Peli » abandonware » strategia

SimCity 2000 last ned
5 0 979  

Lataa tästä ilmainen SimCity 2000, joka on suosittu SimCity-pelin jatko.

Tässä on ilmainen SimCity 2000, joka on toinen peli SimCity-pelisarjassa, yksi maailman suosituimmista pelisarjoista. Täällä voit rakentaa vain haluamasi kaupungin ja yhteiskunnan. Olipa se futuristinen kaupunki, jossa on futuristisia rakennuksia, tai taiteellinen kaupunki, jossa on upeat kuvanveistäjät - se on täysin sinun vastuullasi. Jos olet toistaiseksi tutustunut vain ensimmäiseen SimCity-peliin vuodesta 1989, SimCity 2000 on erittäin suositeltavaa. Täältä saat kaikki tutut ominaisuudet ja vaihtoehdot sarjan ensimmäisestä pelistä, kun grafiikka on optimoitu ja uusia ominaisuuksia on saatu valmiiksi.

Maailma kasvaa

Tietenkin aloitat tyhjästä valtava tontti, joka on tyhjä, minkä jälkeen voit sijoittaa rakennuksia ja laitoksia, jotta yhteiskunta voi kukoistaa. Sitten kaupunki saa isommaksi ja suuremmaksi, kun sinun on seurattava yhteisön edistymistä ja toteutettava esimerkiksi satama, rautatieasema tai lentokenttä, jotta asukkaillesi on oikeat kuljetusmahdollisuudet.

Jos kaupunki on hyvä paikka asua, ja jos sinä, pormestari, pidät asukkaat onnellisina ja onnellisina, niin uudet rikkaat ja hyvin koulutetut tulokkaat tulevat auttamaan kaupunkia kasvamaan suuremmaksi ja paremmin. Peli tarjoaa runsaasti työkaluja, joten voit helposti luottaa peliin monta viikkoa.

Kestävät kaupungit ja älykäs infrastruktuuri

SimCity 2000 on kyse siitä, että luodaan täydellinen kaupunki elämään. Valinnat ovat kuitenkin täysin sinun tekemäsi, ja päätät itse, haluatko, että kaupunki ajaa vain tuuli- ja vesienergiaa, vai onko suuret ydinvoimalat näkevät päivänvalon uudelleen. Lisäksi sinun on voitava löytää moottoriteitä, joissa kaupungin asukkaat sitä tarvitsevat, jotta jonoja ja onnettomuuksia ei esiinny. Saat hyvän tunnelman kaupungin hyvinvoinnista lukemiesi sanomalehtien kautta. Täällä voit nähdä kaupungin ja sen asukkaiden nykytilan ja toivonsa parantuvan.

Katastrofit voivat tuhota kaupunkisi

Vuosi SimCity 2000: n ilmestymisen jälkeen vuonna 1993 laajennuspaketti nimeltä Scenarios Vol. Suuret katastrofit. Tämän avulla kaupunki voi kohdata useita onnettomuuksia, jotka muuttavat pelin täysin. Joten sinun on autettava asukkaita pelastamaan kaupunki ja rakennettava se uudelleen. Tämä tekee pelistä haastavamman, kun taas viihdearvo kasvaa samanaikaisesti. Onnettomuuksien joukossa on muun muassa kaksi ydinsulatuskatastrofia, yksi tulva, yksi hirmumyrsky, kaksi metsäpalojen skenaariota, tulivuorenpurkaus, maanjäristys, taifuuni, väestön mellakat ja jopa UFO-hyökkäys.

Muut sarjassa olevat pelit

Vuosien mittaan SimCity-sarjassa on julkaistu paljon pelejä, ja jos haluat kokeilla uudempaa peliä sarjassa kuin SimCity 2000, voit tarkastella SimCity Societies -yrityksiä. Tämä on peräisin vuodesta 2007, ja se sisältää kaikki SimCity 2000: n klassiset elementit ja lisää uusia ominaisuuksia sekä uusia ja parannettuja grafiikoita. Voit lukea lisää SimCity Societiesista ja ladata pelin seuraamalla tätä linkkiä.

Jos haluat pelata sarjan viimeisintä peliä, voit ostaa SimCity: Complete Editionin Electronic Artsin omalla verkkosivustolla. Löydät pelin ja voit lukea lisää siitä seuraamalla tätä linkkiä.

Vaihtoehtoiset pelit

Jos joku on sanonut SimCityn, täytyy melkein sanoa The Sims. Molemmat pelisarjat kulkevat melkein käsi kädessä, mutta samalla ovat hyvin erilaisia. SimCity keskittyy kaupungin simulointiin, ja roolisi pelaajina on tehdä kaupunki toimimaan hyvin Simsissä, ohjaat yksittäisiä ihmisiä kaikista elämänsä valinnoista. Jos noudatat tätä linkkiä, voit lukea lisää The Sims 4: stä, The Simsin uusimmasta pelistä. Jos noudatat linkkiä, voit ladata myös ilmaisen 48 tunnin demon version The Sims 4: stä, jolloin voit käyttää kaikkia pelin ominaisuuksia ja ominaisuuksia 48 tunnin aikana. Sitten se on täysin sinun, jos haluatsattuu ostamaan pelin.

Saatavuus

SimCity 2000 luotiin alun perin Macille, mutta on sen jälkeen muunnettu toistettavaksi Windowsissa. Pelin versio, jonka voit ladata täältä sivulta, on yhteensopiva Windows-käyttöjärjestelmien kanssa. Jos olet Mac-käyttäjä, voit löytää sen seuraamalla tätä linkkiä. On kuitenkin olemassa SimCity 2000: n erikoisversio, joka myös maksaa rahaa. Se voidaan myös ostaa ja ladata Windowsille, jos olet kiinnostunut Special Edition for Windowsista.

Johtopäätös

SimCity 2000 on toinen peli SimCity-pelisarjassa, ja se on ladattavissa ilmaiseksi täällä Windows-sivustossa. Jos etsit peliä Macille, voit löytää linkin sivulle. Kaikessa sen yksinkertaisuudessa peli käsittää suurkaupungin rakentamisen ja hallinnan. Tämä kasvaa ja kasvaa samalla kun tehdään tärkeitä päätöksiä, jotka voivat osoittautua onnistuneiksi tai tuhoisiksi. Pelaajan on luotava hyvin toimiva yhteiskunta, jossa kansalaiset ovat onnellisia ja tyytyväisiä, jotta kaupunki voi kasvaa, kun rikkaat ja hyvin koulutetut maahanmuuttajat voivat kiusata. Voit myös ladata Scenarios Vol. 1: Suuret katastrofit, joissa suuri joukko katastrofeja voi tuhota kaupunkisi osia, jotka sinun täytyy myöhemmin rakentaa. Tämä tekee pelistä jännittävämmän, kun taas vaikeustaso on tietenkin myös lisääntynyt. Jos olet kiinnostunut SimCity-pelien uudemmista versioista, voit myös löytää linkkejä SimCity Societies -yhtiöstä vuodesta 2007 sekä SimCity: Complete Editionista vuodesta 2014 lähtien. voi ladata tästä sivustosta. Jos etsit SimCity 2000 for Macia, löydät linkin SimCity 2000: lle: Special Edition, joka on yhteensopiva sekä Macin että Windowsin kanssa. Pelin versiossa seurataan useita lisäominaisuuksia, mutta se maksaa myös rahaa. Tämän sivun painos on täysin ladattavissa ja ladattavissa täysin.


Download SimCity 2000 (Final)
Video
Screenshots
Game info
Type:
Abandonware


Produsent:
Maxis Software Inc.

Lagt til:
03-04-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
2.566 Mb

Sist oppdatert:
03-04-2019
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR SIMCITY 2000

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and MAXIS SOFTWARE INC. and its affiliates (“MAXIS SOFTWARE INC.”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by MAXIS SOFTWARE INC. or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by MAXIS SOFTWARE INC., including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “MAXIS SOFTWARE INC. Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE MAXIS SOFTWARE INC. SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE MAXIS SOFTWARE INC. SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the MAXIS SOFTWARE INC. Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, MAXIS SOFTWARE INC. hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, MAXIS SOFTWARE INC. hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by MAXIS SOFTWARE INC., for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or MAXIS SOFTWARE INC.'s termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. MAXIS SOFTWARE INC. retains all right, title and interest in and to the MAXIS SOFTWARE INC. Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The MAXIS SOFTWARE INC. Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the MAXIS SOFTWARE INC. Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from MAXIS SOFTWARE INC.. All rights not expressly granted to you herein are reserved by MAXIS SOFTWARE INC..

2 THIRD PARTY SERVICES
MAXIS SOFTWARE INC. Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via MAXIS SOFTWARE INC. Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the MAXIS SOFTWARE INC. Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the MAXIS SOFTWARE INC. Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of MAXIS SOFTWARE INC. Services, without the express prior written consent of MAXIS SOFTWARE INC. or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the MAXIS SOFTWARE INC. Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the MAXIS SOFTWARE INC. Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the MAXIS SOFTWARE INC. Services or this EULA, use or install the MAXIS SOFTWARE INC. Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the MAXIS SOFTWARE INC. Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that MAXIS SOFTWARE INC. may offer you a separate site license agreement to make the MAXIS SOFTWARE INC. Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the MAXIS SOFTWARE INC. Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the MAXIS SOFTWARE INC. Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the MAXIS SOFTWARE INC. Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such MAXIS SOFTWARE INC. Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the MAXIS SOFTWARE INC. Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The MAXIS SOFTWARE INC. Services may include measures to control access to the MAXIS SOFTWARE INC. Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only MAXIS SOFTWARE INC. Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the MAXIS SOFTWARE INC. Services will not function properly.
The MAXIS SOFTWARE INC. Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the MAXIS SOFTWARE INC. Services, and to the extent that your contributions through use of the MAXIS SOFTWARE INC. Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant MAXIS SOFTWARE INC. an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to MAXIS SOFTWARE INC.'s and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the MAXIS SOFTWARE INC. Services and related goods and services under applicable law. This license grant to MAXIS SOFTWARE INC., and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The MAXIS SOFTWARE INC. Services may require an internet connection to access the MAXIS SOFTWARE INC. Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the MAXIS SOFTWARE INC. Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to MAXIS SOFTWARE INC. Services. By using the MAXIS SOFTWARE INC. Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the MAXIS SOFTWARE INC. Services or certain features of the MAXIS SOFTWARE INC. Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the MAXIS SOFTWARE INC. Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
MAXIS SOFTWARE INC. respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. MAXIS SOFTWARE INC.'s privacy policy as amended from time to time is available at www.maxis-software-inc..com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. MAXIS SOFTWARE INC.’s Privacy Policy defines how, why and to which extent MAXIS SOFTWARE INC. collects and uses personal and non-personal information in relation to MAXIS SOFTWARE INC.'s products and services. By installing, accessing or using the MAXIS SOFTWARE INC. Services you explicitly agree with the terms and conditions of MAXIS SOFTWARE INC.’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
MAXIS SOFTWARE INC. may license to you certain virtual goods to be used within MAXIS SOFTWARE INC. Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and MAXIS SOFTWARE INC. is not a party to the transaction.
MAXIS SOFTWARE INC. may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. MAXIS SOFTWARE INC. shall have no liability to you or any third party in the event that MAXIS SOFTWARE INC. exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT MAXIS SOFTWARE INC. IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
MAXIS SOFTWARE INC. warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, MAXIS SOFTWARE INC. agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by MAXIS SOFTWARE INC.. If the Software is no longer available, MAXIS SOFTWARE INC. retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by MAXIS SOFTWARE INC. and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the MAXIS SOFTWARE INC. address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE MAXIS SOFTWARE INC. SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. MAXIS SOFTWARE INC., MAXIS SOFTWARE INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. MAXIS SOFTWARE INC., MAXIS SOFTWARE INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE MAXIS SOFTWARE INC. SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE MAXIS SOFTWARE INC. SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE MAXIS SOFTWARE INC. SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER MAXIS SOFTWARE INC. SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE MAXIS SOFTWARE INC. SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY MAXIS SOFTWARE INC., MAXIS SOFTWARE INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL MAXIS SOFTWARE INC., MAXIS SOFTWARE INC.’S AFFILIATES, MAXIS SOFTWARE INC.’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE MAXIS SOFTWARE INC. SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT MAXIS SOFTWARE INC., MAXIS SOFTWARE INC.’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, MAXIS SOFTWARE INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL MAXIS SOFTWARE INC.’S, MAXIS SOFTWARE INC.’S AFFILIATES’, MAXIS SOFTWARE INC.’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE MAXIS SOFTWARE INC. SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any MAXIS SOFTWARE INC. Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, MAXIS SOFTWARE INC. will be irreparably damaged, and therefore you agree that MAXIS SOFTWARE INC. shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or MAXIS SOFTWARE INC. means any legal entity that is directly or indirectly controlled by MAXIS SOFTWARE INC. for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold MAXIS SOFTWARE INC., its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the MAXIS SOFTWARE INC. Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. MAXIS SOFTWARE INC. reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on MAXIS SOFTWARE INC.’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the MAXIS SOFTWARE INC. Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at MAXIS SOFTWARE INC.'s discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST MAXIS SOFTWARE INC. ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@maxis-software-inc..com.