Ohjelmoida » Internet » FTP-asiakkaat

WinSCP last ned
5 0 1625  

WinSCP on fantastinen ja ilmainen FTP-sovellus, jolla on SFTP (secure) -vaihtoehto, jonka voit ladata täältä.

WinSCP on monien yksityisten ja yritysten suosikki. Ohjelman ensisijainen ominaisuus on tiedostojen jakaminen tietokoneiden välillä. Toisin sanoen voit siirtää tiedostoja tietokoneesta päälaitteeseen, joka toimii tallennuslaitteena.

WinSCP voidaan luoda eri tavoin. Muun muassa voidaan asettaa vaihtoehtoisiksi ohjelmiksi Norton Commander tai Total Commander. On myös mahdollista muokata tiedostoja suoraan palvelimelta WinSCP: llä. Lisäksi ohjelma on yllättävän nopea ja tukee legacy SCP-protokollaa.

WinSCP on hyvin tunnettu tiedostonjakojärjestelmien käyttäjistä, koska tämä ohjelma on uskomattoman tehokas verrattuna muihin samantyyppisiin ohjelmiin. Viimeinen etu on kyky tehdä skriptejä ajettavassa ohjelmassa, mikä tarkoittaa, että se tarjoaa suuren käyttäjän määrittelemän vapauden. Kaikki edellä mainitut tulokset välittömästi kiinteässä FTP-asiakkaassa.

Mikä on FTP todella?

Tiedostonsiirtoprotokolla (FTP) on asiakaspalvelin, jota käytetään pääasiassa tiedostojen siirtämiseen tietokoneiden välillä. Jos esimerkiksi tiedostoja jaetaan kahden tietokoneen välillä, se edellyttää, että tallennustietokoneessa on FTP-palvelin. Tähän tallennustietokoneeseen liitetyllä tietokoneella on oltava WinSCP: n asentanut FTP-asiakas.

FTP sisältää joita käytetään verkkosivustojen lähettämiseen palvelimelta, latausohjelmilta ja tiedostoilta. Esimerkiksi. Voisimmeko käyttää FTP: tä ladatessasi ohjelmiston verkkosivuillamme muilta tietokoneilta kuin tallennustietokoneelta.

Mikään uusi - vielä hyödyllinen

Pöytäkirja on peräisin vuodesta 1972, eikä se näin ollen ole uusi teknologinen kehitys. Se on yksi vanhimmista protokollista, joita käytetään edelleen.

Helposti saatavilla

Useimmat FTP-asiakkaat näyttävät samanlaisilta, ja ero on yleensä nopeudella eikä suunnittelussa. WinSCP ei ole poikkeus, ja se koostuu pääasiassa kahdesta työikkunasta.

Vasemmalla oleva ohjelmaikkuna osoittaa, mitkä tiedostot sijaitsevat tietokoneessa. Tietenkin on mahdollista valita tietty kansio, johon tallennat kohteet lähetettäväksi. Oikea ikkuna kuvaa palvelimelle lähetettyjä tiedostoja. Kun tiedostot ladataan palvelimelle, vedä ja pudota voidaan käyttää suoraan vasemmasta ikkunasta oikeaan ikkunaan. Kuinka kauan lataaminen riippuu Internet-yhteydestä. Lähetettävän tiedoston koko ei ole rajoitettu - riippuu vain kyseisestä FTP-palvelimesta. Lisäksi useita tiedostoja voidaan ladata kerralla. Sinun tarvitsee vain merkitä ne ja vetää ne yli. WinSCP aloittaa sitten yläasennossa ja loput asetetaan riviin.

Erittäin hyödyllinen ominaisuus, esimerkiksi jos haluat ladata koko verkkosivuston verkkopalvelimeen.

Yhdistä palvelin

Jotta WinSCP toimisi, se edellyttää, että muodostat yhteyden FTP-palvelimeen. Tämä tehdään vain sisäänkirjautumisen avulla.

Sinun on täytettävä eri parametrit ennen kuin voit yhdistää. Muun muassa Isäntä ja portin numero. Seuraavaksi sinun on oltava käyttäjätunnus ja salasana. Kaikki edellä mainitut ovat yleensä luodut, kun määrität FTP-palvelimen.

Useita palvelimia voidaan yhdistää kerralla.

Tuki

WinSCP on kehitetty Windowsille tällä hetkellä. Jos käytät muita käyttöjärjestelmiä, viitataan FTP-asiakasluokkaamme. Jos käytössäsi on Windows, WinSCP voidaan kuitenkin käyttää, eikä tuetuissa tiedostomuodoissa ole rajoituksia. Voit ladata, ladata, siirtää ja poistaa kaikki mahdolliset tiedostomuodot - olipa kyseessä asennustiedostot, kuvat, videot, asiakirjat jne.

Helppokäyttöisyys ja muotoilu

WinSCP on suhteellisen käyttäjäystävällinen, koska yksinkertainen muotoilu, jossa on kaksi työpöytää, tekee ohjelman melko helppoa istua. Tarvitaan muutamia minuutteja tutustua ohjelmaan riittävästi, ja WinSCP todennäköisesti ilmoittaa sinulle, jos teet epätavallista toimintaa.

</ P>

Yllä oleva esimerkki näyttää ilmoituksen, jos haluat todella ladata tiedoston, koska se on jo olemassa tietokannassa. Tarvittava ominaisuus, koska FTP-palvelimella voi nopeasti olla useita tuhansia tiedostoja, eikä kaikkia niitä voi muistaa.

Kuten aikaisemmin mainittiin, WinSCP on melko rajoitettu suunnittelun kannalta. Suunnittelussa ei anneta suunnitteluhintaa, mutta se on täysin toimiva. Ominaisuudet ja työkalut ovat käytettävissä missä haluat, ja lisää lisäominaisuudet käyttäjäystävällisyyteen.

Lataa

Tiedostojen jakaminen FTP: n kautta, kuten sanottu, ei ole uusi tekniikka, ja siksi viime aikoina on ollut toinen tapa jakaa tiedostoja. FTP on erinomainen suurille projekteille, kuten verkkosivustojen lataamiseen verkkosivustoon. Mutta jos haluat vain jakaa asiakirjoja, kuvia jne. Tietokoneiden välillä, on olemassa vaihtoehtoisia vaihtoehtoja, joita kannattaa tarkastella.

Dropbox on mahdollinen vaihtoehto, sillä useimmat ihmiset ovat aiemmin kuulleet. Dropbox asettaa yhteiset kansiot tietokoneiden välillä, joten jos kollegasi lähettää kirjoitusasiakirjan Dropbox-kansioon, se synkronoidaan automaattisesti tietokoneen kanssa. Koska Dropbox on pilvipohjainen, synkronointi ei täytä mitään tietokoneellasi. Voit halutessasi luoda työkirjoja ja lähettää kaikki tähän projektiin liittyvät asiaan liittyvät tiedostot tässä kansiossa. Tämä johtaa siihen, että kaikilla on pääsy eri tiedostoihin, missä he ovat. Kaikki toimii sisäänkirjautumisen ja kutsujen kanssa, joten ei ole luvattomia ihmisiä, jotka voivat seurata mitä teet Dropboxissa.

Toinen vaihtoehto on Radmin. Radminin avulla voit ohjata työpistettä tietokoneen kannettavasta tietokoneesta. Tämä tarkoittaa, että sinulla on aina pääsy asiakirjoihin ja tiedostoihin, jos olet unohtanut lähettää tai jakaa niitä. Yksi kollega voi myös hyötyä, joten voit auttaa toisiamme suoraan ilman vierekkäisiä istuntoja.

Johtopäätös

FTP on vanha tekniikka, mutta se on edelleen erittäin tärkeä. WinSCP on yksi suosituimmista FTP-asiakkaista markkinoilla ja se on hyviä syitä. Ohjelma on erittäin toimiva ja uskomattoman helppo navigoida ja työskennellä. Tietenkin se on valtava plus, että ohjelma on täysin ilmainen, eikä sillä ole mitään piileviä rajoituksia muodossa, esimerkiksi ladata tilaa.

WinSCP on ensisijainen FTP-asiakas ja suosittelemme tätä ohjelmaa kenelle tahansa, joka tarvitsee vankka tiedostojen jakamisen työkalu.

Download WinSCP 5.21

Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
WinSCP.net

Lagt til:
15-12-2022

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
Mb

Sist oppdatert:
15-12-2022
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR WINSCP

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and WINSCP.NET and its affiliates (“WINSCP.NET”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by WINSCP.NET or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by WINSCP.NET, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “WINSCP.NET Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE WINSCP.NET SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE WINSCP.NET SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the WINSCP.NET Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, WINSCP.NET hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, WINSCP.NET hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by WINSCP.NET, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or WINSCP.NET's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. WINSCP.NET retains all right, title and interest in and to the WINSCP.NET Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The WINSCP.NET Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the WINSCP.NET Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from WINSCP.NET. All rights not expressly granted to you herein are reserved by WINSCP.NET.

2 THIRD PARTY SERVICES
WINSCP.NET Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via WINSCP.NET Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the WINSCP.NET Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the WINSCP.NET Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of WINSCP.NET Services, without the express prior written consent of WINSCP.NET or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the WINSCP.NET Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the WINSCP.NET Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the WINSCP.NET Services or this EULA, use or install the WINSCP.NET Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the WINSCP.NET Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that WINSCP.NET may offer you a separate site license agreement to make the WINSCP.NET Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the WINSCP.NET Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the WINSCP.NET Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the WINSCP.NET Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such WINSCP.NET Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the WINSCP.NET Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The WINSCP.NET Services may include measures to control access to the WINSCP.NET Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only WINSCP.NET Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the WINSCP.NET Services will not function properly.
The WINSCP.NET Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the WINSCP.NET Services, and to the extent that your contributions through use of the WINSCP.NET Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant WINSCP.NET an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to WINSCP.NET's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the WINSCP.NET Services and related goods and services under applicable law. This license grant to WINSCP.NET, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The WINSCP.NET Services may require an internet connection to access the WINSCP.NET Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the WINSCP.NET Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to WINSCP.NET Services. By using the WINSCP.NET Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the WINSCP.NET Services or certain features of the WINSCP.NET Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the WINSCP.NET Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
WINSCP.NET respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. WINSCP.NET's privacy policy as amended from time to time is available at www.winscp.net.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. WINSCP.NET’s Privacy Policy defines how, why and to which extent WINSCP.NET collects and uses personal and non-personal information in relation to WINSCP.NET's products and services. By installing, accessing or using the WINSCP.NET Services you explicitly agree with the terms and conditions of WINSCP.NET’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
WINSCP.NET may license to you certain virtual goods to be used within WINSCP.NET Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and WINSCP.NET is not a party to the transaction.
WINSCP.NET may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. WINSCP.NET shall have no liability to you or any third party in the event that WINSCP.NET exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT WINSCP.NET IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
WINSCP.NET warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, WINSCP.NET agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by WINSCP.NET. If the Software is no longer available, WINSCP.NET retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by WINSCP.NET and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the WINSCP.NET address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE WINSCP.NET SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. WINSCP.NET, WINSCP.NET’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. WINSCP.NET, WINSCP.NET’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE WINSCP.NET SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE WINSCP.NET SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE WINSCP.NET SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER WINSCP.NET SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE WINSCP.NET SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY WINSCP.NET, WINSCP.NET’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL WINSCP.NET, WINSCP.NET’S AFFILIATES, WINSCP.NET’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE WINSCP.NET SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT WINSCP.NET, WINSCP.NET’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, WINSCP.NET’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL WINSCP.NET’S, WINSCP.NET’S AFFILIATES’, WINSCP.NET’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE WINSCP.NET SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any WINSCP.NET Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, WINSCP.NET will be irreparably damaged, and therefore you agree that WINSCP.NET shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or WINSCP.NET means any legal entity that is directly or indirectly controlled by WINSCP.NET for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold WINSCP.NET, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the WINSCP.NET Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. WINSCP.NET reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on WINSCP.NET’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the WINSCP.NET Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at WINSCP.NET's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST WINSCP.NET ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@winscp.net.com.