Ohjelmoida » multimedia » kuvantaminen

PhotoWorks last ned
4 0 6307  

Lataa ja kokeile PhotoWorks - ilmainen demoversio

PhotoWorks on ohjelma, jonka avulla voit muokata valokuviasi. Ohjelma on helppo selvittää ja sisältää tehokkaita työkaluja. Käyttäjäystävällisyys on huippuluokkaa, ja sen kieli on helppo ymmärtää, jotta kaikki voivat osallistua, ja juuri tarpeeksi työkaluja, jotta ohjelma olisi käytettävissä lähes kaikissa tilanteissa, mutta ilman että se muuttuisi hallitsemattomaksi. Toisin sanoen laatu yli määrän.

On kuitenkin myös muistettava, että ohjelma ei ole ilmainen, vaan vaatii lisenssiavaimen, johon olemme myös linkittäneet tällä sivulla.

 

Hieman julkaisijasta: AMS Software

AMS Software perustettiin vuonna 2003 pienen harrastajaryhmän keskuudessa ja on sittemmin kasvanut kansainväliseksi yritykseksi, jolla on toimistot Belgiassa, Ranskassa, Tšekissä, Venäjällä ja Ukrainassa.

Yrityksellä on takanaan 15 vuoden kokemus, ja hän tietää mitä tekee - ja on keskittynyt erityisesti mediapohjaisiin ohjelmiin, kuten valokuvien ja videoiden editointiin.

AMS on myös kiinnostunut tekoälystä ja siitä, miten sitä voidaan käyttää parantamaan käyttäjäkokemusta sovelluksissaan.

Siksi tekoäly on myös sisäänrakennettu PhotoWorksin kiinteään elementtiin niiden sisältötietoisten ja automaattisten korjausjärjestelmien muodossa, jotka muun muassa auttavat muokkaamaan muotokuvia ja poistamaan tietyt ei -toivotut elementit.

Valikko näytön yläosassa ja vasemmalla puolella

Käyttöliittymä on helppo navigoida, se näyttää modernilta, tumman teemalla ja on yllättävän helppokäyttöinen.

Näytön keskellä on itse lataamasi kuva, jota haluat muokata. Lisäksi käyttöliittymä on jaettu kolmeen valikkoon.

Vasemmanpuoleisen valikon avulla voit valita (ja nopeasti) tiettyjä työkaluja ilman, että sinun tarvitsee mennä muihin valikoihin (se on hyvin samanlainen kuin pieni työkaluvalikko, jonka tunnet esimerkiksi maaleista tai Photoshopista).

Yläreunan valikosta saat nopean yleiskuvan joistakin ohjelman tarjoamista asioista. Täällä voit muun muassa valita muokkaustyökalun, jonka avulla voit säätää valoa, varjoja, kontrastia ja muita visuaalisia elementtejä. Siellä on myös valikkovaihtoehto, jonka avulla voit lisätä valokuviin tehosteita, aivan kuten muiden valokuvasovellusten suodattimet.

Oikealla puolella on liukusäätimet ja ikkunat, joiden avulla voit aktiivisesti käsitellä valokuviesi elementtejä, jotta ne voivat saada uuden elämän.

Päivitä muotokuvasi

Suurin osa meistä on luultavasti harkinnut profiilikuvan muokkaamista sosiaaliseen mediaan, jotta näyttäisimme ammattimaisemmalta, kauniimmalta tai erottuisimme vain terävämmin. PhotoWorksin avulla muotokuviasi on helppo muokata yhdellä napsautuksella, jonka avulla voit muuttaa kasvosi kasvojen veistämis- / kasvotoimintojen avulla.

Voit parantaa ja helposti parantaa kuviasi poistamalla tummat silmänaluset tai muuttamalla kasvojen muotoa tai silmien kokoa ja paljon muuta.

Kun olet vielä kuvan muokkaamisen aikana, voit myös rajata sen niin, että henkilö on kultaisessa suhteessa, käyttämällä älykkäitä rajausmalleja, jotka löydät "rajausasetuksista".

 

Esteettömyyden puute eri alustoilla on tuomittavaa

Toistaiseksi PhotoWorks on saatavana vain sovelluksena PC -käyttäjille. Jos käytät Macia tai haluat muokata valokuviasi suoraan matkapuhelimestasi, se ei ole vielä mahdollista.

AMS Softwaren muiden ohjelmien perusteella ei myöskään näytä siltä, että siirtyminen muille alustoille tulee lähitulevaisuudessa ensisijaiseksi tavoitteeksi.tulevaisuus, joten jos esim. Jos olet Mac -käyttäjä, sinun pitäisi todennäköisesti etsiä muualta, esimerkiksi luokastamme, tällä sivulla.

Ohjelma on maksullinen ohjelma; et voi vain käyttää sitä ilmaiseksi

Useiden download.dk -ohjelmien kautta linkitämme suoraan vapaaseen käyttöön. PhotoWorksin kanssa näin ei kuitenkaan ole - ohjelma on olemassa vain maksullisena palveluna (tosin 'onneksi' ei tilauspalveluna).

Sivun alareunasta löytyvä linkki koskee demoversiota, jonka avulla voit kokeilla ohjelmaa viisi päivää ennen kuin päätät päivittää.

Voit käyttää lähes kaikkia työkaluja kokeilujakson viiden päivän aikana, mutta törmäsimme muutamiin, joiden käyttö on estetty, kunnes ostat täyden version. Muun muassa emme voineet käyttää PC -korjaustiedostoa emmekä pystyneet tallentamaan muokkaamiamme kuvia ilmaiseen kuvankäsittelyohjelmaan.

Muut ohjelmat, jotka voivat auttaa sinua matkallasi valokuvaajana

Paint.NET on kuvaohjelma, jota voidaan käyttää muun muassa kuvien asettamiseen päällekkäin maskeihin / kerroksiin, jolloin voit luoda täysin uusia kuvia todellisessa Photoshop -tyylissä. Lisäksi voit käyttää ohjelmaa myös tiedostojen koon muokkaamiseen painamalla Ctr + R.On myös piirtotyökaluja ja kloonaustyökaluja, joita voit käyttää kuvissasi.

Kun valokuviasi on muokattu, voit tallentaa ne Google Kuviin. Google -valokuvissa ja vastaavissa tietokantasovelluksissa on usein myös ominaisuuksia, joiden avulla voit muokata - mutta mikään niistä ei ole todella syvällinen, kuten sovellukset, jotka on luotu vain kuvien muokkaamista varten.

 

Johtopäätös

Photoworks on monella tapaa käyttäjäystävällinen muokkausohjelma, jota monet voivat käyttää. Kuten on kuvattu myös muissa ohjelman arvioinneissa, mukaan lukien Digital Photography Schoolin sponsoroima viesti, joka on PhotoWorksin yhteistyökumppani, ohjelmassa on tiettyjä enemmän ammatillisia puutteita - mutta se myös supistaisi hallittavaa muotoilua.

Download PhotoWorks 10.0

Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
AMS Software

Lagt til:
14-12-2021

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
374 Mb

Sist oppdatert:
14-12-2021
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR PHOTOWORKS

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and AMS SOFTWARE and its affiliates (“AMS SOFTWARE”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by AMS SOFTWARE or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by AMS SOFTWARE, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “AMS SOFTWARE Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE AMS SOFTWARE SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE AMS SOFTWARE SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the AMS SOFTWARE Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, AMS SOFTWARE hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, AMS SOFTWARE hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by AMS SOFTWARE, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or AMS SOFTWARE's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. AMS SOFTWARE retains all right, title and interest in and to the AMS SOFTWARE Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The AMS SOFTWARE Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the AMS SOFTWARE Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from AMS SOFTWARE. All rights not expressly granted to you herein are reserved by AMS SOFTWARE.

2 THIRD PARTY SERVICES
AMS SOFTWARE Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via AMS SOFTWARE Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the AMS SOFTWARE Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the AMS SOFTWARE Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of AMS SOFTWARE Services, without the express prior written consent of AMS SOFTWARE or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the AMS SOFTWARE Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the AMS SOFTWARE Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the AMS SOFTWARE Services or this EULA, use or install the AMS SOFTWARE Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the AMS SOFTWARE Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that AMS SOFTWARE may offer you a separate site license agreement to make the AMS SOFTWARE Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the AMS SOFTWARE Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the AMS SOFTWARE Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the AMS SOFTWARE Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such AMS SOFTWARE Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the AMS SOFTWARE Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The AMS SOFTWARE Services may include measures to control access to the AMS SOFTWARE Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only AMS SOFTWARE Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the AMS SOFTWARE Services will not function properly.
The AMS SOFTWARE Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the AMS SOFTWARE Services, and to the extent that your contributions through use of the AMS SOFTWARE Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant AMS SOFTWARE an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to AMS SOFTWARE's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the AMS SOFTWARE Services and related goods and services under applicable law. This license grant to AMS SOFTWARE, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The AMS SOFTWARE Services may require an internet connection to access the AMS SOFTWARE Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the AMS SOFTWARE Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to AMS SOFTWARE Services. By using the AMS SOFTWARE Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the AMS SOFTWARE Services or certain features of the AMS SOFTWARE Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the AMS SOFTWARE Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
AMS SOFTWARE respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. AMS SOFTWARE's privacy policy as amended from time to time is available at www.ams-software.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. AMS SOFTWARE’s Privacy Policy defines how, why and to which extent AMS SOFTWARE collects and uses personal and non-personal information in relation to AMS SOFTWARE's products and services. By installing, accessing or using the AMS SOFTWARE Services you explicitly agree with the terms and conditions of AMS SOFTWARE’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
AMS SOFTWARE may license to you certain virtual goods to be used within AMS SOFTWARE Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and AMS SOFTWARE is not a party to the transaction.
AMS SOFTWARE may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. AMS SOFTWARE shall have no liability to you or any third party in the event that AMS SOFTWARE exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT AMS SOFTWARE IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
AMS SOFTWARE warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, AMS SOFTWARE agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by AMS SOFTWARE. If the Software is no longer available, AMS SOFTWARE retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by AMS SOFTWARE and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the AMS SOFTWARE address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE AMS SOFTWARE SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. AMS SOFTWARE, AMS SOFTWARE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. AMS SOFTWARE, AMS SOFTWARE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE AMS SOFTWARE SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE AMS SOFTWARE SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE AMS SOFTWARE SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER AMS SOFTWARE SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE AMS SOFTWARE SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY AMS SOFTWARE, AMS SOFTWARE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL AMS SOFTWARE, AMS SOFTWARE’S AFFILIATES, AMS SOFTWARE’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE AMS SOFTWARE SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT AMS SOFTWARE, AMS SOFTWARE’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, AMS SOFTWARE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL AMS SOFTWARE’S, AMS SOFTWARE’S AFFILIATES’, AMS SOFTWARE’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE AMS SOFTWARE SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any AMS SOFTWARE Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, AMS SOFTWARE will be irreparably damaged, and therefore you agree that AMS SOFTWARE shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or AMS SOFTWARE means any legal entity that is directly or indirectly controlled by AMS SOFTWARE for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold AMS SOFTWARE, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the AMS SOFTWARE Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. AMS SOFTWARE reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on AMS SOFTWARE’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the AMS SOFTWARE Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at AMS SOFTWARE's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST AMS SOFTWARE ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@ams-software.com.