Ohjelmoida » multimedia » Media-soittimet

TIDAL last ned
4 0 6286  

Kokeile 1 kuukausi ilmaiseksi - Lataa TIDAL (englanti)

Musiikin suoratoistopalvelun TIDAL avulla voit kokeilla niiden ainutlaatuista äänenlaatua ja modernia muotoilua yhden kuukauden ajan ilmaiseksi.

TIDAL on tyylikäs, yksinkertainen ja moderni muotoilu tummassa teemassa - ja keskittyen korkeaan äänenlaatuun ja ainutlaatuiseen artistisisältöön - TIDAL on yksi tärkeimmistä kilpailijoista, jotka pitävät silmällä ääni- ja musiikkimarkkinoita.

Määritä, mistä taiteilijoista pidät

Jos käytät sovellusta iPhonellasi tai Android -laitteellasi, sinulta kysytään, mistä taiteilijoista pidät, kun avaat sovelluksen ensimmäisen kerran. Pienet pyöreät muotokuvat, joissa on kuvia ja nimiä kuuluisimmista (ja myöhemmin myös tuntemattomimmista) taiteilijoista, koristavat näyttöä. Napsauta sitten vain eniten pidettyjen taiteilijoiden muotokuvia.

Joka kerta, kun napsautat muotokuvaa, TIDAL lisää napsauttamasi jälkeen lisää taiteilijoita, jotka muistuttavat ja joiden mielestä heidän on myös kiinnostava seurata.

Interaktiivinen valikoima suosikkitaiteilijoita

Vieritimme muutaman minuutin eri kappaleluokkien läpi ja hämmästyimme kuinka hyvin tämä algoritmi toimi. Lisäksi on aina jotain erityistä tietää, että luotuilla soittolistoilla on perustiedot jostakin - eivätkä vain oleta, että sinä päivänä, jolloin kuulit yhtäkkiä paljon kappaleita tuntemattomalta artistilta, tämä tarkoittaa, että ole suosikkitaiteilijasi. Toisin sanoen on mukavaa saada sormi piirakkaan algoritmin kanssa. Se näyttää tuottavan tarkempaa sisältöä.

PC -versiossa, josta löydät ilmaisen latauslinkin sivun alareunasta, voit myös valita suosikkitaiteilijasi etsimällä heidän nimensä ja napauttamalla sitten heidän sivunsa sydäntä (jossa lukee "lisää"), lisää sitten ne automaattisesti ja lisää ne kuuntelijoiden listalle.

PALJON kappaleita kaikissa genreissä

TIDALin ohjelmaan rakennettu musiikkikirjasto on täynnä musiikkia kaikista kuviteltavista genreistä ja maista. Heidän ympärillään on yli 70 miljoonaa kappaletta, joita voit alkaa kuunnella heti haluamallasi äänenlaadulla.

Jos sinulla ei ole rahaa soittolistan luomiseen itse tai et voi päättää mitä haluat kuulla, TIDAL voi auttaa sinua pääsemään alkuun. Ne tarjoavat sekä ns. Miksauksia että radiota.

Radio toimii aivan kuten mikä tahansa muu radioasema - valitset radiokanavan sen mukaan, mistä pidät (esimerkiksi voit valita radion suosikkiartistisi tai nykyisen suosikkikappaleesi perusteella).

Katso musiikkivideoita suoraan sovelluksessa tai sovelluksessa

TIDAL ei kuitenkaan keskity pelkästään ääneen vaan myös visuaalisiin elementteihin. Sivuvalikosta löydät luokan Videot, jossa näet kaikki laadukkaat uudet jännittävät musiikkivideot laadukkaasti.

Täältä löydät kauniita ja harkittuja videoita, jotka ovat tuottaneet suuret tähdet, kuten Drake, Billie Eilish, Beyoncé, BTS ja Lil Nas X. Videot on myös mahdollista lajitella tyylilajin mukaan, joten jos sinulla on pop- tai rock -musiikkia juhlia ja haluat, että televisiossasi on rasvaa, kun kaiuttimet paukuttelevat, voit käyttää tätä ominaisuutta.

Voit lisätä musiikkivideot musiikkikokoelmaasi tai tiettyyn soittolistaan, jos haluat musiikillesi visualisoijan. Ja mikä on parempaa kuin taiteilijan oma luova näkökulma?

Helppo vaihtaa muista suurista suoratoistopalveluista

TIDAL on hyväarvet siitä, että muilla palveluilla on melkein monopoli digitaalisessa musiikkiteollisuudessa. Siksi he myös pyrkivät tekemään paljon helpompaa siirtymistä toisesta äänipalvelusta omaan.

Yhteistyössä TuneMyMusicin ja Soundiizin kanssa voit siirtää soittolistasi, suosikki artistisi ja lempimusiikkisi ilman, että sinun tarvitsee koskettaa sormea. Se on fiksua. Tämä tarkoittaa myös sitä, että saat mahdollisuuden aloittaa musiikin kuuntelun sujuvasti uudessa ohjelmassasi.

Käytimme TuneMyMusicia ja saimme siirtää ensimmäiset 1000 kappaletta ilmaiseksi muista suoratoistopalveluistamme.

Markkinoiden paras ääni

TIDAL kirjoittaa verkkosivuillaan, että heillä on selvästi markkinoiden paras ääni. Riippuen siitä, minkä tilauksen haluat jatkaa, kokeilujakson jälkeen sinulla on mahdollisuus suoratoistaa ja ladata musiikkia jopa 9216 kbps: n laadulla - mikä on lähes 30 kertaa korkeampi laatu kuin AAC -standardilaatu.

AAC on muoto, jossa useimmat digitaaliset kappaleet suoratoistetaan. Mutta jos olet erittäin hyvä ääni, on selvää, että valitset TIDALin kalliimman tilauksen, jotta saat kaiken irti musiikistasi.

Muita vaihtoehtoja

Toinen erittäin suosittu musiikin suoratoistopalvelu on Spotify. Niissä on monia samoja ominaisuuksia kuin TIDALissa, mutta musiikin laatu on hieman heikompi. Vastineeksi Spotify on kuunneltavissa ilmaiseksi mainoksilla kappaleiden välissä, jos et vaivaudu maksamaan tilausta. Löydät Spotifyn latauslinkin täältä.

Jos sinulla on YouSeen (aiemmin TDC) mobiilitilaus, voit myös käyttää heidän suoratoistosovellustaan, jossa on yhteensä yli 65 miljoonaa eri kappaletta. Kokeile Yousee Musicia nyt.

Telmore Music on myös kelvollinen tarjous. Hyvin samanlainen kuin YouSee, tämä on suoratoistopalvelu, joka vetoaa ihmisiin, joilla on jo matkapuhelinliittymä yrityksen kanssa. Täällä on myös mahdollista kuunnella live -radiota ja se päivitetään aina, joten saat uusimmat musiikkikappaleet mahdollisimman pian.

Johtopäätös

Oikeiden kaiuttimien tai kuulokkeiden avulla kuulet miksi TIDAL väittää, että niillä on paras ääni. Lisäksi tietokoneohjelma näyttää todella mukavalta ja hienostuneelta, mikä lisää palvelun hienostuneisuutta.

Koska TIDALin avulla voit siirtää aiemmin luodut soittolistasi muista palveluista, mikään ei estä sinua ainakin kokeilemasta tätä suoratoistokeskusta ilmaisen kokeilujakson aikana.

Download TIDAL

Video
Screenshots
Program info
Type:
Trialware

Produsent:
Aspiro AB

Lagt til:
25-08-2023

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows, Mac, iOS, iPadOS, tvOS, Android, web & smart devices

Størrelse:
Mb

Sist oppdatert:
25-08-2023
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR TIDAL

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and ASPIRO AB and its affiliates (“ASPIRO AB”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by ASPIRO AB or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by ASPIRO AB, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “ASPIRO AB Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE ASPIRO AB SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE ASPIRO AB SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the ASPIRO AB Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, ASPIRO AB hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, ASPIRO AB hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by ASPIRO AB, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or ASPIRO AB's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. ASPIRO AB retains all right, title and interest in and to the ASPIRO AB Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The ASPIRO AB Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the ASPIRO AB Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from ASPIRO AB. All rights not expressly granted to you herein are reserved by ASPIRO AB.

2 THIRD PARTY SERVICES
ASPIRO AB Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via ASPIRO AB Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the ASPIRO AB Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the ASPIRO AB Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of ASPIRO AB Services, without the express prior written consent of ASPIRO AB or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the ASPIRO AB Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the ASPIRO AB Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the ASPIRO AB Services or this EULA, use or install the ASPIRO AB Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the ASPIRO AB Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that ASPIRO AB may offer you a separate site license agreement to make the ASPIRO AB Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the ASPIRO AB Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the ASPIRO AB Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the ASPIRO AB Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such ASPIRO AB Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the ASPIRO AB Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The ASPIRO AB Services may include measures to control access to the ASPIRO AB Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only ASPIRO AB Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the ASPIRO AB Services will not function properly.
The ASPIRO AB Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the ASPIRO AB Services, and to the extent that your contributions through use of the ASPIRO AB Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant ASPIRO AB an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to ASPIRO AB's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the ASPIRO AB Services and related goods and services under applicable law. This license grant to ASPIRO AB, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The ASPIRO AB Services may require an internet connection to access the ASPIRO AB Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the ASPIRO AB Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to ASPIRO AB Services. By using the ASPIRO AB Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the ASPIRO AB Services or certain features of the ASPIRO AB Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the ASPIRO AB Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
ASPIRO AB respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. ASPIRO AB's privacy policy as amended from time to time is available at www.aspiro-ab.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. ASPIRO AB’s Privacy Policy defines how, why and to which extent ASPIRO AB collects and uses personal and non-personal information in relation to ASPIRO AB's products and services. By installing, accessing or using the ASPIRO AB Services you explicitly agree with the terms and conditions of ASPIRO AB’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
ASPIRO AB may license to you certain virtual goods to be used within ASPIRO AB Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and ASPIRO AB is not a party to the transaction.
ASPIRO AB may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. ASPIRO AB shall have no liability to you or any third party in the event that ASPIRO AB exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT ASPIRO AB IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
ASPIRO AB warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, ASPIRO AB agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by ASPIRO AB. If the Software is no longer available, ASPIRO AB retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by ASPIRO AB and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the ASPIRO AB address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE ASPIRO AB SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. ASPIRO AB, ASPIRO AB’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. ASPIRO AB, ASPIRO AB’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE ASPIRO AB SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE ASPIRO AB SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE ASPIRO AB SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER ASPIRO AB SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE ASPIRO AB SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY ASPIRO AB, ASPIRO AB’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL ASPIRO AB, ASPIRO AB’S AFFILIATES, ASPIRO AB’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE ASPIRO AB SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT ASPIRO AB, ASPIRO AB’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, ASPIRO AB’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL ASPIRO AB’S, ASPIRO AB’S AFFILIATES’, ASPIRO AB’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE ASPIRO AB SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any ASPIRO AB Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, ASPIRO AB will be irreparably damaged, and therefore you agree that ASPIRO AB shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or ASPIRO AB means any legal entity that is directly or indirectly controlled by ASPIRO AB for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold ASPIRO AB, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the ASPIRO AB Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. ASPIRO AB reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on ASPIRO AB’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the ASPIRO AB Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at ASPIRO AB's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST ASPIRO AB ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@aspiro-ab.com.