Peli » Ilmaisia pelejä » MMORPG

Guild Wars 2 last ned
5 0 6328  

Lataa Guild Wars 2:n ilmainen versio täältä

Guild Wars 2 on MMORPG (samassa genressä kuin Final Fantasy XIV ), joka sijoittuu maagiseen maailmaan, joka on täynnä valtavia lohikäärmeitä, rohkeita sotureita ja arkoja taikureita. Yhtenä Tyrian (planeetan nimi) sankareista kohtaat joitain pelottavimpia koskaan näkemiäsi vihollisia.

Peli on mennyt vastoin kaikkia MMO-genren yleisiä sääntöjä - esimerkiksi kolminaisuus (yksi henkilö ottaa joukkueen vahingon - yksi henkilö parantaa vahingon - yksi tai useampi ihminen vahingoittaa vihollisia) ei ole Guild Wars 2:ssa., jokainen voi pelata kaikkia kolmea roolia samanaikaisesti; kukaan ei välttämättä ole tietty rooli.

 

Pelaa jännittävimpänä kilpailuna

Tyrian asukkaat ovat sekalaista porukkaa - maailma on täynnä ihmisiä, joilla on erilaiset kulttuuritaustat ja uskomukset, mikä vaikuttaa tapaan kokea maailmaa ja ihmisiin, joihin sitoudut.

Ihmiset

Ihmisten uskotaan kuljettaneen Tyriaan aikojen kynnyksellä panteoninsa. Eli ihmiset ovat avaruusolentoja planeetalla. Heidän kulttuurinsa keskittyy uskonnolliseen jumalien palvontaan, sotilaallisiin rakenteisiin ja taloudelliseen hierarkiaan perustuvaan sosiaaliseen kerrostumiseen.

Norn

Nornit ovat sotureita; useita metriä pitkiä miehiä ja naisia, jotka ovat saaneet inspiraationsa pohjoismaisista viikingeistä. Heidän uskonsa on luontopohjaista, ja he palvovat luonnon eläinhenkiä – heidän siteensä luontoon on tullut niin vahvaksi, että he pystyvät muuttumaan välittömästi yhdeksi eläinhengestä ja siten aiheuttamaan eläinvahinkoja taistelussa.

Sylvari

Sylvari on Tyrian nuorin rotu - ne on kasvatettu äitipuusta, joka on valtava puu, joka seisoo heidän maansa pääkaupungissa. Kasvi-ihmiset hehkuvat pimeässä ja ovat hyvin naiiveja tutkiessaan maailmaa ja muita rotuja.

Asura

Asurat ovat neroja, ei sen vähempää. Verrattuna muihin, suurempiin rotuihin, tämä on pieni kansa, joka on asunut tunneleissa maan alla vuosisatoja. Heidän uskomuksensa perustuvat tieteeseen; he puhuvat "äärettömästä alkemiasta", äärettömästä universumista, joka auttaa määrittämään maailman kehittymisen huolellisten laskelmien ja ennalta määrättyjen kaavojen avulla.

Charr

Charr on eläinrotu, joka juoksee neljällä jalalla, kun ei ole taistelussa. Heidän keskuskaupunkinsa on nimeltään The Black Citadel, kaupunki, joka on rakennettu kylmän teollistumisen varaan. Se on vertauskuva ihmisten ymmärtämiselle perheestä ja ystävyydestä – heidän lapsensa erotetaan vanhemmistaan kovan koulutuksen vuoksi, jotta heistä voi tulla äärimmäisiä tappamiskoneita.

Pelaa sinulle parhaiten sopivan ammatin mukaan

Jokainen perusammatti, jonka voit valita pelin alussa, voi myös kehittyä muiksi ammateiksi (nimeltään erikoisammatteja), jotka ilmestyvät uusien laajennusten myötä (Heart of Thorns , Path of Fire ja End of Dragons * </em> ).

Guardian - Dragonhunter - Firebrand - Willbender

The Guardian on soturi, joka käyttää kevyttä taikuutta rankaisemaan vihollisiaan ja parantamaan itsensä ja ystävänsä.

Warrior - Berserker - Spellbreaker - Bladesworn

Warrior on mahtava soturi, joka voi käyttää melkein mitä tahansa asetta vihollistensa jakamiseen ja ystäviensä inspiroimiseen.

Insinööri - Kaavin - Holosmith - Mekaanikko

Insinööri korjaa sormillaan ja löytää nopeasti taistelukentältä asioita, jotka hän voi muuntaa sekunneissa hulluiksi aseiksi tai elämää antaviksi eliksiireiksi.

Ranger - Druidi - Soulbeast - Kesyttämätön

Ranger on yhtä luonnon kanssa ja mahtava metsästäjä. He ovat tehneet niin paljon luonnossa, että heidän vierellään on aina sieltä kotoisin oleva eläin, joka auttaa heitä laskemaan saaliinsa.

Thief - Daredevil - Deadeye - Spectre

Varas livahtaa ympäriinsä pimeässä tappaen vihollisiaan huomaamatta. Monien vuosien temppuvarkauksiensa aikana he ovat oppineet varastamaan vihollisiltaan - taistelussa se tarkoittaa, että he voivat varastaa hyökkäykset vihollisilta ja sitten käyttää sitä heitä vastaan.

Elementalist - Tempest - Weaver - Catalyst

Elementalist on neljän alkuaineen personifikaatio: tuli, vesi, ilma ja maa. Hän voi vaihtaa neljän elementin välillä ja kutoa tappavien loitsujen verkon, jonka hän antaa pudota kenen tahansa päälle, joka saattaa olla niin epäonninen, että hän uhmaa häntä.

Mesmer - Chronomancer - Mirage - Virtuoso

Mesmer on erityinen luomus, joka kuuluu Guild Wars -universumiin. Mesmeristi on manipuloinnin mestari ja voi illuusion taian avulla vakuuttaa vihollisensa olevansa olemassa useissa paikoissa taistelukentällä samanaikaisesti ja hämmentää vihollisia niin paljon, etteivät he pysty hyökkäämään hänen kimppuunsa.

Necromancer - Viikatemies - Vitsaus - Harbinger

Necromancer on luettelon pimein luokka; he ovat liittoutuneet kuoleman voimien kanssa ja käyttävät kiellettyä taikuutta tappaakseen vihollisensa groteskimmilla ja kamalimmilla tavoilla.

Revenant - Herald - Renegade - Vindicator

Revenant tuli Heart of Thorns -laajennuspaketin mukana, ja se koostuu sotureista, jotka ovat erikoistuneet taisteluun Tyrian henkimaailmassa, nimeltään Mists. Täällä he ovat kommunikoineet kuolleiden sankareiden, demonien ja hirviöiden kanssa, joita he voivat kanavoida taisteluissaan.

 

Jatkuvasti kehittyvä maailma

Guild Wars 2 pumppaa jatkuvasti ilmaisia päivityksiä, jotka lisäävät uusia tarinoita,uusia tehtäviä ja uusia mekaanisia ominaisuuksia, joihin voit hakea (sen sijaan, että jahtaasit korkeampaa tasoa, koska uusia tasoja ei ole pelin ilmestymisen jälkeen).

Tätä ilmiötä he kutsuvat eläväksi maailmaksi; jaksoja, jotka saavat maailman näyttämään elävältä, ja mikä tarkoittaa, että useita kertoja vuodessa tapahtuu jotain aivan uutta maailmassa, joka usein esittelee uuden maanosan, johon et ole aiemmin päässyt.

Saatavuus

Vuoden 2021 alkuun asti Mac-käyttäjillä oli myös mahdollista ladata Guild Wars 2, mutta vuodesta 2021 lähtien Guild Wars 2:ta ei ole enää mahdollista pelata Mac-järjestelmillä.

 

Johtopäätös

Guild Wars 2 on loistava peli, jossa on paljon sisältöä ja edulliseen hintaan. Itse asiassa voit ladata peruspelin ja pelata ensimmäiset 80 tasoa ilmaiseksi napsauttamalla artikkelin alaosassa olevaa linkkiä.

Työjärjestelmää jalostetaan ja laajennetaan jatkuvasti jokaisen uuden laajennuksen myötä, joten voit yhdistellä luokkia (ammattilaisia) sinulle sopivaksi. Maailma on uskomattoman suuri ja saat monta tuntia hauskaa viihdettä, vaikka pysyisit vain pelin ilmaisessa versiossa.

* Helmikuussa 2021 julkaistaan uusi laajennus End of Dragons , joka muun muassa vie pelaajan kaukaiselle Canthalle (Itä-Aasian inspiroima mantereelle), esittelee kalastuksen ja sekä pelin että yhdeksän uutta ammattia. pelata nimellä.


Download Guild Wars 2 Path of Fire
Video
Screenshots
Game info
Type:
Freeware


Produsent:
Arenanet

Lagt til:
21-01-2022

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
50.000 Mb

Sist oppdatert:
21-01-2022
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR GUILD WARS 2

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and ARENANET and its affiliates (“ARENANET”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by ARENANET or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by ARENANET, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “ARENANET Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE ARENANET SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE ARENANET SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the ARENANET Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, ARENANET hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, ARENANET hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by ARENANET, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or ARENANET's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. ARENANET retains all right, title and interest in and to the ARENANET Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The ARENANET Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the ARENANET Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from ARENANET. All rights not expressly granted to you herein are reserved by ARENANET.

2 THIRD PARTY SERVICES
ARENANET Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via ARENANET Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the ARENANET Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the ARENANET Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of ARENANET Services, without the express prior written consent of ARENANET or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the ARENANET Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the ARENANET Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the ARENANET Services or this EULA, use or install the ARENANET Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the ARENANET Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that ARENANET may offer you a separate site license agreement to make the ARENANET Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the ARENANET Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the ARENANET Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the ARENANET Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such ARENANET Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the ARENANET Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The ARENANET Services may include measures to control access to the ARENANET Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only ARENANET Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the ARENANET Services will not function properly.
The ARENANET Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the ARENANET Services, and to the extent that your contributions through use of the ARENANET Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant ARENANET an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to ARENANET's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the ARENANET Services and related goods and services under applicable law. This license grant to ARENANET, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The ARENANET Services may require an internet connection to access the ARENANET Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the ARENANET Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to ARENANET Services. By using the ARENANET Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the ARENANET Services or certain features of the ARENANET Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the ARENANET Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
ARENANET respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. ARENANET's privacy policy as amended from time to time is available at www.arenanet.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. ARENANET’s Privacy Policy defines how, why and to which extent ARENANET collects and uses personal and non-personal information in relation to ARENANET's products and services. By installing, accessing or using the ARENANET Services you explicitly agree with the terms and conditions of ARENANET’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
ARENANET may license to you certain virtual goods to be used within ARENANET Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and ARENANET is not a party to the transaction.
ARENANET may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. ARENANET shall have no liability to you or any third party in the event that ARENANET exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT ARENANET IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
ARENANET warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, ARENANET agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by ARENANET. If the Software is no longer available, ARENANET retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by ARENANET and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the ARENANET address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE ARENANET SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. ARENANET, ARENANET’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. ARENANET, ARENANET’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE ARENANET SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE ARENANET SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE ARENANET SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER ARENANET SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE ARENANET SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY ARENANET, ARENANET’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL ARENANET, ARENANET’S AFFILIATES, ARENANET’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE ARENANET SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT ARENANET, ARENANET’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, ARENANET’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL ARENANET’S, ARENANET’S AFFILIATES’, ARENANET’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE ARENANET SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any ARENANET Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, ARENANET will be irreparably damaged, and therefore you agree that ARENANET shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or ARENANET means any legal entity that is directly or indirectly controlled by ARENANET for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold ARENANET, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the ARENANET Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. ARENANET reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on ARENANET’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the ARENANET Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at ARENANET's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST ARENANET ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@arenanet.com.