Ohjelmoida » hienosäädön » Työkalut

PortableApps.com last ned
5 0 6349  

PortableApps.comin avulla voit aina pitää suosikkisovelluksesi ja -tiedostosi mukanasi missä päin maailmaa tahansa. Ohjelman voi ladata ilmaiseksi Windowsille.

Kun tavallisesti asennat ohjelmia Windows-tietokoneellesi, ohjelmat tallennetaan eri paikkoihin kiintolevylläsi. Tämä on järkevää, jos käytät aina samaa tietokonetta, mutta se voi myös olla ärsyttävää jaetussa tietokoneessa. Kuvittele, että voisit sen sijaan ajaa sovelluksia suoraan USB-liittimestä tai pilvipalvelusta, missä päin maailmaa tahansa. Esimerkiksi Dropboxin tai Google Driven kautta . Juuri tämän voit tehdä älykkäällä sovelluksella PortableApps.com.

Kuten nimestä voi päätellä "PortableApps.com", se toimii niin kutsuttujen "kannettavien" sovellusten avulla. Eli siirrettävät ohjelmat. Nämä ohjelmat voivat toimia suoraan yhdestä kansiosta tai USB-liittimestä. On esimerkiksi järkevää, jos et halua sekoittaa työohjelmiasi henkilökohtaisiin ohjelmiisi. Voit esimerkiksi kuvitella, että voit käyttää henkilökohtaista selaintasi omilla kirjanmerkeilläsi toimiston työtietokoneella. Se on fiksua!

Kieli ja saavutettavuus

PortableApps.com on saatavilla Windowsille ja on täysin ilmainen käyttää. On jopa mahdollista valita tanska kieleksi asennuksen aikana, mutta kun teimme tämän, tanskan käännös vaikutti suhteellisen huonolta ja puutteelliselta. Siksi suosittelemme kaikkia käyttäjiämme valitsemaan kieleksi englannin. Voit tietysti kokeilla tanskankielistä versiota joka tapauksessa, mutta sinun ei todennäköisesti pitäisi olla suuria odotuksia käännöksen suhteen.

PortableApps.comin suurin haittapuoli on luultavasti se, että ohjelma on tällä hetkellä saatavana yksinomaan Windowsille. Siksi sitä ei voi käyttää Macissa ja Linuxissa. Ei ainakaan, ellet yritä emuloida Windows-versiota toisella ohjelmalla. Ohjelman nettisivuilla mainitaan, että voit kokeilla esimerkiksi Wineä, mutta emme ole itse testanneet tätä, ja sitäkin ehkä lähinnä teknisemmät käyttäjät kokeilevat .

Ohjelman asentaminen

Tietenkin olemme testanneet PortableApps.com-sivustoa, jotta voimme raportoida käyttäjillemme, onko se sovellus, jota voimme suositella. Asennusprosessi on ihanan yksinkertainen ja helppo selvittää, ja matkan varrella sinua tervehtivät muutamat erilaiset asiat, joista sinun on päätettävä. Sinun on esimerkiksi valittava, kuinka haluat asentaa ohjelman. Yksinkertaisuuden vuoksi päätimme tehdä asennuksen suoraan työpöydälle uuteen kansioon.

PortableApps.com tarjoaa myös käyttäjälle mahdollisuuden asentaa sovellus suoraan pilvipalveluun, kuten Dropboxiin tai Google Driveen. Emme ole kokeilleet tätä tapaa käyttää ohjelmaa verkkopilvipalvelun kautta, mutta etuna on, että sinulla on aina kaikki suosikkiohjelmasi ja suosikkitiedostosi pilvessä.

Hieman kätevämpää, voit myös asentaa PortableApps.comin USB-liittimeen. Sitten voit ottaa USB-liittimen mukaasi ja käyttää sitä kaikissa Windows-tietokoneissa riippumatta siitä, ovatko ne yhteydessä Internetiin vai eivät. Tämä on ehkä myös yksinkertaisin ja ilmeisin ratkaisu, jos haluat ottaa tiedostosi mukaasi ja käyttää niitä julkisilla tietokoneilla, joissa et välttämättä ole kirjautuneena joihinkin pilvipalveluihin.

PortableApps.comin ominaisuudet

Tavallaan voidaan luultavasti sanoa, että PortableApps.com ei sinänsä ole varsinainen ohjelma. Itse asiassa sitä voidaan luultavasti suuremmassa määrin kutsua ftai eräänlainen "käynnistysohjelma", jota käytät muiden ohjelmien asentamiseen ja avaamiseen. Silloin sinun ei tarvitse mennä Internetiin etsimään eri ohjelmien "kannettavia" versioita ja asentamaan niitä yksitellen, koska PortableApps.com-sivustolla on sisäänrakennettu ohjelmavarasto.

Ohjelmakaupasta voit nopeasti ja helposti ladata monia tunnetuimpia ja käytetyimpiä tietokoneohjelmia. Valitsimme esimerkiksi Mozilla Firefoxin asentamisen , ja heti selaimen "kannettava" versio näytti toimivan ilman ongelmia. Ohjelman verkkosivuilla luvataan, että tällä hetkellä saatavilla on yli 400 ohjelmaa.

Toinen älykäs asia PortableApps.comissa on, että ohjelmaa voidaan käyttää myös vastaavien tiedostojen järjestämiseen. Ohjelman käynnistysohjelmassa on erilaisia painikkeita mm. asiakirjojen, kuvien ja videoiden avaamiseen. On myös varmuuskopiointitoiminto, jota voit käyttää, jos haluat joko tehdä varmuuskopion kaikista tiedostoistasi tai jos haluat ladata aiemmin tekemäsi varmuuskopion.

Ohjelman asetukset

PortableApps.comissa on useita erilaisia asetuksia, joita voit muuttaa ja säätää. Visuaalisesti on mahdollista esimerkiksi personoida ohjelmaa eri teemoilla ja väreillä. Mielestämme ohjelma näytti alusta alkaen hienolta, mutta on tietysti fiksua, jos esimerkiksi haluat ohjelman vastaavan aloitusvalikon ja työpöydän taustan väriä.

Asetuksissa voit myös muuttaa sitä, milloin PortableApps.com etsii uusia päivityksiä kannettaviin sovelluksiisi. Oletuksena uudet päivitykset etsitään automaattisesti, kun ne avataan. Tämä näyttää heti yhdeltä suurista eduista, kun käytät kantorakettia, kuten PortableApps.com, joka seuraa kaikkia sovelluksia.

Voit myös muuttaa monia muita asetuksia, jotka näkyvät tämän sivun yllä olevassa GIF-kuvassa. Päätimme kuitenkin olla sotkematta liian moniin asetuksiin, koska olimme tyytyväisiä siihen, miten ohjelma toimi oletusasetustensa kanssa.

Yhteenveto

Lopulta meidän on pääteltävä, että PortableApps.com on yksinkertaisesti erittäin älykäs sovellus. Kaikki eivät välttämättä tarvitse sitä, jos he käyttävät pääasiassa samaa tietokonetta joka päivä, mutta jos haluat pitää monia ohjelmia ja tiedostoja mukanasi, sinun kannattaa ehdottomasti tutustua PortableApps.com-sivustoon. Kaikista ohjelmista ei tietenkään ole "kannettavia" versioita, mutta meillä on vaikutelma, että valinnanvaraa on ainakin runsaasti. Sekä Internet-selaimet, kuvankäsittelyohjelmat ja monet muut ohjelmat.

Valitettavasti Macille ja Linuxille ei ole tällä hetkellä saatavilla versiota, ellet uskalla puuhailla jonkin emulointiohjelmiston kanssa, mutta voit toivoa, että PortableApps.com julkaistaan useammille alustoille joskus tulevaisuudessa.

Download PortableApps.com 26.3

Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
Rare Ideas, LLC

Lagt til:
08-11-2023

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
5.7 Mb

Sist oppdatert:
08-11-2023
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR PORTABLEAPPS.COM

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and RARE IDEAS, LLC and its affiliates (“RARE IDEAS, LLC”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by RARE IDEAS, LLC or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by RARE IDEAS, LLC, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “RARE IDEAS, LLC Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE RARE IDEAS, LLC SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE RARE IDEAS, LLC SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the RARE IDEAS, LLC Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, RARE IDEAS, LLC hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, RARE IDEAS, LLC hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by RARE IDEAS, LLC, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or RARE IDEAS, LLC's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. RARE IDEAS, LLC retains all right, title and interest in and to the RARE IDEAS, LLC Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The RARE IDEAS, LLC Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the RARE IDEAS, LLC Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from RARE IDEAS, LLC. All rights not expressly granted to you herein are reserved by RARE IDEAS, LLC.

2 THIRD PARTY SERVICES
RARE IDEAS, LLC Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via RARE IDEAS, LLC Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the RARE IDEAS, LLC Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the RARE IDEAS, LLC Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of RARE IDEAS, LLC Services, without the express prior written consent of RARE IDEAS, LLC or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the RARE IDEAS, LLC Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the RARE IDEAS, LLC Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the RARE IDEAS, LLC Services or this EULA, use or install the RARE IDEAS, LLC Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the RARE IDEAS, LLC Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that RARE IDEAS, LLC may offer you a separate site license agreement to make the RARE IDEAS, LLC Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the RARE IDEAS, LLC Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the RARE IDEAS, LLC Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the RARE IDEAS, LLC Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such RARE IDEAS, LLC Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the RARE IDEAS, LLC Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The RARE IDEAS, LLC Services may include measures to control access to the RARE IDEAS, LLC Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only RARE IDEAS, LLC Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the RARE IDEAS, LLC Services will not function properly.
The RARE IDEAS, LLC Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the RARE IDEAS, LLC Services, and to the extent that your contributions through use of the RARE IDEAS, LLC Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant RARE IDEAS, LLC an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to RARE IDEAS, LLC's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the RARE IDEAS, LLC Services and related goods and services under applicable law. This license grant to RARE IDEAS, LLC, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The RARE IDEAS, LLC Services may require an internet connection to access the RARE IDEAS, LLC Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the RARE IDEAS, LLC Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to RARE IDEAS, LLC Services. By using the RARE IDEAS, LLC Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the RARE IDEAS, LLC Services or certain features of the RARE IDEAS, LLC Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the RARE IDEAS, LLC Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
RARE IDEAS, LLC respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. RARE IDEAS, LLC's privacy policy as amended from time to time is available at www.rare-ideas,-llc.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. RARE IDEAS, LLC’s Privacy Policy defines how, why and to which extent RARE IDEAS, LLC collects and uses personal and non-personal information in relation to RARE IDEAS, LLC's products and services. By installing, accessing or using the RARE IDEAS, LLC Services you explicitly agree with the terms and conditions of RARE IDEAS, LLC’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
RARE IDEAS, LLC may license to you certain virtual goods to be used within RARE IDEAS, LLC Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and RARE IDEAS, LLC is not a party to the transaction.
RARE IDEAS, LLC may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. RARE IDEAS, LLC shall have no liability to you or any third party in the event that RARE IDEAS, LLC exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT RARE IDEAS, LLC IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
RARE IDEAS, LLC warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, RARE IDEAS, LLC agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by RARE IDEAS, LLC. If the Software is no longer available, RARE IDEAS, LLC retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by RARE IDEAS, LLC and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the RARE IDEAS, LLC address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE RARE IDEAS, LLC SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. RARE IDEAS, LLC, RARE IDEAS, LLC’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. RARE IDEAS, LLC, RARE IDEAS, LLC’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE RARE IDEAS, LLC SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE RARE IDEAS, LLC SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE RARE IDEAS, LLC SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER RARE IDEAS, LLC SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE RARE IDEAS, LLC SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY RARE IDEAS, LLC, RARE IDEAS, LLC’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL RARE IDEAS, LLC, RARE IDEAS, LLC’S AFFILIATES, RARE IDEAS, LLC’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE RARE IDEAS, LLC SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT RARE IDEAS, LLC, RARE IDEAS, LLC’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, RARE IDEAS, LLC’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL RARE IDEAS, LLC’S, RARE IDEAS, LLC’S AFFILIATES’, RARE IDEAS, LLC’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE RARE IDEAS, LLC SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any RARE IDEAS, LLC Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, RARE IDEAS, LLC will be irreparably damaged, and therefore you agree that RARE IDEAS, LLC shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or RARE IDEAS, LLC means any legal entity that is directly or indirectly controlled by RARE IDEAS, LLC for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold RARE IDEAS, LLC, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the RARE IDEAS, LLC Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. RARE IDEAS, LLC reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on RARE IDEAS, LLC’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the RARE IDEAS, LLC Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at RARE IDEAS, LLC's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST RARE IDEAS, LLC ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@rare-ideas,-llc.com.