Ohjelmoida » viihde » näytönsäästäjiä

Wallpaper Engine last ned
5 0 6346  

Lataa Wallpaper Engine - liikkuvia taustakuvia

Oletko aina haaveillut, että taustanäyttösi on enemmän kuin vain kaunis kuva? Ehkä olet yksi niistä ihmisistä, joihin teki suuren vaikutuksen, että uudemmissa Windows-järjestelmissä voit valita kansion erilaisilla taustoilla, joita tietokone sitten tarkastaa itse. Nyt tekniikka on mennyt askeleen pidemmälle, sillä se voi ladata liikkuvia tiedostoja ja asettaa ne sitten tietokoneen taustaksi tylsän staattisen kuvan sijaan.

Juuri sen saat Wallpaper Enginellä – ohjelmalla, joka sisältää valtavan tietokannan, jonka avulla voit valita miljoonien erilaisten mukautettujen taustakuvien joukosta – tai auttaa sinua luomaan oman live-taustasi, jos olet erityisen luova. (tai työpaja ei vain sisältää tarkalleen etsimäsi taustan).

Valitse uusi taustasi laajasta valikoimasta jännittäviä luokkia

Ehkä sinulla on jo mielessäsi jokin asia, jonka haluaisit taustaksi. Jos näin on, aloita etsiminen. Mutta jos et ole vielä päättänyt, mitä haluat taustaksi, voit löytää paljon inspiraatiota oikeanpuoleisista luokista. Täällä voit myös valita tietyt merkit päälle tai pois päältä. Voit esimerkiksi valita, että näet vain sisällön, jonka ohjelman tekijät ovat aktiivisesti päättäneet hyväksyä (eli ne eivät sisällä haitallisia tiedostoja ja muuta).

Voit myös etsiä ääniä/musiikkia sisältäviä taustoja tai valita vain teräväpiirtosisällön (HD) katselun. Lisäksi voit valita eri genreistä abstrakteista taustoista pelien, luonnon, tekniikan, urheilun tai jotain aivan muuta taustoihin. Voit myös valita, mitä näyttösuhdetta käytät. Voit esimerkiksi valita, että haluat nähdä vain taustakuvia, jotka tukevat 4k-resoluutiota (jos sinulla on yhteensopiva näyttö) tai pienempiä näytön resoluutioita, jos ne sopivat paremmin. Lisäksi voit myös siirtyä täydelliseen nörttitilaan ja valita, millä komentosarjatyypillä taustasi tulee toimia. Tämä luokka ei kuitenkaan ole kovin tärkeä useimmille "tavallisille" käyttäjille.

Esimerkiksi, jos sinä, kuten useimmat muut pelaajat maailmassa, olet rakastunut Elden Ringiin etkä vain saa tarpeekseni, voit mennä sisään ja etsiä live-taustakuvia tästä pelistä. Melkein vain mielikuvitus asettaa rajat sille, mitä voit etsiä - jos sinulla on idea ollut, on luultavasti joku, joka on saanut sen ennen sinua ja on siten jo valmistellut taustan tämän perusteella.

Kun käynnistät ohjelman ensimmäisen kerran, päätä, haluatko NSFW-vaihtoehtoja

NSFW-sisältö estää vähitellen (tai parantaa, riippuen asenteestasi sellaiseen) digitaalisen maailman kaikki mahdolliset alueet. Voit tuskin siirtyä Internetiin ilman, että koet jonkinlaista NSFW-sisältöä (ei turvallista työhön, eli sisältöä, joka on sopimatonta).

Wallpaper Enginen hakemistossa on myös NSFW-elementtejä, mutta onneksi ne antavat mahdollisuuden valita ne niistä heti, kun avaat ohjelman ensimmäisen kerran. Sitten voit valita, haluatko valita vai poistaa valinnan uudelleen myöhemmin. Mutta on mukava tietää, että jos et ole kiinnostunut tällaisesta sisällöstä, se on mahdollista piilottaa heti, kun avaat sovelluksen. Ja sitten sinun ei tarvitse huolehtia sellaisesta sisällöstä ennen kuin valitset sen itse aktiivisesti uudelleen. Ja päinvastoin, jos pidät ehdottomasti "kielletystä" sisällöstä, ohjelmasta löytyy paljon sellaista.


erengine3.png "width =" 550 "/>

Koe interaktiiviset taustakuvat, jotka eivät ole vain kauniita, vaan saavat sinut haluamaan pysyä aloitusnäytölläsi

Kauniit taustat ovat kauniita; se antaa aivan kuten itse - mutta silloin ei myöskään aina ole niin paljon muuta. Jotkut lahjakkaat ja luovat henkilöt ovat päättäneet muuttaa tätä - muun muassa toteuttamalla interaktiivisia ja pelimaisia elementtejä joihinkin ladattaviin taustoihin.

Interaktiivisten elementtien avulla voit esimerkiksi työntää pilviin, puhaltaa liekkeihin tai työntää vettä näytön ympärillä hiiren painikkeella. Tämä on yksinkertainen integrointi, joka kuitenkin auttaa antamaan tietokoneelle kokonaan uuden elämän, sillä taustanäyttö näyttää tällä tavalla elävämmältä, mikä johtaa mukaansatempaavampaan ja jännittävämpään käyttökokemukseen.

Jotkut kehittäjät ovat menneet askeleen pidemmälle ja tehneet pieniä minipelejä tai tehneet taustasta kokemuksen sinänsä, sillä voit todella saada jotain irti pysymällä taustanäytölläsi. Esimerkiksi jossain vaiheessa tehtiin eräänlainen maatilasimulaattori, jossa saattoi pitää pienen maatilan pyörimässä taustalla esimerkiksi ohjelmien käynnistymistä odotellessa tai jos oli vain tylsää, parhaassa maatilasimulaattorissa. tapa.

Razerin ja Corsairin yhteensopivuus - Anna hiiresi, näppäimistösi tai tietokoneesi heijastaa live-taustaasi

Jos sinulla on jo väriä muuttavia elementtejä (hiiri, näppäimistö, hiirimatto, kuulokkeet tai selkeästi tietokonelaitteisto) joko Razerilta tai Corsairilta, tulet luultavasti iloisesti yllättämään, että Wallpaper Enginessä on sisäänrakennettu Razer- ja Corsair-yhteensopivuus..

Tämä tarkoittaa, että kun olet löytänyt täydellisen taustan ja nauttinut sen tarjoamasta kauniista näkymistä, voit itse asiassa viedä kokemuksen askeleen pidemmälle ja antaa näytön eloisten värien heijastua suoraan razer/corsair esineisiisi. Tällä tavalla peliasetuksistasi tulee paljon ammattimaisempi ja yhtenäisempi ulkoasu, josta useimmat pelaajat tai tietokoneen käyttäjät näyttävät kateellisilta.

 

Tuo live-taustakuvasi tien päällä; lataa ilmainen Android-kumppanisovellus

Jos päädyt täysin hulluksi Wallpaper Enginen kanssa, voit myös aina ottaa sovelluksen mukaan liikkeelle, kunhan sinulla on Android-puhelin. Voit ladata Wallpaper enginen ilmaiseksi Android-laitteellesi, jos olet jo ostanut yllättävän halvan ohjelman tietokoneellesi steamin kautta. Näin saat entistä enemmän mahdollisuuksia avautua ja näyttää persoonallisuutesi nykyaikaisella ja teknologisella tavalla.

Johtopäätös

Kaiken kaikkiaan tämän ohjelman ostaminen on lähes turhaa, jos sinulla on pienintäkään kiinnostusta järjestelmän mukauttamiseen. Useimmat tietokoneen käyttäjät saavat yllättävän paljon irti tästä yksinkertaisesta ohjelmasta, sillä heidän koko tietokonejärjestelmänsä näyttää nykyaikaisemmalta ja kauniimmalta ilman, että järjestelmääsi turhaan työnnetään.

Ohjelma on helppo aloittaa, ja sen avulla voit jopa luoda omia live-taustasi, jos sinulla on rohkeutta. Lisäksi taustalla on yli miljoona erilaista taustaa ajan mittaan ja kirjasto kasvaa jatkuvasti - joten tulevaisuutta riittää myös paljon, täysin ilman, että joudut maksamaan alkuperäistä summaa enemmän.

Download Wallpaper Engine 2.0.9

Screenshots
Program info
Type:
Media

Produsent:
Wallpaper Engine Team

Lagt til:
13-06-2022

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows, Android

Størrelse:
500 Mb

Sist oppdatert:
13-06-2022
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR WALLPAPER ENGINE

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and WALLPAPER ENGINE TEAM and its affiliates (“WALLPAPER ENGINE TEAM”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by WALLPAPER ENGINE TEAM or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by WALLPAPER ENGINE TEAM, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “WALLPAPER ENGINE TEAM Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE WALLPAPER ENGINE TEAM SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE WALLPAPER ENGINE TEAM SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the WALLPAPER ENGINE TEAM Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, WALLPAPER ENGINE TEAM hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, WALLPAPER ENGINE TEAM hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by WALLPAPER ENGINE TEAM, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or WALLPAPER ENGINE TEAM's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. WALLPAPER ENGINE TEAM retains all right, title and interest in and to the WALLPAPER ENGINE TEAM Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The WALLPAPER ENGINE TEAM Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the WALLPAPER ENGINE TEAM Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from WALLPAPER ENGINE TEAM. All rights not expressly granted to you herein are reserved by WALLPAPER ENGINE TEAM.

2 THIRD PARTY SERVICES
WALLPAPER ENGINE TEAM Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via WALLPAPER ENGINE TEAM Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the WALLPAPER ENGINE TEAM Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the WALLPAPER ENGINE TEAM Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of WALLPAPER ENGINE TEAM Services, without the express prior written consent of WALLPAPER ENGINE TEAM or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the WALLPAPER ENGINE TEAM Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the WALLPAPER ENGINE TEAM Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the WALLPAPER ENGINE TEAM Services or this EULA, use or install the WALLPAPER ENGINE TEAM Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the WALLPAPER ENGINE TEAM Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that WALLPAPER ENGINE TEAM may offer you a separate site license agreement to make the WALLPAPER ENGINE TEAM Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the WALLPAPER ENGINE TEAM Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the WALLPAPER ENGINE TEAM Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the WALLPAPER ENGINE TEAM Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such WALLPAPER ENGINE TEAM Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the WALLPAPER ENGINE TEAM Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The WALLPAPER ENGINE TEAM Services may include measures to control access to the WALLPAPER ENGINE TEAM Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only WALLPAPER ENGINE TEAM Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the WALLPAPER ENGINE TEAM Services will not function properly.
The WALLPAPER ENGINE TEAM Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the WALLPAPER ENGINE TEAM Services, and to the extent that your contributions through use of the WALLPAPER ENGINE TEAM Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant WALLPAPER ENGINE TEAM an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to WALLPAPER ENGINE TEAM's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the WALLPAPER ENGINE TEAM Services and related goods and services under applicable law. This license grant to WALLPAPER ENGINE TEAM, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The WALLPAPER ENGINE TEAM Services may require an internet connection to access the WALLPAPER ENGINE TEAM Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the WALLPAPER ENGINE TEAM Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to WALLPAPER ENGINE TEAM Services. By using the WALLPAPER ENGINE TEAM Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the WALLPAPER ENGINE TEAM Services or certain features of the WALLPAPER ENGINE TEAM Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the WALLPAPER ENGINE TEAM Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
WALLPAPER ENGINE TEAM respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. WALLPAPER ENGINE TEAM's privacy policy as amended from time to time is available at www.wallpaper-engine-team.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. WALLPAPER ENGINE TEAM’s Privacy Policy defines how, why and to which extent WALLPAPER ENGINE TEAM collects and uses personal and non-personal information in relation to WALLPAPER ENGINE TEAM's products and services. By installing, accessing or using the WALLPAPER ENGINE TEAM Services you explicitly agree with the terms and conditions of WALLPAPER ENGINE TEAM’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
WALLPAPER ENGINE TEAM may license to you certain virtual goods to be used within WALLPAPER ENGINE TEAM Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and WALLPAPER ENGINE TEAM is not a party to the transaction.
WALLPAPER ENGINE TEAM may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. WALLPAPER ENGINE TEAM shall have no liability to you or any third party in the event that WALLPAPER ENGINE TEAM exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT WALLPAPER ENGINE TEAM IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
WALLPAPER ENGINE TEAM warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, WALLPAPER ENGINE TEAM agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by WALLPAPER ENGINE TEAM. If the Software is no longer available, WALLPAPER ENGINE TEAM retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by WALLPAPER ENGINE TEAM and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the WALLPAPER ENGINE TEAM address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE WALLPAPER ENGINE TEAM SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. WALLPAPER ENGINE TEAM, WALLPAPER ENGINE TEAM’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. WALLPAPER ENGINE TEAM, WALLPAPER ENGINE TEAM’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE WALLPAPER ENGINE TEAM SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE WALLPAPER ENGINE TEAM SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE WALLPAPER ENGINE TEAM SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER WALLPAPER ENGINE TEAM SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE WALLPAPER ENGINE TEAM SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY WALLPAPER ENGINE TEAM, WALLPAPER ENGINE TEAM’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL WALLPAPER ENGINE TEAM, WALLPAPER ENGINE TEAM’S AFFILIATES, WALLPAPER ENGINE TEAM’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE WALLPAPER ENGINE TEAM SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT WALLPAPER ENGINE TEAM, WALLPAPER ENGINE TEAM’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, WALLPAPER ENGINE TEAM’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL WALLPAPER ENGINE TEAM’S, WALLPAPER ENGINE TEAM’S AFFILIATES’, WALLPAPER ENGINE TEAM’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE WALLPAPER ENGINE TEAM SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any WALLPAPER ENGINE TEAM Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, WALLPAPER ENGINE TEAM will be irreparably damaged, and therefore you agree that WALLPAPER ENGINE TEAM shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or WALLPAPER ENGINE TEAM means any legal entity that is directly or indirectly controlled by WALLPAPER ENGINE TEAM for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold WALLPAPER ENGINE TEAM, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the WALLPAPER ENGINE TEAM Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. WALLPAPER ENGINE TEAM reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on WALLPAPER ENGINE TEAM’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the WALLPAPER ENGINE TEAM Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at WALLPAPER ENGINE TEAM's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST WALLPAPER ENGINE TEAM ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@wallpaper-engine-team.com.