Peli » Ilmaisia pelejä » toiminta

Wolfenstein Enemy Territory last ned
4 0 561  

Lataa Wolfenstein Enemy Territory ilmaiseksi täältä, kuten alun perin pieni laajennus Paluu Castle Wolfensteinille.

On selvää taipumusta, että online-moninpeleissä toimivat PvP-pelit ovat tie pelin sydämeen. Juuri siksi, että tällainen peli on se, jossa ystävät voivat pelata yhdessä istumatta samassa huoneessa taistelussa muita joukkueita vastaan. Jos voi samalla tuoda tämän esiin sillä, että peli on täysin ja täysin vapaasti ladattavissa ja ladattavissa, sinulla on jonkin verran täydellinen yhdistelmä. Aivan kuten, Wolfenstein: Enemy Territory voidaan kuvata, joka ikästään huolimatta toistetaan yhä monilla uskollisilla pelaajilla, jotka löytävät tonnia viihdettä suosittuun ampujaan.

Tutustu eri rooleihin ja karttoihin

Wolfenstein: Enemy Territory -pelissä pelaat kaksi joukkuetta toisiaan vastaan, jolloin jokaiselle joukkueelle annetaan tehtäväksi joko suojata tai ottaa vastaan perusta, mutta tietenkin se on myös vihollisen pyyhkiminen. Jokaisella tiimillä pelaajat voivat halutessaan pelata joko sotilaana, lääkärinä tai insinöörinä. Näin voit tutkia erilaisia rooleja ja selvittää, mikä rooli sopii parhaiten omaan. Tämä tarkoittaa myös sitä, että kaksi peliä ei ole koskaan sama, koska pelaajat valitsevat itse haluamansa roolin. Täällä voi myös mennä taktiseen joukkoon ja siirtää erilaisia rooleja eri taktiikoilla.

Joukkue, joka suojelee ja puolustaa peruspisteitä, kutsutaan tässä liittolaisille, kun taas hyökkäävä joukkue, joka yrittää ottaa ja tuhota tukikohtia, on nimeltään Axis. Monet ihmiset tietävät myös tästä asennuksesta Counter Strike -mallistosta, jossa he ovat terroristit ja terroristit. Joukkueiden nimet tässä pelissä ovat luonnollisesti suora viittaus toisen maailmansodan kahteen puoleen, jossa myös pelisarja esiintyy. Peli sisältää kuusi virallista karttaa, jotka kaikki ovat innoittaneet todellisia paikkoja toisen maailmansodan aikana. Tämän jälkeen on luotu lisää karttoja, jotka pelin käyttäjät ovat luoneet.

Laajennuksesta freeware

Alun perin Wolfenstein: Enemy Territory kehitettiin laajennuspaketiksi Return to Castle Wolfensteiniin, mutta pelin yhden pelaajan tilassa esiintyvien ongelmien vuoksi Activision päätti vapauttaa moninpelin osaksi ilmaista peliä nimeltä Wolfenstein: Enemy Territory. Peli on rakentanut suuren käyttäjäyhteisön, koska peli on ilmainen peli suositussa Wolfenstein-sarjassa. Tämä oli myös yksi syy siihen, miksi peli tuli avoimen lähdekoodin kohteeksi vuoden kuluttua sen julkaisemisesta, minkä ansiosta pelaajat ympäri maailmaa voivat luoda ottelun peliin ja antaa pelille paljon uusia ominaisuuksia.

Wolfenstein-sarjassa

Wolfenstein-pelisarja alkoi vuonna 1981 Castle Wolfensteinin ja sen välittömän seuraaja Beyon Castle Wolfensteinin kanssa vuonna 1984. Kahdeksan vuotta myöhemmin julkaistiin Wolfenstein 3D, joka tuli valtavaksi menestykseksi kaikkialla maailmassa ja jota jatkavat uskolliset pelaajat. Jos haluat tarkemmin tarkastella Wolfenstein 3D -ohjelmaa, voit lukea lisää pelistä ja ladata sen ilmaiseksi seuraamalla tätä linkkiä. Samana vuonna kuin Wolfenstein 3D, Activision julkaisi myös Wolfenstein: Spear of Destiny, jonka jälkeen tuli yhdeksän vuoden tauko ennen paluuta Castle Wolfenstein julkaistiin vuonna 2001, jonka jälkeen vihollisalue ilmestyi kaksi vuotta myöhemmin. Jos haluat kokeilla uudempaa peliä Wolfenstein-pelisarjassa, kannattaa tutustua Wolfensteiniin vuodesta 2009, joka sisältää kaikki vanhat Wolfenstein-pelit, mutta nyt uudempia ja parempia grafiikoita ja joitakin lisäyksiä. Löydät Wolfensteinin tämän linkin kautta, jossa voit ladata pelin ilmaiseksi ja lukea lisää siitä.

Vaihtoehtoiset pelit

Jos olet online-ampujien fani, olet jo kuullut ennätyksellisistä Apex Legendsista, jotka ovat ottaneet pelimaailman myrskyn. Peli on online-taistelu kuninkaallinen peli, jossa 20 joukkuetta kolmesta pelaajasta taistelee sen puolesta, joka on viimeinen voittaja. Kuten Wolfensteinissa, Apex Legendsissa voit valita erilaisia rooleja, joilla on erilaisia ominaisuuksia. Apex Legends on täysin ladattavissa ja löydät sen seuraamalla tätä linkkiä.

Voit myös kokeilla klassista Call of Duty: World of Waria, joka, kuten Wolfensteinin pelisarja jasitten avautua toisen maailmansodan aikana. Call of Duty: World at War voidaan ladata ilmaiseksi tämän linkin kautta.

Saatavuus

Peli on suunniteltu sekä Windowsille, Macille että Linuxille. Tällä sivulla voit kuitenkin ladata pelin tietokoneellesi Windowsilla, mutta jos haluat ladata pelin Linuxiin tai Maciin, lue lisää näistä käyttöjärjestelmistä ja lataa ne ilmaiseksi seuraamalla tätä linkkiä.

Johtopäätös

Jos olet online-moninpeli PvP-ampuja, sinun pitäisi ehdottomasti katsoa Wolfenstein: Enemy Territory, joka on myös täysin ilmainen. Peli alkoi edeltäjänsä laajennuspaketiksi, mutta päätyi omaksi itsenäiseksi peliksi Wolfenstein-sarjassa, jota voi pelata ilmaiseksi. Pelissä liittoutuneet ja Axis taistelevat toisen maailmansodan aikana, jossa pelaajana voitte pelata joko sotilaan, lääkärinä tai insinöörinä. Näillä erilaisilla rooleilla on tietenkin erilaisia työkaluja, joihin pelaajat voivat käyttää. Näin voit vaihtaa roolien välillä riippuen siitä, mitä tiimi tarvitsee tai riippuen siitä, mitä haluat pelata. Peli julkaistiin avoimen lähdekoodin muodossa vuoden kuluttua sen julkaisemisesta, jolloin pelaajat voivat luoda modeja ja uusia karttoja, mikä antaa pelille vielä enemmän mahdollisuuksia.

Wolfenstein-pelien sarja on pitkä ja voit kokeilla myös klassista Wolfenstein 3D -muotoa 90-luvulta, josta tuli maailmanlaajuinen menestys, tai voit tarkastella Wolfensteinia vuodesta 2009 alkaen, joka sisältää kaikki klassiset elementit, mutta Lisäksi sillä on uutta ja parannettua grafiikkaa. Molemmat pelit voit lukea lisää ja ladata ilmaiseksi seuraamalla niiden linkkejä sivun yläpuolella. Wolfenstein: Enemy Territory voidaan ladata tällä sivustolla Windowsille, mutta voit myös toistaa sitä, jos olet Mac- tai Linux-omistaja. Lataa peli edellä mainittuihin käyttöjärjestelmiin, joissa voit myös löytää esimerkkejä muista suosituista ammuntapeleistä, kuten vapaasta Apex Legendsista, jotka ovat ottaneet maailman myrskyn vuoksi.


Download Wolfenstein Enemy Territory (Final)
Video
Screenshots
Game info
Type:
Freeware


Produsent:
Activision

Lagt til:
03-04-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
258 Mb

Sist oppdatert:
03-04-2019
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR WOLFENSTEIN ENEMY TERRITORY

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and ACTIVISION and its affiliates (“ACTIVISION”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by ACTIVISION or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by ACTIVISION, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “ACTIVISION Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE ACTIVISION SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE ACTIVISION SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the ACTIVISION Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, ACTIVISION hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, ACTIVISION hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by ACTIVISION, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or ACTIVISION's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. ACTIVISION retains all right, title and interest in and to the ACTIVISION Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The ACTIVISION Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the ACTIVISION Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from ACTIVISION. All rights not expressly granted to you herein are reserved by ACTIVISION.

2 THIRD PARTY SERVICES
ACTIVISION Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via ACTIVISION Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the ACTIVISION Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the ACTIVISION Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of ACTIVISION Services, without the express prior written consent of ACTIVISION or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the ACTIVISION Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the ACTIVISION Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the ACTIVISION Services or this EULA, use or install the ACTIVISION Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the ACTIVISION Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that ACTIVISION may offer you a separate site license agreement to make the ACTIVISION Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the ACTIVISION Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the ACTIVISION Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the ACTIVISION Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such ACTIVISION Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the ACTIVISION Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The ACTIVISION Services may include measures to control access to the ACTIVISION Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only ACTIVISION Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the ACTIVISION Services will not function properly.
The ACTIVISION Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the ACTIVISION Services, and to the extent that your contributions through use of the ACTIVISION Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant ACTIVISION an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to ACTIVISION's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the ACTIVISION Services and related goods and services under applicable law. This license grant to ACTIVISION, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The ACTIVISION Services may require an internet connection to access the ACTIVISION Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the ACTIVISION Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to ACTIVISION Services. By using the ACTIVISION Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the ACTIVISION Services or certain features of the ACTIVISION Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the ACTIVISION Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
ACTIVISION respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. ACTIVISION's privacy policy as amended from time to time is available at www.activision.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. ACTIVISION’s Privacy Policy defines how, why and to which extent ACTIVISION collects and uses personal and non-personal information in relation to ACTIVISION's products and services. By installing, accessing or using the ACTIVISION Services you explicitly agree with the terms and conditions of ACTIVISION’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
ACTIVISION may license to you certain virtual goods to be used within ACTIVISION Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and ACTIVISION is not a party to the transaction.
ACTIVISION may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. ACTIVISION shall have no liability to you or any third party in the event that ACTIVISION exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT ACTIVISION IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
ACTIVISION warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, ACTIVISION agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by ACTIVISION. If the Software is no longer available, ACTIVISION retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by ACTIVISION and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the ACTIVISION address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE ACTIVISION SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. ACTIVISION, ACTIVISION’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. ACTIVISION, ACTIVISION’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE ACTIVISION SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE ACTIVISION SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE ACTIVISION SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER ACTIVISION SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE ACTIVISION SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY ACTIVISION, ACTIVISION’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL ACTIVISION, ACTIVISION’S AFFILIATES, ACTIVISION’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE ACTIVISION SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT ACTIVISION, ACTIVISION’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, ACTIVISION’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL ACTIVISION’S, ACTIVISION’S AFFILIATES’, ACTIVISION’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE ACTIVISION SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any ACTIVISION Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, ACTIVISION will be irreparably damaged, and therefore you agree that ACTIVISION shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or ACTIVISION means any legal entity that is directly or indirectly controlled by ACTIVISION for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold ACTIVISION, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the ACTIVISION Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. ACTIVISION reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on ACTIVISION’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the ACTIVISION Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at ACTIVISION's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST ACTIVISION ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@activision.com.