Peli » abandonware » foorumi

Super Mario 3: Mario Forever last ned
4 0 617  

Lataa Super Mario 3: Mario Forever ilmaiseksi täältä

Joskus pidät vähän nostalgiaa? Joten, ilmainen lataus Super Mario 3: Mario Forever voisi olla juuri sinulle. Peli on kuin suora lika takaisin lapsuudelle, sillä tämä uusi painos on pohjimmiltaan kuin vanha Super Mario 1980-luvulta. Muutoksia on tietysti muuten, muuten olisi vaikeaa kutsua sitä uudeksi versioksi. Siksi voit odottaa pelin parannettua versiota, jonka voit pelata tuntikausia tietokoneellesi. Tietenkin jotkut aina mieluummin alkuperäiset, mutta se voi olla nautittavaa nähdä, mitä he ovat tehneet eri tavalla pelin ja saada hieman erilainen kokemus. Jos olet kokeillut muita versioita, voi olla hauskaa seurata kehitystä alusta loppuun. Lisäksi tämä peli on niin tunnustettu maailmanlaajuisesti, joten ehkä on hienoa tietää, mitä tapahtuu - ainakin jos menet Nintendolle, Super Marioille tai videopeleille yleensä. Tämä peli on välttämätöntä tietää tässä tapauksessa.

Puhaltimien virkistys

Super Mario 3: Mario Forever on vanhan pelin virkistys. Toisin sanoen sen tekevät fanit, jotka todella rakastavat peliä, ja haluavat siis viettää paljon aikaa uuden pelin tekemiseen. Siksi voit odottaa hyvää pelikokemusta, sillä se on tehty vain ihmisistä, jotka todella arvostavat Super Marioa ympäröivää universumia. Jos olet yksi niistä, jotka todella pitävät Super Mario -staidosta, luultavasti tuntuu kuinka paljon rakkautta lisätään peliin.

Ehkä olet joskus tuntenut virkistyksen tekemistä. Jos näin on, silloin voi olla hauskaa nähdä, miten muut ovat tehneet sen, koska se voisi lopulta antaa jonkinlaisen innoituksen, jos vielä pääset käsiksi ajatukseen. Tietenkään se ei ole ollenkaan tavoite tehdä virkistys itse, mutta on todella hauskaa nähdä, miten muut fanit ovat tehneet sen. On jännittävää nähdä, mitä he aikovat puhua.

Muutoksia

Nämä eivät ole suuria Muutoksia, joita tavataan uudessa Super Marie 3: Mario Foreverissa. Kuten mainittiin, se on melkein kuin hyvä vanha peli, kuten tiedät sen. Joitakin liikkeitä on kuitenkin tehty, joten sinun on vain laitettava itsesi vähän aikaa aloittaa pelaaminen. Se ei kuitenkaan ole jotain, joka vaatii hauskempaa pelejä, joten riippumatta siitä, kuka olet, voit helposti oppia näitä liikkeitä lyhyessä ajassa.

Voit odottaa joitain uusia kortteja ja tasoja, joita et ole aiemmin käyttänyt läpi. Tämä voi nopeasti kadota, jos pelaat samaa peliä uudestaan ??ja uudestaan. Se voi siis olla virkistävä joitain uusia kortteja ja tasoja, joten se ei ole kaikkea helppoa lukea. On myös joitakin näistä tasoista, jotka ovat uskomattoman vaikeita päästä läpi, joten luultavasti herättää itsellesi hieman kärsivällisyyttä, kun pääset näihin tasoihin. Mutta se voisi luultavasti antaa sinulle uuden energian, jota sinulla ei ollut enää vanhaa peliä. Se on aina hyvä haasteiden kanssa. Muutoin peli yleensä vanhenee Super Mario, jonka luultavasti tunnet sisään ja ulos.

Saatavuus

Esteettömyyteen ei ole ongelmia. Super Mario 3: Mario Forever on peli, jonka jokainen voi saada iloa niin kauan kuin heillä on tietokone. Siksi se ei vaadi mitään erityisiä tavaroita tietokoneestasi, vaan voit ladata pelin vain, jos sinusta tuntuu.

Vaihtoehtoiset pelit

On vaikea kuvitella, mutta joskus haluat pelata jotain muuta kuin Super Marioa. Onneksi on olemassa miljoonia mahdollisuuksia, kun se tulee pelata, joten sinun on vain löydettävä lajityypit, joihin olette tottuneet. Jos pidät pelejä seikkailu luokka, se voi olla hyvä vaihtoehto Minecraft vapaa, kuten löydät täältä. Se voi olla hyvä vaihto tai täydennys Super Marioille.

Download.dk-palvelussa löydät myös paljon pelejä, joita voit myös ladata ilmaiseksi. Esimerkiksi tässä löydät joitain pelejä, jotka menevät uudelleennt strategiaan, joten täällä sinun ei tarvitse olla niin nopeasti avaimilla. Esimerkiksi osoitteessa download.com löydät Bridge Builder -ohjelman, jonka avulla voit miettiä yksityiskohtaisesti tietoja. Se on jotain muuta kuin Super Mario, mutta on myös mukavaa kokeilla jotain aivan muuta, jotta et juosta heti uudestaan ??ja uudestaan. Kun saat muutoksen, se on todella hauskaa pelata Super Marioa uudelleen. Näin voit helposti varmistaa, että et koskaan kyllästy pelaamaan.

Johtopäätös

Sinun tuntuu kuin lataat Super Mario 3: Mario Forever -ohjelmaa, jos olet kiinnostunut vanhasta klassisesta ja ensimmäisestä pelistä. Se vie sinut takaisin vanhoja hyviä päiviä varten, koska peliin ei ole äärimmäisiä Muutoksia. Tällä uudella versiolla voit kuitenkin odottaa joitakin lisävaihtoehtoja enemmän kortteja ja tasoja, jotka todennäköisesti haastavat sinut vähän. Lisäksi peli tulee kokemukseksi, koska se on kehittänyt jotkut fanit, jotka todella polttavat pelin. Siksi voit löytää viihdettä nähdäksesi tulkinnan pelistä. Ehkä heillä on ideoita, joita olet usein ajatellut. Riippumatta siitä mistä tietokoneesta olet, voit katsella peliä, koska se on kaikkien saatavilla. Ei ole erityisiä vaatimuksia.


Download Super Mario 3: Mario Forever (Final)
Screenshots
Game info
Type:
Abandonware


Produsent:
Buziol Games

Lagt til:
12-12-2018

End User License Agreement (EULA)
Plattform:


Størrelse:
19 Mb

Sist oppdatert:
12-12-2018
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR SUPER MARIO 3: MARIO FOREVER

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and BUZIOL GAMES and its affiliates (“BUZIOL GAMES”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by BUZIOL GAMES or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by BUZIOL GAMES, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “BUZIOL GAMES Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE BUZIOL GAMES SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE BUZIOL GAMES SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the BUZIOL GAMES Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, BUZIOL GAMES hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, BUZIOL GAMES hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by BUZIOL GAMES, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or BUZIOL GAMES's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. BUZIOL GAMES retains all right, title and interest in and to the BUZIOL GAMES Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The BUZIOL GAMES Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the BUZIOL GAMES Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from BUZIOL GAMES. All rights not expressly granted to you herein are reserved by BUZIOL GAMES.

2 THIRD PARTY SERVICES
BUZIOL GAMES Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via BUZIOL GAMES Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the BUZIOL GAMES Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the BUZIOL GAMES Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of BUZIOL GAMES Services, without the express prior written consent of BUZIOL GAMES or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the BUZIOL GAMES Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the BUZIOL GAMES Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the BUZIOL GAMES Services or this EULA, use or install the BUZIOL GAMES Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the BUZIOL GAMES Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that BUZIOL GAMES may offer you a separate site license agreement to make the BUZIOL GAMES Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the BUZIOL GAMES Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the BUZIOL GAMES Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the BUZIOL GAMES Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such BUZIOL GAMES Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the BUZIOL GAMES Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The BUZIOL GAMES Services may include measures to control access to the BUZIOL GAMES Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only BUZIOL GAMES Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the BUZIOL GAMES Services will not function properly.
The BUZIOL GAMES Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the BUZIOL GAMES Services, and to the extent that your contributions through use of the BUZIOL GAMES Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant BUZIOL GAMES an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to BUZIOL GAMES's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the BUZIOL GAMES Services and related goods and services under applicable law. This license grant to BUZIOL GAMES, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The BUZIOL GAMES Services may require an internet connection to access the BUZIOL GAMES Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the BUZIOL GAMES Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to BUZIOL GAMES Services. By using the BUZIOL GAMES Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the BUZIOL GAMES Services or certain features of the BUZIOL GAMES Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the BUZIOL GAMES Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
BUZIOL GAMES respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. BUZIOL GAMES's privacy policy as amended from time to time is available at www.buziol-games.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. BUZIOL GAMES’s Privacy Policy defines how, why and to which extent BUZIOL GAMES collects and uses personal and non-personal information in relation to BUZIOL GAMES's products and services. By installing, accessing or using the BUZIOL GAMES Services you explicitly agree with the terms and conditions of BUZIOL GAMES’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
BUZIOL GAMES may license to you certain virtual goods to be used within BUZIOL GAMES Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and BUZIOL GAMES is not a party to the transaction.
BUZIOL GAMES may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. BUZIOL GAMES shall have no liability to you or any third party in the event that BUZIOL GAMES exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT BUZIOL GAMES IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
BUZIOL GAMES warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, BUZIOL GAMES agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by BUZIOL GAMES. If the Software is no longer available, BUZIOL GAMES retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by BUZIOL GAMES and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the BUZIOL GAMES address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE BUZIOL GAMES SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. BUZIOL GAMES, BUZIOL GAMES’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. BUZIOL GAMES, BUZIOL GAMES’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE BUZIOL GAMES SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE BUZIOL GAMES SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE BUZIOL GAMES SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER BUZIOL GAMES SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE BUZIOL GAMES SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY BUZIOL GAMES, BUZIOL GAMES’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL BUZIOL GAMES, BUZIOL GAMES’S AFFILIATES, BUZIOL GAMES’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE BUZIOL GAMES SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT BUZIOL GAMES, BUZIOL GAMES’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, BUZIOL GAMES’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL BUZIOL GAMES’S, BUZIOL GAMES’S AFFILIATES’, BUZIOL GAMES’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE BUZIOL GAMES SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any BUZIOL GAMES Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, BUZIOL GAMES will be irreparably damaged, and therefore you agree that BUZIOL GAMES shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or BUZIOL GAMES means any legal entity that is directly or indirectly controlled by BUZIOL GAMES for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold BUZIOL GAMES, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the BUZIOL GAMES Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. BUZIOL GAMES reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on BUZIOL GAMES’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the BUZIOL GAMES Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at BUZIOL GAMES's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST BUZIOL GAMES ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@buziol-games.com.