Peli » Täysi peli » Kortit ja lautapelit

Free Spider Solitaire 2020 last ned
4 0 6291  

Lataa ilmainen Spider Solitaire 2020 ilmaiseksi

Oletko epävarma siitä, mitä tehdä? Ehkä sää on kylmä ja harmaa, ehkä sinulla on hieman ylimääräistä vapaa -aikaa, jota et tiedä mitä tehdä, tai ehkä olet vähitellen kyllästynyt miinanraivaajan pelaamiseen tai seitsemään pasianssipeliin koko ajan. Sitten voit lisätä jotain uutta tällä kärsivällisyys- ja strategiapohjaisella pelillä.

Kuinka hämähäkin pasianssi toimii?

Hämähäkkisolitaireista on tullut maailmankuulu muun muassa suuren määrän kortteja käytettäessä sen pelaamiseen: pelaat vähintään kahdella kokonaisella korttisarjalla kerrallaan. Peli on hauskaa useimmille ihmisille pelata, koska on olemassa mahdollisuus muokata vaikeustasoa sen mukaan, kuinka suurta haastetta etsit.

Peli on nimetty hämähäkin ja sen kahdeksan jalan mukaan. Sinun on tehtävä pasianssikortteja (eli kerättävä kortteja kuninkaalta ässälle): kahdeksan kokonaista korttia tarkasti, jotta saat lopulta kahdeksan täydellistä kasa kortteja.

Kustantaja, joka on erikoistunut helposti saatavilla oleviin peleihin

TreeCardGames on sen julkaisijan nimi, joka tuotti tämän version kuuluisasta pasianssi -korttipelistä. Mutta hämähäkkisolitairen lisäksi he ovat tuottaneet myös monia muita pelejä, jotka ovat yhtä helppolukuisia ja helppokäyttöisiä kuin tämä.

Monille heidän peleilleen on ominaista, että ne kuuluvat kärsivällisyyspelien luokkaan, joiden hallitseminen vie aikaa ja sisältää usein myös paljon onnea. Tarvitset siis kärsivällisyyttä ja malttia pelata pelejä, mutta päinvastoin, ne eivät myöskään ole yhtä tyhjentäviä kuin toimintapohjaiset pelit, joista voit lukea lisää pääluokistamme, kuten " Toiminta " ja " Seikkailu ".

Suunnittelu ja ulkonäkö

Itse pelissä voit muuttaa pöydän taustaa ja kortteja. Ulkonäkö on kuitenkin jo moderni, joten ei välttämättä tunnu siltä, että haluat muuttaa mitään, mutta on mukava tietää, että mahdollisuus on olemassa. Esimerkiksi muutimme ulkoasua niin, että saimme mustan reunan ohjelmaikkunan ympärille, vihreän taustan oksilla ja lehdillä, ja kortit saivat mukavan auringonkukan takana ja myös aurinkoisen taivaan.

Joten tällä tavalla saat myös vaihtelua sen sijaan, että sinun pitäisi katsoa samaa vanhaa, vihreää taustaa tai sinivalkoisia kortteja koko ajan.

Pelaatko mieluummin selaimellasi?

Ei hätää - julkaisija on varmistanut, että olet hyvin peitetty, mitä haluat ladata koko pelin tai pelata sitä suoraan selaimessasi. Tällä sivulla , jonka kustantajat omistavat, voit lukea lisää monista eri selainpohjaisista peleistä, joita voit pelata ja pitää hauskaa.

Siellä on kaikkea peleistä, joissa sinun on sovitettava yhteen kolme väriä, moniin eri pasiansseihin, Rommyyn, MahJongiin ja Bubble Shooteriin.

Onko muita pelityyppejä?

Ehkä olet kokeillut pelata hämähäkkipasianssia tietokoneellasi, jossa kaikki liittimet ovat samanvärisiä (usein musta lapio), tai ehkä olet kokeillut kahta kokonaista korttisarjaa, jotta voit pelata patailla, kynsillä, timanteilla ja sydämillä samaan aikaan. Kaikki tämä voidaan tehdä myös tämän hämähäkkisolitaire -version avulla. Lisäksi voit pelata myös kahta muuta suosittua hämähäkkipasianssia: Rouge et Noir (kirjaimellisesti punainen ja musta) tai Simple Simon.

Molemmilla pelimuodoilla on täysin uudet säännöt, jotka voivat tehdä siitä joko vaikeampaa tai helpompaapelata ja voittaa - ja ohjelma sisältää tietysti myös sääntökäsikirjan, jonka avulla voit aloittaa pelaamisen.

Muita pelejä meidän mielestäsi kannattaa harkita

Voit myös kokeilla SolSuite Solitairen pelaamista, joka on valtava kokoelma erilaisia korttipelejä, jotka keskittyvät pasianssimuotoon. Kokoelmasta löydät muun muassa version hämähäkistä, josta olemme myös kirjoittaneet täällä. Mutta saat myös monia muita tyyppejä, kuten pyramidin, 7-pasianssin, neljäkymmentä varasta ja kukkapuutarhan, jotka voivat tarjota sinulle monta tuntia viihdettä.

Solitaire City muistuttaa myös SolSuitea siinä mielessä, että se on myös yhdistelmä eri kaapeleista ja korttipeleistä. Tässä saat yli 50 eri peliä, joihin kuuluvat Klondike, Alternations, Tri-peak ja Golf.

Jos olet saanut tarpeeksesi korttipeleistä, voit kokeilla jotain aivan uutta lataamalla Oriental Dreams . Tässä pelissä sinun on sovitettava värilliset pallot toisiinsa, jotta voit lopulta tyhjentää koko radan. Pelissä on useita eri tasoja, joita voit kokeilla.

Bookworm Deluxe on itse asiassa vanha tuttavuus, joka on naamioitu uusiin vaatteisiin. Monet ovat luultavasti yrittäneet pelata raapimispeliä jossain vaiheessa. Pelissä mukana oleva kirjamato on nälkäinen sanalle, ja sinun tehtäväsi on tehdä mahdollisimman pitkiä sanoja. On myös erilaisia kirjainyhdistelmiä, joissa on bonuksia, mikä voi antaa sinulle enemmän pisteitä, kun yhdistät nämä kirjaimet muihin sanoihin.

On olemassa suosittu lautapeli nimeltä Risk . Peli on sotapeli, jota pelattiin useimmiten maailmankartalla, joka voidaan asettaa pöydälle ja pelata ympäriinsä. Tässä peliversiossa "lauta" on kuitenkin pakattu yhteen ja sijoitetaan siten näytöllesi. Peli vaatii paljon strategista kekseliäisyyttä, joten jos olet vähitellen syönyt korttipelien säännöt, voit aloittaa jotain aivan muuta täällä.

Yksi positiivisista asioista pelin suorittamisessa sähköisesti on se, että ottelut todella pelataan animoiduissa kohtauksissa ja lisäksi sinulla on lisäasetuksia korttisi suhteen, ja sitten on myös mahdollista katsoa jotain mukavaa pelatessasi, kuten pelissä on hyvä grafiikka.

Johtopäätös

Ilmainen Spider Solitaire 2020 on hyvä valinta, jos olet kyllästynyt ja pidät todella pelaamisesta korttipelejä ja erityisesti pasianssia. Se ei välttämättä ole innovatiivinen - mutta etsimmekö sitä todella koskaan, kun etsimme pasianssi -pohjaisia pelejä, jotka ovat olleet olemassa tuhansia vuosia, muodossa tai toisessa?

Peli toimii juuri niin kuin pitääkin ja antaa sinulle vankan pelikokemuksen.


Download Free Spider Solitaire 2020 7.0
Screenshots
Game info
Type:
Freeware


Produsent:
TreeCardGames

Lagt til:
08-09-2021

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
Mb

0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR FREE SPIDER SOLITAIRE 2020

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and TREECARDGAMES and its affiliates (“TREECARDGAMES”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by TREECARDGAMES or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by TREECARDGAMES, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “TREECARDGAMES Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE TREECARDGAMES SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE TREECARDGAMES SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the TREECARDGAMES Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, TREECARDGAMES hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, TREECARDGAMES hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by TREECARDGAMES, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or TREECARDGAMES's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. TREECARDGAMES retains all right, title and interest in and to the TREECARDGAMES Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The TREECARDGAMES Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the TREECARDGAMES Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from TREECARDGAMES. All rights not expressly granted to you herein are reserved by TREECARDGAMES.

2 THIRD PARTY SERVICES
TREECARDGAMES Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via TREECARDGAMES Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the TREECARDGAMES Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the TREECARDGAMES Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of TREECARDGAMES Services, without the express prior written consent of TREECARDGAMES or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the TREECARDGAMES Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the TREECARDGAMES Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the TREECARDGAMES Services or this EULA, use or install the TREECARDGAMES Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the TREECARDGAMES Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that TREECARDGAMES may offer you a separate site license agreement to make the TREECARDGAMES Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the TREECARDGAMES Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the TREECARDGAMES Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the TREECARDGAMES Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such TREECARDGAMES Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the TREECARDGAMES Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The TREECARDGAMES Services may include measures to control access to the TREECARDGAMES Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only TREECARDGAMES Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the TREECARDGAMES Services will not function properly.
The TREECARDGAMES Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the TREECARDGAMES Services, and to the extent that your contributions through use of the TREECARDGAMES Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant TREECARDGAMES an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to TREECARDGAMES's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the TREECARDGAMES Services and related goods and services under applicable law. This license grant to TREECARDGAMES, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The TREECARDGAMES Services may require an internet connection to access the TREECARDGAMES Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the TREECARDGAMES Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to TREECARDGAMES Services. By using the TREECARDGAMES Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the TREECARDGAMES Services or certain features of the TREECARDGAMES Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the TREECARDGAMES Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
TREECARDGAMES respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. TREECARDGAMES's privacy policy as amended from time to time is available at www.treecardgames.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. TREECARDGAMES’s Privacy Policy defines how, why and to which extent TREECARDGAMES collects and uses personal and non-personal information in relation to TREECARDGAMES's products and services. By installing, accessing or using the TREECARDGAMES Services you explicitly agree with the terms and conditions of TREECARDGAMES’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
TREECARDGAMES may license to you certain virtual goods to be used within TREECARDGAMES Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and TREECARDGAMES is not a party to the transaction.
TREECARDGAMES may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. TREECARDGAMES shall have no liability to you or any third party in the event that TREECARDGAMES exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT TREECARDGAMES IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
TREECARDGAMES warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, TREECARDGAMES agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by TREECARDGAMES. If the Software is no longer available, TREECARDGAMES retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by TREECARDGAMES and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the TREECARDGAMES address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE TREECARDGAMES SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. TREECARDGAMES, TREECARDGAMES’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. TREECARDGAMES, TREECARDGAMES’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE TREECARDGAMES SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE TREECARDGAMES SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE TREECARDGAMES SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER TREECARDGAMES SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE TREECARDGAMES SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY TREECARDGAMES, TREECARDGAMES’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL TREECARDGAMES, TREECARDGAMES’S AFFILIATES, TREECARDGAMES’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE TREECARDGAMES SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT TREECARDGAMES, TREECARDGAMES’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, TREECARDGAMES’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL TREECARDGAMES’S, TREECARDGAMES’S AFFILIATES’, TREECARDGAMES’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE TREECARDGAMES SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any TREECARDGAMES Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, TREECARDGAMES will be irreparably damaged, and therefore you agree that TREECARDGAMES shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or TREECARDGAMES means any legal entity that is directly or indirectly controlled by TREECARDGAMES for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold TREECARDGAMES, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the TREECARDGAMES Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. TREECARDGAMES reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on TREECARDGAMES’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the TREECARDGAMES Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at TREECARDGAMES's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST TREECARDGAMES ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@treecardgames.com.