Ohjelmoida » turvallisuus » varmuuskopio

Handy Backup Pro last ned
5 0 10  

Lataa Handy Backup Pro kokeiluversio ilmaiseksi täältä. Ohjelma on hyvä valinta sekä kokeneille että kokemattomille varmuuskopioille.

Ohjelma on erinomainen valinta sekä kokeneille että kokemattomille varmuuskopioille.

Koneiden täytyy rikkoutua ajoittain ilman todellisia varoituksia tai syitä. Siksi tulisi edullisesti tehdä varmuuskopio tietokoneestaan siten, että ei menetä tiedostojaan, jos se on mahdotonta. Handy Backup Pro -ohjelmalla voit varmuuskopioida kaikki tiedostosi muutamassa minuutissa. Siksi sinun ei pitäisi koskaan pelätä tietojen menettämistä. Ohjelman avulla voit helposti ja turvallisesti varmuuskopioida tietokoneesi, jonka voit lähettää ulkoisille kiintolevyille, USB-levyille tai suosituille Cloudsille, kuten Dropbox, Amazon S3, Google Drive, OneDrive ja Backblaze.

Varmuuskopiointi milloin tahansa

Yksi ominaisuus, jota voit varmasti nauttia, on ohjelman aika-asetus. Voit tietysti valita varmuuskopion välittömästi, mutta voit myös valita milloin tahansa tulevaisuudessa. Näin voit asettaa ohjelman tekemään varmuuskopion puoli tuntia ennen kuin tiedät, että tietokoneesi joutuu tekemään jotain, joka voi olla haitallista. Voit tietysti myös asettaa sen ajaksi, jolloin sinun ei tarvitse käyttää tietokonetta, joten sen ei tarvitse varmuuskopioida sitä käytettäessä. Mahdollisuudet ovat monia, ja se on täysin sinun vastuullasi.

Palauta ja synkronoi

Handy Backup Pro on nimensä mukaisesti luotu, jotta voit tehdä varmuuskopioita tietokoneesi tiedostoista. Ohjelma voi myös synkronoida ja palauttaa tiedostoja. Ohjelma on asetettu käynnistämään varmuuskopiot alusta alkaen, mutta voit joko painaa synkronointia tai palauttaa, jos haluat käyttää jotakin näistä kahdesta ominaisuudesta.

Helppokäyttöisyys huippuluokassa

Tietokoneen tiedostojen ja ohjelmien varmuuskopiointi voi kuulostaa liian monimutkaiselta monimutkaisena prosessina, jonka pitäisi saada teknikko huolehtimaan. Handy Backup Pro: n kaltaisella ohjelmalla jokainen voi osallistua. Ohjelma opastaa sinua prosessin kaikissa vaiheissa, joten sinun tarvitsee vain päättää, mikä tiedosto tai tiedostot varmuuskopioida, missä se tallennetaan ja milloin sen pitäisi tapahtua. Kun ohjelma alkaa varmuuskopioida tiedostojasi, sinulle annetaan tietoja siitä, kuinka pitkälle tietokoneessa on prosessi, kun taas virheistä raportoidaan. Näin voit rauhoittaa mielesi ja tehdä varmuuskopioita.

Hanki täysi kokemus

Kuten olet löytänyt, voit ladata sivustosta vain ohjelman kokeiluversion. Tässä on vähemmän vaihtoehtoja kuin täysversio, mutta voit käyttää sitä vain rajoitetun ajan. Jos haluat täyden ohjelman loputtomiin, voit klikata sivun yläpuolella olevaa vihreää laatikkoa ostamalla ohjelman koko muodossa. Voit myös nähdä tämän vihreän laatikon, kun olet ladannut ohjelman kokeiluversion. Voit hyötyä kokeilun lataamisesta nyt ja tutkimalla ohjelman työkaluja ja ominaisuuksia ennen kuin päätät, ostetaanko ohjelma kokonaan.

Vaihtoehtoiset ohjelmat

Handy Backup Pro ei tietenkään ole ainoa varmuuskopiointiohjelma markkinoilla, joten voit tarkastella joitakin ohjelman kilpailijoita ennen kuin päätät, mikä ohjelma on sinulle paras. Esimerkiksi seuraamalla tätä linkkiä voit lukea lisää Genie Backup Manager Home Editionista, joka on Handy Backup Pro: n tavoin myös erittäin suosittu varmuuskopiointiohjelma. Kolmas erittäin suosittu varmuuskopiointiohjelma on EaseUS Todo Backup Free, joka toisin kuin muut kaksi, on täysin ja täysin ilmaiseksi ladattavissa ja käytössä. Tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että ohjelmalla ei ole kaikkia samat mahdollisuudet kuin ohjelmat, joita maksat. Siksi on hyvä selvittää, mitä ominaisuuksia ja vaihtoehtoja tarvitset, ennen kuin päätät, mikä ohjelma ladataan. Voit lukea lisää EaseUS Todo Backup Freeista napsauttamalla tästä.

Jos haluat nähdä täyden valikoiman varmuuskopiointiohjelmia, voit napsauttaa tätä nähdäksesi luettelon kaikista varmuuskopiointiohjelmista, jotka voit ladata täältä. Täällä voit myös lajitella luettelon arvioinnin, latausten määrän ja paljon muutaparametreja, joiden avulla voit tehdä parhaan päätöksen.

Saatavuus

Handy Backup Pro on suunniteltu varmuuskopioimaan tietokoneita, joissa on Windows-käyttöjärjestelmä. Siksi voit ladata, asentaa ja käyttää vain Handy Backup Pro -ohjelmaa, jos käytät Windows 95: ää tai uudempaa Windows-käyttöjärjestelmää Microsoftista. Handy Backup Pro -ohjelmiston kehittäjät kertovat kuitenkin, että Mac OS -ohjelman kehittäminen on käynnissä. Jos haluat seurata, kun ohjelma on julkaistu Mac OS -käyttöjärjestelmässä, voit lukea lisää kehittäjien sivusta, jonka löydät seuraamalla tätä linkkiä.

Johtopäätös

Handy Backup Pro on erinomainen varmuuskopiointiohjelma, jota voidaan selvästi suositella. Ohjelma voi varmuuskopioida tiedostoja, jotka voidaan lähettää USB: lle, ulkoisille kiintolevyille ja kaikille tunnetuille pilvipalveluntarjoajille, samalla kun voit ajastaa varmuuskopiointiprosessin niin, että se varmuuskopioi tarkasti milloin haluat. Ohjelma on vaikuttavasti yksinkertainen käyttää, joten se ei vaadi suurta teknistä tietoa varmuuskopioiden tekemiseen tiedostoistaan Handy Backup Pro -ohjelmalla. Sinua ohjataan läpi koko prosessin ja saat säännöllistä tietoa. Ohjelman versio, jonka voit ladata tältä sivulta, on ohjelman ilmainen kokeiluversio, joten sinulla ei ole pääsyä kaikkiin mahdollisuuksiin, joita saat täysversiolla. Voit kuitenkin käyttää kokeiluversiota ohjelman ominaisuuksien tutkimiseen, kun Valinnat-osiossa voit nähdä erilaisia vaihtoehtoisia varmuuskopiointiohjelmia, joita voit ehkä verrata Handy Backup Pro -ohjelmaan. Näin olet varma, että valitset parhaiten sopivan ohjelman. Ohjelma on tällä hetkellä käytettävissä vain Windowsissa, mutta jos käytät Mac OS -käyttöjärjestelmää, voit nauttia siitä. Ohjelman takana olevat kehittäjät työskentelevät parhaillaan Mac-versiossa, josta voit lukea lisää.

Download Handy Backup Pro 6.0

Screenshots
Program info
Type:
Trialware

Produsent:
Novosoft Inc.

Lagt til:
03-04-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows 95, 98, ME, NT, 2000 & XP

Størrelse:
3.3 Mb

Sist oppdatert:
03-04-2019
512
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR HANDY BACKUP PRO

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and NOVOSOFT INC. and its affiliates (“NOVOSOFT INC.”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by NOVOSOFT INC. or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by NOVOSOFT INC., including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “NOVOSOFT INC. Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE NOVOSOFT INC. SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE NOVOSOFT INC. SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the NOVOSOFT INC. Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, NOVOSOFT INC. hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, NOVOSOFT INC. hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by NOVOSOFT INC., for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or NOVOSOFT INC.'s termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. NOVOSOFT INC. retains all right, title and interest in and to the NOVOSOFT INC. Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The NOVOSOFT INC. Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the NOVOSOFT INC. Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from NOVOSOFT INC.. All rights not expressly granted to you herein are reserved by NOVOSOFT INC..

2 THIRD PARTY SERVICES
NOVOSOFT INC. Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via NOVOSOFT INC. Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the NOVOSOFT INC. Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the NOVOSOFT INC. Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of NOVOSOFT INC. Services, without the express prior written consent of NOVOSOFT INC. or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the NOVOSOFT INC. Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the NOVOSOFT INC. Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the NOVOSOFT INC. Services or this EULA, use or install the NOVOSOFT INC. Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the NOVOSOFT INC. Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that NOVOSOFT INC. may offer you a separate site license agreement to make the NOVOSOFT INC. Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the NOVOSOFT INC. Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the NOVOSOFT INC. Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the NOVOSOFT INC. Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such NOVOSOFT INC. Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the NOVOSOFT INC. Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The NOVOSOFT INC. Services may include measures to control access to the NOVOSOFT INC. Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only NOVOSOFT INC. Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the NOVOSOFT INC. Services will not function properly.
The NOVOSOFT INC. Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the NOVOSOFT INC. Services, and to the extent that your contributions through use of the NOVOSOFT INC. Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant NOVOSOFT INC. an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to NOVOSOFT INC.'s and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the NOVOSOFT INC. Services and related goods and services under applicable law. This license grant to NOVOSOFT INC., and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The NOVOSOFT INC. Services may require an internet connection to access the NOVOSOFT INC. Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the NOVOSOFT INC. Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to NOVOSOFT INC. Services. By using the NOVOSOFT INC. Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the NOVOSOFT INC. Services or certain features of the NOVOSOFT INC. Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the NOVOSOFT INC. Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
NOVOSOFT INC. respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. NOVOSOFT INC.'s privacy policy as amended from time to time is available at www.novosoft-inc..com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. NOVOSOFT INC.’s Privacy Policy defines how, why and to which extent NOVOSOFT INC. collects and uses personal and non-personal information in relation to NOVOSOFT INC.'s products and services. By installing, accessing or using the NOVOSOFT INC. Services you explicitly agree with the terms and conditions of NOVOSOFT INC.’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
NOVOSOFT INC. may license to you certain virtual goods to be used within NOVOSOFT INC. Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and NOVOSOFT INC. is not a party to the transaction.
NOVOSOFT INC. may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. NOVOSOFT INC. shall have no liability to you or any third party in the event that NOVOSOFT INC. exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT NOVOSOFT INC. IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
NOVOSOFT INC. warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, NOVOSOFT INC. agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by NOVOSOFT INC.. If the Software is no longer available, NOVOSOFT INC. retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by NOVOSOFT INC. and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the NOVOSOFT INC. address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE NOVOSOFT INC. SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. NOVOSOFT INC., NOVOSOFT INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. NOVOSOFT INC., NOVOSOFT INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE NOVOSOFT INC. SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE NOVOSOFT INC. SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE NOVOSOFT INC. SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER NOVOSOFT INC. SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE NOVOSOFT INC. SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY NOVOSOFT INC., NOVOSOFT INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL NOVOSOFT INC., NOVOSOFT INC.’S AFFILIATES, NOVOSOFT INC.’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE NOVOSOFT INC. SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT NOVOSOFT INC., NOVOSOFT INC.’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, NOVOSOFT INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL NOVOSOFT INC.’S, NOVOSOFT INC.’S AFFILIATES’, NOVOSOFT INC.’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE NOVOSOFT INC. SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any NOVOSOFT INC. Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, NOVOSOFT INC. will be irreparably damaged, and therefore you agree that NOVOSOFT INC. shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or NOVOSOFT INC. means any legal entity that is directly or indirectly controlled by NOVOSOFT INC. for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold NOVOSOFT INC., its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the NOVOSOFT INC. Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. NOVOSOFT INC. reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on NOVOSOFT INC.’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the NOVOSOFT INC. Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at NOVOSOFT INC.'s discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST NOVOSOFT INC. ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@novosoft-inc..com.