Ohjelmoida » multimedia » muuntaa

IsoBuster last ned
5 0 345  

IsoBuster voi muokata ja tallentaa tietoja CD-, DVD- ja Blu-ray-levyiltä. Samalla se tekee tiedostojen vahvan salauksen varmuuskopion. Voit ladata ohjelman täältä sivulta.

Jos olet vahingoittanut tiedostoja asemassa, CD-, DVD-, Blu-ray- tai vastaavassa tiedostossa, IsoBuster Smart-projekteista voi auttaa sinua. IsoBuster on niin kutsuttu datan palautustyökalu, joka etsii ja tallentaa tiedot, jotka muuten olisit menettänyt.

Jos päätät hakea kadonneita tiedostoja, IsoBuster etsii nopeasti kaikki tiedostot, joita et edes tiennyt tarvittavaa apua. Ohjelma on räätälöity tähän, vaikka se sisältää myös useita lisäominaisuuksia.

Hanki varmuuskopiot

Kun olet tallentanut tiedot, on hyvä varmistaa, että sinulla on toinen varmuuskopio tiedostoistasi, joita ei voi hakata tai vahingoittaa. Tämä varmistetaan tekemällä tiedostoista salatut varmuuskopiot, jotka IsoBuster voi myös auttaa sinua. Lisäksi se voi myös tehdä järjestelmän varmuuskopioita, joten sinun ei pitäisi pelätä ohjelmien menettämistä, jos tietokoneesi haluaa polttaa yhdessä.

Keskity käytettävyyteen

Se voi nopeasti muuttua erittäin monimutkaiseksi ja tekniseksi, kun työskentelet tietokoneen tiedostojen kanssa. Onneksi IsoBuster vie sinut käsille ja auttaa sinua hyvin tiellä. Ohjelma voidaan asentaa 34 eri kielelle, mukaan lukien tanskalainen. Joten sinun ei tarvitse vaivata raskaita englanninkielisiä teknisiä termejä, joten säästät myös paljon aikaa.

Asennus kestää vain muutaman sekunnin, ja sitten ohjelma on valmis auttamaan sinua.

Muunna tiedostot

Kun tiedostot on sijoitettu ja pelastettu, voit myös muuntaa ne käytettäviksi tietokoneessasi. Näin voit muuntaa eri medioiden ja formaattien välillä.

Tiedostojen purkaminen

Tietojen muuntamisen ja tallentamisen lisäksi voit käyttää IsoBusteriä myös tiedostojen poisto-ohjelmana. Jos esimerkiksi latait pelin tai vastaavan.bin-muodossa, voit purkaa tiedoston IsoBusterin avulla, jotta voit käyttää pelin asennusta.

Kehittäjät taakse

IsoBuster on kehittänyt ja julkaissut belgialainen teknologiayritys Smart Projects. Sen omistaa Peter Van Hove, joka kehitti IsoBusterin harrastuksena. Ohjelman alkuvaiheessa se keskittyi pääasiassa CD-, DVD- ja BD Data Recovery -ohjelmistoihin. Suosio kasvoi kuitenkin nopeasti, ja Van Hoven harrastuksesta tuli kokopäiväinen työ, jossa kehitit ohjelmaa edelleen, joten tänään se voi myös käsitellä blu ray -levyjä, HD-DVD-levyjä, optisia levyjä, Flash- ja Solid State -levyjä.

IsoBuster hoitaa nykyään lähes kaiken

Kaikkien edellä mainittujen formaattien lisäksi, joita monet saattavat jo tuntea, IsoBuster voi tänään käsitellä myös lukuisia formaatteja, kuten useimmat ihmiset eivät tiedä. Ohjelma päivitetään säännöllisesti, joten voit käsitellä kaikkia tiedostomuotoja. Näistä tuntemattomista tiedostomuodoista löytyy muun muassa CD-i, VCD, SVCD, SACD, CD-ROM XA, DVD + R, BD-RE, R RRM ja paljon muuta.

Vielä enemmän ominaisuuksia

Tässä sivulla on vain pieni osa kaikista IsoBusterin ominaisuuksista. Voit käyttää ohjelmaa paljon enemmän kuin pelkästään sen päätarkoituksena. Lisäominaisuuksien luettelo on niin pitkä, että siihen ei ole tilaa. Jos haluat nähdä kaikki mahdollisuudet, voit klikata tästä ja lukea lisää ohjelmasta ja sen mahdollisuuksista.

Koko kokemus

Kun lataat ja asennat IsoBusterin tälle sivulle, sinua pyydetään antamaan sähköpostiosoitteesi, jos olet ostanut pääsyn ohjelmaan. Voit kuitenkin myös käyttää ohjelman ilmaista versiota napsauttamalla oikeassa alakulmassa olevaa kokeiluversion painiketta.

Näin voit testata osan ohjelman toiminnoistaon ennen kuin päätät, haluatko ostaa täyden version. Kokeiluversion avulla et pääse käyttämään kaikkia ohjelman mahdollisuuksia, mutta sinulla on vielä pääsy perusasioihin. Siksi sinun pitäisi käsitellä itseäsi, jos tarvitset ohjelman täyden version tarjoamia ominaisuuksia.

Vaihtoehtoja

IsoBusterin lisäksi voit ladata myös muita ohjelmia, jotka sisältävät IsoBusterin sisältämiä elementtejä, mutta tietysti löydät myös ohjelmia, jotka ovat erikoistuneet täysin erilaisiin asioihin. Löydät koko ohjelmaluettelon napsauttamalla tätä .

Muun muassa löydät Doxillion Document Converterin , joka on muunnin tekstitiedostoille ja muille tiedostotyypeille. Löydät myös Handy Backup Pro -palvelun , joka IsoBusterin tavoin voi tehdä salattuja varmuuskopioita tiedostoistasi ja järjestelmästäsi. Siksi on hyvä tarkastella valintaa ennen kuin päätät, mikä ohjelma ladataan. Niillä kaikilla voi olla jotain erilaista, ja tietysti on myös joitakin, jotka ovat kalliimpia kuin toiset.

Saatavuus

Ohjelma on tällä hetkellä tarkoitettu käytettäväksi vain tietokoneissa, joissa on Microsoft Windows -käyttöjärjestelmä. IsoBuster tukee kaikkia Windows-käyttöjärjestelmiä Windows2000: sta ja Windows 10: een. Jos käytät Mac OS: ää tai Linuxia, etsi vaihtoehtoisia ohjelmia.

Johtopäätös

IsoBuster on uusinta teknologiaohjelmaa, joka voi löytää, tallentaa ja muuntaa vioittuneet ja kadonneet tiedostot. Tämä voi tehdä ohjelmasta sekä CD-, DVD-, Blu-säteet että paljon muita muotoja. Tämän päätoiminnon lisäksi ohjelmalla on myös monia muita toimintoja. Voit muun muassa tehdä varmuuskopioita tiedostoista ja tietokoneen järjestelmästä, joka on aina hyvä idea. Ohjelma mahdollistaa myös käytännöllisesti katsoen minkä tahansa tyyppisten tiedostojen purkamisen. Siksi, jos olet ladannut pakatun tiedoston niin, että se ei vie paljon tilaa, voit purkaa sen IsoBusterin avulla ja käyttää siten kaikkia tiedostoja. Ohjelma on tanskalainen, joka auttaa sinua teknisen näkökulman kautta, mutta ohjelman lataaminen ja asentaminen kestää vain muutaman sekunnin. Älä vie tarpeetonta aikaa ohjelman asentamiseen tai ymmärtämiseen.

IsoBuster on tällä hetkellä käytettävissä vain tietokoneissa, joissa on Windows-käyttöjärjestelmä, kun taas ohjelma täydessä muodossaan maksaa myös rahaa. Tällä sivulla voit kuitenkin ladata ohjelman ilmaisen kokeiluversion, joka sisältää joitakin ohjelman tärkeimmistä ja tärkeimmistä ominaisuuksista. On kuitenkin myös joitakin ominaisuuksia, joita kokeiluversiolla ei ole, joten sinun täytyy käsitellä itseäsi, jos tarvitset näitä ominaisuuksia. Kokeiluversio antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla ohjelmaa ilmaiseksi ennen kuin päätät hankkiako ohjelman koko version.

Download IsoBuster 4.3

Screenshots
Program info
Type:
Trialware

Produsent:
Smart Projects

Lagt til:
28-03-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Win2000,WinXP,Win7 x32,Win7 x64,Windows 8,Windows 10,WinServer,WinOther,WinVista,WinVista x64

Størrelse:
4.97 Mb

Sist oppdatert:
28-03-2019
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR ISOBUSTER

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and SMART PROJECTS and its affiliates (“SMART PROJECTS”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by SMART PROJECTS or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by SMART PROJECTS, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “SMART PROJECTS Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE SMART PROJECTS SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE SMART PROJECTS SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the SMART PROJECTS Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, SMART PROJECTS hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, SMART PROJECTS hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by SMART PROJECTS, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or SMART PROJECTS's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. SMART PROJECTS retains all right, title and interest in and to the SMART PROJECTS Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The SMART PROJECTS Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the SMART PROJECTS Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from SMART PROJECTS. All rights not expressly granted to you herein are reserved by SMART PROJECTS.

2 THIRD PARTY SERVICES
SMART PROJECTS Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via SMART PROJECTS Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the SMART PROJECTS Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the SMART PROJECTS Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of SMART PROJECTS Services, without the express prior written consent of SMART PROJECTS or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the SMART PROJECTS Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the SMART PROJECTS Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the SMART PROJECTS Services or this EULA, use or install the SMART PROJECTS Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the SMART PROJECTS Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that SMART PROJECTS may offer you a separate site license agreement to make the SMART PROJECTS Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the SMART PROJECTS Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the SMART PROJECTS Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the SMART PROJECTS Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such SMART PROJECTS Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the SMART PROJECTS Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The SMART PROJECTS Services may include measures to control access to the SMART PROJECTS Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only SMART PROJECTS Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the SMART PROJECTS Services will not function properly.
The SMART PROJECTS Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the SMART PROJECTS Services, and to the extent that your contributions through use of the SMART PROJECTS Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant SMART PROJECTS an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to SMART PROJECTS's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the SMART PROJECTS Services and related goods and services under applicable law. This license grant to SMART PROJECTS, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The SMART PROJECTS Services may require an internet connection to access the SMART PROJECTS Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the SMART PROJECTS Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to SMART PROJECTS Services. By using the SMART PROJECTS Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the SMART PROJECTS Services or certain features of the SMART PROJECTS Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the SMART PROJECTS Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
SMART PROJECTS respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. SMART PROJECTS's privacy policy as amended from time to time is available at www.smart-projects.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. SMART PROJECTS’s Privacy Policy defines how, why and to which extent SMART PROJECTS collects and uses personal and non-personal information in relation to SMART PROJECTS's products and services. By installing, accessing or using the SMART PROJECTS Services you explicitly agree with the terms and conditions of SMART PROJECTS’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
SMART PROJECTS may license to you certain virtual goods to be used within SMART PROJECTS Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and SMART PROJECTS is not a party to the transaction.
SMART PROJECTS may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. SMART PROJECTS shall have no liability to you or any third party in the event that SMART PROJECTS exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT SMART PROJECTS IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
SMART PROJECTS warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, SMART PROJECTS agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by SMART PROJECTS. If the Software is no longer available, SMART PROJECTS retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by SMART PROJECTS and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the SMART PROJECTS address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE SMART PROJECTS SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. SMART PROJECTS, SMART PROJECTS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. SMART PROJECTS, SMART PROJECTS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE SMART PROJECTS SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE SMART PROJECTS SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE SMART PROJECTS SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER SMART PROJECTS SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE SMART PROJECTS SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY SMART PROJECTS, SMART PROJECTS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL SMART PROJECTS, SMART PROJECTS’S AFFILIATES, SMART PROJECTS’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE SMART PROJECTS SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT SMART PROJECTS, SMART PROJECTS’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, SMART PROJECTS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL SMART PROJECTS’S, SMART PROJECTS’S AFFILIATES’, SMART PROJECTS’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE SMART PROJECTS SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any SMART PROJECTS Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, SMART PROJECTS will be irreparably damaged, and therefore you agree that SMART PROJECTS shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or SMART PROJECTS means any legal entity that is directly or indirectly controlled by SMART PROJECTS for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold SMART PROJECTS, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the SMART PROJECTS Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. SMART PROJECTS reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on SMART PROJECTS’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the SMART PROJECTS Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at SMART PROJECTS's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST SMART PROJECTS ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@smart-projects.com.