Ohjelmoida » hienosäädön » Levyn puhdistus

Ohjattu osiointi last ned
5 0 6304  

Lataa osio Wizard Free ilmaiseksi täältä

Ohjattu osiointitoiminto on ohjelma, jonka avulla voit osioida kiintolevysi niin, että haittaohjelmien on vaikeampi antaa sinulle viruksia. Lisäksi voit hallita paremmin tietokoneesi toimintaa ja ohjelmia ja käyttöjärjestelmiä, joita se voi käyttää.

Ohjelma tarjoaa paljon joustavuutta, koska voit aina mennä sisään ja määrittää osiot uudelleen niin, että ne tekevät mitä tarvitset.

Ohjelman suunnittelu voi tuntua hieman pelottavalta, koska näytön edessä on monia painikkeita, mutta alla olevassa osassa selitämme hieman siitä, kuinka voit poistaa joitain vaihtoehtoja näytöstä, jotta muotoilu muuttuu yksinkertaisempi ja myös hallittavampi.

 

Lisää tai poista ikkunasta asetukset, joita haluat / et halua käyttää

Tämän ilmaisen osionhallinnan avulla voit myös valita, miltä haluat ohjelmaikkunasi näyttävän. Kun avaat ikkunan yläosassa olevan bannerin ja valitset Näytä ja sitten Selitepalkki, voit poistaa tiettyjen kohteiden valinnan, mikä voi helpottaa teknisten raporttien suurempien osien näkemistä.

Voit muun muassa poistaa työkalurivin bannerin, joka on valikon yläosassa ja tarjoaa erilaisia ohjelmalaajennuksia, kuten tietojen palauttamista, levyn vertailuanalyysiä ja levytilan analysointia.

Voit myös poistaa toimintopaneelin, joka on ikkunan vasemmalla puolella oleva suuri pitkänomainen paneeli, joka antaa sinulle nopean pääsyn tiettyihin ominaisuuksiin, mutta joka myös vie ohjelmalta paljon tilaa.

MiniTool ShadowMaker Free auttaa suojaamaan tiedostosi ilmaiseksi

MiniTool, joka on tämän ohjelman luoneen yrityksen nimi, on myös luonut toisen ohjelman nimeltä ShadowMaker. Tämä ohjelma toimii kuin kopiokone, mutta digitaalisesti - joten sen sijaan, että tiedosto tulostettaisiin myöhemmin, se skannaa kaikki tietokoneesi tiedostot ja tallentaa ne yhteen tiedostoon.

Tällä tavalla voit esimerkiksi siirtää ne muistitikulle, joka toimii mobiilikiintolevynä ja jonka voit ottaa mukaasi kaikkialle ja minne voit tallentaa tärkeitä tietoja, kuten varmuuskopioita ensisijainen kiintolevy.

 

Eri versioita - sekä ilmaisia että maksullisia

Ilmaisella versiolla, jota olemme testanneet täällä sivustolla, on itse asiassa ollut paljon hyviä ominaisuuksia ja se on erinomainen työkalu kiintolevyn muutosten tekemiseen.

Toisaalta tilanne muuttuu hieman vaikeammaksi, jos siirrymme maksullisiin ominaisuuksiin, koska valittavana on monia, ja voi olla hyvin hämmentävää yrittää selvittää, mikä versio valita.

He ovat tehneet verkkosivustollaan yleiskatsauksen siitä, mitä eri maksulliset versiot tarjoavat suhteessa toisiinsa, sekä ilmaisen version, mutta tämänkin selityksen jälkeen vaikuttaa erittäin vaikealta ymmärtää, miten asiat on kytketty toisiinsa.

Jotkut maksulliset versiot perustuvat vuositilausjärjestelmään, joten sinun ei tarvitse maksaa niin paljon kerralla, vaan sen sijaan sinun on maksettava jokaisesta järjestelmästä valitsemastasi vuodesta.

Voit myös ostaa niin sanottuja ikuisia lisenssejä, joita voit aina käyttää (tästä syystä sana ikuinen , mikä tarkoittaa ikuista tai loputonta).

Vaihda l & osripset; taivuta osioiden kokoa, joten voit aina hallita asemaa

Ohjatulla MiniTool -osiointitoiminnolla voit myös muuttaa osioiden kokoa ja sijaintia, johon haluat sijoittaa tämän osion. Näin et ole lukittuna ohjelmaan ja sen ulkopuolisiin valintoihin. voit aina muokata osioita sopimaan juuri siihen, mitä tarvitset tällä hetkellä.

Joten jos jollekin osioistasi on asennettava suuri ohjelma, saatat joutua varaamaan tilaa muista osioistasi siellä, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko sinulla tarpeeksi tilaa vai ei.

Huomaa, että ohjelma huomauttaa myös, että on hyvä tehdä varmuuskopio tiedoistasi ennen kuin siirrät niitä tai muutat osion kokoa.

 

Ohjelmat, jotka voivat auttaa sinua hyödyntämään ohjattua osiotoimintoa entistä paremmin

Jos istut ja työskentelet parantaaksesi tietokoneen suorituskykyä, meillä on myös joitain muita suosituksia, jotka voit ottaa mukaasi.

On aina tärkeää, että tietokoneesi on suojattu, mutta varsinkin jos aiot muuttaa tietokoneen tiedostoja ja yleisiä asetuksia samalla tavalla kuin täällä.

Suosittelemme, että lataat Norton Antivirus -ohjelman, josta olemme kirjoittaneet artikkelin linkistä ja joka toimii erittäin hyvin digitaalisena suojauksena jopa ilmaisessa versiossa.

Virustentorjuntaohjelmat, kuten Norton, suojaavat sekä tiedostojasi että koko käyttöjärjestelmääsi, mutta eivät varasta digitaalista (tai todellista) henkilöllisyyttäsi, jos joku yrittää saada nämä tiedot sinulta.

Jos järjestelmässäsi on pitkään ollut ongelmia tavallista hitaammin, voit myös aloittaa tietokoneen optimointiohjelman. Olemme muun muassa tarkastelleet TweakNow RegCleaner-ohjelmaa, joka toimii digitalisoituna pölynimurina.

Se menee sisään ja poistaa vanhat ja vioittuneet tiedostot, jotka vain makaavat ja täyttyvät tai jotka hidastavat tietokonettasi juuri siksi, että ne ovat rikki ja tietokone joko yrittää korjata niitä tai löytää tiedostojen alkuperäisen määränpään.

Suunnittelu on myös käyttäjäystävällinen ja helppo ymmärtää, joten sinun ei tarvitse pelätä hukkua, jos päätät ladata ja asentaa tämän ohjelman.

 

Johtopäätös

Mielestämme Minitools Parittion Wizard Free on hyvä ohjelma aluksi, jos et ole niin tunnettu osiomaailmassa - ja samalla on monia muita sisäänrakennettuja ominaisuuksia, jotka voivat kiinnostaa enemmän tuttuja ihmisiä vastaavien ohjelmien kanssa.. Eri ihmisille on vähän kaikkea.

Saatavilla olevia maksullisia versioita voi olla vaikea selvittää, mitä valita, minkä vuoksi suosittelemme, että lataat ilmaisen version ensin ennen jatkuvaa tilausta, mikä ei välttämättä ole sinulle mitään.

Download Ohjattu osiointi 12.5

Video
Screenshots
Program info
Type:
Trialware

Produsent:
MiniTool

Lagt til:
15-10-2021

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
176 Mb

Sist oppdatert:
15-10-2021
0

https://www.minitool.com/help-pw/eula.html