Ohjelmoida » Internet » Laajennukset

Java last ned
5 0 3571  

Java on tärkeä ohjelmisto tietokoneellesi. Java on ilmainen ja voit ladata uusimman version täältä.

Java on yksi maailman eniten käytetyistä ohjelmistoista. Nykyisin se käyttää lähes miljardi tietokonetta. Lisäksi sitä käytetään sekä televisioissa että älypuhelimissa. Lähes kaikki sovellukset tarvitsevat Java-sovelluksen toimimaan eri sovelluksissa. Javaa käytetään erityisesti yrityssovelluksiin, suoratoistoon ja verkkopeleihin.

Tämän vuoksi sinun on asennettava Java-version uusin versio

Java-ohjelmiston asentaminen tietokoneeseen on kaksi pääasiallista syytä. Ensimmäinen syy on olla vuorovaikutuksessa eri verkkosivustojen sisällön kanssa ja tarjoamaan viihdettä. Lähes kaikki mitä teet verkossa vaatii enimmäkseen Java-päivityksen. Vaikka et ajattele sitä, käytät päivittäisiä ohjelmia, jotka toimivat vain Java-sovelluksen kanssa. Java on siis yksi ihanteellisimmista ohjelmista, kun olet verkossa. Tämä voi olla sekä online-pelejä, videoita ja musiikkia. Se voi olla myös, jos kirjaudut verkkopankkiin, jossa Javaa käytetään sekä pääsyyn että samalla yksityisten tietojen suojaamiseen.

Mikä johtaa toisen tärkeän syyn asentaa Java. Se on turvallisuussyistä. Java ei ole vain välttämätöntä vuorovaikutuksessa eri verkkosivustojen kanssa, vaan myös pitää kutsumattomat vieraat niin, etteivät virukset tai hakkerihyökkäykset vaikuta niihin. Tämä edellyttää kuitenkin viimeisintä Java-päivitystä, koska se tarjoaa optimaalisen turvallisuuden. Ilman viimeisintä päivitystä suojaus on "reikiä" ja vaikeuttaa sitä, että se ei ole toivoton. Kuten jos sinulla on aukkoja sukkia, he eivät suojaa ilmasta ja kylmyydeltä, vaikka et heti huomaa reikää, se on silti siellä. Se on kuin viruksia ja hakkereitä, vaikka et näe sitä, ne voivat pakottaa tiensä suojatut aukot läpi, jos et päivitä.

Pelaa online-pelejä ilman ongelmia

Kun olet asentanut Java-sovelluksen, et ole vain suojattu viruksilta, mutta sinulla on myös mahdollisuus keskustella eri verkkosivustoilla. Sisältää streaming-ja online-pelejä. Jos haluat katsoa Netflix- tai TV2-toistoa, on asennettava Java, muuten ei ole mahdollista tarkastella. Monet online-pelit tarvitsevat myös Java-asennuksen, joten jos tarvitset apua Marioin kaikkien esteiden pelastamiseksi, Java on välttämätön. Jos olet vapautanut prinsessa tai voitettu kaikki kilpailut Mario Kartissa, saatat haluta haastaa muut pelit. Ehkä sinun on autettava Pac-ihmistä syömään juustokakkua ilman, että aavistukset jäävät kiinni tai haluatko tehdä palaset samaan peliin Tetris-pelissä. Ei ole väliä mitä pelejä haluat siirtää aikaa, voit löytää paljon online-pelejä täällä. Muista vain asentaa tai päivittää Java ennen.

Tarve päivittää Java

Java päivittyy jatkuvasti ja vaikka se saattaa tuntua ärsyttävältä, se on tietokoneen omaa parasta.

Viimeisin päivitys toimii suojana hakkerointi-iskuilta ja -viruksilta. Jatkuvia parannuksia on, ja Java päivittää säännöllisesti päivityksiä, jotka suojaavat tietokonetta entistä paremmin. Turvallisuussyiden lisäksi nämä päivitykset auttavat myös optimoimaan tietokoneesi ja vierailemasi verkkosivut. Voit ladata Java-version uusimmat versiot tällä sivulla. Joten tee se heti, jos et ole vielä päivittänyt uusinta versiota. Java vähemmän kun, kun on aika päivittää, niin pian kuin se sanoo, se on vain saada se tehtyä. Java käyttää kahta avainteknologiaa: Java Web Start, jota käytetään verkossa erillisillä sovelluksilla ja Java-plug-in, jonka avulla suosituimmat selaimet voivat käyttää sovelluksia. Ole paljon järkevämpää tässä ja virallisessa Java- verkkosivustossa.

Täydennys virustentorjuntaohjelman kanssa

Vaikka Java itse suojaa tietokonetta kokonaan, sinun kannattaa asentaa virustentorjuntaohjelma, koska uuden Java-version asennus ei poista viruksia, jotka ovat pakeneet takaisinAvaa vanhojen päivitysten reiät.

Tältä osin virustentorjuntaohjelma voi auttaa sinua puhdistamaan likaa, joka on voinut tunkeutua. Siksi virustentorjuntaohjelma on vain Java-lisäosa eikä sen sijaan. Virustentorjuntaohjelmia on paljon, joten on vaikea valita oikea. Jotta saat selville, mihin virustentorjuntaohjelmaan sopii tarpeisiisi, napsauta virustentorjuntaluokkaamme, jonka löydät täältä. Täältä löytyy paljon erilaisia ??versioita, sekä ilmaisia ??että ostoksia.

Johtopäätös

Toisin sanoen Java on välttämätön sovellus tietokoneellesi. Ilman sitä, on lähes mahdotonta liikkua verkossa ilman ongelmia. Online-pelien pelaaminen tai elokuvien, tv: n ja sarjojen katselu on mahdollista vain Java-ohjelmiston ansiosta. Tämän lisäksi tietokoneesi ei ole suojattu optimaalisesti ilman Javaa, viruksia tai hakkureita vastaan, eikä ollenkaan ilman viimeisintä päivitystä. Se takaa, että olet suojassa uutta vaaraa ja hyökkäystä vastaan, joka on aina uhka sinulle ja tietokoneellesi. Tämä tarkoittaa myös sitä, että turvallisuus on suuri ja säännölliset päivitykset lisäävät turvallisuutta. Ylimmäisen turvallisuuden lisäksi ohjelma on sekä helppokäyttöinen että käyttäjäystävällinen. Sekä silloin, kun Java on asennettu ja päivitetty, se tapahtuu tasolle, jotta kaikki voivat liittyä. Tämä koskee sekä rutiininomaisia ??tietokoneita käyttäjiä että ihmisiä, jotka käyttävät tietokonetta vain harvoin. Siksi Java on vain etuja, koska se on lähes välttämätöntä käytettäessä ja käytettäessä tietokonetta. Joten kun asennat Javaa ja sen uusin päivitys, on mahdollista olla vuorovaikutuksessa eri verkkoalustojen kanssa samalla suojellessasi tietokonetta kaikilta hakkereiden hyökkäyksiltä, ??viruksilta ja muista Internetiin liittyvistä vaaroista. Tämän vuoksi Java on valtava suositus täältä.

Download Java 8 Update 391

Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
Oracle

Lagt til:
03-11-2023

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows, Mac & Linux

Størrelse:
Mb

Sist oppdatert:
03-11-2023
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR JAVA

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and ORACLE and its affiliates (“ORACLE”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by ORACLE or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by ORACLE, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “ORACLE Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE ORACLE SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE ORACLE SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the ORACLE Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, ORACLE hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, ORACLE hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by ORACLE, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or ORACLE's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. ORACLE retains all right, title and interest in and to the ORACLE Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The ORACLE Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the ORACLE Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from ORACLE. All rights not expressly granted to you herein are reserved by ORACLE.

2 THIRD PARTY SERVICES
ORACLE Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via ORACLE Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the ORACLE Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the ORACLE Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of ORACLE Services, without the express prior written consent of ORACLE or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the ORACLE Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the ORACLE Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the ORACLE Services or this EULA, use or install the ORACLE Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the ORACLE Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that ORACLE may offer you a separate site license agreement to make the ORACLE Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the ORACLE Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the ORACLE Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the ORACLE Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such ORACLE Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the ORACLE Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The ORACLE Services may include measures to control access to the ORACLE Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only ORACLE Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the ORACLE Services will not function properly.
The ORACLE Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the ORACLE Services, and to the extent that your contributions through use of the ORACLE Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant ORACLE an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to ORACLE's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the ORACLE Services and related goods and services under applicable law. This license grant to ORACLE, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The ORACLE Services may require an internet connection to access the ORACLE Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the ORACLE Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to ORACLE Services. By using the ORACLE Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the ORACLE Services or certain features of the ORACLE Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the ORACLE Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
ORACLE respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. ORACLE's privacy policy as amended from time to time is available at www.oracle.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. ORACLE’s Privacy Policy defines how, why and to which extent ORACLE collects and uses personal and non-personal information in relation to ORACLE's products and services. By installing, accessing or using the ORACLE Services you explicitly agree with the terms and conditions of ORACLE’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
ORACLE may license to you certain virtual goods to be used within ORACLE Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and ORACLE is not a party to the transaction.
ORACLE may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. ORACLE shall have no liability to you or any third party in the event that ORACLE exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT ORACLE IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
ORACLE warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, ORACLE agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by ORACLE. If the Software is no longer available, ORACLE retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by ORACLE and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the ORACLE address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE ORACLE SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. ORACLE, ORACLE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. ORACLE, ORACLE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE ORACLE SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE ORACLE SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE ORACLE SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER ORACLE SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE ORACLE SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY ORACLE, ORACLE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL ORACLE, ORACLE’S AFFILIATES, ORACLE’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE ORACLE SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT ORACLE, ORACLE’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, ORACLE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL ORACLE’S, ORACLE’S AFFILIATES’, ORACLE’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE ORACLE SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any ORACLE Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, ORACLE will be irreparably damaged, and therefore you agree that ORACLE shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or ORACLE means any legal entity that is directly or indirectly controlled by ORACLE for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold ORACLE, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the ORACLE Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. ORACLE reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on ORACLE’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the ORACLE Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at ORACLE's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST ORACLE ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@oracle.com.