Peli » Täysi peli » toiminta

World of Tanks last ned
5 0 6067  

Taistele verkossa suosituimmista sotapeleistä World of Tanks. Se on ilmainen ja lataa täällä.

World of Tanks on ottanut myrskyn maailmaan ja se on hyvä syy. Peli on innovatiivinen sotapeli, joka on myös täysin ilmainen ladattavaksi ja pelattavaksi.

Kuinka pelata

Taistelu maailman säiliöissä tapahtuu yleensä niin, että valitset käytettävän säiliön tyypin, jonka jälkeen tulet tiimiin. Täällä kaksi joukkuetta taistelevat toisiaan vastaan, kunnes kaikki joukkueen säiliöt irrotetaan ja voittajajoukkue on voittanut häviäjien tukikohdan. Pelaajat hallitsevat säiliötä liikkumaan ja ampumaan laukauksia, kun he puhuvat äänikeskustelun kautta.

Muokkaa säiliötäsi

Kun pelaat World of Tanksia, voit valita viiden tyyppisestä ajoneuvosta. Täällä voit valita yhden kolmesta säiliötyypistä, joita kutsutaan kevyiksi, keskisuuriksi ja raskaiksi, jotka ovat erikokoisia ja tykistöjä. Voit myös pelata säiliön hävittäjänä, ajoneuvona, joka on kehitetty erityisesti säiliöiden tuhoamiseen. Siksi sillä on joitakin täysin erilaisia aseita. Viimeisin valittava ajoneuvo on SPG. SPG on itseliikkuva ase, ja se voi näyttää kuorma-autosta, jossa on tykki.

Tämä ei kuitenkaan ole ainoa valinta, joka sinun on tehtävä. Voit myös mukauttaa ajoneuvosi. Tämä voidaan tehdä visuaalisesti, jos muutat säiliön ulkonäköä ja maalia. Voit myös muuttaa säiliön suorituskykyä. Täällä sinun täytyy tehdä valintoja siitä, mitä tarvitset taistelussa, ja valita näin jotain ja jotain. Jotkut vaihtoehdot tekevät autostasi nopeammin, kun taas jotkut antavat mahdollisuuden ampua laukausta nopeammin.

Kuusi eri pelitilaa

World of Tanks-soittimena voit valita kuudesta ottelutyypistä. Nämä kuusi ovat: Satunnainen taistelu, Tiimityön taistelu, Tank-yhtiön taistelu, Joukkueen taistelu, Stronghold-taistelu ja Special Battle. Nämä pelitilat ovat kaikki hyvin erilaisia, jotkut heistä juuri tuhoavat vastustajan, toiset puhuvat lähetystyöstä taistelun aikana.

Pelin kehittäminen

Valko-Venäjän peliyhtiö Wargaming julkaisi pelin huhtikuussa 2011. Pelin kehitys alkoi kuitenkin jo kolme vuotta aiemmin vuonna 2008, jolloin kehittäjät tulivat pelin käsitteeseen. Peli oli hyvin vastaan ympäri maailmaa alusta lähtien, ja sitä pidettiin erityisen yksityiskohtaisena ja grafiikkana, kun muistat, että on siis ilmainen peli. Sittemmin pelimaailma on kasvanut vain, kun kehittäjät ovat parantaneet grafiikkaa ja pelattavuutta. Ajan myötä peli on kasvanut niin suureksi, että yli 110 miljoonalla käyttäjällä on kirjoitusta tehtäessä. Joten tämä on yksi suosituimmista online-peleistä.

Lisää pelejä sarjassa

World of Tanksin menestyksen jälkeen kehittäjät työskentelevät muissa sarjassa olevissa peleissä kehittäessään säiliöiden World of Tanksia. Ensimmäinen peli, joka koskaan oli tullut, oli nimeltään World of Warplanes ja käyttää samaa konseptia, joka tunnetaan World of Tanksista. Täällä on kuitenkin ohjattava hävittäjän tasoa eikä säiliötä. Edeltäjänsä tavoin tämä peli on myös tullut erittäin suosittu. Se on myös täysin ilmaista ladata ja toistaa, ja löydät sen tällä sivulla, jossa voit myös lukea lisää pelistä.

World of Warplanes ei kuitenkaan ole ainoa peli sarjoissa, jotka he ovat kehittäneet World of Tanksin valtavan menestyksen jälkeen. Kun World of Warplanes tuli myös onnistuneeksi, Wargaming päätti julkaista World of Warships. Jälleen on samanlainen käsite, että käyttäjät saavat pääsyn. Tällä kertaa suuri ero on, että on olemassa sota-aluksia eikä säiliöitä tai lentokoneita. Koska peli on uudempi kuin edeltäjänsä, tämä on myös parannettu grafiikka. Tämä löytyy kuitenkin vähitellen kahdesta muusta pelistä, joita päivitetään säännöllisesti. Voit lukea lisää World of Warshipsista ja ladata pelin ilmaiseksi seuraamalla tätä linkkiä.

Vaihtoehtoiset pelit

Jos World of Tanks, World of Warplanes tai World of Warships ei kuulu mieleesi, voit katsoa muita peliluetteloita. Sieltä löytyy erittäin suosittu Apex Legends, joka on myös ilmainen online-peli. Peli on voittanut useita tietueita ja se on hyvällä syyllä. Se on online-taistelu Royalpeli, jossa 20 joukkuetta kolmesta pelaajasta laskeutuu saarelle ja kamppailee viimeiseksi joukkueeksi. Voit lukea lisää Apex Legendsistä ja ladata pelin ilmaiseksi tällä sivustolla.

Lisäksi voit tietysti myös tarkastella monia muita pelejä, jotka voit ladata täältä sivulta. Löydät koko peliluettelon seuraamalla tätä linkkiä. Siellä löytyy sekä demoja, abandonware-pelejä että ilmaisia pelejä.

Saatavuus

World of Tanksista on tullut sellainen ilmiö, että se tukee useimpia alustoja. Täältä voit ladata pelin sekä Windows- että Mac OS -käyttöjärjestelmiin. Pelin voi kuitenkin pelata myös Xbox 360: lla, Xbox One: lla, Androidilla ja Playstation 4: llä.

Johtopäätös

Säiliöiden maailmassa olet tiimissä, jossa kukin ohjaa säiliötä. Tässä on kyse vastustajan säiliöiden hävittämisestä ja niiden perusta. Peli on voittanut valtavia palkintoja kaikkialla maailmassa ja on täysin vapaa pelaamaan. Voit muokata säiliötä sen ulkonäön, mutta myös ominaisuuksiensa perusteella. Peli on tullut niin suosittu, että nykyään sitä pelaa yli 110 miljoonaa pelaajaa maailmanlaajuisesti. Tällä sivulla voit ladata sen sekä Windowsiin että Maciin, mutta sitä voi toistaa myös Xbox One- ja Playstation 4 -versioissa. World of Tanksin lisäksi pelin takana olevat kehittäjät julkaisivat myös World of Warplanes ja World of Warships -turnauksia, joita te myös voi pelata ilmaiseksi. Nämä kaksi on linkitetty sivun yläreunaan, josta löydät myös linkkejä peliin Apex Legends ja koko tämän sivun pelilistaan.


Download World of Tanks 9.20
Video
Screenshots
Game info
Type:
Freeware


Produsent:
Wargaming

Lagt til:
03-04-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows, Mac OS

Størrelse:
4.52 Mb

Sist oppdatert:
03-04-2019
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR WORLD OF TANKS

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and WARGAMING and its affiliates (“WARGAMING”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by WARGAMING or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by WARGAMING, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “WARGAMING Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE WARGAMING SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE WARGAMING SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the WARGAMING Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, WARGAMING hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, WARGAMING hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by WARGAMING, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or WARGAMING's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. WARGAMING retains all right, title and interest in and to the WARGAMING Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The WARGAMING Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the WARGAMING Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from WARGAMING. All rights not expressly granted to you herein are reserved by WARGAMING.

2 THIRD PARTY SERVICES
WARGAMING Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via WARGAMING Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the WARGAMING Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the WARGAMING Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of WARGAMING Services, without the express prior written consent of WARGAMING or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the WARGAMING Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the WARGAMING Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the WARGAMING Services or this EULA, use or install the WARGAMING Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the WARGAMING Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that WARGAMING may offer you a separate site license agreement to make the WARGAMING Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the WARGAMING Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the WARGAMING Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the WARGAMING Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such WARGAMING Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the WARGAMING Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The WARGAMING Services may include measures to control access to the WARGAMING Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only WARGAMING Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the WARGAMING Services will not function properly.
The WARGAMING Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the WARGAMING Services, and to the extent that your contributions through use of the WARGAMING Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant WARGAMING an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to WARGAMING's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the WARGAMING Services and related goods and services under applicable law. This license grant to WARGAMING, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The WARGAMING Services may require an internet connection to access the WARGAMING Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the WARGAMING Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to WARGAMING Services. By using the WARGAMING Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the WARGAMING Services or certain features of the WARGAMING Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the WARGAMING Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
WARGAMING respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. WARGAMING's privacy policy as amended from time to time is available at www.wargaming.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. WARGAMING’s Privacy Policy defines how, why and to which extent WARGAMING collects and uses personal and non-personal information in relation to WARGAMING's products and services. By installing, accessing or using the WARGAMING Services you explicitly agree with the terms and conditions of WARGAMING’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
WARGAMING may license to you certain virtual goods to be used within WARGAMING Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and WARGAMING is not a party to the transaction.
WARGAMING may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. WARGAMING shall have no liability to you or any third party in the event that WARGAMING exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT WARGAMING IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
WARGAMING warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, WARGAMING agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by WARGAMING. If the Software is no longer available, WARGAMING retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by WARGAMING and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the WARGAMING address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE WARGAMING SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. WARGAMING, WARGAMING’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. WARGAMING, WARGAMING’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE WARGAMING SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE WARGAMING SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE WARGAMING SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER WARGAMING SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE WARGAMING SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY WARGAMING, WARGAMING’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL WARGAMING, WARGAMING’S AFFILIATES, WARGAMING’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE WARGAMING SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT WARGAMING, WARGAMING’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, WARGAMING’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL WARGAMING’S, WARGAMING’S AFFILIATES’, WARGAMING’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE WARGAMING SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any WARGAMING Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, WARGAMING will be irreparably damaged, and therefore you agree that WARGAMING shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or WARGAMING means any legal entity that is directly or indirectly controlled by WARGAMING for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold WARGAMING, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the WARGAMING Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. WARGAMING reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on WARGAMING’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the WARGAMING Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at WARGAMING's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST WARGAMING ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@wargaming.com.