Peli » abandonware » strategia

Open Transport Tycoon Deluxe (Finnish) last ned
5 0 215  

Lataa klassinen ja uskomaton peli Transport Tycoon ilmaiseksi täältä.

Transport Tycoon on yksi erittäin suurista pelikonsseereista, joita kannattaa katsella tänään. Transport Tycoonissa toimii teollisuusautona, ja kyseessä on infrastruktuurien imperiumin rakentaminen.

Te laskeutuu alas vuonna 1930 ja voit työskennellä jopa vuoteen 2030 mennessä, jolloin teet kaikkensa voidakseni tulla johtava teollisuus ja kuljetusmagnuli.

Käytössäsi on rautatie-, tie-, meri- ja lentoliikenne - jotka kaikki auttavat laajentamaan liiketoimintaasi. Vähitellen voit saada tarpeeksi suuria ostaa kuljetusyrityksiä, rakentaa juna-alueita, lentokenttiä, linja-autoja ja paljon muuta poistamaan kilpailijasi ja tulla numero yksi.

Kun pääset peliin, uusia tekniikoita esitellään käytettävissänne ja voit kehittää ja muuttaa yrityksesi. Tällä latauksella saat koko paketin, joka sisältää alkuperäisen pelin laajennukset. Transport Tycoon vapautettiin takaisin vuonna 1994 ja sai nopeasti uskomattoman menestyksen. Peli on yrityssimulaattori ja olet uskomattoman syvällinen, varsinkin kun otetaan huomioon pelin ikä.

Sinut sijoitetaan urakoitsijan tehtävään, joka tarkastaa varustamon. Sinun on kilpailtava muiden varustamojen kanssa ja jos teet työsi kunnolla, yrityksesi päätyy ansaitsemaan voittoja.

Sinun maailma

Vaikka tavoitteesi asetetaan etukäteen, päätätte, kuinka rakentaa maailmaasi. Kun aloitat pelin, maailma häiritsee sinua satunnaisesti, eli peli ei ole koskaan sama.

Maailman renderointitoiminnolla voit valita kortin koon, terroristigeneraattorin, kaupunkien määrän, maastotyypin, jakelualueen, merenpinnan, puun algoritmin, kortin reunojen, enimmäiskorkeuden, lumilinjan, pelin aloituspäivän, teollisuuden määrän, pehmeyden ja jokien määrän. Eri toiminnoilla on paljon subflansteja, joista voit valita - ja siten voit luoda maailmalle, johon haluat työskennellä.

Se vaihtelee kuinka monta subflansia löytyy, mutta yleensä eri toiminnon alla on valittavissa vähintään neljä.

Lisäksi voit valita haluamasi maiseman.

Valittavana on neljä maisemaa, ja se on joko klassinen maisema vuorilla, puilla ja kauniilla jokilla. Luminen maisema, jossa on jäädytettyjä puita, järviä ja jokia. Autiomaa maisema haalistuneilla pensailla ja lämpimällä ilmalla tai lelumailla, jossa on suuria sieniä ja yleensä täynnä hauskoja värejä.

Pelataan

Kun olet vaivannut omaa maailmaa, sinun on valittava johtajasi eri kuljetusyrityksissä.

Voit muokata, kuinka ohjaaja näyttää ja mitä henkilöä pitäisi kutsua. Tämä helpottaa liikkumista eri yhtiöiden välillä. Se on erityisen hyödyllinen, kun pelaat jonkin aikaa, joten voit nopeasti istua monilla eri yrityksillä, jotka on pidettävä mielessä. yrityksen arvon ja infrastruktuurin suhteen. Yrityksen arvot ovat erityisen tärkeitä, koska sinun on pidettävä mielessä, että sinulla on tarpeeksi rahaa, jotta kaikki voi juosta.

Kokonaisvaltaisuus on sijoitettu oikealle kädelle, joten sinun ei tarvitse käydä läpi eri yrityksiä selvittääksesi kuinka hyvä tai paha se on.

Nopea tai hidas

Kuten muissakin simulaattoripeleissä, voit itse päättää pelin nopeudesta. On tietenkin mahdollista keskeyttää peli, jos katastrofi oli tapahtunut, mikä vaatii tauon.

Yllä olevassa esimerkissä on useita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten zoomin sisään ja ulos sekä nopeuden muutos. Voidaan myös nähdä, että jos valitset pelin nopeasti, kohtaat nopeasti ongelman, jonka pitää ratkaista parhaalla mahdollisella tavalla. Tässä on hyvä keskeyttää peli tilapäisesti.

Kuvan alkuperäinen

Se ei teknisesti ole Transport Tycoonin alkuperäinen versio, jota voit ladata. Alkuperäistä on kehitettyavoimen lähdekoodin projekti nimeltä Open Transport Tycoon Deluxe (OTTD). Open Transport Tycoon Deluxe sisältää alkuperäisen pelin ja kaikki sen laajennuspaketit. Lisäksi jotkut käyttäjät ovat kääntäneet eri kielille - tanska mukaan lukien.

Asetukset-kohdassa voit vapaasti valita kaupunkeja, kieliä ja valuuttayksiköitä, jotka näkyvät tanskaksi. On tietysti mahdollista muuttaa näitä, eikä rajoiteta toista. Voit pelata esimerkiksi esimerkiksi tanskalaisten kaupunkien nimet, mutta käytä samalla euroa rahayksikönä.

Avaa Transport Tycoon Deluxe

OTTD ladattu täältä on paljon laajempi versio alkuperäisestä. Koska laajennuspaketit sisältyvät tähän versioon, saat kaikki vaihtoehdot, joita muuten eivät olisi saaneet. Muun muassa suuremmassa määrin rakennuksia, kuljetusajoneuvoja jne.

Avaa Transport Tycoon on täysin ilmainen ladata ja käyttää.

Online sisältö

Jos sinulla on internetyhteys, voit myös tarkistaa pelin online-sisällön. Verkkosisällössä voit ladata erilaisia ??äänitiedostoja, skenaarioita ja grafiikkatiedostoja. Voit siis muokata pelin musiikkia, koska se sopii sinulle. Tai jos luulet pelin olevan liian vanha, lataa parannettu grafiikkamuunnos, joka päivittää grafiikan tarpeidesi mukaan.

Kuten edellä on todettu, on siksi runsaasti mahdollisuutta valita erilaisia ??online-sisältöjä. Kaikki verkko-sisältö on vapaasti ladattavissa ja käytössä.

Johtopäätös

Avoin kuljetus Tycoon Deluxe on onnistunut Transport Tycoonin laajennettu ja parannettu versio. Usein ei ole, että avoimen lähdekoodin projekti on niin kehittynyt kuin tämä, ja se oli vain myönteinen yllätys. Jos sinä, kuten sinäkin, olet aiemmin pelannut alkuperäistä Transport Tycoonia vuonna 1994, varmasti rakastat Open Transport Tycoon Deluxeia, sillä se on parantanut perusominaisuuksia, mutta ei muuttanut pelityyliä ollenkaan.

Verkkosisällö on vain plus, koska sitä ei ole tarpeen käyttää, joten se lisää vain hyvin kehittynyttä peliä.

Kuten sanottu, peli on täysin ilmainen ja tarjoaa varmasti tunteja viihdettä ja rentoutumista. Hauskaa.


Download Open Transport Tycoon Deluxe (Finnish) 1.8.0
Screenshots
Game info
Type:
Abandonware


Produsent:
MicroProse

Lagt til:
12-12-2018

End User License Agreement (EULA)
Plattform:


Størrelse:
8.52 Mb

Sist oppdatert:
12-12-2018
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR OPEN TRANSPORT TYCOON DELUXE (FINNISH)

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and MICROPROSE and its affiliates (“MICROPROSE”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by MICROPROSE or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by MICROPROSE, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “MICROPROSE Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE MICROPROSE SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE MICROPROSE SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the MICROPROSE Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, MICROPROSE hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, MICROPROSE hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by MICROPROSE, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or MICROPROSE's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. MICROPROSE retains all right, title and interest in and to the MICROPROSE Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The MICROPROSE Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the MICROPROSE Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from MICROPROSE. All rights not expressly granted to you herein are reserved by MICROPROSE.

2 THIRD PARTY SERVICES
MICROPROSE Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via MICROPROSE Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the MICROPROSE Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the MICROPROSE Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of MICROPROSE Services, without the express prior written consent of MICROPROSE or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the MICROPROSE Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the MICROPROSE Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the MICROPROSE Services or this EULA, use or install the MICROPROSE Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the MICROPROSE Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that MICROPROSE may offer you a separate site license agreement to make the MICROPROSE Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the MICROPROSE Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the MICROPROSE Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the MICROPROSE Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such MICROPROSE Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the MICROPROSE Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The MICROPROSE Services may include measures to control access to the MICROPROSE Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only MICROPROSE Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the MICROPROSE Services will not function properly.
The MICROPROSE Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the MICROPROSE Services, and to the extent that your contributions through use of the MICROPROSE Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant MICROPROSE an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to MICROPROSE's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the MICROPROSE Services and related goods and services under applicable law. This license grant to MICROPROSE, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The MICROPROSE Services may require an internet connection to access the MICROPROSE Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the MICROPROSE Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to MICROPROSE Services. By using the MICROPROSE Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the MICROPROSE Services or certain features of the MICROPROSE Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the MICROPROSE Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
MICROPROSE respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. MICROPROSE's privacy policy as amended from time to time is available at www.microprose.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. MICROPROSE’s Privacy Policy defines how, why and to which extent MICROPROSE collects and uses personal and non-personal information in relation to MICROPROSE's products and services. By installing, accessing or using the MICROPROSE Services you explicitly agree with the terms and conditions of MICROPROSE’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
MICROPROSE may license to you certain virtual goods to be used within MICROPROSE Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and MICROPROSE is not a party to the transaction.
MICROPROSE may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. MICROPROSE shall have no liability to you or any third party in the event that MICROPROSE exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT MICROPROSE IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
MICROPROSE warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, MICROPROSE agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by MICROPROSE. If the Software is no longer available, MICROPROSE retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by MICROPROSE and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the MICROPROSE address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE MICROPROSE SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. MICROPROSE, MICROPROSE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. MICROPROSE, MICROPROSE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE MICROPROSE SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE MICROPROSE SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE MICROPROSE SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER MICROPROSE SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE MICROPROSE SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY MICROPROSE, MICROPROSE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL MICROPROSE, MICROPROSE’S AFFILIATES, MICROPROSE’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE MICROPROSE SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT MICROPROSE, MICROPROSE’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, MICROPROSE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL MICROPROSE’S, MICROPROSE’S AFFILIATES’, MICROPROSE’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE MICROPROSE SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any MICROPROSE Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, MICROPROSE will be irreparably damaged, and therefore you agree that MICROPROSE shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or MICROPROSE means any legal entity that is directly or indirectly controlled by MICROPROSE for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold MICROPROSE, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the MICROPROSE Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. MICROPROSE reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on MICROPROSE’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the MICROPROSE Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at MICROPROSE's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST MICROPROSE ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@microprose.com.