Peli » abandonware » strategia

Command & Conquer - Red Alert last ned
5 0 2485  

Täältä voit ladata Red Alertin, joka on jatkoa hyvin suosituille pelille, Command & Conquer.

Command & Conquer: Red Alert tuo nostalgiaa monille meistä. Tämä strategiapeli julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1996 DOS: lle ja myöhemmin vuonna 1998 Windows -järjestelmille. Peli menestyi alusta alkaen valtavasti ja se johtuu useista asioista.

Ensinnäkin Red Alertilla on mielenkiintoinen tarina rinnakkaisuniversumissa. Universumi, jossa Albert Einstein matkustaa ajassa ja estää Saksaa aloittamasta toista maailmansotaa. Tämän seurauksena Neuvostoliitto voi vapaasti laajentaa ja hyökätä Eurooppaan, joka päättyy sotaan liittoutuneiden ja akselin välillä.

Peli on myös herättänyt keskustelua yhteisössä siitä, onko aikamatka aiheuttanut renkaita veteen (ajallisesti), ja siten myös esimerkiksi vaikuttanut Command & Conquer: Tiberian Dawniin (joka tunnetaan myös nimellä tiberium war). Global Defense Initiative ja fanaattinen, uskonnollinen lahko, Brodhood of Nod, taistelevat toisiaan vastaan.

Red Alert on reaaliaikainen strategiapeli, joka on saanut kiitosta ystävällisestä käyttöliittymästään, täynnä paljon hienoja laitteita, sotilaita, ajoneuvoja, lentokoneita, aluksia, rakennuksia jne.

Ajaton klassikko

Yksi monista syistä, miksi Red Alert onnistuu olemaan niin vahva muisti ja on edelleen erinomainen peli, johtuu pelityylistä. Red Alert oli yksi ensimmäisistä strategiapeleistä, joissa hyödynnettiin tukikohdan rakentamista, resurssien hallintaa jne.

Red Alert aloitti monella tapaa trendin, jota uudemmat strategiapelit ovat seuranneet siitä lähtien ja tähän päivään asti. Vaikuttavinta Red Alertissa on se, että sinua ei rajoita kuinka suuri tukikohta voit rakentaa. On mahdollista laajentaa suuremmille alueille, jos niin haluat. Lisäksi on mahdollista luoda suojalinjoja betoniseinien tai piikkilanka -aidojen muodossa.

Rinnakkaisuniversumi on myös antanut pelikehittäjille vapaata mielikuvitusta suunnitella joukkotuhoisia aseita. Punainen hälytys asetettiin 1950 -luvulla ja ydinaseita on kehitetty. Tämä tarkoittaa, että voit päivittää tankejasi ja sotilaasi aseita väkivaltaisiin vahinkoihin - tai voit vetää pelin ulos, kunnes olet kehittänyt atomipommin, ja heittää sen vihollisen tukikohdan päälle.

Voit käyttää suurta valikoimaa superaseita, ja jotkut niistä ovat luovempia kuin toiset - mutta ne kaikki ovat tuhoisia vastustajille.

Huomaa myös, että päivitetty grafiikka on julkaistu remasteroidusta pelistä, josta voit lukea lisää täältä.

Ennen aikansa

Vaikuttavinta Red Alertissa on, että peli oli aikaansa edellä. Monet uudemmista strategiapeleistä ovat seuranneet Red Alertin esimerkkiä strategiapelistä, ja siksi Red Alert tunnetaan standardin asettamisesta. Uudemmat strategiapelit eivät kuitenkaan ole vain kehitystä, vaan ne tuovat tietysti omat elementtinsä mukanaan.

Peli oli myös aikaansa edellä mukana olevan musiikin suhteen - tämän säveltänyt Frank Klepacki, joka on työskennellyt myös muiden Command & Conquer -pelien parissa - mutta erityisesti tämä peli teki hänestä mielenkiintoisen peliteollisuudelle.

Mahdollisuudet

Yksi ensimmäisistä tietokonepeleistä on mahdollista pelata joko yksin tietokonetta vastaan tai verkossa muita pelaajia vastaan.

Jos päätät pelata tietokonetta vastaan, voit valita sen vaikeusasteen ja siirtyä helposta -> keskikokoisesta -> vaikeasta -> erittäin vaikeasta. Jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta strategiapeleistä, on suositeltavaa aloittaa pelaaminen tietokonetta vastaan, kunnes opit tuntemaan eri strategiat.

Kun strategiat ovat käytössä, voit heittää itsesi moninpeliin. Tässä täytyy äitin päätä, haluatko leikkiä koteloilla mistä päin maailmaa tahansa, ystäviäsi vastaan tai kavereidesi kanssa. On myös mahdollista, että yksi ja ystävät voivat pelata samassa joukkueessa ja sitten taistella muita pelaajia vastaan, esim. 2 vastaan 2 tai 3 vastaan 3.

Peli julkaistiin myös kahdella laajennuspaketilla nimeltä Command & Conquer counterstrike ja vastaavasti. Se ei voinut toimia Windows XP: ssä tai Windows Vistassa aikanaan; Vain Windows 95 ja MS-DOS.

Strategia peli

Strategiapelit ovat olleet monien tietokonepelaajien suosikkilaji ja erityisesti sen jälkeen, kun kiinnostus sähköistä urheilua kohtaan on kasvanut. Strategiapelejä on ollut olemassa jo pitkään, mm. shakin muodossa , ja siksi on selvää, että tätä lajityyppiä olisi kehitettävä edelleen tietokonepelimaailmaa varten.

Olemme itse kokeneet kiinnostuksen strategiapeleihin, koska ne ovat joitakin suosituimmista latauksista, joita meillä on täällä sivustolla. Uusia strategiapelien muotoja kehitetään edelleen, joten genre on levinnyt varsin laajalle. Monissa nykyaikaisissa ammuntapeleissä on myös strategiaelementtejä, ja siinä yksinkertaisesti korostetaan, että tämäntyyppinen pelityyli on ja tulee olemaan suosittu.

Kehittäjä

Red Alert julkaistiin jo vuonna 1996, ja sen kehittäjä oli Westwood Studios, joka oli tuolloin maltillinen pelikehitysyritys. Red Alertin valtava menestys herätti nopeasti suurten pelikehittäjien kiinnostuksen, ja sen seurauksena Electronic Arts alias EA Games osti Westwood Studiosin vuonna 1998 122,5 miljoonalla dollarilla.  

Westwood Studiosin hankinta oli kuitenkin suhteellisen dramaattinen prosessi, koska monet Westwood Studiosin entiset työntekijät päättivät lähteä yrityksestä hankinnan jälkeen ja aloittivat omat projektinsa. Electronic Arts on sittemmin kehittänyt Red Alert -sarjan. On kuitenkin suosittu asenne monien pelaajien keskuudessa, että Red Alert ei koskaan tullut täsmälleen samanlaiseksi hankinnan jälkeen ja että Electronic Arts pilaa sarjan.

Tiedämme vain, että Red Alert -sarjalla tai pikemminkin Command & Conquer -sarjalla viime aikoina ei ole läheskään samaa suosiota kuin aikaisemmin. Tästä huolimatta monet myöhemmät Command & Conquer -strategiapelit, kuten Command & Conquer: Generals, menestyivät valtavasti.

Johtopäätös

Red Alert on alkuperäinen strategiapeli pelisarjassa, jota on kehitetty edelleen suhteellisen menestyksekkäästi. Jos haluat nähdä, miten kaikki alkoi, Red Alert on ilmeistä kokeilla. Monet pelin peruselementit esiteltiin Red Alertissa, joten voit aloittaa pelaamalla Red Alert -palvelun ja kokeilla sitten uusia pelinimikkeitä pelin perusominaisuuksilla.

Red Alert tuo mukanaan upeita lapsuusmuistoja, mutta vaikka et olisi kokeillut tätä peliä aikaisemmin, saat helposti tuntikausia viihdettä. Red Alert on uskomattoman hyvin kehittynyt, ja jopa niin monta vuotta myöhemmin on mahdollista keksiä uusia strategioita, joita ei ole aiemmin käytetty.

Vanhempien pelien etuna on, että ne eivät ole vaativia tietokoneellesi, joten voit asentaa tämän pelin helposti kannettavaan tietokoneeseesi ja ottaa sen mukaan tien päällä. Joten kun seuraavan kerran kyllästyt junassa, voit poimia marjojaei ole eteenpäin ja pelaa nopeasti.

Red Alert on yksi peleistä, joita kaikkien pitäisi kokeilla määritellessään uudelleen strategiapelien tyylilajia, ja siksi he saavat meiltä lämpimän suosituksen.


Download Command & Conquer - Red Alert
Screenshots
Game info
Type:
Abandonware


Produsent:
Virgin Interactive Entertainment, Inc.

Lagt til:
06-10-2021

End User License Agreement (EULA)
Plattform:


Størrelse:
53 Mb

Sist oppdatert:
06-10-2021
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR COMMAND & CONQUER - RED ALERT

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. and its affiliates (“VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC.”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC., including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC., for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC.'s termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. retains all right, title and interest in and to the VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC.. All rights not expressly granted to you herein are reserved by VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC..

2 THIRD PARTY SERVICES
VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. Services, without the express prior written consent of VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. Services or this EULA, use or install the VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. may offer you a separate site license agreement to make the VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. Services may include measures to control access to the VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. Services will not function properly.
The VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. Services, and to the extent that your contributions through use of the VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC.'s and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. Services and related goods and services under applicable law. This license grant to VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC., and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. Services may require an internet connection to access the VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. Services. By using the VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. Services or certain features of the VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC.'s privacy policy as amended from time to time is available at www.virgin-interactive-entertainment,-inc..com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC.’s Privacy Policy defines how, why and to which extent VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. collects and uses personal and non-personal information in relation to VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC.'s products and services. By installing, accessing or using the VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. Services you explicitly agree with the terms and conditions of VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC.’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. may license to you certain virtual goods to be used within VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. is not a party to the transaction.
VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. shall have no liability to you or any third party in the event that VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC.. If the Software is no longer available, VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC., VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC., VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC., VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC., VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC.’S AFFILIATES, VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC.’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC., VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC.’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC.’S, VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC.’S AFFILIATES’, VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC.’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. will be irreparably damaged, and therefore you agree that VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. means any legal entity that is directly or indirectly controlled by VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC., its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC.’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC.'s discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST VIRGIN INTERACTIVE ENTERTAINMENT, INC. ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@virgin-interactive-entertainment,-inc..com.