomisen arvoinen

Toinen peli on myös tullut markkinoille, melkein samanaikaisesti Kenan kanssa: tämä peli on Deathloop. Deathloop on murhamysteeri, jossa sinun täytyy paeta joukkoa pahoja ihmisiä, jotka yrittävät säilyttää aikataskun, jossa he voivat elää ikuisesti.

Sinut on palkattu tappamaan heidät kaikki - mutta ehkä he saavat sinut ensin kiinni ja saavat päivän aloittamaan alusta.

 

Johtopäätös

Kena: Bridge of Spirits on uskomattoman kaunis peli, joka on myös yllättävän hyvin tehty verrattuna siihen, että se oli Ember Labin ensimmäinen peli.

Musiikki ja grafiikka soittavat yhdessä ja luovat ikonisia hetkiä. Ottelut ja pelattavuus eivät ole aikakausi, mutta ne tuntuvat puolestaan tunnistettavilta (jos olet pelannut joitain suuria pelejä viimeisten kolmen vuoden aikana), mikä voi helpottaa uusien pelaajien perehtymistä pelin elementteihin.


Download Kena: Bridge of Spirits 1.0
Video
Screenshots
Game info
Type:
Media


Produsent:
Ember Lab

Lagt til:
01-11-2021

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows, PS4, PS5

Størrelse:
25.000 Mb

Sist oppdatert:
01-11-2021
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR KENA: BRIDGE OF SPIRITS

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and EMBER LAB and its affiliates (“EMBER LAB”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by EMBER LAB or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by EMBER LAB, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “EMBER LAB Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE EMBER LAB SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE EMBER LAB SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the EMBER LAB Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, EMBER LAB hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, EMBER LAB hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by EMBER LAB, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or EMBER LAB's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. EMBER LAB retains all right, title and interest in and to the EMBER LAB Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The EMBER LAB Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the EMBER LAB Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from EMBER LAB. All rights not expressly granted to you herein are reserved by EMBER LAB.

2 THIRD PARTY SERVICES
EMBER LAB Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via EMBER LAB Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the EMBER LAB Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the EMBER LAB Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of EMBER LAB Services, without the express prior written consent of EMBER LAB or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the EMBER LAB Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the EMBER LAB Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the EMBER LAB Services or this EULA, use or install the EMBER LAB Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the EMBER LAB Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that EMBER LAB may offer you a separate site license agreement to make the EMBER LAB Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the EMBER LAB Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the EMBER LAB Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the EMBER LAB Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such EMBER LAB Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the EMBER LAB Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The EMBER LAB Services may include measures to control access to the EMBER LAB Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only EMBER LAB Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the EMBER LAB Services will not function properly.
The EMBER LAB Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the EMBER LAB Services, and to the extent that your contributions through use of the EMBER LAB Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant EMBER LAB an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to EMBER LAB's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the EMBER LAB Services and related goods and services under applicable law. This license grant to EMBER LAB, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The EMBER LAB Services may require an internet connection to access the EMBER LAB Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the EMBER LAB Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to EMBER LAB Services. By using the EMBER LAB Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the EMBER LAB Services or certain features of the EMBER LAB Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the EMBER LAB Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
EMBER LAB respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. EMBER LAB's privacy policy as amended from time to time is available at www.ember-lab.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. EMBER LAB’s Privacy Policy defines how, why and to which extent EMBER LAB collects and uses personal and non-personal information in relation to EMBER LAB's products and services. By installing, accessing or using the EMBER LAB Services you explicitly agree with the terms and conditions of EMBER LAB’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
EMBER LAB may license to you certain virtual goods to be used within EMBER LAB Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and EMBER LAB is not a party to the transaction.
EMBER LAB may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. EMBER LAB shall have no liability to you or any third party in the event that EMBER LAB exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT EMBER LAB IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
EMBER LAB warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, EMBER LAB agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by EMBER LAB. If the Software is no longer available, EMBER LAB retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by EMBER LAB and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the EMBER LAB address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE EMBER LAB SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. EMBER LAB, EMBER LAB’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. EMBER LAB, EMBER LAB’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE EMBER LAB SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE EMBER LAB SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE EMBER LAB SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER EMBER LAB SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE EMBER LAB SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY EMBER LAB, EMBER LAB’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL EMBER LAB, EMBER LAB’S AFFILIATES, EMBER LAB’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE EMBER LAB SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT EMBER LAB, EMBER LAB’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, EMBER LAB’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL EMBER LAB’S, EMBER LAB’S AFFILIATES’, EMBER LAB’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE EMBER LAB SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any EMBER LAB Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, EMBER LAB will be irreparably damaged, and therefore you agree that EMBER LAB shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or EMBER LAB means any legal entity that is directly or indirectly controlled by EMBER LAB for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold EMBER LAB, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the EMBER LAB Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. EMBER LAB reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on EMBER LAB’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the EMBER LAB Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at EMBER LAB's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST EMBER LAB ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@ember-lab.com.