Peli » Ilmaisia pelejä » strategia

Cities: Skylines last ned
4 0 6344  

Lataa Cities: Skylines ilmaiseksi 17/03-22 asti

Kaupungeissa : Skylines sinun on rakennettava oma suurkaupunkisi. Saat mahdollisuuden hallita kaupunkia pienintä yksityiskohtaa myöten – ja me todella tarkoitamme: pienintä yksityiskohtaa. Sinun on ladattava tämä peli, jos pystyt pitämään pään kylmänä ja pidät peleistä, joissa sinun on pidettävä kirjaa monista näkökohdista samanaikaisesti, jotta peli toimii.

Näin ollen peli saattaa olla myös hieman liian iso suupala monelle genren aloittelijalle - mutta tästä artikkelista löydät sekä genren johdannon että hyviä neuvoja aloittelijoille, jotta saat parhaan mahdollisen pelikokemuksen.

Voit ladata Cities: Skylinesin ilmaiseksi täältä sivustoltamme 17. maaliskuuta 2022 asti.

Pelin tyylilaji - simulaattori / simulaatio

Simulaattoripelit ovat olleet erittäin suosittuja siitä lähtien, kun tietokonepelit alkoivat yleistyä. Pelit tarjoavat hallinnan ja kaikkivaltiuden tunteen, jota et muuten voisi kokea samassa määrin muissa peleissä.
Lisäksi se mahdollistaa kaoottisten ja kauheiden skenaarioiden elämisen ilman, että sillä on todellisia seurauksia jokapäiväiseen elämääsi. Ei esimerkiksi luultavasti olisi kovin hauskaa joutua tornadon iskemään tosielämässä, mutta voi olla kiehtovaa nähdä kuinka kaupunki (sinun kaupunkisi) suojautuu tällaiselta uhalta ja kuinka se rakentaa itsensä uudelleen myöhemmin.

Sivustollamme olemme jo arvioineet useita simulaattoripelejä. Olemme esimerkiksi kirjoittaneet artikkelin vanhemmasta SimCity 2000:sta, jossa on retro-ilme ja joka on samalla epäilemättä auttanut inspiroimaan kaupunkisimulaattorien tulevia versioita, mukaan lukien Cities: Skylines . Voit myös kokeilla SimCity Societiesin demoversiota, joka on hyvin samanlainen kuin Cities: Skylines , mutta SimCity - versio on paljon vanhempi kuin peli, jota tarkastelemme tällä sivulla.

Hyviä vinkkejä Cities Skylinesin pelaamisen aloittamiseen

Peli alkaa täysin tyhjältä ; sinun on rakennettava kaupunkisi tyhjästä. Ainoa asia, jolle sinulla on pääsy, on moottoritie, joka on siten asettanut kaupunkillesi alkua kahden pienen tien muodossa, jotka sijaitsevat karttasi toisella (tai molemmilla puolilla). Tästä eteenpäin sinun tehtäväsi on rakentaa infrastruktuuri - ja hyvä paikka aloittaa on rakentamalla sisään- ja uloskäynti kaupunkiin.

Kun olet rakentanut tien kaupunkiin ja sieltä ulos, voit aloittaa pienen kaupungin rakentamisen. Kaupungillesi tärkeintä on liikenne ympäri kaupunkia - tiet ovat kaupunkisi verisuonia, ja ilman niitä kaupunkisi ei pysty kehittymään.

Varmista seuraavaksi, että kaupungin puhtaan veden ja jätevesien välillä on riittävä etäisyys, jotta et päädy myrkyttämään koko väestöä. Kun se on tehty, pitää myös tehdä sähköä, jotta ne pääsevät tuotantoon ja arkeen – ja sinä valitset kuinka vihreää tai mustaa energiasi tulee olla ja kuinka paljon sitä haluat tehdä. Tämä valinta perustuu usein siihen, minkä kortin olet valinnut ja mitä resursseja heillä on käytettävissään. Sitten on oikeastaan vain kysymys siitä, millaisia rakennuksia rakentaa jo luotujen teiden ympärille, ja sitten kaupunki alkaa hiljaa rakentaa itseään.

Grafiikan ympärillä

Pelin grafiikka on itse asiassa yllättävän modernia napautettunanker, että peli on vuodelta 2015 ja on siten useita vuosia takana. Toisaalta samankaltaisia kilpailijoita ei ole sen jälkeen ollut paljon, mikä ei siis tee pelistä näyttämään vanhentuneemmalta kuin se todellisuudessa on.

Mutta kuten joskus tämän tyyppisissä peleissä, joissa miljoona asiaa tapahtuu samanaikaisesti, se voi hyvinkin vetää järjestelmääsi; jopa uudemmissa ja päivitetyissä järjestelmissä. Mutta onneksi grafiikkaa voidaan tietysti myös pienentää (esim. suhteessa varjoihin jne.), joten tietokoneesi on helpompi vetää, jos päädyt tekemään valtavan metropolin.

 

Kosmoksen mukana tulee kaaos – joukkotuho ja luonnonkatastrofit

Kaupungin rakentamiseen liittyy paljon infrastruktuurihankkeita, mutta vesi-, sähkö- ja verohintojen lisäksi kaupunkisi voi romahtaa. Aivan kuten todellisessa maailmassa, luonto voi päätyä taistelemaan sinua vastaan.

Mitä teet esimerkiksi, jos siellä on valtava maanvyörymäreikä, joka nielee kaupungin oppilaitokset täynnä lapsia ja nuoria - tai mitä teet, jos meteori putoaa taivaalta ja osuu keskelle merta ja näin syntyy tsunami, joka päättyy tulviikseen koko kaupunkisi? Näihin asioihin sinun on varauduttava, joihin kaupunkisi voi vaikuttaa. Se, kuinka hyvin suojelet kaupunkiasi tulevilta katastrofeilta, voi pelastaa kaupunkisi täydelliseltä sukupuuttoon tai tarkoittaa pahaa-aavistamattomien asukkaiden lopullista kuolemaa.

Pelaa haluamallasi alustalla

Voit pelata Cities: Skylinesiä tietokoneellasi, mutta jos sinulla on myös toinen hedelmäpeli, voit asentaa pelin Playstationille. Peli on itse asiassa yllättävän helppokäyttöinen joystick kädessä. Tietysti voit myös asentaa pelin Xboxiin, jos sinulla on tämä kone.

 

Johtopäätös

Cities: Skylines on hauska peli, jos haluat hallita ja hallita pelejäsi. Tämä on melkein lopullinen valtapeli; olet maaginen henkilö pilvissä, joka voi auttaa tekemään ihmisten elämästä helpompaa tai vaikeampaa riippuen siitä, kuinka pätevä johtaja ja kaupunkisuunnittelija olet.

Grafiikka on hyvä, vaikka se on vuodelta 2015, mutta riippuen siitä, kuinka suuren kaupungin päädyt luonnostelemaan, jopa uusimmilla järjestelmillä voi olla vaikeuksia pysyä mukana. Näissä tapauksissa voit kuitenkin pienentää grafiikkaasetuksia hieman paremman tuloksen saavuttamiseksi.

Sinun on varauduttava siihen, että peli ei välttämättä ole aloittelijaystävällinen - ja vaikka pelin taustalla olevat tekijät ovat yrittäneet ottaa pelaajaa kädestä, se näyttää enemmän työntöltä selvältä oppaalta, joka on sisällytetty peliin. peli.

Mutta kun olet vanginnut pelin alkeellisimmat elementit, huomaat, että tämä on kaupunkisimulaattori, joka antaa sinulle jotain vastinetta rahalle - itse asiassa peli on yksi realistisimmista koskaan luotuista kaupunkisimulaattoreista, joten jos tämä genre kiinnostaa sinua, niin sitä kannattaa ehdottomasti kokeilla.


Download Cities: Skylines 1.14.1
Video
Screenshots
Game info
Type:
Freeware


Produsent:
Paradox Interactive

Lagt til:
16-03-2022

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows, Playstation, Xbox, iOS, Nintendo Switch

Størrelse:
0.01 Mb

Sist oppdatert:
16-03-2022
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR CITIES: SKYLINES

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and PARADOX INTERACTIVE and its affiliates (“PARADOX INTERACTIVE”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by PARADOX INTERACTIVE or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by PARADOX INTERACTIVE, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “PARADOX INTERACTIVE Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE PARADOX INTERACTIVE SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE PARADOX INTERACTIVE SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the PARADOX INTERACTIVE Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, PARADOX INTERACTIVE hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, PARADOX INTERACTIVE hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by PARADOX INTERACTIVE, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or PARADOX INTERACTIVE's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. PARADOX INTERACTIVE retains all right, title and interest in and to the PARADOX INTERACTIVE Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The PARADOX INTERACTIVE Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the PARADOX INTERACTIVE Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from PARADOX INTERACTIVE. All rights not expressly granted to you herein are reserved by PARADOX INTERACTIVE.

2 THIRD PARTY SERVICES
PARADOX INTERACTIVE Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via PARADOX INTERACTIVE Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the PARADOX INTERACTIVE Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the PARADOX INTERACTIVE Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of PARADOX INTERACTIVE Services, without the express prior written consent of PARADOX INTERACTIVE or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the PARADOX INTERACTIVE Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the PARADOX INTERACTIVE Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the PARADOX INTERACTIVE Services or this EULA, use or install the PARADOX INTERACTIVE Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the PARADOX INTERACTIVE Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that PARADOX INTERACTIVE may offer you a separate site license agreement to make the PARADOX INTERACTIVE Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the PARADOX INTERACTIVE Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the PARADOX INTERACTIVE Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the PARADOX INTERACTIVE Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such PARADOX INTERACTIVE Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the PARADOX INTERACTIVE Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The PARADOX INTERACTIVE Services may include measures to control access to the PARADOX INTERACTIVE Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only PARADOX INTERACTIVE Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the PARADOX INTERACTIVE Services will not function properly.
The PARADOX INTERACTIVE Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the PARADOX INTERACTIVE Services, and to the extent that your contributions through use of the PARADOX INTERACTIVE Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant PARADOX INTERACTIVE an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to PARADOX INTERACTIVE's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the PARADOX INTERACTIVE Services and related goods and services under applicable law. This license grant to PARADOX INTERACTIVE, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The PARADOX INTERACTIVE Services may require an internet connection to access the PARADOX INTERACTIVE Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the PARADOX INTERACTIVE Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to PARADOX INTERACTIVE Services. By using the PARADOX INTERACTIVE Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the PARADOX INTERACTIVE Services or certain features of the PARADOX INTERACTIVE Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the PARADOX INTERACTIVE Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
PARADOX INTERACTIVE respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. PARADOX INTERACTIVE's privacy policy as amended from time to time is available at www.paradox-interactive.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. PARADOX INTERACTIVE’s Privacy Policy defines how, why and to which extent PARADOX INTERACTIVE collects and uses personal and non-personal information in relation to PARADOX INTERACTIVE's products and services. By installing, accessing or using the PARADOX INTERACTIVE Services you explicitly agree with the terms and conditions of PARADOX INTERACTIVE’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
PARADOX INTERACTIVE may license to you certain virtual goods to be used within PARADOX INTERACTIVE Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and PARADOX INTERACTIVE is not a party to the transaction.
PARADOX INTERACTIVE may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. PARADOX INTERACTIVE shall have no liability to you or any third party in the event that PARADOX INTERACTIVE exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT PARADOX INTERACTIVE IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
PARADOX INTERACTIVE warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, PARADOX INTERACTIVE agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by PARADOX INTERACTIVE. If the Software is no longer available, PARADOX INTERACTIVE retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by PARADOX INTERACTIVE and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the PARADOX INTERACTIVE address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE PARADOX INTERACTIVE SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. PARADOX INTERACTIVE, PARADOX INTERACTIVE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. PARADOX INTERACTIVE, PARADOX INTERACTIVE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE PARADOX INTERACTIVE SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE PARADOX INTERACTIVE SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE PARADOX INTERACTIVE SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER PARADOX INTERACTIVE SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE PARADOX INTERACTIVE SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY PARADOX INTERACTIVE, PARADOX INTERACTIVE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL PARADOX INTERACTIVE, PARADOX INTERACTIVE’S AFFILIATES, PARADOX INTERACTIVE’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE PARADOX INTERACTIVE SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT PARADOX INTERACTIVE, PARADOX INTERACTIVE’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, PARADOX INTERACTIVE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL PARADOX INTERACTIVE’S, PARADOX INTERACTIVE’S AFFILIATES’, PARADOX INTERACTIVE’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE PARADOX INTERACTIVE SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any PARADOX INTERACTIVE Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, PARADOX INTERACTIVE will be irreparably damaged, and therefore you agree that PARADOX INTERACTIVE shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or PARADOX INTERACTIVE means any legal entity that is directly or indirectly controlled by PARADOX INTERACTIVE for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold PARADOX INTERACTIVE, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the PARADOX INTERACTIVE Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. PARADOX INTERACTIVE reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on PARADOX INTERACTIVE’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the PARADOX INTERACTIVE Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at PARADOX INTERACTIVE's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST PARADOX INTERACTIVE ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@paradox-interactive.com.