Peli » Ilmaisia pelejä » toiminta

SuperTux last ned
4 0 6378  

SuperTux on viihdyttävä Super Mario -klooni Linux-pingviini Tuxilla, jossa voit pelata mukana tulevia kenttiä ja jopa luoda omia! Lataa peli ilmaiseksi Windowsille, Macille ja Linuxille!

Kaipaatko tietokoneellesi Super Mario -tyylistä peliä? Jos vastaus on kyllä, olet tullut aivan oikeaan paikkaan! Tällä sivulla voit nimittäin lukea arviomme SuperTuxista, joka on hyvin Mario-tyylinen peli, mutta jossa pelaaja ohjaa Linux-pingviini Tuxia. Samalla tavalla kuin Nintendon alkuperäisessä versiossa, pelaajan tulee kerätä kolikoita, selviytyä vaarallisista vihollisista ja hypätä uniikkien esteiden yli. Pelin pelaamista voi nähdä alla olevasta GIF-kuvasta.

Voit myös päästää luovuutesi valloilleen ja tehdä omia tasoja sisäänrakennetulla Level Editorilla! Vaihtoehtoisesti voit ladata tasoja muilta pelaajilta. Kaikki nämä ominaisuudet käsitellään tarkemmin arvostelussamme, ja lopuksi suosittelemme myös muita ilmaisia pelejä Linux-pingviini Tuxin kanssa! Esimerkiksi mainitsemme erinomaisen SuperTuxKartin!

Saatavuus ja asennus

Olipa käytössäsi Windows, Mac tai Linux, se ei ole ongelma, koska kaikki kolme alustaa ovat tuettuja! Lisäksi SuperTux on avoimen lähdekoodin peli, mikä tarkoittaa, että lähdekoodi on vapaasti saatavilla ja peli on siten 100 % ilmainen.

Jotta saat SuperTuxin käsiisi, sinun tulee ensin selata alaspäin ja klikata sivun alareunasta löytyvää latausnappia. Tämä nappi vie sinut pelin viralliselle lataussivulle, josta voit ladata uusimman asennustiedoston juuri omaan käyttöjärjestelmääsi sopivaksi. Tämän jälkeen klikkaat vain tiedostoa aloittaaksesi asennuksen.

Yllä oleva GIF-kuva näyttää asennuksen omalla tietokoneellamme, jossa on Windows 11. Prosessi kesti vain hetken, jonka jälkeen olimme valmiita aloittamaan pelin!

Pelikokemus ja ohjaukset

SuperTux muistuttaa lähes kaikin tavoin Super Marioa, eikä peli yritä millään tavalla piilotella sitä. Se on 2D-peli, jossa pelaaja ohjaa Tuxia oikealta vasemmalle ja yrittää rikkoa laatikoita ja kerätä mahdollisimman monta kolikkoa. Pelin voimannostot ovat myös lähes suoraan kopioitu Nintendon peleistä, kuten esimerkiksi voimannosto, joka tekee Tuxista suuremman, mikä näkyy tämän arvostelun yläosan GIF-kuvassa. Toinen voimannosto antaa Tuxille ampumiskyvyn, kun taas kolmas voimannosto tekee Tuxista lyhyeksi aikaa haavoittumattoman.

On kuitenkin tärkeää korostaa, että SuperTux ei millään tavalla pysty kilpailemaan Nintendon alkuperäisten ja ikonisten Super Mario -pelien kanssa. Ne ovat kuolemattomia klassikoita ja erittäin korkealaatuisia, eikä SuperTux tarjoa yhtä viimeisteltyä pelikokemusta.

Voit tietysti kytkeä ohjaimen tietokoneeseesi, mutta jos päätät pelata SuperTuxia tietokoneen näppäimistöllä kuten me, voit alla olevasta kuvakaappauksesta nähdä, miten pelin ohjaukset on alun perin asetettu. Pelin asetuksista voit kuitenkin vapaasti muuttaa kaikkia ohjauksia, jos haluat pelata SuperTuxia eri näppäimillä.

Kun SuperTux on asennettu, sinulla on useita asioita, joihin voit ryhtyä. Voit ensinnäkin yrittää suorittaa pelin "Story Mode" -tilan, jossa sinun tulee perinteiseen Nintendo-tyyliin pelastaa naaraspingviini Penny pelin pahalta roistolta Nolokilta. Pelitarina on siis suunnilleen suoraan kopioitu Mario-pelistä. Kuten seuraavissa kappaleissa on kuvattu, SuperTux tarjoaa myös mahdollisuuden ladata tasoja muilta pelaajilta tai luoda omia tasojaan!

Lataa tasoja muilta pelaajilta

Jos olet suorittanut pelin "Story Mode" -tilan tai yksinkertaisesti haluat lisää tasoja, voit ladata uusia tasoja, jotka muut pelaajat ovat luoneet! Tämä onnistuu siirtymällä SuperTuxin päävalikkoon ja valitsemalla "Add-ons". Tämän jälkeen näet alla olevassa kuvakaappauksessa esitetyn ikkunan.

Kun olet ladannut yhden tai useamman tasoerän, voit pelata niitä menemällä takaisin päävalikkoon, valitsemalla "Start Game" ja napsauttamalla sitten "Contrib Levels". Mahdollisuus ladata lisää tasoja tarjoaa paljon lisäviihdettä useiksi tunneiksi, mikä on melko vaikuttavaa, kun ottaa huomioon, että SuperTux ei maksa mitään.

Luo omia tasoja Level Editorilla

Jos olet luova ja haluat luoda omia tasoja, voit tehdä sen myös pelin sisäänrakennetulla Level Editorilla! Tähän ominaisuuteen pääset myös päävalikosta, ja alla olevassa GIF-kuvassa omalta tietokoneeltamme voit saada käsityksen siitä, miten tämä ominaisuus toimii.

Olemme testanneet pelin Level Editoria vain lyhyesti, joten emme voi antaa siitä yksityiskohtaista arviota, mutta vaikuttaa siltä, että voit valita monenlaisia laattoja, hirviöitä ja niin edelleen. Siksi meidän vaikutelmamme on, että sinulla on melko suuri vapaus luoda ainutlaatuisia ja erittäin luovia tasoja. Level Editor -ominaisuus on siis toiminto, johon voit käyttää monta tuntia, jos sinulla on hyvä idea radan suunnitteluun!

Kokonaisarvio

Pidämme SuperTuxia yleisesti ottaen hyvänä pelinä! Kuten olemme selittäneet arvostelussamme, peli tarjoaa paljon tunteja viihdettä, mikä on mielestämme melko vaikuttavaa ilmaispeliltä. Lisäksi voit laajentaa peliä lataamalla valtavan määrän uusia tasoja ja jopa luomalla omia tasoja pelin Level Editorilla, mikä antaa SuperTuxille vielä pidemmän eliniän. Sinun on kuitenkin oltava tietoinen siitä, että kyseessä on kopio-peli, joka mielestämme ei millään tavalla pysty kilpailemaan Nintendon alkuperäisten ja ikonisten Super Mario -pelien kanssa. Se on kuitenkin mielenkiintoinen vaihtoehto, jonka suosittelemme kaikkien käyttäjiemme kokeilemaan. Hauskoja pelihetkiä!

Vinkki: Lisää pelejä Tux-pingviinin kanssa!

Koska Tux on suositun Linux-käyttöjärjestelmän maskotti, pingviini esiintyy myös monissa ilmaisissa ja avoimen lähdekoodin peleissä. Monia näistä olemme testanneet ja arvostelleet verkkosivuillamme, ja yksi suosikeistamme on 3D-kilpa-ajopeli SuperTuxKart, josta voit nähdä alla olevasta GIF-kuvasta.

SuperTuxKart voidaan lyhyesti kuvata Mario Kart -kopioksi. Peli tarjoaa monia jännittäviä hahmoja, haastavia ratoja ja erilaisia pelitiloja. Lisäksi voit pelata sekä offline-yksinpeliä että online-moninpeliä!

Toinen ilmainen 3D-kilpa-ajopeli Tuxilla on Extreme Tux Racer, jossa pingviini liukuu alas liukkaita ja lumisia vuoria. Tarkoituksena on selviytyä mahdollisimman hyvin monista esteistä ja saavuttaa mahdollisimman nopea rataennätys!


Download SuperTux 0.6.3
Screenshots
Game info
Type:
Freeware


Produsent:
The SuperTux Team

Lagt til:
04-05-2023

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows, Mac & Linux

Størrelse:
255 Mb

0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR SUPERTUX

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and THE SUPERTUX TEAM and its affiliates (“THE SUPERTUX TEAM”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by THE SUPERTUX TEAM or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by THE SUPERTUX TEAM, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “THE SUPERTUX TEAM Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE THE SUPERTUX TEAM SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE THE SUPERTUX TEAM SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the THE SUPERTUX TEAM Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, THE SUPERTUX TEAM hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, THE SUPERTUX TEAM hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by THE SUPERTUX TEAM, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or THE SUPERTUX TEAM's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. THE SUPERTUX TEAM retains all right, title and interest in and to the THE SUPERTUX TEAM Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The THE SUPERTUX TEAM Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the THE SUPERTUX TEAM Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from THE SUPERTUX TEAM. All rights not expressly granted to you herein are reserved by THE SUPERTUX TEAM.

2 THIRD PARTY SERVICES
THE SUPERTUX TEAM Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via THE SUPERTUX TEAM Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the THE SUPERTUX TEAM Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the THE SUPERTUX TEAM Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of THE SUPERTUX TEAM Services, without the express prior written consent of THE SUPERTUX TEAM or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the THE SUPERTUX TEAM Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the THE SUPERTUX TEAM Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the THE SUPERTUX TEAM Services or this EULA, use or install the THE SUPERTUX TEAM Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the THE SUPERTUX TEAM Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that THE SUPERTUX TEAM may offer you a separate site license agreement to make the THE SUPERTUX TEAM Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the THE SUPERTUX TEAM Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the THE SUPERTUX TEAM Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the THE SUPERTUX TEAM Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such THE SUPERTUX TEAM Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the THE SUPERTUX TEAM Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The THE SUPERTUX TEAM Services may include measures to control access to the THE SUPERTUX TEAM Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only THE SUPERTUX TEAM Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the THE SUPERTUX TEAM Services will not function properly.
The THE SUPERTUX TEAM Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the THE SUPERTUX TEAM Services, and to the extent that your contributions through use of the THE SUPERTUX TEAM Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant THE SUPERTUX TEAM an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to THE SUPERTUX TEAM's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the THE SUPERTUX TEAM Services and related goods and services under applicable law. This license grant to THE SUPERTUX TEAM, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The THE SUPERTUX TEAM Services may require an internet connection to access the THE SUPERTUX TEAM Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the THE SUPERTUX TEAM Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to THE SUPERTUX TEAM Services. By using the THE SUPERTUX TEAM Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the THE SUPERTUX TEAM Services or certain features of the THE SUPERTUX TEAM Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the THE SUPERTUX TEAM Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
THE SUPERTUX TEAM respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. THE SUPERTUX TEAM's privacy policy as amended from time to time is available at www.the-supertux-team.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. THE SUPERTUX TEAM’s Privacy Policy defines how, why and to which extent THE SUPERTUX TEAM collects and uses personal and non-personal information in relation to THE SUPERTUX TEAM's products and services. By installing, accessing or using the THE SUPERTUX TEAM Services you explicitly agree with the terms and conditions of THE SUPERTUX TEAM’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
THE SUPERTUX TEAM may license to you certain virtual goods to be used within THE SUPERTUX TEAM Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and THE SUPERTUX TEAM is not a party to the transaction.
THE SUPERTUX TEAM may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. THE SUPERTUX TEAM shall have no liability to you or any third party in the event that THE SUPERTUX TEAM exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT THE SUPERTUX TEAM IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
THE SUPERTUX TEAM warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, THE SUPERTUX TEAM agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by THE SUPERTUX TEAM. If the Software is no longer available, THE SUPERTUX TEAM retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by THE SUPERTUX TEAM and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the THE SUPERTUX TEAM address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE THE SUPERTUX TEAM SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. THE SUPERTUX TEAM, THE SUPERTUX TEAM’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. THE SUPERTUX TEAM, THE SUPERTUX TEAM’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE THE SUPERTUX TEAM SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE THE SUPERTUX TEAM SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE THE SUPERTUX TEAM SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER THE SUPERTUX TEAM SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE THE SUPERTUX TEAM SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY THE SUPERTUX TEAM, THE SUPERTUX TEAM’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL THE SUPERTUX TEAM, THE SUPERTUX TEAM’S AFFILIATES, THE SUPERTUX TEAM’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE THE SUPERTUX TEAM SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT THE SUPERTUX TEAM, THE SUPERTUX TEAM’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, THE SUPERTUX TEAM’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL THE SUPERTUX TEAM’S, THE SUPERTUX TEAM’S AFFILIATES’, THE SUPERTUX TEAM’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE THE SUPERTUX TEAM SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any THE SUPERTUX TEAM Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, THE SUPERTUX TEAM will be irreparably damaged, and therefore you agree that THE SUPERTUX TEAM shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or THE SUPERTUX TEAM means any legal entity that is directly or indirectly controlled by THE SUPERTUX TEAM for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold THE SUPERTUX TEAM, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the THE SUPERTUX TEAM Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. THE SUPERTUX TEAM reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on THE SUPERTUX TEAM’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the THE SUPERTUX TEAM Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at THE SUPERTUX TEAM's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST THE SUPERTUX TEAM ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@the-supertux-team.com.