Peli » Täysi peli » Lapset ja perhe

Seterra last ned
4 0 2030  

Viihdyttävä maantiede-oppimispeli Seterra on ladattavissa täältä.

Jos haluat testata tietosi maantieteessä tai etsiä vaihtoehtoisia tapoja oppia, Seterra voi olla juuri sinua varten luotu peli. Pelissä on yli 100 erilaista harjoitusta, jotka opettavat sinulle maita, kaupunkeja, alueita, lippuja ja paljon muuta maailman maantieteessä. Peliä voi pelata sekä tanskan että englannin kielellä sekä paljon muita kieliä. Se on helppo asentaa ja aloittaa, ja voit halutessasi mennä syvälle tarkalleen, olipa se sitten maita, kaupunkeja tai muuta.

Pelin rakenne

Seterra on nopea ladata, ja muutamassa sekunnissa olet jo pelin kotisivulla.

Täällä voit valita, minkä haasteen haluat kokeilla. Ensinnäkin valitset mantereen, jota haluat tutkia, minkä jälkeen sinulla on mahdollisuus kokeilla tätä koko mantereen tai määrittää haasteesi yhdelle maalle tässä maanosassa. Sinulla on myös mahdollisuus valita koko maailma, kuten yllä olevassa kuvassa näkyy. Tässä ovat maailman osat, Maailma: suuret kaupungit, maailman 25 suurinta kaupunkia, maailma: lippu, maailma: lippu (raskas) ja maailma: vuoret ja tulivuoret. Jos esimerkiksi valitset maailman 25 suurinta kaupunkia, näyttöön tulee ikkuna, joka näyttää alla.

Täällä näet maailman kartan, jossa on 25 suurinta kaupunkia, jotka on merkitty vihreällä pisteellä. Sitten sinua pyydetään nimeämään ne yksitellen mahdollisimman pian.

Kehittäjä

Seterra on kehittänyt ruotsalainen Marianne Wartoft. Pelin ensimmäinen versio julkaistiin yhdessä ensimmäisen Windows-version kanssa vuonna 1998. Sen jälkeen Marianne Wartoft on jatkuvasti kehittänyt peliä jo 20 vuoden ajan. Pelin ruotsalaisen alkuperän takia se oli luonnollisesti alun perin kehitetty auttamaan ruotsalaisia koululaisia, ja siksi Ruotsissa ei ole yllättävää enemmän kuin esimerkiksi Tanskassa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sinun täytyy olla ruotsalaisia, nauttia pelistä. Voit esimerkiksi heittää itsesi Euroopan pääkaupunkeihin tai Itä-Euroopan lippuun.

Saatavuus

Nyt kun peli koskee maailman maita, ja se haluaa hyötyä maailman käyttäjien maantieteellisestä tuntemuksesta, on tietysti ratkaisevan tärkeää, että peli on ymmärrettävissä mahdollisimman monelle ihmiselle. Siksi peli on saatavilla tanskaina sekä englanniksi, kiinaksi, hollanniksi, ruotsiksi, norjaksi, saksaksi, ranskaksi, italiaksi, espanjaksi, portugaliksi, romaniaksi ja serbiksi. Peliä on tietysti kokeiltava tanskalaisena, mutta on myös mahdollista parantaa hänen tietämystään maailman maantieteestä esimerkiksi saksaksi tai ranskaksi.


Pelin versio, jonka voit ladata täältä sivustosta, on luotu Windowsille. Peliä voidaan kuitenkin toistaa myös mobiililaitteilla, joissa tuetaan sekä Android- että iOS-käyttöjärjestelmiä. Peli löytyy niiden sovellusliikkeistä.

Vaihtoehtoinen oppiminen

Kuten aiemmin mainittiin, pelin tarkoituksena oli parantaa ruotsalaisten koululaisten maantieteellistä tietämystä. Pelin kasvavasta kiinnostuksesta johtuen se kuitenkin kehittyi nopeasti, jotta se voisi auttaa maailman opiskelijoita. Pelin suosio johtuu osittain vaihtoehtoisesta lähestymistavasta oppimiseen, jota se vaatii. Täällä täytyy olla hauskaa ja viihdyttävää oppia. Jos koulun oppitunnit voivat usein tyhjentää opiskelijat kaikkeen energiaan, tässä pelissä motivoidaan käyttäjiä saamaan paremmin ja nopeammin maantiede.

Motivaatio tehdä hyvää tässä pelissä on myös suurempi vain silloin, kun aika on otettu suorituskykyyn, ja myöhemmin kirjoitetaan sen nimi pisteiden listalle.

Yllä oleva kuva näyttää kunkin kategorian huipputulokset, ja koska se on nähtävissä - oikealla puolella olevan vierityspisteen koon vuoksi - tässä pelissä on uskomattoman paljon luokkia. Jotkut ovat hyvin yksinkertaisia ja niitä voidaan hallita 100% muutamassa sekunnissa, kun taas toiset vaativat uskomattoman määrän aivojen voimistelua vain päästäksesi läpi.

Seterra Online

Kuten mainittiin, peli voidaan ladata täältä. Se on kuitenkin saatavilla myös online-versiossa Setteran omalla verkkosivustolla, jossa peliluokkia päivitetään useammin. Lisäksi valitaan esimerkiksi pelikatemyös tanskalaisesta maantieteestä löytyvät tiedot ovat hieman suurempia verkkosivuilla kuin tässä ladattavan painoksen valinta. Suurin etu versiosta, jonka voit ladata tästä osoitteesta downloadcentral.dk, on, että se toimii myös offline-tilassa. Siksi voit ottaa sen kanssasi ympäri maailmaa ilman internetiä. Siksi peli toimii todella hyvin, jotta voit valmistaa sinut matkalle määränpäähän, kun olet junassa tai lentokoneessa.

Muut pelit

Seterran kaltaiset oppimispelit ovat harvinaisia. Peli on viihdyttävä, ja kun laitat sen pois, olet oppinut jotain, mikä on hyödyllistä koulussa tai työssä, mutta myös yhtä paljon todellisen elämän arjessa. Jos haluat tutustua downloadcentral.dkiin vaihtoehtoisia ilmaisia pelejä varten, klikkaa tästä. Meillä on myös valikoima vaativia pelejä, jotka löytyvät täältä. Voit myös napsauttaa tätä, jos haluat nähdä pelin demojen valikoiman, ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, löydät paljon peliohjelmia, jos napsautat tätä. Esimerkiksi peliohjelma Steam ja chat-ohjelma Teamspeak löytyvät, jos seuraat tätä linkkiä.

Seterran päätelmä

Seterra on täysin ilmainen oppimispeli, joka haastaa ja parantaa maantieteellistä tietämystäsi. Se on hyvin yksinkertainen rakennettu, mutta uskomattoman tehokas maantieteellisen oppimisen ja muistamisen kannalta. Voit tutustua maanosiin, maihin, kaupunkeihin, maakuntiin, pääkaupunkeihin ja lippuihin, ja sen voi tehdä sekä englanniksi, englanniksi, saksaksi ja monille muille kielille. Tämän avulla voit myös käyttää peliä parantamaan jo olemassa olevaa tietämystä maantieteessä, mutta myös vierailla kielillä. Peli pakottaa sinut tulemaan paremmin ja nopeammin korkean pistemäärän listoillaan, mikä on parempi motivoiva tekijä oppimisessa kuin monet kokoukset luokkahuoneessa.

Peliä kehitetään jatkuvasti ja sillä on myös online-versio Setteran omalla verkkosivustolla, jossa on vielä enemmän luokkia kuin tämä versio. Tätä versiota voidaan kuitenkin käyttää offline-tilassa, mikä on valtava plus, jos haluat toistaa sen sen maailman ympäri sijaitsevalla matkalla, jota myös tutkitte pelissä. Seterra on helppo asentaa ja se ei vaadi erityistä tietokonetietoa.


Download Seterra
Video
Screenshots
Game info
Type:
Freeware


Produsent:
Marianne Wartoft AB

Lagt til:
02-01-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:


Størrelse:
0.807715 Mb

Sist oppdatert:
02-01-2019
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR SETERRA

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and MARIANNE WARTOFT AB and its affiliates (“MARIANNE WARTOFT AB”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by MARIANNE WARTOFT AB or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by MARIANNE WARTOFT AB, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “MARIANNE WARTOFT AB Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE MARIANNE WARTOFT AB SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE MARIANNE WARTOFT AB SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the MARIANNE WARTOFT AB Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, MARIANNE WARTOFT AB hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, MARIANNE WARTOFT AB hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by MARIANNE WARTOFT AB, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or MARIANNE WARTOFT AB's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. MARIANNE WARTOFT AB retains all right, title and interest in and to the MARIANNE WARTOFT AB Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The MARIANNE WARTOFT AB Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the MARIANNE WARTOFT AB Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from MARIANNE WARTOFT AB. All rights not expressly granted to you herein are reserved by MARIANNE WARTOFT AB.

2 THIRD PARTY SERVICES
MARIANNE WARTOFT AB Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via MARIANNE WARTOFT AB Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the MARIANNE WARTOFT AB Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the MARIANNE WARTOFT AB Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of MARIANNE WARTOFT AB Services, without the express prior written consent of MARIANNE WARTOFT AB or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the MARIANNE WARTOFT AB Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the MARIANNE WARTOFT AB Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the MARIANNE WARTOFT AB Services or this EULA, use or install the MARIANNE WARTOFT AB Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the MARIANNE WARTOFT AB Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that MARIANNE WARTOFT AB may offer you a separate site license agreement to make the MARIANNE WARTOFT AB Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the MARIANNE WARTOFT AB Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the MARIANNE WARTOFT AB Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the MARIANNE WARTOFT AB Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such MARIANNE WARTOFT AB Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the MARIANNE WARTOFT AB Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The MARIANNE WARTOFT AB Services may include measures to control access to the MARIANNE WARTOFT AB Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only MARIANNE WARTOFT AB Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the MARIANNE WARTOFT AB Services will not function properly.
The MARIANNE WARTOFT AB Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the MARIANNE WARTOFT AB Services, and to the extent that your contributions through use of the MARIANNE WARTOFT AB Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant MARIANNE WARTOFT AB an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to MARIANNE WARTOFT AB's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the MARIANNE WARTOFT AB Services and related goods and services under applicable law. This license grant to MARIANNE WARTOFT AB, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The MARIANNE WARTOFT AB Services may require an internet connection to access the MARIANNE WARTOFT AB Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the MARIANNE WARTOFT AB Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to MARIANNE WARTOFT AB Services. By using the MARIANNE WARTOFT AB Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the MARIANNE WARTOFT AB Services or certain features of the MARIANNE WARTOFT AB Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the MARIANNE WARTOFT AB Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
MARIANNE WARTOFT AB respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. MARIANNE WARTOFT AB's privacy policy as amended from time to time is available at www.marianne-wartoft-ab.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. MARIANNE WARTOFT AB’s Privacy Policy defines how, why and to which extent MARIANNE WARTOFT AB collects and uses personal and non-personal information in relation to MARIANNE WARTOFT AB's products and services. By installing, accessing or using the MARIANNE WARTOFT AB Services you explicitly agree with the terms and conditions of MARIANNE WARTOFT AB’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
MARIANNE WARTOFT AB may license to you certain virtual goods to be used within MARIANNE WARTOFT AB Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and MARIANNE WARTOFT AB is not a party to the transaction.
MARIANNE WARTOFT AB may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. MARIANNE WARTOFT AB shall have no liability to you or any third party in the event that MARIANNE WARTOFT AB exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT MARIANNE WARTOFT AB IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
MARIANNE WARTOFT AB warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, MARIANNE WARTOFT AB agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by MARIANNE WARTOFT AB. If the Software is no longer available, MARIANNE WARTOFT AB retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by MARIANNE WARTOFT AB and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the MARIANNE WARTOFT AB address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE MARIANNE WARTOFT AB SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. MARIANNE WARTOFT AB, MARIANNE WARTOFT AB’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. MARIANNE WARTOFT AB, MARIANNE WARTOFT AB’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE MARIANNE WARTOFT AB SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE MARIANNE WARTOFT AB SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE MARIANNE WARTOFT AB SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER MARIANNE WARTOFT AB SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE MARIANNE WARTOFT AB SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY MARIANNE WARTOFT AB, MARIANNE WARTOFT AB’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL MARIANNE WARTOFT AB, MARIANNE WARTOFT AB’S AFFILIATES, MARIANNE WARTOFT AB’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE MARIANNE WARTOFT AB SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT MARIANNE WARTOFT AB, MARIANNE WARTOFT AB’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, MARIANNE WARTOFT AB’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL MARIANNE WARTOFT AB’S, MARIANNE WARTOFT AB’S AFFILIATES’, MARIANNE WARTOFT AB’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE MARIANNE WARTOFT AB SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any MARIANNE WARTOFT AB Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, MARIANNE WARTOFT AB will be irreparably damaged, and therefore you agree that MARIANNE WARTOFT AB shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or MARIANNE WARTOFT AB means any legal entity that is directly or indirectly controlled by MARIANNE WARTOFT AB for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold MARIANNE WARTOFT AB, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the MARIANNE WARTOFT AB Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. MARIANNE WARTOFT AB reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on MARIANNE WARTOFT AB’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the MARIANNE WARTOFT AB Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at MARIANNE WARTOFT AB's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST MARIANNE WARTOFT AB ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@marianne-wartoft-ab.com.