Peli » Täysi peli » toiminta

Project Zomboid last ned
5 0 6272  

Lataa selviytymiskauhu peli Project Zomboid täältä

Pelottavilla asioilla on meihin päinvastainen vaikutus kuin voisi kuvitella. Jos jokin on pelottavaa, sen ei pitäisi antaa olla tai juosta karkuun? Se olisi loogista, mutta näin on harvoin.

Rikosromaanit ja rikossarjat ovat erittäin suosittuja julmien ja murhaavien tarinoidensa ansiosta. Tietokoneelle suunnatut kauhupelit ovat myös kasvaneet ajan mittaan ja antaneet ihmisille jännitystä elämässään.

Ehkä nämä pelottavat asiat saavat meidät tuntemaan itsemme eläviksi tylsässä elämässämme. Ne tuovat jännitystä elämäämme ja antavat mielikuvituksemme vapaata.

Project Zomboidin kaltainen peli on loistava esimerkki tästä.

Hiekkalaatikkopeli

Hiekkalaatikkopeli on peli, jossa ei ole suoraa tarinaa. Ei ole seurattavaa kerrontaa, juonen käänteitä, ei lunastusta. Ainoa tarina on se, jonka teet itse.

Sinut vapautetaan tekemään pelin puitteissa juuri sitä mitä haluat. Ja näin Project Zomboid luotiin. Haluatko keskittyä tutkimiseen, asioiden luomiseen tai taisteluun?

Ainoa asia, jonka saat tietää, on se, että zombie -apokalypsi on meneillään ja näin kuolit. Joten peli saa sinut tuntemaan, että kuolet alusta alkaen. Mutta miten ja milloin, ei tiedetä ollenkaan. Se riippuu itsestäsi ja siitä, kuinka hyvä olet.

Voit myös räätälöidä kokemuksesi yksityiskohtiin asti. Kuinka harvinaisia eri ryöstötyyppien pitäisi olla? Miten zombien pitäisi käyttäytyä? Kaikki mitä voit valita ja muuttaa tarpeen mukaan.

Luo mielenkiintoinen hahmo

Me kaikki tiedämme hyvin, että vahva henkilö, joka on hyvässä kunnossa ja joka osaa jopa kaikenlaisia aseita, pärjäisi luultavasti melko hyvin zombie -apokalypsissä. Mutta entä yliopiston professori? Tarjoilija? Ylipainoinen kaveri? Katso, on hauskempaa ihmetellä.

Project Zomboidissa voit luoda monenlaisia taustoja ja piirteitä sisältäviä hahmoja. Se voi olla esimerkiksi ylipainoinen poliisi, joka on aina janoinen, kuuro kunto -ohjaaja, joka osaa lukea nopeasti. Voit tehdä paljon hauskoja yhdistelmiä ja nähdä, miten ne toimivat, kun yhteiskunta on hajonnut.

Jokainen tausta antaa hahmollesi erityisiä kykyjä ja bonuksia eri taidoista. Ominaisuudet määrittelevät sen hieman enemmän.

Sinulla on negatiivisia ja positiivisia piirteitä, jotka sinun on tasapainotettava pistejärjestelmässä. Positiivisten ominaisuuksien valitseminen maksaa pisteitä ja negatiiviset enemmän. Joten jos haluat paljon positiivisia taitoja, sinun on myös oltava enemmän negatiivisia. Joten varo, koska negatiiviset piirteet muuttavat pelityyliäsi rajusti.

Kyvyt ja taidot - hahmosi kehittäminen

Kun olet luonut hahmosi ja vienyt hänet ulos laajaan maailmaan, huomaat, että sinulla on tiettyjä taitoja. Joissakin näistä taidoista sinulla on bonuksia taustasi tai piirteidesi vuoksi. Joistain teistä ei ole lainkaan kokemusta.

Jotta selviytyisit mahdollisimman hyvin, sinun on eduksi kouluttaa kaikki taitosi jatkuvasti. Esimerkiksi puusepäntekniikka paranee purkamalla huonekaluja ja tekemällä uusia.

Jotta prosessi sujuisi nopeammin, löydät maailmasta taitokirjoja, jotka antavat sinulle xp -bonuksen. Jotkut taidot antavat sinun luoda uusia asioita tason noustessa, kun taas toiset vain parantavat sinua tietyissä asioissa. Teet esimerkiksi vähemmän melua, kun "Lightfooted" -taitosi nousee, ja jos puusepänsi nousee, voit tehdä uusia asioita jne.

Peli, jolla on korkea oppimiskäyrä

Project Zomboid ei ole peli, jonka saat hyväksi, kun pelaat sitä ensimmäistä kertaa. Se on liian monimutkaista ja syvällistä ymmärtääkseen kaiken ensimmäisen tunnin aikana.

Se vaatii monia yrityksiä parantua. Mutta se on positiivinen edistysaskel, jonka koet. Jokaisen pelin alussa opit jotain uutta siitä, mitä voit tehdä ja mitä et.

Siksi ei todellakaan ole niin paha kuolla, koska sitä odottaa hieman etukäteen. Mutta hitaasti huomaa, että hän selviää yhä useamman päiväne, sitä enemmän pelaa.

Siksi peli on myös uskomattoman palkitseva, koska et saa mitään tarjoilua hopealautasella. Kaikki mitä saavutat, tulee tahdostasi jatkaa.

Modit antavat pelille täysin uusia kokemuksia

Project Zomboidilla on valtava yhteisö, joka on sitoutunut tekemään modifikaatioita, jotka joko laajentavat olemassa olevaa mekaniikkaa tai luovat jotain uutta itsessään.

Esimerkiksi on olemassa modeja, jotka lisäävät uusia karttoja, kohteita, käsityöreseptejä, NPC: itä jne. Jotkut näistä modeista tekevät koko kokemuksesta hyvin erilaisen kuin peruspelissä.

Ja se tarkoittaa myös sitä, että Project Zomboidilla on lähes rajaton toistettavuus. Aina kun sinusta tuntuu, että hallitset jotain, voit lisätä jotain uutta aloittaaksesi ja jatkaa samalla oppimista ja hauskaa.

Ainutlaatuinen indie -muotoilu

Indie -tyylilaji tunnetaan tyypillisesti jokaisesta pelistä, jolla on ainutlaatuinen muotoilu. Yksi ei ole niin keskittynyt hyperrealismiin kuin monet triple A -pelit. Se on usein sarjakuva, jossa on monia erityispiirteitä. Project Zomboid ei ole poikkeus.

Grafiikka on yksinkertaista ja pikseloitua, mikä tekee myös pelistä ei niin vaativan verrattuna järjestelmään.

Muotoilu on mukava ja siinä on jotain erityistä. Tuntuu todella hylätyltä tuhoutuneessa maailmassa, jossa jokainen päivä on taistelu selviytymisestä.

Pelin hallintalaitteet ovat suhteellisen normaaleja muutamilla poikkeamilla. Siirryt WASD: lle ja katsot ympärillesi hiiren oikealla painikkeella. Eri käyttöliittymisiisi pääsee käsiksi vasemmalla puolella olevasta työkalupalkista tai eri näppäimistöllä.

Johtopäätös

Project Zomboid on ainutlaatuinen peli itsessään. Se on pelottava, jännittävä, sillä on suuri toistettavuus ja oma fanikunta, joka laajentaa peliä päivä päivältä. Jos pidät peleistä, jotka ovat haastavia ja täynnä sisältöä, tämä on sinua varten.


Download Project Zomboid 40.43
Screenshots
Game info
Type:
Media


Produsent:
The Indie Stone

Lagt til:
13-11-2020

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows, Mac OS

Størrelse:
0 Mb

82
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR PROJECT ZOMBOID

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and THE INDIE STONE and its affiliates (“THE INDIE STONE”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by THE INDIE STONE or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by THE INDIE STONE, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “THE INDIE STONE Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE THE INDIE STONE SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE THE INDIE STONE SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the THE INDIE STONE Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, THE INDIE STONE hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, THE INDIE STONE hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by THE INDIE STONE, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or THE INDIE STONE's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. THE INDIE STONE retains all right, title and interest in and to the THE INDIE STONE Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The THE INDIE STONE Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the THE INDIE STONE Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from THE INDIE STONE. All rights not expressly granted to you herein are reserved by THE INDIE STONE.

2 THIRD PARTY SERVICES
THE INDIE STONE Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via THE INDIE STONE Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the THE INDIE STONE Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the THE INDIE STONE Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of THE INDIE STONE Services, without the express prior written consent of THE INDIE STONE or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the THE INDIE STONE Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the THE INDIE STONE Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the THE INDIE STONE Services or this EULA, use or install the THE INDIE STONE Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the THE INDIE STONE Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that THE INDIE STONE may offer you a separate site license agreement to make the THE INDIE STONE Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the THE INDIE STONE Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the THE INDIE STONE Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the THE INDIE STONE Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such THE INDIE STONE Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the THE INDIE STONE Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The THE INDIE STONE Services may include measures to control access to the THE INDIE STONE Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only THE INDIE STONE Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the THE INDIE STONE Services will not function properly.
The THE INDIE STONE Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the THE INDIE STONE Services, and to the extent that your contributions through use of the THE INDIE STONE Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant THE INDIE STONE an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to THE INDIE STONE's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the THE INDIE STONE Services and related goods and services under applicable law. This license grant to THE INDIE STONE, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The THE INDIE STONE Services may require an internet connection to access the THE INDIE STONE Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the THE INDIE STONE Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to THE INDIE STONE Services. By using the THE INDIE STONE Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the THE INDIE STONE Services or certain features of the THE INDIE STONE Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the THE INDIE STONE Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
THE INDIE STONE respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. THE INDIE STONE's privacy policy as amended from time to time is available at www.the-indie-stone.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. THE INDIE STONE’s Privacy Policy defines how, why and to which extent THE INDIE STONE collects and uses personal and non-personal information in relation to THE INDIE STONE's products and services. By installing, accessing or using the THE INDIE STONE Services you explicitly agree with the terms and conditions of THE INDIE STONE’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
THE INDIE STONE may license to you certain virtual goods to be used within THE INDIE STONE Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and THE INDIE STONE is not a party to the transaction.
THE INDIE STONE may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. THE INDIE STONE shall have no liability to you or any third party in the event that THE INDIE STONE exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT THE INDIE STONE IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
THE INDIE STONE warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, THE INDIE STONE agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by THE INDIE STONE. If the Software is no longer available, THE INDIE STONE retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by THE INDIE STONE and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the THE INDIE STONE address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE THE INDIE STONE SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. THE INDIE STONE, THE INDIE STONE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. THE INDIE STONE, THE INDIE STONE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE THE INDIE STONE SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE THE INDIE STONE SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE THE INDIE STONE SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER THE INDIE STONE SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE THE INDIE STONE SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY THE INDIE STONE, THE INDIE STONE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL THE INDIE STONE, THE INDIE STONE’S AFFILIATES, THE INDIE STONE’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE THE INDIE STONE SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT THE INDIE STONE, THE INDIE STONE’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, THE INDIE STONE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL THE INDIE STONE’S, THE INDIE STONE’S AFFILIATES’, THE INDIE STONE’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE THE INDIE STONE SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any THE INDIE STONE Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, THE INDIE STONE will be irreparably damaged, and therefore you agree that THE INDIE STONE shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or THE INDIE STONE means any legal entity that is directly or indirectly controlled by THE INDIE STONE for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold THE INDIE STONE, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the THE INDIE STONE Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. THE INDIE STONE reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on THE INDIE STONE’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the THE INDIE STONE Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at THE INDIE STONE's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST THE INDIE STONE ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@the-indie-stone.com.