Peli » abandonware » toiminta

Pandemonium! last ned
4 0 2359  

Pandemonium! on 3D-yhdistelmä- ja tasapeli, jossa voit hallita kolmea eri persoonallisuutta.

Pandemonium! on vuoden 1996 3D-tasohyppelypeli Windowsille kehittäjä Crystal Dynamics. Tapamme kaksi päähenkilömme, tuomioistuimen marttyyri Fargusta ja noitan Nikkiä. Nikki tuhoaa vahingossa heidän kaupunginsa hallitsemattomilla ja voimakkailla loitsuillaan. Sen vuoksi outo pari on nyt tehtävässä lopettaa vahinko. Näin he tekevät matkalla The Wishing Engineiin, jossa he saattavat haluta rakentaa kaupungin ja palata normaaliin.

Peli on melko viihdyttävä ja vetää linjat takaisin klassikoihin, kuten Sonic the Hedgehog ja Super Mario. Oletko tunnelmassa hieman vanhemman muodon pelaamisessa, mutta samalla klassisella huumorilla, jota tiedämme lapsuudesta, sitten on paljon tuntia, jolloin voit mennä Pandemoniumiin!

Valitse Farguksen ja Nikin välillä fantastinen seikkailu

Pandemonium! tarjoaa monipuolisen tausta-tarinan hänen hahmoilleen, jotka todella tekevät pääsyn peliin ja ajattelevat hänen valintojaan hahmotessaan. Fargus työskentelee karnevaalilla jokeri / kohteliaisuutena, mutta haluaisi kokeilla jotain muuta. Nikki oli samaan karnevaaliin kuuluva akrobaatti, ja hän päätti ajaa pois unesta, että hänestä tulee hurja. Fargus ja Nikki tapaavat toisiaan velho-seminaarissa Lancelotin linnassa, jossa molemmat kyllästyvät laajasti. He päättävät varastaa puhujan oikeinkirjoituksen. Nikki yrittää tason 10 oikeinkirjoitusta ja tuhoaa koko kaupungin. Onneksi kirja kertoo myös, miten se korjataan: nimittäin The Wishing Engine.

Tällainen selkätarina antaa pelaajan syyn valita merkin, jonka yksi tai toinen sympatioi. Jokaisella hahmolla on omat linja-aluksensa, jotka voivat tehdä jopa vakavimmasta henkilöstä nauramaan hieman, joten kun olet pelannut Fargusta, sinulla on myös syytä valita Nikki juuri tähän.

Erilaisia hauskoja ja haastavia tasoja, jotka todella vievät sinut rajaan

Pandemonium! Windowsissa voit tarjota sinulle 18 tasoa haastamaan alustasi taitojasi. Jokainen taso edustaa pitkän ja vaarallisen matkan eri puolia, Fargus ja Nikki siirtyvät korjaamaan virheensä. Vaikka pelaaja työnnetään rajaan, ne ovat myös.

Jokainen taso on täynnä vaarallisia vihollisia, jotka joutuvat pääsemään lopullisen tavoitteensa saavuttamiseksi. Yleensä nämä viholliset voivat tappaa klassisen Super Mario -mallin: he hyppivät päähänsä. Mutta jotta se olisi mielenkiintoisempi, peli tarjoaa myös useita voimanlähteitä, jotka tekevät siitä hieman hauskempaa tappaa vihollisensa. Ne löytyvät esimerkiksi jäädytyskiirroksesta, joka pysäyttää viholliset, jotta ne ovat helpompia hypätä, tai kutistussäde, joka tekee niistä niin pieniä, että voit vain astua niihin.

Hauskaa monta tuntia kanssasi ja lapsillesi

Pandemonium! on selvästi peli, jonka tavoitteena on nuorempi yleisö pelin typerä historia ja merkit. Siksi olisi ihanteellista pelata sitä lapsillesi ja saada aikaa. Käsite alusta loppuun on helppo ymmärtää ja aloittaa, mikä oli myös menestystekijä Sonicin ja Super Mario: n kaltaisissa peleissä: jopa pienin voisi mennä siihen. Täällä on paljon hauskaa ladata täällä, ja jos olet kyllästynyt perinteisemmistä alustoista, on ilmeisen hyvä aloittaa Pandemonium!

Ainutlaatuinen tausta-tarina jännittävässä maailmassa

Ainutlaatuinen Pandemonium! on sen hyvin kehittynyt ja hauska tausta-tarina, joka todella erottaa pelin niin monista muista alustoista. Maailma hyödyntää kaunista karnevaalielämää ja salaperäistä maagista maailmaa, jossa kaikki voi tapahtua, ja jossa on oltava varovainen vaaliensa seurauksista, koska pienin kivi voi asettaa koko maanvyörymän. Koko tarina ja juoni ovat se, mikä todella tekee pelistä elämää, ja antaa sinulle halun työntää tavoittelemaan Wishing-moottoria, joka on lähes saavuttamattomana pisteenä maailman kärjessä. Mutta se on se kohta, jonka saat läpi ovela ja kovaa työtä. MaTuntuu viime aikoina sankarina kaikkien vaarallisten teiden jälkeen, joihin olet kävellyt pelastaa päivän.

Klassinen grafiikka ja laajennettu 2D

Yksi ehdottoman kiinnostavista on pelin muotoilu, jossa Pandemonium! on kehitetty hieman eri tavalla niin monesta muusta alustasta. Koko hämmästyttävä maailma, johon olet liikkumassa, on 3D-animaatio, mutta itse pelissä liikkuminen 2D-töissä. Maailma on suunniteltu klassisiin monikulmioihin, jotka eivät ole niin kauniita kuin nykyaikaiset standardit. Tällä hetkellä tämä oli kuitenkin melko kaunis peli, ja jos olet enemmän retro kuin Crash Bandicootin grafiikka, se on täysin täydellinen.

Pelin ohjaus on myös helppoa ja yksinkertaista, eikä sinun tarvitse pakottaa monimutkaisia yhdistelmiä, jotta saat kaiken irti pelistä. Voit vain siirtyä W: n ja S: n kanssa, ja välilyöntiä hyppää.

Muita hauskoja pelejä voittaa

Oletko käynyt läpi Pandemonium! Ja ei riitä, on olemassa monia muita retro-pelejä, jotka voit aloittaa vapaa-ajalla, mikä tarjoaa myös hauskaa.

Golden Axe on kehittäjän SEGA: n vuoden 2D-peli / arcade-peli. Täällä voit valita kolmesta sankarista, jotka ovat matkalla löytämään hyvän kuninkaan, joka on kidnapattu pahan ja mytologisen olentoja. Samalla täytyy myös ottaa talteen voimakas ase, The Golden Axe.

Golden Axe on jopa vanhempi kuin Pandemonium! joten jos et voi saada tarpeeksi retroa, niin tässä on jotain, joka sammuttaa janosi. Golden Axe voidaan ladata täältä.

Johtopäätös

Oletko retro-pelejä, tarttuva ja hauska tarina, sitten Pandemonium on! Vain sinulle. Laaja valikoima tasoja ja hauskoja yksivuoroja on vaikea pelata tässä pelissä.


Download Pandemonium!
Video
Screenshots
Game info
Type:
Abandonware


Produsent:
Crystal Dynamics, Inc.

Lagt til:
12-08-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
28 Mb

Sist oppdatert:
12-08-2019
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR PANDEMONIUM!

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and CRYSTAL DYNAMICS, INC. and its affiliates (“CRYSTAL DYNAMICS, INC.”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by CRYSTAL DYNAMICS, INC. or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by CRYSTAL DYNAMICS, INC., including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “CRYSTAL DYNAMICS, INC. Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE CRYSTAL DYNAMICS, INC. SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE CRYSTAL DYNAMICS, INC. SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the CRYSTAL DYNAMICS, INC. Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, CRYSTAL DYNAMICS, INC. hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, CRYSTAL DYNAMICS, INC. hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by CRYSTAL DYNAMICS, INC., for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or CRYSTAL DYNAMICS, INC.'s termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. CRYSTAL DYNAMICS, INC. retains all right, title and interest in and to the CRYSTAL DYNAMICS, INC. Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The CRYSTAL DYNAMICS, INC. Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the CRYSTAL DYNAMICS, INC. Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from CRYSTAL DYNAMICS, INC.. All rights not expressly granted to you herein are reserved by CRYSTAL DYNAMICS, INC..

2 THIRD PARTY SERVICES
CRYSTAL DYNAMICS, INC. Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via CRYSTAL DYNAMICS, INC. Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the CRYSTAL DYNAMICS, INC. Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the CRYSTAL DYNAMICS, INC. Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of CRYSTAL DYNAMICS, INC. Services, without the express prior written consent of CRYSTAL DYNAMICS, INC. or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the CRYSTAL DYNAMICS, INC. Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the CRYSTAL DYNAMICS, INC. Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the CRYSTAL DYNAMICS, INC. Services or this EULA, use or install the CRYSTAL DYNAMICS, INC. Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the CRYSTAL DYNAMICS, INC. Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that CRYSTAL DYNAMICS, INC. may offer you a separate site license agreement to make the CRYSTAL DYNAMICS, INC. Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the CRYSTAL DYNAMICS, INC. Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the CRYSTAL DYNAMICS, INC. Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the CRYSTAL DYNAMICS, INC. Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such CRYSTAL DYNAMICS, INC. Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the CRYSTAL DYNAMICS, INC. Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The CRYSTAL DYNAMICS, INC. Services may include measures to control access to the CRYSTAL DYNAMICS, INC. Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only CRYSTAL DYNAMICS, INC. Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the CRYSTAL DYNAMICS, INC. Services will not function properly.
The CRYSTAL DYNAMICS, INC. Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the CRYSTAL DYNAMICS, INC. Services, and to the extent that your contributions through use of the CRYSTAL DYNAMICS, INC. Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant CRYSTAL DYNAMICS, INC. an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to CRYSTAL DYNAMICS, INC.'s and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the CRYSTAL DYNAMICS, INC. Services and related goods and services under applicable law. This license grant to CRYSTAL DYNAMICS, INC., and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The CRYSTAL DYNAMICS, INC. Services may require an internet connection to access the CRYSTAL DYNAMICS, INC. Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the CRYSTAL DYNAMICS, INC. Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to CRYSTAL DYNAMICS, INC. Services. By using the CRYSTAL DYNAMICS, INC. Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the CRYSTAL DYNAMICS, INC. Services or certain features of the CRYSTAL DYNAMICS, INC. Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the CRYSTAL DYNAMICS, INC. Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
CRYSTAL DYNAMICS, INC. respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. CRYSTAL DYNAMICS, INC.'s privacy policy as amended from time to time is available at www.crystal-dynamics,-inc..com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. CRYSTAL DYNAMICS, INC.’s Privacy Policy defines how, why and to which extent CRYSTAL DYNAMICS, INC. collects and uses personal and non-personal information in relation to CRYSTAL DYNAMICS, INC.'s products and services. By installing, accessing or using the CRYSTAL DYNAMICS, INC. Services you explicitly agree with the terms and conditions of CRYSTAL DYNAMICS, INC.’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
CRYSTAL DYNAMICS, INC. may license to you certain virtual goods to be used within CRYSTAL DYNAMICS, INC. Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and CRYSTAL DYNAMICS, INC. is not a party to the transaction.
CRYSTAL DYNAMICS, INC. may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. CRYSTAL DYNAMICS, INC. shall have no liability to you or any third party in the event that CRYSTAL DYNAMICS, INC. exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT CRYSTAL DYNAMICS, INC. IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
CRYSTAL DYNAMICS, INC. warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, CRYSTAL DYNAMICS, INC. agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by CRYSTAL DYNAMICS, INC.. If the Software is no longer available, CRYSTAL DYNAMICS, INC. retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by CRYSTAL DYNAMICS, INC. and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the CRYSTAL DYNAMICS, INC. address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE CRYSTAL DYNAMICS, INC. SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. CRYSTAL DYNAMICS, INC., CRYSTAL DYNAMICS, INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. CRYSTAL DYNAMICS, INC., CRYSTAL DYNAMICS, INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE CRYSTAL DYNAMICS, INC. SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE CRYSTAL DYNAMICS, INC. SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE CRYSTAL DYNAMICS, INC. SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER CRYSTAL DYNAMICS, INC. SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE CRYSTAL DYNAMICS, INC. SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY CRYSTAL DYNAMICS, INC., CRYSTAL DYNAMICS, INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL CRYSTAL DYNAMICS, INC., CRYSTAL DYNAMICS, INC.’S AFFILIATES, CRYSTAL DYNAMICS, INC.’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE CRYSTAL DYNAMICS, INC. SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT CRYSTAL DYNAMICS, INC., CRYSTAL DYNAMICS, INC.’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, CRYSTAL DYNAMICS, INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL CRYSTAL DYNAMICS, INC.’S, CRYSTAL DYNAMICS, INC.’S AFFILIATES’, CRYSTAL DYNAMICS, INC.’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE CRYSTAL DYNAMICS, INC. SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any CRYSTAL DYNAMICS, INC. Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, CRYSTAL DYNAMICS, INC. will be irreparably damaged, and therefore you agree that CRYSTAL DYNAMICS, INC. shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or CRYSTAL DYNAMICS, INC. means any legal entity that is directly or indirectly controlled by CRYSTAL DYNAMICS, INC. for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold CRYSTAL DYNAMICS, INC., its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the CRYSTAL DYNAMICS, INC. Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. CRYSTAL DYNAMICS, INC. reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on CRYSTAL DYNAMICS, INC.’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the CRYSTAL DYNAMICS, INC. Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at CRYSTAL DYNAMICS, INC.'s discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST CRYSTAL DYNAMICS, INC. ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@crystal-dynamics,-inc..com.