Ohjelmoida » multimedia » Media-soittimet

Spotify last ned
5 0 4396  

Lataa Spotify ilmaiseksi ja tanskaksi ja toista maailman musiikkia, täydellisessä laillisuudessa, laillisesti ja helposti, suoraan verkosta.

Musiikin saavutettavuus ja internet ovat kulkeneet käsi kädessä aina alusta lähtien, ja on selvää, että musiikin saatavuutta on parannettu vain. Monet saattavat muistaa, kun käytät ohjelmia, kuten LimeWire ja BearShare, lataamaan musiikkitiedostoja kiintolevylle. Prosessi, joka ei kestänyt kauan aikaa vaan sisälsi myös turvallisuusriskin virusten muodossa. Lisäksi kiintolevy täytettiin nopeasti myös kokonaan, koska äänitiedostot täytettiin niin paljon.

Onneksi musiikkia ei ole koskaan ollut helpompi käyttää kuin nykyään. Spotify on tällä hetkellä hallitsija, ja se on todella hyvästä syystä. Toisin kuin LimeWire ja BearShare, sinun ei pitäisi ladata äänitiedostoja Spotifen avulla. Spotify-ohjelmalla voit suoratoistaa musiikkia suoraan ohjelmasta, ja on myös mahdollisuus ladata musiikkia, jotta voit kuunnella jopa ilman internetiä.

Vapaa tai ostaa?

Kun olet ladannut Spotify, sinun on luotava käyttäjä - tai kirjaudu sisään esimerkiksi Facebookin avulla. Sitten voit kuunnella kaikkia Spotify-kirjaston musiikkia ilmaiseksi. Ilmaisen kuuntelun haittapuoli on, että sinun täytyy kuunnella joitakin mainoksia puolen tunnin välein. On täysin ymmärrettävää, että Spotify ei voi olla samaan aikaan vapaa mainonta ja vapaa. Jos olet kyllästynyt mainoksista, voit ostaa ne niistä. Spotify on tilauspohjainen, joten sinun on käytettävä enintään 99DKK kuukaudessa. Mainosten ei tarvitse tilata vain, on useita muita etuja, kuten:

  • Rajoittamaton kappaleiden ohitus
  • Offline-toisto
  • Korkeampi äänenlaatu

On syytä mainita, että voit kokeilla ostoversiota 30 päivän ajan ilman, että se maksaa sinulle penniäkään. Jos etujasi on herättänyt kiinnostusta, voit käydä Spotifen verkkosivuilla ja nähdä vaihtoehdot täällä. Perhe- ja opiskelija-alennuksia on mm.

Monialustainen

Spotify on suunniteltu kaikille ajateltavissa oleville järjestelmille - Windows, Mac, Linux-tietokoneet voivat ladata Spotifyä ilman ongelmia. On myös mahdollista ladata Spotify älypuhelimelle ja tabletille riippumatta siitä, onko se Android tai iOS.

Riippumatta siitä, minkä alustan lataat Spotify, voit aina käyttää samaa käyttäjää kaikille. Voit jopa pelata Spotifea tietokoneesta ja avata älypuhelimesi sovelluksen vaihtaaksesi kappaleiden välillä.

Tulevat päivitykset

Joka päivä julkaistaan uutta musiikkia, joten on tärkeää, että musiikkipalvelu tuo nopeasti uusimmat kappaleet ja artistit. Spotifylla on sivuliikkeitä useissa eri maissa, ja nämä osastot pitävät silmällä paikallisia ja kansainvälisiä taiteilijoita koko ajan ja varmistavat siten, että löydät aina haluamasi kappaleet.

Olemme käyttäneet Spotifea itseämme useiden vuosien ajan, ja on erittäin harvinaisia tapauksia, joissa emme löydä etsimäämme kappaletta. Saatavilla on myös useita podcasteja.

Musiikin päivitysten ja podcasteiden lisäksi ohjelmisto olisi mieluiten pidettävä ajan tasalla ja sen pitäisi tapahtua. Spotifylla on useita kielipaketteja, joista voi valita muun muassa tanskan, ja niiden kielivalikoima laajenee välittömästi. Usein päivitetään myös nopeutta ja suunnittelua.

Yksinkertainen mutta käyttäjäystävällinen muotoilu

Spotify voidaan tunnistaa nopeasti mustien ja vihreiden värien yhdistelmällä, joka on melko mukava ja sopii hyvin useimpiin käyttöjärjestelmiin, olipa kyseessä PC tai älypuhelimet. PC-versio on myös helppo löytää ympäri: Asetukset, soittolistat, hakutoiminnot jne. Sijaitsevat oikeassa paikassa.

Jos haluat vain taustamusiikkia työskennellessäsi, voi olla hyödyllistä käyttää radiotoimintoa. Radiotoiminto rakentaa automaattisesti soittolistan valitsemasi bändin perusteella. On myös mahdollista valita tietty lajityyppi, joten jos valitset rockin, radio soittaa automaattisesti rock-kappaleita, jotka sopivat musiikkisi makuun.

Älypuhelimen versio on myös helppo navigoida, olipa käytössäsi iPhone tai Android.

Mahdolliset vaihtoehdot

Ei ole epäilystäkään siitä, että Spotifen kaksi pääkilpailijaa ovat Tidal ja Apple Music. Tidal, Apple Music ja Spotify muistuttavat todella toisiaan, mutta niillä on vain vähän etuja ja haittoja. Aika l on ylpeä siitä, että kolmella ohjelmalla on voimakkain äänenlaatu. Lisäksi Tidal on luotu yhteistyössä Jay-Z: n kanssa, mikä tarkoittaa, että hän on varmistanut, että hänen musiikkinsa on saatavilla vain tähän palveluun. Joten jos et todellakaan voi tehdä ilman Jay-Z: ää, Tidal voi olla sinulle.

Apple Music on itse asiassa melko mukava musiikkipalvelu, mutta tämä palvelu on epäilemättä Applen käyttäjille, joka on tuulta monille. Apple Musicia on kritisoitu myös siitä, ettei sillä ole yhtä paljon musiikkia kuin Spotify. Tämä voi johtua siitä, että Apple Music on keskittynyt erityisesti äänikirjoihin ja podcasteihin, jotka ovat alueita, joilla Spotify on viivästynyt. Sekä Tidal että Apple Music ovat tilauspohjaisia ja maksavat saman verran kuin Spotify kuukaudessa.

Johtopäätös

Musiikki ei ole koskaan ollut niin helposti saatavilla kuin tänään, ja olemme kiitollisia siitä. Spotify on markkinoiden suosituin musiikkipalvelu, ja vaikka ohjelmalla on kovaa kilpailua. Perusteet johtuvat siitä, että Spotipy menestyi nopeasti markkinoilla, ja valtava valikoima ylimääräisiä ominaisuuksia on todella meille jäätävä. Suosikkiominaisuutemme on epäilemättä mahdollisuus offline-toistoon. Vaikka sinulla on usein Internet-yhteys, voit nopeasti joutua tilanteeseen, jossa offline-toisto säästää päiväsi. Saattaa myös olla, että älypuhelimellasi on rajalliset tiedot, joten on aivan ilmeistä luoda soittolista suosikkikappaleistasi ja ladata se sitten offline-tilaan kotona Wi-Fi: ssä. Suosittelemme aina Spotifea ystävillesi ja kollegoillemme, ja siksi suosittelemme myös Spotifea sinulle. Muista, että se on täysin ilmainen, ja jos mainokset menevät sinne, on aina 30 päivän kokeilu, joka on myös täysin ilmainen.

Download Spotify

Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
Spotify AB

Lagt til:
25-08-2023

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows, Mac, Linux, iOS, iPadOS, Android, PlayStation & Xbox

Størrelse:
Mb

Sist oppdatert:
25-08-2023
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR SPOTIFY

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and SPOTIFY AB and its affiliates (“SPOTIFY AB”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by SPOTIFY AB or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by SPOTIFY AB, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “SPOTIFY AB Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE SPOTIFY AB SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE SPOTIFY AB SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the SPOTIFY AB Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, SPOTIFY AB hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, SPOTIFY AB hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by SPOTIFY AB, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or SPOTIFY AB's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. SPOTIFY AB retains all right, title and interest in and to the SPOTIFY AB Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The SPOTIFY AB Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the SPOTIFY AB Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from SPOTIFY AB. All rights not expressly granted to you herein are reserved by SPOTIFY AB.

2 THIRD PARTY SERVICES
SPOTIFY AB Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via SPOTIFY AB Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the SPOTIFY AB Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the SPOTIFY AB Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of SPOTIFY AB Services, without the express prior written consent of SPOTIFY AB or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the SPOTIFY AB Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the SPOTIFY AB Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the SPOTIFY AB Services or this EULA, use or install the SPOTIFY AB Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the SPOTIFY AB Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that SPOTIFY AB may offer you a separate site license agreement to make the SPOTIFY AB Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the SPOTIFY AB Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the SPOTIFY AB Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the SPOTIFY AB Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such SPOTIFY AB Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the SPOTIFY AB Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The SPOTIFY AB Services may include measures to control access to the SPOTIFY AB Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only SPOTIFY AB Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the SPOTIFY AB Services will not function properly.
The SPOTIFY AB Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the SPOTIFY AB Services, and to the extent that your contributions through use of the SPOTIFY AB Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant SPOTIFY AB an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to SPOTIFY AB's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the SPOTIFY AB Services and related goods and services under applicable law. This license grant to SPOTIFY AB, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The SPOTIFY AB Services may require an internet connection to access the SPOTIFY AB Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the SPOTIFY AB Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to SPOTIFY AB Services. By using the SPOTIFY AB Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the SPOTIFY AB Services or certain features of the SPOTIFY AB Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the SPOTIFY AB Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
SPOTIFY AB respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. SPOTIFY AB's privacy policy as amended from time to time is available at www.spotify-ab.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. SPOTIFY AB’s Privacy Policy defines how, why and to which extent SPOTIFY AB collects and uses personal and non-personal information in relation to SPOTIFY AB's products and services. By installing, accessing or using the SPOTIFY AB Services you explicitly agree with the terms and conditions of SPOTIFY AB’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
SPOTIFY AB may license to you certain virtual goods to be used within SPOTIFY AB Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and SPOTIFY AB is not a party to the transaction.
SPOTIFY AB may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. SPOTIFY AB shall have no liability to you or any third party in the event that SPOTIFY AB exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT SPOTIFY AB IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
SPOTIFY AB warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, SPOTIFY AB agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by SPOTIFY AB. If the Software is no longer available, SPOTIFY AB retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by SPOTIFY AB and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the SPOTIFY AB address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE SPOTIFY AB SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. SPOTIFY AB, SPOTIFY AB’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. SPOTIFY AB, SPOTIFY AB’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE SPOTIFY AB SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE SPOTIFY AB SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE SPOTIFY AB SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER SPOTIFY AB SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE SPOTIFY AB SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY SPOTIFY AB, SPOTIFY AB’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL SPOTIFY AB, SPOTIFY AB’S AFFILIATES, SPOTIFY AB’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE SPOTIFY AB SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT SPOTIFY AB, SPOTIFY AB’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, SPOTIFY AB’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL SPOTIFY AB’S, SPOTIFY AB’S AFFILIATES’, SPOTIFY AB’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE SPOTIFY AB SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any SPOTIFY AB Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, SPOTIFY AB will be irreparably damaged, and therefore you agree that SPOTIFY AB shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or SPOTIFY AB means any legal entity that is directly or indirectly controlled by SPOTIFY AB for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold SPOTIFY AB, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the SPOTIFY AB Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. SPOTIFY AB reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on SPOTIFY AB’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the SPOTIFY AB Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at SPOTIFY AB's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST SPOTIFY AB ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@spotify-ab.com.