Ohjelmoida » sekalainen » puristus

WinRAR (Finnish) last ned
5 0 672  

Lataa maailman suosittu WinRAR-pakkausohjelma ilmaiseksi täältä. WinRAR on myös kehitetty tanskaksi.

Tiedostokoot ja yleinen pakkaus ovat erittäin tärkeitä teknologiselle maailmalle. Mitä vähemmän voit tehdä tiedoston, sitä enemmän jakamisvaihtoehtoja avautuu sekä yksityisille että yrityksille. WinRAR-puristustyökalulla voit nopeasti ja helposti ja turvallisesti ladata ja purkaa haluamasi tiedostot. WinRAR on suosituin pakkaustyökalu, ja meillä on monia hyviä syitä, jotka tulevat lähemmäksi seuraavia.

Paras niistä kaikista

Ei ole mikään salaisuus, että on olemassa erilaisia ??pakkaustyökaluja. Miksi WinRAR on tullut suosituin ja suosituin niistä johtuu muun muassa että:

WinRAR on erittäin käyttäjäystävällinen ja kaikki ominaisuudet ovat helposti saatavilla, joten vaikka et ole teknisesti teräviä, voit helposti pakata tiedostoja. Kun pakkaat WinRAR: ssä, tiedostot tulevat RAR-tiedostojen muotoon. RAR-tiedostot toimivat kuten ZIP-tiedostot, mutta RAR-tiedostojen etuna on, että ne voidaan yleensä pakata 8 prosentista 15 prosenttiin enemmän kuin ZIP-tiedostot. Tämä johtaa suurempaan ja helpommin jakavaan jakamisvaihtoehtoon, koska pakattu tiedostoesi täyttyy vähemmän.

Lisäksi WinRAR tukee kaikkia olennaisia ??tiedostomuotoja, kuten CAB, ARJ, LZH, TAR, GZ, ACE, UUE, BZ2, JAR, ISO, 7Z ja Z-arkistot.

Edellä on esitetty tiedostomuodot, jotka WinRAR tukee pakkaamista varten.

Vaikka WinRAR toimii pääasiassa.RAR-tiedostojen kanssa, ohjelma toimii edelleen muiden pakkaustyökalujen ja ZIP-tiedostojen kanssa. Jos kollegasi lähettää ZIP-tiedoston, se voidaan helposti avata WinRAR-ohjelmalla. Tietenkin tämä pätee myös, jos lähetät.RAR-tiedoston, tämä tiedosto voidaan avata myös vaihtoehtoisilla kompressointityökaluilla.

Mikä on pakkauksen purkaminen?

Tiedostojen lataaminen ja purkaminen on välttämätöntä, jos käsittelet tiedostoja päivittäin. Ja se on melko helppo päästä, varsinkin käyttäjäystävällinen ohjelma, kuten WinRAR.

pakkaus

Jos haluat esimerkiksi jakaa tietyn kansion kollegasi kanssa, ei aina ole, että jonkun tiedostojen jakamispalvelu tukee tämän kansion kokoa. Lisäksi voi kestää kauan aikaa lähettää kansio kollegallesi, sekä ladata se kauan. Pakkaamalla pakkaus pakkauksesta pakkaa se, jolloin kansio täyttyy merkittävästi vähemmän kuin ennen pakkausta.

Kun olet ladannut ja asentanut WinRAR: n, voit, kuten edellä on nähty, napsauttamalla haluamaasi kansiota hiiren kakkospainikkeella ja käynnistämällä sitten lataus. Pudotusikkunassa voit valita tallennettavan tiedostomuodon. Näitä asetuksia ei suositella, koska ne on asennettu oikein asennuksesta. Huomaa myös, kuinka nopea tämä prosessi on.

Yksipuolinen kansio saa myös WinRAR-kuvakkeen, joten on aina helppo tunnistaa pakattuja kansioita.

Puretaan

Pakkauksen purkaminen on yhtä helppoa kuin pakkaus, ja alkaa myös napsauttamalla hiiren oikeaa painiketta.

Pakkauksesta on useita vaihtoehtoja. Voit valita, onko tiedosto pakattava samaan paikkaan kuin se on, vai pitäisikö olla tietty paikka. Jos pakatussa tiedostossa on enemmän tiedostoja, suosittelemme luomaan pakkauksen purkamiseen tarkoitetun kansion, koska se saattaa nopeasti häiriintyä.

Tiedoston pakkaamisen purkamisen jälkeen se vie tilaa, kuten muutoin olisi tehty, jos se ei olisikaan pakkausprosessia. Myös laatumuutoksia ei ole, joten voit jakaa videoita, valokuvia, pelejä jne. Vaarantamatta jopa päättymistä. On myös tärkeää mainita, että jos olet saanut ZIP-tiedoston esimerkiksi videon avulla, sinun on purettava kansio ennen kuin voit toistaa videota.

Pakkauksen purkaminen ja purkaminen voidaan tehdä myös suoraan WinRARin sovellusikkunasta.

Se voi auttaa selkeämmin ohjata alas ja purkaa pakkaus suoraan ohjelman ikkunasta.

Turvallisuus ja suoja </strong>

Jos haluat jakaa herkkiä kuvia, asiakirjoja tai tiedostoja, on myös suositeltavaa käyttää WinRARia. WinRARilla on mahdollista suojata salasanasuojaus, eli jos tiedosto on jaettava luvattomilla käyttäjillä, he eivät voi avata kansioita / tiedostoja.

Tietenkin jokin valitsee oman salasanan, ja kun tämä tehdään, samaa salasanaa täytyy käyttää kompressoidun kansion / tiedoston avaamiseen. Tiedostonimiä voi myös salata, joten luvattomien henkilöiden on mahdotonta selvittää, mitä kansio / tiedosto sisältää arkaluonteisia tietoja.

Päivitä ja kokea

WinRAR on pyörittänyt kaikkia käyttäjiä tiedostojen puristamalla vuodesta 1995, ja siksi se on kehittäjä, jolla on kokemusta. Vaikka julkaistiin vuonna 1995, WinRARista tuli nopeasti suosikki monien käyttäjien keskuudessa ja se olettaa suosion säilyttää. Tämä johtuu mm että ohjelma saa usein päivityksiä, jotka takaavat sekä suunnittelun että nopeuden. Lisäksi WinRAR: ssä on kehitetty erilaisia ??vaihtoehtoja sekä kielipaketeissa että myös järjestelmämuunnelmina. On kanssamme, että voit ladata ohjelman 32-bittisen Windowsin version. Jos haluat 64-version, se voidaan ladata täältä.

Jos käytät muita käyttöjärjestelmiä kuin Windows, joten se on edullista löytää Mac OS versio täällä, Linux 32-bittinen täällä, ja Linux 64-bittinen täällä.

Johtopäätös

Jos ohjelma on ollut olemassa vuodesta 1995 ja on edelleen suosittu tänään, se on jotain, jota on kunnioitettava. WinRAR on useimpien käyttäjien suosikkipakkaustyökalu, ja se tuntuu varsinkin, koska WinRAR on myös yksi tällä sivulla eniten ladatuista ohjelmista. WinRAR on helpottanut sekä yksityis- että yritysasiakkaiden arkea, ja sitä käytetään usein tiedostojen jakamiseen. WinRAR on yleensä nopeampi käyttää verrattuna vaihtoehtoisiin pakkausohjelmiin, ja tietysti se on valtava plus. Monet kielipaketit johtavat myös laajempaan yleisöön, joka välittömästi edesauttaa suurta suosiota.

WinRAR ei täytä tietokoneen käytännöllisesti katsoen mitään, ja tuskin tuntuu, että ohjelma asennetaan ennen kuin sitä tarvitaan. Jos jostain syystä sinulla on ongelmia WinRAR: n kanssa, WinRAR: llä on myös erinomainen tukilinja, joka haluaa varmasti auttaa yhtä - riippumatta ongelmasta.

WinRARia käytetään miljoonien miljoonien maailmanlaajuisesti, mukaan lukien itseämme, ja monien ominaisuuksien ja mahdollisuuksien pohjalta annamme WinRAR: lle lämpimän suosituksen. Tämä pakkaustyökalu on välttämätön kaikille tietokoneille.

Download WinRAR (Finnish) 6.24

Screenshots
Program info
Type:
Trialware

Produsent:
RARLAB

Lagt til:
08-11-2023

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows, Mac & Linux

Størrelse:
Mb

Sist oppdatert:
08-11-2023
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR WINRAR (FINNISH)

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and RARLAB and its affiliates (“RARLAB”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by RARLAB or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by RARLAB, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “RARLAB Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE RARLAB SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE RARLAB SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the RARLAB Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, RARLAB hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, RARLAB hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by RARLAB, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or RARLAB's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. RARLAB retains all right, title and interest in and to the RARLAB Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The RARLAB Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the RARLAB Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from RARLAB. All rights not expressly granted to you herein are reserved by RARLAB.

2 THIRD PARTY SERVICES
RARLAB Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via RARLAB Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the RARLAB Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the RARLAB Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of RARLAB Services, without the express prior written consent of RARLAB or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the RARLAB Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the RARLAB Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the RARLAB Services or this EULA, use or install the RARLAB Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the RARLAB Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that RARLAB may offer you a separate site license agreement to make the RARLAB Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the RARLAB Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the RARLAB Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the RARLAB Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such RARLAB Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the RARLAB Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The RARLAB Services may include measures to control access to the RARLAB Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only RARLAB Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the RARLAB Services will not function properly.
The RARLAB Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the RARLAB Services, and to the extent that your contributions through use of the RARLAB Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant RARLAB an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to RARLAB's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the RARLAB Services and related goods and services under applicable law. This license grant to RARLAB, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The RARLAB Services may require an internet connection to access the RARLAB Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the RARLAB Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to RARLAB Services. By using the RARLAB Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the RARLAB Services or certain features of the RARLAB Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the RARLAB Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
RARLAB respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. RARLAB's privacy policy as amended from time to time is available at www.rarlab.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. RARLAB’s Privacy Policy defines how, why and to which extent RARLAB collects and uses personal and non-personal information in relation to RARLAB's products and services. By installing, accessing or using the RARLAB Services you explicitly agree with the terms and conditions of RARLAB’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
RARLAB may license to you certain virtual goods to be used within RARLAB Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and RARLAB is not a party to the transaction.
RARLAB may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. RARLAB shall have no liability to you or any third party in the event that RARLAB exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT RARLAB IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
RARLAB warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, RARLAB agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by RARLAB. If the Software is no longer available, RARLAB retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by RARLAB and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the RARLAB address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE RARLAB SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. RARLAB, RARLAB’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. RARLAB, RARLAB’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE RARLAB SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE RARLAB SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE RARLAB SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER RARLAB SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE RARLAB SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY RARLAB, RARLAB’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL RARLAB, RARLAB’S AFFILIATES, RARLAB’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE RARLAB SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT RARLAB, RARLAB’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, RARLAB’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL RARLAB’S, RARLAB’S AFFILIATES’, RARLAB’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE RARLAB SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any RARLAB Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, RARLAB will be irreparably damaged, and therefore you agree that RARLAB shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or RARLAB means any legal entity that is directly or indirectly controlled by RARLAB for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold RARLAB, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the RARLAB Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. RARLAB reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on RARLAB’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the RARLAB Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at RARLAB's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST RARLAB ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@rarlab.com.