Ohjelmoida » Internet » Laajennukset

Adobe Flash Player (Finnish) last ned
5 0 1056  

Lataa välttämätön Adobe Flash Player ilmaiseksi täältä.

Viime vuosina Internetin käyttö on vaikuttanut suuresti monien tietokoneen käyttäjien elämään. Toisin sanoen Internet on tullut välttämättömäksi useimmille ihmisille, ja päivässä on harvoin, kun et ole verkossa ja Internetissä. Tästä syystä on olemassa myös yhä enemmän erilaisia ohjelmistoja, jotka on muun muassa tarkoitettu kaikkeen tiedostojen jakamisesta verkossa ja viestintään tarkoitetuista selaimista, ja siten ohjelmistoista, jotka kaiken kaikkiaan auttavat tekemään tietokoneen näytön eteen vietettyä aikaa jännittävämmäksi - sekä työhön liittyvissä asioissa mutta myös vapaa-ajalla.

Tältä osin erityisesti tietokoneen tai Internetin ohjelmien laajennukset ovat osoittautuneet erittäin hyödyllisiksi useimmille tietokoneen käyttäjille. Yksi esimerkki tänään välttämättömimmistä laajennuksista on Adobe Flash Player, joka - kuten alla on esitetty - mahdollistaa kolmiulotteisten pelien pelaamisen.

Mitä voit tehdä Adobe Flash Playerin kanssa?

Useimmat ihmiset voivat hyötyä suuresti Adobe Flash Playerin lataamisesta. Kun tietokoneessa on Adobe Flash Player, voit avata sisältöä SWF (Small Web Format) -tiedostomuodossa.

Lyhyesti sanottuna Adobe Flash Player on tietokoneesi laajennus, jonka avulla voit muun muassa pelata erilaisia online-pelejä sekä katsella elokuvia, animaatioita ja mainoksia mediaformaatissa Flash, joka on tyypillisesti mukana. tehdä mediasisältöä, kuten animaatioita, pelejä ja vastaavia, ilmeikkäisempiä ja kirkkaampia katsomaan kuin tavallisia kuvia.

Näin ollen Adobe Flash Player on välttämätön tietokoneiden käyttäjille, jotka joko rakastavat pelata online-pelejä tai katsella elokuvia. Jos haluat tietää lisää selainpohjaisesta sovelluksesta, Adobe Flash Player, voit lukea lisää ohjelmasta kehittäjän omalla verkkosivustolla klikkaamalla tästä.

Adobe - valmistaja, jolla on kokemusta

Ennen kuin päätät ladata plug-inin Adobe Flash Playeriksi tietokoneellesi, on tietysti aina hyvä ajatus siitä, mikä valmistaja on ohjelman takana ja onko valmistaja, johon voit luottaa. Flash Playerin tuottaja on Adobe Systems, ohjelmistovalmistaja, jolla on monen vuoden kokemus ja joka on erittäin hyödyllinen sinulle. Adobe Systems toimii luomaan luovaa ja hyödyllistä sisältöä sekä ohjelmia, jotka auttavat optimoimaan tietokoneen käyttäjien aikaa tietokoneen näytön edessä. Adobe Systems on siis monien välttämättömien ohjelmien takana, kuten Adobe Flash Player, mutta myös Adobe Readerin kaltainen ohjelma.

Saatavuus

Useimmat valmistajat ovat usein kiinnostuneita siitä, että mahdollisimman monella on mahdollisuus käyttää ohjelmaa. Siksi on tärkeää, että ohjelma kehitetään useille eri alustoille. Adobe Systems on varmistanut, että lähes kaikilla on mahdollisuus ladata Adobe Flash Player. Ohjelma tukee esimerkiksi Windows XP, Windows Vista, Windows 8 ja 10. Jos sinulla on Mac, lue lisää Adobe Flash Playerin lataamisesta napsauttamalla tätä. Jos haluat ladata sen sijaan Adobe Flash Player for Linux, voit lukea lisää napsauttamalla tätä. Voit myös ladata Android- älypuhelimesi Adobe Flash Player -sovelluksen matkapuhelimesi selaimen kautta.

Päivitykset

Riippumatta ohjelmasta, jonka lataat tietokoneellesi, on aina tärkeää, että ohjelmasta tulee uusin versio, jotta vältytään tietoturvaongelmista, jotka saattavat tehdä tietokoneesta alttiimpia eri uhkiin. Kun Adobe Flash Playerin uudemmat versiot ovat saapuneet, sinulle ilmoitetaan. Voit myös antaa Adobe Systemsille mahdollisuuden tehdä automaattisia ohjelmapäivityksiä, jotta ne ovat heti käynnissä. Tämä auttaa lisäämään tietoturvaa.

Tuki

Kun olet ladannut ohjelman, voi ilmetä tilanteita, joissa voi olla hyödyllistä saada tukea. Adobe Systems on varmistanut, että sinulla on runsaasti tilaisuuksia virallisen verkkosivustonsa kautta saadakseen vastauksia eniten polkujaanteeksi kysymyksiä Adobe Flash Playeristä. Nämä kysymykset ja vastaukset löytyvät klikkaamalla tästä. Jos et löydä vastausta tiettyyn kysymykseesi, Adobe Systemsillä on myös asiakasTuki, johon voit ottaa yhteyttä.

Toisinaan ohjelma pyytää sinua napsauttamaan multimediakappaletta ennen sen lataamista. Esimerkki tästä on alla, ja kun tapaat tämän, vain yhdellä napsautuksella voit ottaa Adobe Flash Player -sivun käyttöön.

Muut laajennukset, joita voit täydentää

Markkinoilla on useita erilaisia laajennuksia, joilla kaikilla on tarkoitus, ja riippuen siitä, mitä teet tietokoneellasi, saattaa olla tarpeen ladata myös muita tietokoneeseen liitettäviä laajennuksia, jotka voivat olla mukana. optimoida aikaa tietokoneen edessä. On olemassa monia tietokoneiden käyttäjiä, jotka ovat ladanneet Adobe Reader -ohjelman, joka, kuten aiemmin mainittiin, on myös Adobe Systemsin kehittämä ohjelma. Lyhyesti sanottuna se on ohjelma, joka antaa sinulle mahdollisuuden avata ja lukea tiedostoja tunnetussa PDF-muodossa, joka on melkein myös välttämätön työkalu hyvin toimivassa arkielämässä. Voit lukea Adobe Readerin tarkastelun napsauttamalla tätä.

Toinen plug-in, joka on myös erittäin suosittu tänään ja jota voit täydentää tietokoneella, on Java. Java on laajennus, jonka avulla voit kirjautua verkkopankkiin. Lisäksi useilla verkkosivuilla ja online-peleillä toimii myös Java, joten tämä on myös ohjelma, joka on välttämätön sinulle ja tietokoneellesi. Voit lukea Javaista lisää ohjelman tarkistamisesta napsauttamalla tätä. Yleensä on olemassa useita laajennuksia, jotka voivat olla hyödyllisiä sinulle, ja jos olet kiinnostunut lukemaan useita ohjelmia, lue lisäosat- osio, jossa olemme koonneet eri ohjelmien arviot. jotka saattavat olla sinulle tärkeitä.

Johtopäätös

Tietysti yksi Adobe Flash Playerin lataamisen eduista on Adobe Systems -tuen Saatavuus ja mahdollisuus saada sitä, jos tarvitset sitä. Se on tullut välttämätön laajennin niille, jotka haluavat katsella elokuvia, pelata nettipelejä ja vastaavia. Kaiken kaikkiaan Adobe Flash Player on laajennus, jonka suosittelemme kaikkien lataamista tietokoneeseen tai älypuhelimeen.

Download Adobe Flash Player (Finnish) 30.0.0.134

Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
Adobe Systems

Lagt til:
27-03-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows, Mac OS, iOS, Android, Tablet, Linux

Størrelse:
1.14 Mb

Sist oppdatert:
27-03-2019
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR ADOBE FLASH PLAYER (FINNISH)

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and ADOBE SYSTEMS and its affiliates (“ADOBE SYSTEMS”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by ADOBE SYSTEMS or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by ADOBE SYSTEMS, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “ADOBE SYSTEMS Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE ADOBE SYSTEMS SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE ADOBE SYSTEMS SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the ADOBE SYSTEMS Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, ADOBE SYSTEMS hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, ADOBE SYSTEMS hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by ADOBE SYSTEMS, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or ADOBE SYSTEMS's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. ADOBE SYSTEMS retains all right, title and interest in and to the ADOBE SYSTEMS Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The ADOBE SYSTEMS Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the ADOBE SYSTEMS Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from ADOBE SYSTEMS. All rights not expressly granted to you herein are reserved by ADOBE SYSTEMS.

2 THIRD PARTY SERVICES
ADOBE SYSTEMS Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via ADOBE SYSTEMS Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the ADOBE SYSTEMS Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the ADOBE SYSTEMS Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of ADOBE SYSTEMS Services, without the express prior written consent of ADOBE SYSTEMS or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the ADOBE SYSTEMS Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the ADOBE SYSTEMS Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the ADOBE SYSTEMS Services or this EULA, use or install the ADOBE SYSTEMS Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the ADOBE SYSTEMS Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that ADOBE SYSTEMS may offer you a separate site license agreement to make the ADOBE SYSTEMS Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the ADOBE SYSTEMS Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the ADOBE SYSTEMS Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the ADOBE SYSTEMS Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such ADOBE SYSTEMS Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the ADOBE SYSTEMS Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The ADOBE SYSTEMS Services may include measures to control access to the ADOBE SYSTEMS Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only ADOBE SYSTEMS Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the ADOBE SYSTEMS Services will not function properly.
The ADOBE SYSTEMS Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the ADOBE SYSTEMS Services, and to the extent that your contributions through use of the ADOBE SYSTEMS Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant ADOBE SYSTEMS an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to ADOBE SYSTEMS's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the ADOBE SYSTEMS Services and related goods and services under applicable law. This license grant to ADOBE SYSTEMS, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The ADOBE SYSTEMS Services may require an internet connection to access the ADOBE SYSTEMS Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the ADOBE SYSTEMS Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to ADOBE SYSTEMS Services. By using the ADOBE SYSTEMS Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the ADOBE SYSTEMS Services or certain features of the ADOBE SYSTEMS Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the ADOBE SYSTEMS Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
ADOBE SYSTEMS respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. ADOBE SYSTEMS's privacy policy as amended from time to time is available at www.adobe-systems.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. ADOBE SYSTEMS’s Privacy Policy defines how, why and to which extent ADOBE SYSTEMS collects and uses personal and non-personal information in relation to ADOBE SYSTEMS's products and services. By installing, accessing or using the ADOBE SYSTEMS Services you explicitly agree with the terms and conditions of ADOBE SYSTEMS’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
ADOBE SYSTEMS may license to you certain virtual goods to be used within ADOBE SYSTEMS Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and ADOBE SYSTEMS is not a party to the transaction.
ADOBE SYSTEMS may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. ADOBE SYSTEMS shall have no liability to you or any third party in the event that ADOBE SYSTEMS exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT ADOBE SYSTEMS IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
ADOBE SYSTEMS warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, ADOBE SYSTEMS agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by ADOBE SYSTEMS. If the Software is no longer available, ADOBE SYSTEMS retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by ADOBE SYSTEMS and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the ADOBE SYSTEMS address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE ADOBE SYSTEMS SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. ADOBE SYSTEMS, ADOBE SYSTEMS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. ADOBE SYSTEMS, ADOBE SYSTEMS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE ADOBE SYSTEMS SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE ADOBE SYSTEMS SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE ADOBE SYSTEMS SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER ADOBE SYSTEMS SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE ADOBE SYSTEMS SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY ADOBE SYSTEMS, ADOBE SYSTEMS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL ADOBE SYSTEMS, ADOBE SYSTEMS’S AFFILIATES, ADOBE SYSTEMS’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE ADOBE SYSTEMS SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT ADOBE SYSTEMS, ADOBE SYSTEMS’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, ADOBE SYSTEMS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL ADOBE SYSTEMS’S, ADOBE SYSTEMS’S AFFILIATES’, ADOBE SYSTEMS’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE ADOBE SYSTEMS SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any ADOBE SYSTEMS Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, ADOBE SYSTEMS will be irreparably damaged, and therefore you agree that ADOBE SYSTEMS shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or ADOBE SYSTEMS means any legal entity that is directly or indirectly controlled by ADOBE SYSTEMS for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold ADOBE SYSTEMS, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the ADOBE SYSTEMS Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. ADOBE SYSTEMS reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on ADOBE SYSTEMS’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the ADOBE SYSTEMS Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at ADOBE SYSTEMS's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST ADOBE SYSTEMS ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@adobe-systems.com.