Ohjelmoida » turvallisuus » antivirus

Avast! Free Antivirus last ned
4 0 665  

Lataa avast! Ilmainen Antivirus tanskaksi täällä. Se on todella hyvä ilmainen virustorjuntaohjelma, joka takaa tehokkaasti viruksia ja vakoiluohjelmia vastaan. Voit myös ostaa premium-version lisenssin yllä olevan linkin kautta.

Tänään emme voi jättää huomiotta sitä, että käymme läpi teknologista kehitystä, jossa tietokone on yksi niistä keksinnöistä, jotka ovat herättäneet suurta innostusta monien keskuudessa - sekä yksityisille että yrityksille sekä nuorille ja vanhuksille. Tietokonetta käytetään useimmiten päivittäin, ja se voi auttaa meitä nopeasti, kun sitä tarvitaan - ajasta ja paikasta riippumatta. Älykäs työkalu auttaa siten monien ihmisten arkea helpottamaan, jännittävämmäksi ja viihdyttävämmäksi muuten kiireisessä arkielämässä.

Tietokonetta käytetään myös laajasti kaikkeen taivaan ja maan välillä. Olipa koulu, kokopäiväinen työ, tai käytä vain tietokonettaan vapaa-ajallaan, kun se järjestää käytännön asioita tai ostoksia verkossa, tietokone paljastuu - tietokoneella on jotenkin rooli monissa tanskalaisissa kotitalouksissa. Koska teknologinen kehitys on antanut meille monia mahdollisuuksia, valitettavasti on olemassa muutamia haittoja, jotka voivat mennä tietokoneistamme - ja siten myös itseämme.

Yhä useammin ei-toivottuja vieraita ja uhkauksia vartija odottaa vain, että olet tarkkaamaton tai menettää keskittymisesi hetkeksi.

Kaikki viruksista ja vakoiluohjelmista hakkereiden hyökkäyksiin ja troijalaisiin hevosiin ovat uhkia, jotka voivat vahingoittaa tietokonettasi, ja on tärkeää suojella itseäsi näistä. Siksi suojausohjelman asennus on välttämätöntä kaikille tietokoneille. Mutta mikä ohjelma pitäisi valita? Nykyään on olemassa runsaasti vaihtoehtoja, kun kyse on suojaohjelmista. Esimerkki suojeluohjelmasta, joka on kokemuksensa ja käyttäjäystävällisyytensä ansiosta erityisen huomattu, on avast! Vapaa Antivirus.

Lue ja tutustu siihen, mikä avast! Vapaa Antivirus kilpailijoiltaan.

Miksi tietokoneessa on oltava suojausohjelma?

Kun tietokonetta käytetään usein ja se vie yleensä paljon arkea, on tärkeää, että me hoidamme sen hyvin. Mutta mistä aloittaa?

Ennen kuin päätät suojausohjelmasta, voi olla hyvä selvittää, mikä Internet-selain on toimiva ja turvallinen selain, on ensimmäinen askel kohti riskitöntä tietokonetta, koska monet virukset ja muut uhat tallennetaan usein Internetiin. Jos harkitset Internet-selaimien vaihtamista, käy selainkategoriassamme napsauttamalla tätä, jos haluat löytää arvion eri Internet-selaimista.

On kuitenkin tärkeää huomauttaa, että kaikki uhkat eivät ole Internet-selaimessa, ja tässä on sinun ladattava tietokoneellesi suojausohjelma. Nämä suojaavat sinut muilta alueilta tulevilta uhilta, kuten muilta ohjelmilta tai postilaatikkoosi.

Avast Software - kehittäjä, jolla on kokemusta markkinoista

Kun sinun on päätettävä, mikä suojausohjelma sopii parhaiten tarpeisiisi ja mieltymyksiisi, on tärkeää tutkia markkinoiden eri kehittäjiä. On olemassa useita erilaisia kehittäjiä, mutta useimmat haluavat suojausohjelmaa, jossa kehittäjällä on useita vuosien kokemus markkinoilla. Avast Software on valmistaja, joka on ollut olemassa vuodesta 1991.

Avast-ohjelmisto suojaa tietokoneilta viruksia ja vakoiluohjelmia eri ohjelmien avulla. Avastille! Ilmaiset virustorjuntaohjelmat ja muut Avast-ohjelmiston kehittämät sovellukset tarkoittavat, että ne ovat saatavilla sekä ilmaisissa että pro-versioissa, joten sinulla on mahdollisuus kokeilla ohjelmaa ennen kuin käytät rahaa pro-versiossa.

Avast Software -kehittäjät viettävät paljon aikaa päivittämään ohjelmiaan, pysymään teknologian kehityksessä ja pysymään kilpailun edessä. Jos päätät ladata virustorjuntaohjelman avast! Vapaa virustorjunta, voit olla varma, että olet ladannut sovelluksen, jossa kehittäjät ovat varmistaneet, että tietoturva on välttämätön missä tahansa tietokoneessa. Yleensä avast suojaa! Ilmainen virustorjunta viruksia ja vakoiluohjelmia vastaan. Lisäksi ohjelma etsii myös saapuvia sähköpostejasi haittaohjelmista, jotka voidaan piilottaa postilaatikkoosi.

Jos haluat lukea lisää avastista! Vapaa Antivirus tai yleensä Avast-ohjelmisto, käy heidän verkkosivustollaan klikkaamallatäällä.

Saatavuus

Ennen suojaohjelman tai muun tyyppisen ohjelmiston lataamista on tietysti välttämätöntä, että ohjelma on saatavilla käyttöjärjestelmälle, jotta voit ladata sen. avast Software on valmistaja, joka tekee parhaansa kehittää sovelluksia monenlaisille käyttöjärjestelmille, ja tämä pätee tietenkin myös avast! Vapaa Antivirus. Virustentorjuntaohjelma on saatavilla Microsoft Windowsille, Androidille ja Macille. Jos tietokoneessasi on Mac-käyttöjärjestelmä, lataa avast napsauttamalla tätä. Vapaa Antivirus.

Erinomainen käyttäjäystävällisyys

Suuri käyttäjäystävällisyys on tärkeää, kun puhutaan suojaohjelmista. On tärkeää, että olet aloittelijana ja edistyneenä nopeasti navigoidessasi ohjelmassa, sillä tämä merkitsee paljon käyttäjäkokemusta. avast! Vapaa Antivirus ei ole poikkeus, kun se on erinomainen käyttäjäystävällisyys.

Ohjelma on kauniisti toteutettu ja hyvin kehittynyt, ja se löytyy myös tanskalaisesta kielipaketista, joka vahvistaa käyttäjäystävällisyyttä. Tanskalaisen kielipaketin kautta ilmaistaan älykäs ominaisuus. Kun skannaus on suoritettu tai jos ohjelma tekee jotakin muuta tietokoneellasi, josta sinun pitäisi kertoa, tanskalainen puhe aktivoituu ja sinulle ilmoitetaan välittömästi.

Jos tämä ominaisuus ei kuitenkaan ole välttämätön, voit sammuttaa sen nopeasti.

Vaihtoehtoiset virustorjuntaohjelmat avastille! Vapaa Antivirus

Suojausohjelmissa on paljon vaihtoehtoja, ja se voi olla erittäin mukavaa valita vähän ennen kuin päätät, mitä suojausohjelmaa tietokoneeseen asennetaan. Esimerkkinä toisesta virustentorjuntaohjelmasta, joka sisältää runsaasti erilaisia älykkäitä ominaisuuksia ja suosittu monien joukossa, on Avira Free Antivirus.

Virustorjuntaohjelman valinta riippuu kuitenkin lopulta mieltymyksistäsi ja tarpeistasi. Tästä syystä voit tutustua virustentorjuntaluokkaamme käyttämällä tätä linkkiä, jossa on useita erilaisia virustorjuntaohjelmia, jos haluat tehdä ylimääräisiä tutkimuksia ennen kuin päätät tietystä ohjelmasta.

Johtopäätös

Lopuksi me tiivistämme lyhyesti, miksi avast! Vapaa Antivirus on hyvä vaihtoehto sinulle, joka etsii hyvää virustorjuntaohjelmaa, joka suojaa tietokonettasi. avast! Vapaa Antivirus on yksinkertainen virustentorjuntaohjelma, joka tarjoaa vankan pohjan turvalliselle ja riskittömälle tietokoneelle. Se on ohjelma, jossa kokeneet kehittäjät varmistavat, että sinulla on hyvä käyttäjäkokemus riippumatta siitä, mitä alustaa tarvitset. Siksi saat avast! Vapaa Antivirus on suositus tästä.

Download Avast! Free Antivirus

Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
AVAST Software

Lagt til:
29-01-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows XP/Vista/7/8/10

Størrelse:
7 Mb

Sist oppdatert:
29-01-2019
399
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR AVAST! FREE ANTIVIRUS

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and AVAST SOFTWARE and its affiliates (“AVAST SOFTWARE”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by AVAST SOFTWARE or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by AVAST SOFTWARE, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “AVAST SOFTWARE Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE AVAST SOFTWARE SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE AVAST SOFTWARE SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the AVAST SOFTWARE Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, AVAST SOFTWARE hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, AVAST SOFTWARE hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by AVAST SOFTWARE, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or AVAST SOFTWARE's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. AVAST SOFTWARE retains all right, title and interest in and to the AVAST SOFTWARE Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The AVAST SOFTWARE Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the AVAST SOFTWARE Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from AVAST SOFTWARE. All rights not expressly granted to you herein are reserved by AVAST SOFTWARE.

2 THIRD PARTY SERVICES
AVAST SOFTWARE Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via AVAST SOFTWARE Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the AVAST SOFTWARE Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the AVAST SOFTWARE Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of AVAST SOFTWARE Services, without the express prior written consent of AVAST SOFTWARE or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the AVAST SOFTWARE Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the AVAST SOFTWARE Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the AVAST SOFTWARE Services or this EULA, use or install the AVAST SOFTWARE Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the AVAST SOFTWARE Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that AVAST SOFTWARE may offer you a separate site license agreement to make the AVAST SOFTWARE Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the AVAST SOFTWARE Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the AVAST SOFTWARE Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the AVAST SOFTWARE Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such AVAST SOFTWARE Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the AVAST SOFTWARE Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The AVAST SOFTWARE Services may include measures to control access to the AVAST SOFTWARE Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only AVAST SOFTWARE Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the AVAST SOFTWARE Services will not function properly.
The AVAST SOFTWARE Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the AVAST SOFTWARE Services, and to the extent that your contributions through use of the AVAST SOFTWARE Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant AVAST SOFTWARE an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to AVAST SOFTWARE's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the AVAST SOFTWARE Services and related goods and services under applicable law. This license grant to AVAST SOFTWARE, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The AVAST SOFTWARE Services may require an internet connection to access the AVAST SOFTWARE Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the AVAST SOFTWARE Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to AVAST SOFTWARE Services. By using the AVAST SOFTWARE Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the AVAST SOFTWARE Services or certain features of the AVAST SOFTWARE Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the AVAST SOFTWARE Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
AVAST SOFTWARE respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. AVAST SOFTWARE's privacy policy as amended from time to time is available at www.avast-software.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. AVAST SOFTWARE’s Privacy Policy defines how, why and to which extent AVAST SOFTWARE collects and uses personal and non-personal information in relation to AVAST SOFTWARE's products and services. By installing, accessing or using the AVAST SOFTWARE Services you explicitly agree with the terms and conditions of AVAST SOFTWARE’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
AVAST SOFTWARE may license to you certain virtual goods to be used within AVAST SOFTWARE Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and AVAST SOFTWARE is not a party to the transaction.
AVAST SOFTWARE may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. AVAST SOFTWARE shall have no liability to you or any third party in the event that AVAST SOFTWARE exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT AVAST SOFTWARE IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
AVAST SOFTWARE warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, AVAST SOFTWARE agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by AVAST SOFTWARE. If the Software is no longer available, AVAST SOFTWARE retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by AVAST SOFTWARE and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the AVAST SOFTWARE address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE AVAST SOFTWARE SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. AVAST SOFTWARE, AVAST SOFTWARE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. AVAST SOFTWARE, AVAST SOFTWARE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE AVAST SOFTWARE SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE AVAST SOFTWARE SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE AVAST SOFTWARE SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER AVAST SOFTWARE SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE AVAST SOFTWARE SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY AVAST SOFTWARE, AVAST SOFTWARE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL AVAST SOFTWARE, AVAST SOFTWARE’S AFFILIATES, AVAST SOFTWARE’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE AVAST SOFTWARE SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT AVAST SOFTWARE, AVAST SOFTWARE’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, AVAST SOFTWARE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL AVAST SOFTWARE’S, AVAST SOFTWARE’S AFFILIATES’, AVAST SOFTWARE’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE AVAST SOFTWARE SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any AVAST SOFTWARE Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, AVAST SOFTWARE will be irreparably damaged, and therefore you agree that AVAST SOFTWARE shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or AVAST SOFTWARE means any legal entity that is directly or indirectly controlled by AVAST SOFTWARE for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold AVAST SOFTWARE, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the AVAST SOFTWARE Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. AVAST SOFTWARE reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on AVAST SOFTWARE’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the AVAST SOFTWARE Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at AVAST SOFTWARE's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST AVAST SOFTWARE ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@avast-software.com.