Ohjelmoida » multimedia » Video ja musiikki

Virtual Dub last ned
5 0 836  

Virtual Dub antaa sinulle mahdollisuuden muokata videoita ilmaiseksi. Voit ladata ohjelman täältä sivulta.

Nykyään videon muokkaus on jotain, joka vie yhä enemmän aikaa useimpien käyttäjien kanssa - sekä työpaikalla, että suuressa määrin myös yksityiseen käyttöön. Tästä syystä on myös valtava valikoima erilaisia ohjelmia, joista voit valita. Saattaa olla vaikeaa selvittää, mitä ohjelmaa sinun pitäisi ladata, sillä niillä kaikilla on erilaisia ominaisuuksia. Tarjous yksinkertaisesta ohjelmasta, jossa on tärkeimmät ominaisuudet muokkaamista varten on Virtual Dub.

Virtual Dubin avulla videon muokkaus on hauska prosessi, jota et voi lopettaa, kun aloitat. Lue pitkin ja tule viisaammaksi Virtual Dub.

Mitä voit tehdä Virtual Dub -ohjelmalla?

Virtual Dub -sovellus on helppokäyttöinen ja säästää paljon vakio-ominaisuuksia, joita et todennäköisesti pysty tekemään ilman videon muokkausta. Ensimmäinen asia, jonka haluat tehdä, kun haluat muokata videota, on avata kyseinen tallennus ohjelmassa, jonka näet alla olevassa GIF: ssä.

Lyhyesti, ohjelma tarjoaa sinulle erilaisia vakiotoimintoja, joita voit käyttää ilmaiseksi. Kaikki nämä ominaisuudet piilotetaan valikkorivin yläreunassa ja ne on helppo navigoida. Virtual Dubin avulla voit leikata ja liittää niin paljon kuin haluat luoda parhaat tulokset. Voit sekä muokata videota ja ääntä ohjelmassa, joten sinulla on kaikki mahdollisuudet luoda hauskimmat kotivideot. Voit muun muassa lisätä taustamusiikkia tallenteeseesi. Kun olet muokannut videota, on tärkeää, että tallennat projektin. Voit tehdä sen.avi-muodossa. Jos sinun täytyy sitten pakata tiedosto, voit tehdä sen DivX: lle ja Xvidille.

Voit lukea lisää ohjelmasta, sen ominaisuuksista ja Virtual Dubin kehittäjistä valmistajan virallisella verkkosivustolla.

Lataa prosessi ja ohjelman nopeus

Monet käyttäjät pitävät erittäin tärkeänä sitä, että ohjelma on helppo ladata - ja tästä syystä. Virtual Dub on ohjelma, joka on erittäin helppo ladata. Tiedosto, johon ohjelma ladataan, on Zip-tiedosto, jonka tarvitset vain purkamaan ohjelman lataamiseksi. Se kestää vain muutaman klikkauksen ennen kuin voit aloittaa videon muokkausprosessin. Lisäksi ohjelmassa ei ole paljon tilaa tietokoneellesi, mikä on myös bonus.

Kun käytät Virtual Dubia, löydät nopeasti, että kaikki menee hyvin nopeasti. Siksi Virtual Dub on myös hyvä vaihtoehto monille markkinoilla oleville raskaille videonmuokkausohjelmille, jotka saattavat aiheuttaa tietokoneen jäädyttämisen, koska ne vievät paljon.

Käyttäjäystävällisyys ja muotoilu

Tietenkin, kun ladataan uutta ohjelmistoa, on erittäin tärkeää, onko ohjelma käyttäjäystävällinen navigoimaan sisään. Helppokäyttöisyys on ratkaisevan tärkeää ohjelman kokemuksen kannalta. Virtual Dubilla on hyvin yksinkertainen muotoilu ja yksinkertainen käyttöliittymä, jonka voit tutustua vain lyhyen ajan kuluttua. Ohjelma auttaa sinua myös hyvissä ajoin useiden eri ohjelman toimintojen pikakuvakkeiden avulla, jotka näkyvät alla olevassa GIF: ssä.

Pienillä pikanäppäimillä muokkausprosessi on hieman helpompi käsitellä, mikä parantaa käyttäjäystävällisyyttä.

Saatavuus

Virtual Dub -ohjelma on ihanteellinen niille, joilla on Windows-käyttöjärjestelmä.

Kun kyse on ohjelman esteettömyydestä, se tukee vain eri Windows-versioita. Jos omistat vain Applen tuotteita, älä pelkää. Olemme koonneet joukon eri ohjelmia koskevia arviointeja erityisesti Apple-tuotteille täällä.

Virtual Dub -ohjelman vaihtoehdot

Ennen kuin lataat uuden ohjelman lopulta, voi olla hyvä ajatella, mitä vaihtoehtoja haluat valita. Perusteellisen tutkimuksen avulla pääset nopeasti lähemmäksi sinua sopivaa ohjelmaa. Video- ja musiikkikäsittelyohjelmia on paljon, minkä vuoksi olemme valinneet joitakin alttareitaVirtual Dubille, jotka saattavat olla sinulle tärkeitä.

Ensimmäinen vaihtoehtoinen videon muokkausohjelma, jonka esitämme sinulle, on klassinen Windows Movie Maker. Se on ohjelma, joka on erittäin helppo aloittaa. Ohjelma on rakennettu tunnetun veto- ja pudotusperiaatteen ympärille, jonka tiedetään olevan erittäin käyttäjäystävällinen. Lisäksi Windows Movie Maker, kuten Virtual Dub, voi ladata ilmaiseksi.

Jos kuitenkin olet kiinnostunut musiikkitiedostojen käsittelystä, kannattaa ehdottomasti kokeilla Virtual DJ Free -ohjelmaa. Se on ohjelmisto, jolla on kaikki mitä tarvitset, jos sinulla on liikkuva disko. Voit myös lisätä videoelokuvia ohjelmaan, jotta voit pelata karaokea Virtual DJ Freeilla.

Jos olet kiinnostunut lukemaan lisää arvosteluja musiikki- ja videonkäsittelyohjelmista, käy luokkaamme, joka on varattu heille seuraamalla linkkiä.

Johtopäätös

Yhteenvetoamme lyhyesti, voimmeko suositella Virtual Dub -ohjelman lataamista. Virtual Dub on ilmainen videoeditointiohjelma, jossa saat useita älykkäitä työkaluja, joiden avulla voit muokata kotitallenteita. Virtual Dubissa on myös hyvin yksinkertainen ja hallittavissa oleva muotoilu, joka tekee ohjelmasta helppokäyttöisen. Siksi se on hieno ohjelmisto sinulle, joka on aloittelija. Ohjelma on käytettävissä myös eri Windows-versioissa, ja se on tarkoitettu vain Windows-käyttäjille.

Jos olet yksi niistä, ja jos haluat kokeilla videon muokkausta, suosittelemme, että yrität Virtual Dubia. Hieman videon muokkauksen jälkeen voit aina päivittää erittäin kehittyneen videon muokkausohjelman.

Käytä tämän tiedoston sijasta 64-bittisiä AMD Athlon 64: n, AMD Athlon FX: n, AMD Opteronin tai Intel Xeon EM64T -tietokoneen ja 64-bittisen (64-bittisen) CPU: n versioita: VirtualDub-1.10 0.4-AMD64.zip

Download Virtual Dub 1.10.4

Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
http://www.virtualdub.org/

Lagt til:
27-03-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
1.8 Mb

Sist oppdatert:
27-03-2019
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR VIRTUAL DUB

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ and its affiliates (“HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/'s termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ retains all right, title and interest in and to the HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/. All rights not expressly granted to you herein are reserved by HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/.

2 THIRD PARTY SERVICES
HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ Services, without the express prior written consent of HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ Services or this EULA, use or install the HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ may offer you a separate site license agreement to make the HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ Services may include measures to control access to the HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ Services will not function properly.
The HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ Services, and to the extent that your contributions through use of the HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/'s and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ Services and related goods and services under applicable law. This license grant to HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ Services may require an internet connection to access the HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ Services. By using the HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ Services or certain features of the HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/'s privacy policy as amended from time to time is available at www.http://www.virtualdub.org/.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/’s Privacy Policy defines how, why and to which extent HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ collects and uses personal and non-personal information in relation to HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/'s products and services. By installing, accessing or using the HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ Services you explicitly agree with the terms and conditions of HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ may license to you certain virtual goods to be used within HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ is not a party to the transaction.
HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ shall have no liability to you or any third party in the event that HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/. If the Software is no longer available, HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/, HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/, HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/, HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/, HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/’S AFFILIATES, HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/, HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/’S, HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/’S AFFILIATES’, HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ will be irreparably damaged, and therefore you agree that HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ means any legal entity that is directly or indirectly controlled by HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/'s discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST HTTP://WWW.VIRTUALDUB.ORG/ ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@http://www.virtualdub.org/.com.