Peli » abandonware » strategia

SimFarm last ned
5 0 200  

Lataa SimFarm täältä ja hallinnoi omia maatiloja Maxisin vanha, mutta suosittu maataloustyyli.

Simfarm on yksi klassisista Maxis-peleistä, joissa sinulla on tilaisuus sovittaa omaan maaliisi. Tämä peli on testattava ja sinusta tulee nopeasti täysin riippuvainen yksinkertaisesta mutta viihdyttävästä pelistä. Rakenna oma tilasi ja katso, mitä tapahtuu! Kaikki teoksesi vaikuttavat lopulta lopputulokseen.

Pelin juoni

SimFarm antaa sinulle mahdollisuuden elää unelmasi maanviljelijänä. Siten sinut heitetään tilan simulointiin. Täältä tulee uimari, joka yhdessä perheesi kanssa asuu maatilalla, jossa sinun tulee ostaa ja myydä kaikkea maatilalleen ja muistaa hoitaa pellot, sopii eläimiisi saamaan parhaan sadon ja palaa eläimistasi.

Tulet huomaamaan, että kun olet menestynyt maatilalla, kaupunki tulee myös rikkaammaksi ja sillä on myönteinen vaikutus sinuun ja työhösi. Kaikki vain hauskaa ja hauskaa, sitä kauemmin saat pelin. Mutta varokaa! Sinulla on myös paljon menettää, kun olet mennyt pitkälle ja olette onnistuneet. Täällä sinun ei tarvitse aloittaa taistelua viimeisen kerran.

SimFarmissa on myös sisäänrakennettu sää-pyörivä järjestelmä ja realistiset vuodenaika, mikä auttaa tekemään työstä vaikeampaa saavuttaa täydellinen maalaistalo. Yhtäkkiä on sateen suuri räjähdys, vaikka olet juuri kastellut kasveja - nyt voit vain toivoa auringonpaistetta.

SimFarmin kehittäjä

Peli on, kuten mainittu, kehittänyt Maxis, joka on perustettu vuonna 1987. Yhtiö tunnetaan myös heidän The Sims- sarjastaan ??ja Sporesta. SimFarm oli yksi heidän aiemmista tuotannostaan ??alun perin vuodesta 1993, mutta älä usko, että siitä olisi vähemmän. Se on pelattava. Vaikka se voi olla vanha, se on edelleen erittäin hauskaa. Voit myös saada joitain tunteita The Simsista, sillä sinun on vain ohjattava oma avatar, mutta sinulla on joitain täsmällisempiä tehtäviä kuin simsissa, joita olet tavannut Simsissa.

Maxiksella on ollut valtava menestys, joka kasvaa edelleen. He ovat olleet erityisen onnistuneita simulointipelejäan, joita he ovat tehneet myös ydintoiminnastaan. SimFarm ei varmasti ole huono versio, mutta se oli merkki siitä, että Maxis tiesi, mitä he tekivät.

Maxis, simulointipeli, kuten SimFarm, on luonut täysin uuden genren tietokonepeleissä. Lajityyppiä voidaan kutsua "play jumalaksi", kun saat juuri mahdollisuuden luoda oman maailman ja sinulla on valta hallitsemaasi avatareihin. SimFarm vie sinut osaan uudesta tyylilajista.

Kohderyhmä

Periaatteessa SimFarm on kaikille. Kuitenkin, jos olet yksi niistä, jotka pitävät peleistä, joissa on paljon, se ei ehkä ole tämä tietokonepeli, jonka sinun on aloitettava. SimFarm on viime kädessä strategia (ja vähän onnea), ja siksi se on parasta käyttäjille, jotka haluavat viettää aikaa harkittavaksi.

Sinun täytyy saada paljon asioita, jotka viihtyvät: eläimiä on hoidettava, kasveja on hoidettava ja talouden on oltava plus. Siksi älä mene toimintaan, koska se on aivosolujen, jotka on käynnistettävä.

Maalivahti on viime kädessä pelaaja, joka haluaa nauttia pelistä, jossa on paljon vaakalaudalla ja jossa sinulla on mahdollisuus rakentaa oma pikku tarina. Tämä vie aikaa, mutta se voi olla uskomattoman jännittävää seurata.

Vaihtoehtoiset pelit

Jos pidät yleensä pelipohjaisesta strategiasta, löydät monia vaihtoehtoisia pelejä luokkapelipeleissämme. On monia erilaisia ??ja nopeasti löydät pelin, joka täyttää toiveesi.

Jos et ole vielä kokenut Maxin superpopulaarista peliä The Simsia, olemme myös tehneet tämän pelin riittävän tarkistuksen. Olet luultavasti kuullut paljon The Simsista, mutta se voi olla palkitsevaa kuulla objektiivinen tarkistus ennen kuin pääset eroon siitä. Siten saat rehellisen mahdollisuuden arvioida, jos tämä on jotainennen kuin lataat pelin.

Se voi myös olla mahdollisuus aloittaa joitain historiallisia pelejä, mutta silti voit hallita omaa avatarasi. Tarjonta tästä voisi olla Rakennus-a-lot Elizabethan Era, jossa aiot rakentaa kaupungin aivan Englannin kuningattarelle. Tässä pelissä sinulla on myös mahdollisuus pelata tiloja, kuten myös sinun täytyy hallita viljelykasveja.

Saatavuus

SimFarmia voidaan toistaa useilla järjestelmillä. Voit pelata sitä sekä MS-DOS, Windows ja Mac. Siksi tämä ei rajoita sinua, kun useimmat ihmiset menevät yhden kolmesta vaihtoehdosta. Joten jos haluat pelata SimFarmia, älä pelkää, ettei se räjähdä tietokoneesi järjestelmää - se on helppo tehdä.

Johtopäätös

SimFarm on yksi DLC.dk: n erittäin suosituista hylkäyspeleistä ja hyvistä syistä saatat lukea sen edellä olevissa otsikoissa. Kaiken kaikkiaan tämä on todella mukava peli, jonka voit nopeasti saada purettua, koska se on vain oma maailma ja tarina, jonka voit rakentaa.

Jos tarvitset rentouttavia tunteja, on erittäin suositeltavaa, että aloitat SimFarmin kanssa, sillä se on matala, ja sen sijaan voit keskittyä perusteellisesti maatalouteen täytyy onnistua.


Download SimFarm (Final)
Screenshots
Game info
Type:
Abandonware


Produsent:
Maxis

Lagt til:
26-09-2018

End User License Agreement (EULA)
Plattform:


Størrelse:
1.2 Mb

Sist oppdatert:
26-09-2018
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR SIMFARM

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and MAXIS and its affiliates (“MAXIS”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by MAXIS or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by MAXIS, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “MAXIS Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE MAXIS SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE MAXIS SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the MAXIS Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, MAXIS hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, MAXIS hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by MAXIS, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or MAXIS's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. MAXIS retains all right, title and interest in and to the MAXIS Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The MAXIS Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the MAXIS Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from MAXIS. All rights not expressly granted to you herein are reserved by MAXIS.

2 THIRD PARTY SERVICES
MAXIS Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via MAXIS Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the MAXIS Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the MAXIS Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of MAXIS Services, without the express prior written consent of MAXIS or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the MAXIS Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the MAXIS Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the MAXIS Services or this EULA, use or install the MAXIS Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the MAXIS Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that MAXIS may offer you a separate site license agreement to make the MAXIS Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the MAXIS Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the MAXIS Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the MAXIS Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such MAXIS Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the MAXIS Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The MAXIS Services may include measures to control access to the MAXIS Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only MAXIS Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the MAXIS Services will not function properly.
The MAXIS Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the MAXIS Services, and to the extent that your contributions through use of the MAXIS Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant MAXIS an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to MAXIS's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the MAXIS Services and related goods and services under applicable law. This license grant to MAXIS, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The MAXIS Services may require an internet connection to access the MAXIS Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the MAXIS Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to MAXIS Services. By using the MAXIS Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the MAXIS Services or certain features of the MAXIS Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the MAXIS Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
MAXIS respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. MAXIS's privacy policy as amended from time to time is available at www.maxis.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. MAXIS’s Privacy Policy defines how, why and to which extent MAXIS collects and uses personal and non-personal information in relation to MAXIS's products and services. By installing, accessing or using the MAXIS Services you explicitly agree with the terms and conditions of MAXIS’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
MAXIS may license to you certain virtual goods to be used within MAXIS Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and MAXIS is not a party to the transaction.
MAXIS may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. MAXIS shall have no liability to you or any third party in the event that MAXIS exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT MAXIS IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
MAXIS warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, MAXIS agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by MAXIS. If the Software is no longer available, MAXIS retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by MAXIS and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the MAXIS address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE MAXIS SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. MAXIS, MAXIS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. MAXIS, MAXIS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE MAXIS SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE MAXIS SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE MAXIS SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER MAXIS SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE MAXIS SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY MAXIS, MAXIS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL MAXIS, MAXIS’S AFFILIATES, MAXIS’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE MAXIS SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT MAXIS, MAXIS’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, MAXIS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL MAXIS’S, MAXIS’S AFFILIATES’, MAXIS’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE MAXIS SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any MAXIS Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, MAXIS will be irreparably damaged, and therefore you agree that MAXIS shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or MAXIS means any legal entity that is directly or indirectly controlled by MAXIS for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold MAXIS, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the MAXIS Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. MAXIS reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on MAXIS’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the MAXIS Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at MAXIS's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST MAXIS ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@maxis.com.