Peli » Ilmaisia pelejä » Lapset ja perhe

eduActiv8 last ned
4 0 6357  

Etsitkö opetusohjelmistoa lapsellesi? Ilmaiseksi ladattava eduActiv8 on kokoelma pieniä sanapelejä, matemaattisia haasteita ja paljon muuta!

Tältä sivulta löydät eduActiv8:n, joka on sekoitus pelinä olemista ja eräänlaista oppimisohjelmistoa useimpien ikäisille lapsille. Ohjelmiston virallisen verkkosivuston mukaan eduActiv8:n kehitys alkoi jo vuonna 2011, jolloin Ireneusz Imiolek loi sen henkilökohtaiseksi oppimistyökaluksi pojalleen. Siitä lähtien eduActiv8:aa on parannettu ja julkaistu yleisölle, joten kaikki voivat ladata ja asentaa sen ilmaiseksi.

Tällä sivulla voit lukea arviomme eduActiv8:n Windows-versiosta. Sitä voidaan kuitenkin käyttää myös monissa muissa käyttöjärjestelmissä ja jopa älypuhelimissa, joista voit lukea lisää alempana ohjelmistokuvauksestamme.

Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun vierailet verkkosivuillamme, sinun tulee tietää, että lisäämme jatkuvasti uusia ohjelmistoja sivustolle. Sekä ohjelmia että tietokonepelejä. Jos etsit erityisesti muita eduActiv8:n kaltaisia pelejä, suosittelemme tutustumaan lasten- ja perhepelien pelikategoriaamme. Löydät sen tästä linkistä.

Pidä hauskaa eduActiv8:n ja verkkosivustomme kanssa. Toivomme, että tulet käymään meillä pian uudelleen!

Kieli, saavutettavuus ja asennus

Valitettavasti eduActive8 ei ole saatavilla kaikilla kielillä, mikä on sääli, koska silloin pienimmät lapset eivät voi käyttää sitä. Toisaalta olemme sitä mieltä, että eduActive8:aa voidaan käyttää myös englannin kielen johdannossa, sillä englannin kielessä opit paljon termejä ja sanoja pelatessasi erilaisten haasteiden läpi.

Suurin osa ihmisistä voi ladata eduActiv8:n. Se on saatavana Windowsille, Macille, Linuxille, iOS:lle ja Androidille. Kun painat latauspainiketta tällä sivulla, sinut ohjataan automaattisesti ohjelmiston viralliselle verkkosivustolle, josta voit ladata kaikki eduActiv8:n eri versiot.

Olemme tehneet pienen testin Windows-versiosta, ja eduActiv8:n käytön aloittaminen oli uskomattoman helppoa. Se ei edes vaadi sinua asentamaan mitään, koska eduActiv8 koostuu vain ZIP-kansiosta, jonka voit purkaa mistä tahansa tietokoneestasi. Sen jälkeen napsautat vain ohjelmatiedostoa ja olet valmis!

Käyttäjä ja ikäryhmä

Useimmat lapset voivat käyttää eduActiv8:aa. Ohjelman tervetulonäytöltä voit valita ikäryhmäsi. Voit joko valita "esikoulun", jos et ole aloittanut koulua, tai voit valita vuosien 1-6 välillä.

Valittu ikäryhmä auttaa määrittämään erilaisten pelien ja haasteiden vaikeusasteen, joita kohtaat eduActive8:n käytössä. Jos valitset esimerkiksi "esikoulun", niin matemaattiset haasteet ovat helpompia kuin jos valitsit sen sijaan "Vuoden 6".

Oppimisluokka 1: Kirjaimet ja sanat

Ensimmäisessä pienten oppimispelien luokassa on pieniä haasteita kirjaimien ja sanojen käsittelyssä. Kuten alla olevasta GIF:stä näkyy, voit esimerkiksi pelata peliä, jossa sinulle esitetään erilaisia eläimiä, ja sitten sinun täytyy päättää sana valitsemalla oikeat kirjaimet.

<p> EduActiv8:ssa on myös monia muita sanapelejä. Jos olet utelias niistä, helpoin asia on vain ladata ohjelma, jotta voit kokeilla pelejä itse.

Joidenkin pelien kohdalla näyttää siltä, että pelin pitäisi lukea sanat käyttäjälle, mutta emme saaneet sitä toimimaan. Emme tiedä, teimmekö jotain väärin vai joudut ehkä asentamaan ylimääräisiä ohjelmistoja, jotta ääneenlukuominaisuus toimisi.

Oppimisluokka 2: Matematiikka

EduActiv8:n toinen peli- ja haastekategoria käsittelee numeroita ja laskelmia. Ohjelman testauksessa huomasimme, että erityisesti näiden vaikeusaste muuttuu ikäryhmääsi vaihtaessa. Jos haluat käyttää kaikkia matemaattisia pelejä, voit myös valita "näytä kaikki" tervetulonäytössä tietyn ikäryhmän valitsemisen sijaan.

Kuten yllä olevasta kuvasta näkyy, eduActive8:ssa on mahdollisuus harjoitella esimerkiksi plus-, miinus-, kerto- ja jakolaskua. Voit myös ratkaista matemaattisia tehtäviä, joissa työskentelet esimerkiksi prosenttien, desimaalien ja murtolukujen kanssa.

Oppimiskategoria 3: Värit, muisti ja pelit

EduActiv8:n kolmas ja viimeinen oppimiskategoria koostuu kuvakkeesta, jossa on maalipilkku ja palapeli. Täällä on erilaisia haasteita, joissa voi leikkiä väreillä, treenata muistiasi ja pelata pelejä mm Esimerkiksi on olemassa sokkelopeli, jossa sinun on ohjattava pieni hiiri sokkelon läpi ja juustopalalle.

Siellä on myös mahdollisuus pelata flip-pelejä, piirtää kuvia, sekoittaa eri värejä ja paljon muuta.

Johtopäätös

Joten mitä me eduActiv8:na ajattelemme Windows-version pikatestin jälkeen?

Kaiken kaikkiaan eduActiv8 näyttää tukevalta pieneltä oppimistyökalulta kaikille. Jos haluat myös lapsesi oppivan jotain pelatessaan tietokonepelejä, sitä kannattaa kokeilla. Paljon oppimiskategorioita, pelejä ja haasteita kaiken ikäisille lapsille. Uskomme kuitenkin, että joidenkin haasteiden laatu vaihtelee melkoisesti, mutta koska valinnanvaraa on niin paljon, voit valita uuden haasteen tai uuden pelin, jos alkaa kyllästyä.

EduActiv8:n suurin haitta on luultavasti, että se ei ole saatavilla kaikilla kielillä. Jos et kuitenkaan voi käyttää sitä haluamallasi kielellä, voit käyttää sitä esittelemään lapsillesi englannin kieltä, kun he ovat tarpeeksi vanhoja oppimaan uutta kieltä.

Jos haluat käyttää eduActiv8:aa kielellä, jota ei ole saatavilla, voit halutessasi osallistua projektiin. Voit lukea paljon lisää siitä, kuinka voit auttaa kääntämään eduActiv8:n uudelle kielelle ohjelman verkkosivustolta napsauttamalla tätä linkkiä.


Download eduActiv8 4.21.07
Screenshots
Game info
Type:
Freeware


Produsent:
Ireneusz Imiolek

Lagt til:
25-08-2023

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows, Mac, Linux, iOS & Android

Størrelse:
30 Mb

Sist oppdatert:
25-08-2023
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR EDUACTIV8

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and IRENEUSZ IMIOLEK and its affiliates (“IRENEUSZ IMIOLEK”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by IRENEUSZ IMIOLEK or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by IRENEUSZ IMIOLEK, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “IRENEUSZ IMIOLEK Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE IRENEUSZ IMIOLEK SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE IRENEUSZ IMIOLEK SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the IRENEUSZ IMIOLEK Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, IRENEUSZ IMIOLEK hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, IRENEUSZ IMIOLEK hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by IRENEUSZ IMIOLEK, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or IRENEUSZ IMIOLEK's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. IRENEUSZ IMIOLEK retains all right, title and interest in and to the IRENEUSZ IMIOLEK Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The IRENEUSZ IMIOLEK Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the IRENEUSZ IMIOLEK Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from IRENEUSZ IMIOLEK. All rights not expressly granted to you herein are reserved by IRENEUSZ IMIOLEK.

2 THIRD PARTY SERVICES
IRENEUSZ IMIOLEK Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via IRENEUSZ IMIOLEK Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the IRENEUSZ IMIOLEK Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the IRENEUSZ IMIOLEK Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of IRENEUSZ IMIOLEK Services, without the express prior written consent of IRENEUSZ IMIOLEK or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the IRENEUSZ IMIOLEK Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the IRENEUSZ IMIOLEK Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the IRENEUSZ IMIOLEK Services or this EULA, use or install the IRENEUSZ IMIOLEK Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the IRENEUSZ IMIOLEK Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that IRENEUSZ IMIOLEK may offer you a separate site license agreement to make the IRENEUSZ IMIOLEK Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the IRENEUSZ IMIOLEK Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the IRENEUSZ IMIOLEK Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the IRENEUSZ IMIOLEK Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such IRENEUSZ IMIOLEK Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the IRENEUSZ IMIOLEK Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The IRENEUSZ IMIOLEK Services may include measures to control access to the IRENEUSZ IMIOLEK Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only IRENEUSZ IMIOLEK Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the IRENEUSZ IMIOLEK Services will not function properly.
The IRENEUSZ IMIOLEK Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the IRENEUSZ IMIOLEK Services, and to the extent that your contributions through use of the IRENEUSZ IMIOLEK Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant IRENEUSZ IMIOLEK an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to IRENEUSZ IMIOLEK's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the IRENEUSZ IMIOLEK Services and related goods and services under applicable law. This license grant to IRENEUSZ IMIOLEK, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The IRENEUSZ IMIOLEK Services may require an internet connection to access the IRENEUSZ IMIOLEK Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the IRENEUSZ IMIOLEK Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to IRENEUSZ IMIOLEK Services. By using the IRENEUSZ IMIOLEK Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the IRENEUSZ IMIOLEK Services or certain features of the IRENEUSZ IMIOLEK Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the IRENEUSZ IMIOLEK Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
IRENEUSZ IMIOLEK respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. IRENEUSZ IMIOLEK's privacy policy as amended from time to time is available at www.ireneusz-imiolek.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. IRENEUSZ IMIOLEK’s Privacy Policy defines how, why and to which extent IRENEUSZ IMIOLEK collects and uses personal and non-personal information in relation to IRENEUSZ IMIOLEK's products and services. By installing, accessing or using the IRENEUSZ IMIOLEK Services you explicitly agree with the terms and conditions of IRENEUSZ IMIOLEK’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
IRENEUSZ IMIOLEK may license to you certain virtual goods to be used within IRENEUSZ IMIOLEK Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and IRENEUSZ IMIOLEK is not a party to the transaction.
IRENEUSZ IMIOLEK may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. IRENEUSZ IMIOLEK shall have no liability to you or any third party in the event that IRENEUSZ IMIOLEK exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT IRENEUSZ IMIOLEK IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
IRENEUSZ IMIOLEK warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, IRENEUSZ IMIOLEK agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by IRENEUSZ IMIOLEK. If the Software is no longer available, IRENEUSZ IMIOLEK retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by IRENEUSZ IMIOLEK and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the IRENEUSZ IMIOLEK address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE IRENEUSZ IMIOLEK SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. IRENEUSZ IMIOLEK, IRENEUSZ IMIOLEK’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. IRENEUSZ IMIOLEK, IRENEUSZ IMIOLEK’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE IRENEUSZ IMIOLEK SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE IRENEUSZ IMIOLEK SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE IRENEUSZ IMIOLEK SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER IRENEUSZ IMIOLEK SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE IRENEUSZ IMIOLEK SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY IRENEUSZ IMIOLEK, IRENEUSZ IMIOLEK’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL IRENEUSZ IMIOLEK, IRENEUSZ IMIOLEK’S AFFILIATES, IRENEUSZ IMIOLEK’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE IRENEUSZ IMIOLEK SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT IRENEUSZ IMIOLEK, IRENEUSZ IMIOLEK’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, IRENEUSZ IMIOLEK’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL IRENEUSZ IMIOLEK’S, IRENEUSZ IMIOLEK’S AFFILIATES’, IRENEUSZ IMIOLEK’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE IRENEUSZ IMIOLEK SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any IRENEUSZ IMIOLEK Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, IRENEUSZ IMIOLEK will be irreparably damaged, and therefore you agree that IRENEUSZ IMIOLEK shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or IRENEUSZ IMIOLEK means any legal entity that is directly or indirectly controlled by IRENEUSZ IMIOLEK for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold IRENEUSZ IMIOLEK, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the IRENEUSZ IMIOLEK Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. IRENEUSZ IMIOLEK reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on IRENEUSZ IMIOLEK’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the IRENEUSZ IMIOLEK Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at IRENEUSZ IMIOLEK's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST IRENEUSZ IMIOLEK ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@ireneusz-imiolek.com.