Ohjelmoida » turvallisuus » antivirus

Avira Free Antivirus last ned
5 0 440  

Täältä voit ladata Avira Free Antivirus ilmaiseksi. Se on täysin ilmainen virustentorjuntaohjelma, joka pystyy käsittelemään eniten.

Kaikkien tietokoneen käyttäjien on varmistettava, että käyttöjärjestelmät on suojattu mahdollisilta tietoturvauhilta, mutta voi olla aivan mahdotonta löytää tarpeitasi vastaava. Ei myöskään ole järkevää, että on olemassa niin monia erilaisia ??turvallisuusohjelmia. Avira Free Antivirus on ilmainen vaihtoehto, jota tarkastelemme.

Hämmästyttävän suosittu

Avira Free Antivirus on ollut jo monta vuotta, mutta on onnistunut säilyttämään melkoisen suosion. Tämä voi johtua siitä, että Avira on niin tunnettu kehittäjä, että se antaa käyttäjille luottamuksen ja luottamuksen valittaessa virustentorjuntaohjelmistoaan. Tämä on epäilemättä Aviran eduksi, mutta ei ainakaan ainoa syy. Vaikka Avira Free Antivirus on ollut jo vuosien ajan, Avira on myös huolehtinut siitä, että turvallisuusohjelmat ovat ajan tasalla. Usein päivitykset ovat välttämättömiä kaikille ohjelmille, mutta varsinkin tietoturvaohjelmaan. Uusia turvallisuusuhkia kehitetään jatkuvasti ja kehittäjien on oltava valmiita käsittelemään niitä. Se tarkoittaa myös sitä, että kokemus on avainsana, ja kun puhutaan turvallisuudesta ja kokemuksesta, Avira on runsaasti sitä.

Avira kehittäjänä

Avira perustettiin vuonna 1986 Tettnangissa Saksassa. Avira on yli 500 työntekijää, jotka kaikki ovat siellä varmistaakseen, että olet suojattu mahdollisilta tietoturvauhilta. Kehittäjänä Avira on aina ollut suhteellisen suuri suosio, ja se osoittautui vuonna 2012, kun kehittäjä pyöritti 100 miljoonaa asiakasta. Suosion syy on se, että Avira on hyvä maine kehittää hyvin kehittyneitä ohjelmistoja ja varmistaa sen jälkeen, että ne päivittyvät usein päivitysten muodossa. Se antaa kuluttajalle mahdollisuuden kokeilla, kun voit ladata jonkin Avira- ohjelmiston ja silti et halua poistaa asennusta useita vuosia myöhemmin.

Suojaus

Avira Free Antivirus varmistaa, että käyttöjärjestelmäsi on suojattu virustentorjuntaohjelmilta ja mahdollisuuksien mukaan estää päivittäisen tietokoneen käytön. Ohjelman lataaminen kestää jonkin aikaa ja asennus on myös suhteellisen nopeaa - molemmat riippuvat kuitenkin Internetin nopeudesta. Asennuksen jälkeen sinua tervehtii selkeä käyttöliittymä, josta löydät myös erilaisia ??ominaisuuksia.

Kuten edellä on todettu, on olemassa useita erilaisia ??ominaisuuksia, joita voi pelata. Yhdessä ne takaavat sinulle ja tietokoneellesi turvallisuuden. Kaikki ominaisuudet eivät kuitenkaan ole asennetut, ja sinun on tehtävä se manuaalisesti. Mielestämme tämä on etu, koska et ole vaarassa asentaa paljon ominaisuuksia, joita et halua. Vain virustentorjuntaominaisuudet, jotka asennetaan alusta alkaen, ovat pakollisia.

Skannaus

Avira Free Antivirusin Skannausprosessi on nimeltään Luke Filewalker (haha!) Ja se on suhteellisen nopea prosessi. Nopeus riippuu kuitenkin aina siitä, kuinka paljon olet asentanut tietokoneeseen ja tietokoneesi komponentteihin.

Kuten edellä on todettu, Skannausprosessi on syvällinen, nopea ja helppo seurata. Olemme kokeneet tietoturvaohjelmia, jotka ovat olleet ikäisiä tietokoneen skannaamisen aikana, mutta Avira Free Antivirus oli nopeassa liikkeessä. Skannauksen jälkeen saat raportin, joka näyttää, mitä uhkia on löydetty - tai joita ei ole löydetty. Raportti on selkeä ja antaa helpon käsityksen siitä, mitä ohjelma on tehnyt.

Lisäominaisuuksia

Avira Free Antivirus ei ole pelkästään tietoturvaohjelma vaan turvallisuus- ja optimointiohjelma. Ohjelmassa on joitain Lisäominaisuuksia, joita tarkastelemme hieman lähempänä.

Ohjelmistopäivitys: Tämän ominaisuuden avulla voit pitää ohjelmasi ajan tasalla eikä rajoitu Avira- ohjelmistoon. Tämä ominaisuus varmistaa, että kaikki ohjelmasi päivitetään.

Password Manager: käyttäjäystävällinen ominaisuus, joka auttaa sinua muistamaan kaikki salasanasi. Erittäin hyödyllinen ominaisuus, jos käytät useita eri salasanoja.

Phantom VPN: VPN-ominaisuuden avulla voit anonyymisti selata Internetiä. VPN on välittäjä paikallisen IP-osoitteen ja Internet-palveluntarjoajan välillä, mikä tarkoittaa periaatteessa sitä,että luvattomien ihmisten on mahdotonta seurata mitä teet internetissä.

Järjestelmän nopeuttaminen : Tämä ominaisuus on optimointitoiminto, joka parantaa tietokoneesi nopeutta ja voi samalla vapauttaa muistia.

Turvallinen ostokset: Tarjoaa sinulle turvallisuutta ja yksityisiä verkkokaupoissa joitain alennuksia.

Home Guard: Muista, että ei ole luvatonta henkilöä, joka muodostaa yhteyden kotiverkkoon

Yksityisyys Pal: Tarjoaa sinulle uusia vaihtoehtoja Windowsin tietosuoja-asetusten uudelleenohjaamiseksi, mikä tarjoaa turvallisemman verkkoturvan.

Kuten yllä mainittiin, Lisäominaisuuksia ei asenneta yhdessä Avira Free Antivirusin asennuksen kanssa. Jos haluat asentaa ne, paina Asenna- toimintoa, jonka haluat asentaa ja käyttää.

Kuten edellä on todettu, toimintojen asennus on täysin kivuttomaksi. Se vie vain napsautuksen, ja asennus itsessään on suhteellisen nopea.  

Paketti ratkaisu

Avira Free Antivirus pitää sinut turvallisena kaikentyyppisiltä viruksilta, haittaohjelmilta, irrottautumisohjelmilta ja muilta turvallisuusuhilta. Monia Lisäominaisuuksia voi ladata ilmaiseksi täydentää tietoturvaohjelmaa entisestään.

Avira on kuitenkin kehittänyt Avira Free Security -sovelluksen täydellisempi pakettien tietoturvaratkaisu. Kun asennat Avira Free Security Suite, saat kaikki esiasennetut lisäasetukset, joten sinun ei tarvitse asentaa niitä manuaalisesti. On hyvä ajatus, jos haluat rikkaan paketin ratkaisun, kuten Security Suite - tai helppokäyttöisen ratkaisun, joka on Avira Free Antivirus.

Järjestelmät ja muunnelmat

Se on Avira Free Antivirusin Windows-versio, jonka voit ladata ilmaiseksi täältä. Ohjelma on saatavana myös Macille, ja tämä versio löytyy täältä.

Älypuhelimesi voi myös saada Avira Free Antivirus ilmaiseksi. Löydät Android-version täältä ja iPhone-versio täältä.

Johtopäätös

Avira Free Antivirus on kevyt ja kilpailukykyinen tietoturvaohjelma, joka käärii suurimman osan käyttöjärjestelmistä. Apropos-käyttöjärjestelmät, Avira on kehittänyt useita eri järjestelmävaihtoehtoja, joten kaikki voivat liittyä ja se on vain valtava lisä.

Avira Free Antivirus muistuttaa sinua vastaavista tietoturvaohjelmista, mutta se on ominaisuuksiltaan ainutlaatuinen, ja suuri etu on, että ohjelma on ilmainen. Lisäksi ohjelmassa on yksinkertainen muotoilu, joka tekee käyttäjäystävällisyydestä huippua.

Annamme siis Avira Free Antiviralle lämpimän suosituksen niille, joilla ei ole vahvaa Suojausohjelmaa.

Download Avira Free Antivirus 15.0.36.211

Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
Avira GmbH

Lagt til:
10-01-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows, Mac OS, iOS, Android

Størrelse:
5.16 Mb

Sist oppdatert:
10-01-2019
195
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR AVIRA FREE ANTIVIRUS

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and AVIRA GMBH and its affiliates (“AVIRA GMBH”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by AVIRA GMBH or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by AVIRA GMBH, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “AVIRA GMBH Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE AVIRA GMBH SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE AVIRA GMBH SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the AVIRA GMBH Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, AVIRA GMBH hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, AVIRA GMBH hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by AVIRA GMBH, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or AVIRA GMBH's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. AVIRA GMBH retains all right, title and interest in and to the AVIRA GMBH Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The AVIRA GMBH Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the AVIRA GMBH Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from AVIRA GMBH. All rights not expressly granted to you herein are reserved by AVIRA GMBH.

2 THIRD PARTY SERVICES
AVIRA GMBH Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via AVIRA GMBH Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the AVIRA GMBH Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the AVIRA GMBH Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of AVIRA GMBH Services, without the express prior written consent of AVIRA GMBH or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the AVIRA GMBH Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the AVIRA GMBH Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the AVIRA GMBH Services or this EULA, use or install the AVIRA GMBH Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the AVIRA GMBH Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that AVIRA GMBH may offer you a separate site license agreement to make the AVIRA GMBH Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the AVIRA GMBH Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the AVIRA GMBH Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the AVIRA GMBH Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such AVIRA GMBH Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the AVIRA GMBH Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The AVIRA GMBH Services may include measures to control access to the AVIRA GMBH Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only AVIRA GMBH Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the AVIRA GMBH Services will not function properly.
The AVIRA GMBH Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the AVIRA GMBH Services, and to the extent that your contributions through use of the AVIRA GMBH Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant AVIRA GMBH an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to AVIRA GMBH's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the AVIRA GMBH Services and related goods and services under applicable law. This license grant to AVIRA GMBH, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The AVIRA GMBH Services may require an internet connection to access the AVIRA GMBH Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the AVIRA GMBH Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to AVIRA GMBH Services. By using the AVIRA GMBH Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the AVIRA GMBH Services or certain features of the AVIRA GMBH Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the AVIRA GMBH Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
AVIRA GMBH respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. AVIRA GMBH's privacy policy as amended from time to time is available at www.avira-gmbh.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. AVIRA GMBH’s Privacy Policy defines how, why and to which extent AVIRA GMBH collects and uses personal and non-personal information in relation to AVIRA GMBH's products and services. By installing, accessing or using the AVIRA GMBH Services you explicitly agree with the terms and conditions of AVIRA GMBH’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
AVIRA GMBH may license to you certain virtual goods to be used within AVIRA GMBH Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and AVIRA GMBH is not a party to the transaction.
AVIRA GMBH may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. AVIRA GMBH shall have no liability to you or any third party in the event that AVIRA GMBH exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT AVIRA GMBH IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
AVIRA GMBH warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, AVIRA GMBH agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by AVIRA GMBH. If the Software is no longer available, AVIRA GMBH retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by AVIRA GMBH and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the AVIRA GMBH address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE AVIRA GMBH SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. AVIRA GMBH, AVIRA GMBH’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. AVIRA GMBH, AVIRA GMBH’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE AVIRA GMBH SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE AVIRA GMBH SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE AVIRA GMBH SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER AVIRA GMBH SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE AVIRA GMBH SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY AVIRA GMBH, AVIRA GMBH’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL AVIRA GMBH, AVIRA GMBH’S AFFILIATES, AVIRA GMBH’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE AVIRA GMBH SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT AVIRA GMBH, AVIRA GMBH’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, AVIRA GMBH’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL AVIRA GMBH’S, AVIRA GMBH’S AFFILIATES’, AVIRA GMBH’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE AVIRA GMBH SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any AVIRA GMBH Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, AVIRA GMBH will be irreparably damaged, and therefore you agree that AVIRA GMBH shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or AVIRA GMBH means any legal entity that is directly or indirectly controlled by AVIRA GMBH for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold AVIRA GMBH, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the AVIRA GMBH Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. AVIRA GMBH reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on AVIRA GMBH’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the AVIRA GMBH Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at AVIRA GMBH's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST AVIRA GMBH ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@avira-gmbh.com.