Peli » abandonware » toiminta

Apex Legends last ned
5 0 6143  

Lataa hullu viihdyttävä peli Apex Legends ilmaiseksi täällä.

Apex Legends sai yli 9 miljoonaa pelaajaa alle päivässä, joten se on yksi suosituimmista Battle Royale-peleistä markkinoilla. Apex Legends on toteuttanut Battle Royale -tyylin ja täysin mullistanut sen.

Tällä hetkellä Apex Legends on osunut yli 25 miljoonaan pelaajaan ja siirtyy hitaasti Fortniten entisen kuninkaan Battle Royale -peleihin.

Syy menestykseen

Yksi suorimmista syistä Apex Legendin kasvavaan menestykseen on, että peli on ehdottomasti Battle Royale -tyyliin. Battle Royale -tyyli on uusinta tietokonepeleissä, ja siksi useimmat uudet Battle Royale -tuotteet saavat yleensä melko hyvää liikennettä.

Apex Legends eroaa myös vaihtoehtoisista Battle Royale-peleistä lisäämällä uusia jännittäviä pelielementtejä. Apex Legendsissa voit pelin alussa valita yhden kahdeksasta eri merkistä, joita kutsutaan myös Legendsiksi. Yksittäisillä hahmoilla on omat etunsa taistelun aikana.

Etsi suosikkihahmosi

Kuten mainittiin, tällä hetkellä on valittavissa kahdeksan eri merkkiä, ja se on valtava etu löytää suosikkisi ja esitämme ne erikseen alla.

Bangalore - ammatillinen sotilas

Bangalore eli Anita Williams on ammattimies, joka käyttää taistelukentällä ainutlaatuista valikoimaa aseita. Bangaloressa on savukranaatin kantoraketti, joka voi luoda savun verhon voimakkaissa laukauksissa.

Bloodhound - Teknologinen seuraaja

Bloodhoundin tärkein piirre on kyky seurata piilotettuja vihollisia, ansoja ja saada yleiskatsaus taistelukentän ympärillä olevista rakennuksista.

Kaustinen - Myrkyllinen vanki

Kaustinen alias Alexander Nox käyttää myrkkykaasua voittaa vihollisensa. Kaustinen voi ampua myrkkyä, ja siinä on myös kaasunaamari, jota hän voi käyttää savunäytön läpi.

Gibraltar - suojattu linnoitus

Gibraltar on puolustava luonne. Gibraltar voi imeä valtavia vahinkoja, ja siitä huolimatta vauriot vahingoittuvat edelleen. Osana aseiden valikoimaaan hän voi sijoittaa suojuksen kupolin. Tämä kupoli estää hyökkäykset 15 sekunnin ajan, joten sinulla on aikaa suunnitella strategiaa, vaikka pallot lentävät päänsä yli.

Lifeline - lääkäri

Lifeline on jokaisen joukkueen ehdottoman välttämätön. Lifelinein ensisijainen tehtävä on parantaa ja auttaa tiimiä. Tämän jälkeen hän voi silti tehdä valtavia vahinkoja. Yksi hänen tärkeimmistä piirteistään on, että hän voi kutsua droneen, joka paranee automaattisesti joukkuetoverinsa.

Mirage- hologrammi

Mirage on täydellinen merkki, jos rakastat vihollista. Miragen aseiden valikoima helpottaa hiipimistä taistelukentällä ja hyökkää viholliselle, kun he odottavat sitä vähiten. Yksi Miragen tärkeimmistä piirteistä on, että hän pystyy tuottamaan oman hologrammin, joka voi sekoittaa vihollisen.

Pathfinder - etsi scout

Jos haluat mieluummin yleiskuvan taistelukentästä, Pathfinder on oikea merkki. Pathfinder voi kerätä tietoja, jotka auttavat löytämään vihollisen. Lisäksi tässä robotissa on myös köysirata, jonka hän voi asentaa ja kenen tiimi voi sitten käyttää edestakaisin.

Wraith - nopea

Wraith on yksi nopeimmista ampujista ja hänen aseiden valikoima täydentää tätä. Wraith voi luoda reikä ajan myötä, ja hän voi näin välttää vahingon ottamista rajoitetulla alueellaan. Jos lähellä on vihollisia, on myös ääni, joka varoittaa häntä automaattisesti, jotta olette valmiita mahdollisiin kaksinpeleihin.

Battle Royale on uusin ja voimakkain pelilaji

Battle Royale -tyyli on nimetty japanilaisen elokuvan mukaan, jossa useiden koululaisten on taisteltava toisiaan vastaan saadakseen vapauden. Battle Royale -peleissä heität myös taistelukentälle, jossa sinun täytyy olla ainoa perhe.Jotta estettäisiin pelin leviäminen useita tunteja, taistelukenttä on myös jatkuvasti rajoitettu. Yhdellä kortilla jonkin ajan kuluttua tulee olemaan ympyrä, jossa sinun täytyy pysyä, jos et tee tätä, niin otat vahingon ja lopulta menettää kierroksen.

Pohjimmiltaan Battle Royale on perusmalli nopeille, mutta täysin voimakkaille taistelutilanteille. Sen lisäksi, että Apex Legends on kehittänyt kahdeksan merkkiä, peli on myös toteuttanut joukkueen pelaamisen tärkeyden. Koska jos et tee yhteistyötä joukkueena, niin mahdollisuus voittaa ottelu on vähäinen.

Vapaa ja monitasoinen

Vaikka Apex Legendsin grafiikka on varsin vaikuttava, peli ei vaadi mitään erityistä pelaamiseen. Sinun pitäisi tietysti halua olla pelitietokone, mutta sen ei tarvitse olla uusinta.

Lisäksi Apex Legends on suunniteltu PC: lle, Xbox One: lle ja Playstation 4: lle. Apex Legends on myös ilmainen eri alustoille. Ainoa vaadittu peli on EA-tili, joka on luonnollisesti myös vapaa.

Kehittäjä

Julkaisija EA pelejä, Apex Legends on kehittänyt Respawn Entertainment. Respawn Entertainment on amerikkalainen peli Kehittäjä, joka on luonut joitakin todella vaikuttavia pelinimikkeitä. Se on Respawn Entertainment, joka on siunannut meitä mm. Titan Fall Series.

Kaiken kaikkiaan Respawn Entertainment on tähän mennessä kehittänyt uskomattoman hyviä pelejä, ja Apex Legends on epäilemättä niiden suurin hitti tähän mennessä.

Johtopäätös

Apex Legends on pyörittänyt 25 miljoonaa pelaajaa, ja sen kasvu on tällä hetkellä 500 prosenttia suurempi kuin edellinen kuningas Royale Fortnite King. Apex Legends on paljon enemmän kuin toinen Battle Royale-peli, sillä Kehittäjän on tarkoitus luoda evoluution genren sisällä.

Se on vain ajan kysymys, ennen kuin muut pelin Kehittäjät alkavat seurata Apex Legendin esimerkkiä ja kehittää edelleen Battle Royale -tyyliä. Siihen saakka olemme iloisia voidessamme nauttia monista viihdyttävistä ja intensiivisistä tunneista Apex Legendsissä.

Kuten mainittiin, peli on vapaasti ladattavissa ja pelattavissa, ja siinä on vain mikro-liiketoimia kosmetiikan muodossa. Tämä tarkoittaa sitä, että voit käyttää oikeaa rahaa, jos esimerkiksi haluaa muuttaa hahmonsa ulkonäköä, mutta periaatteessa muilla pelaajilla ei ole etua, jos he käyttävät oikeaa rahaa - onneksi.

Apex Legends saa meiltä lämpimän suosituksen.


Download Apex Legends 1.0
Screenshots
Game info
Type:
Freeware


Produsent:
EA Games

Lagt til:
13-02-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows, Xbox One, Playstation 4

Størrelse:
0.02 Mb

0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR APEX LEGENDS

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and EA GAMES and its affiliates (“EA GAMES”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by EA GAMES or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by EA GAMES, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “EA GAMES Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE EA GAMES SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE EA GAMES SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the EA GAMES Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, EA GAMES hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, EA GAMES hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by EA GAMES, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or EA GAMES's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. EA GAMES retains all right, title and interest in and to the EA GAMES Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The EA GAMES Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the EA GAMES Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from EA GAMES. All rights not expressly granted to you herein are reserved by EA GAMES.

2 THIRD PARTY SERVICES
EA GAMES Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via EA GAMES Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the EA GAMES Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the EA GAMES Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of EA GAMES Services, without the express prior written consent of EA GAMES or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the EA GAMES Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the EA GAMES Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the EA GAMES Services or this EULA, use or install the EA GAMES Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the EA GAMES Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that EA GAMES may offer you a separate site license agreement to make the EA GAMES Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the EA GAMES Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the EA GAMES Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the EA GAMES Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such EA GAMES Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the EA GAMES Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The EA GAMES Services may include measures to control access to the EA GAMES Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only EA GAMES Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the EA GAMES Services will not function properly.
The EA GAMES Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the EA GAMES Services, and to the extent that your contributions through use of the EA GAMES Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant EA GAMES an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to EA GAMES's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the EA GAMES Services and related goods and services under applicable law. This license grant to EA GAMES, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The EA GAMES Services may require an internet connection to access the EA GAMES Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the EA GAMES Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to EA GAMES Services. By using the EA GAMES Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the EA GAMES Services or certain features of the EA GAMES Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the EA GAMES Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
EA GAMES respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. EA GAMES's privacy policy as amended from time to time is available at www.ea-games.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. EA GAMES’s Privacy Policy defines how, why and to which extent EA GAMES collects and uses personal and non-personal information in relation to EA GAMES's products and services. By installing, accessing or using the EA GAMES Services you explicitly agree with the terms and conditions of EA GAMES’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
EA GAMES may license to you certain virtual goods to be used within EA GAMES Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and EA GAMES is not a party to the transaction.
EA GAMES may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. EA GAMES shall have no liability to you or any third party in the event that EA GAMES exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT EA GAMES IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
EA GAMES warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, EA GAMES agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by EA GAMES. If the Software is no longer available, EA GAMES retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by EA GAMES and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the EA GAMES address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE EA GAMES SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. EA GAMES, EA GAMES’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. EA GAMES, EA GAMES’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE EA GAMES SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE EA GAMES SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE EA GAMES SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER EA GAMES SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE EA GAMES SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY EA GAMES, EA GAMES’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL EA GAMES, EA GAMES’S AFFILIATES, EA GAMES’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE EA GAMES SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT EA GAMES, EA GAMES’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, EA GAMES’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL EA GAMES’S, EA GAMES’S AFFILIATES’, EA GAMES’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE EA GAMES SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any EA GAMES Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, EA GAMES will be irreparably damaged, and therefore you agree that EA GAMES shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or EA GAMES means any legal entity that is directly or indirectly controlled by EA GAMES for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold EA GAMES, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the EA GAMES Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. EA GAMES reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on EA GAMES’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the EA GAMES Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at EA GAMES's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST EA GAMES ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@ea-games.com.