Ohjelmoida » hienosäädön » laajennukset

TranslucentTB last ned
5 0 6387  

Saat läpinäkyvän ja herkullisen aloitusvalikon suosikkivärissäsi TranslucentTB:llä Windowsille! Lataa sovellus ilmaiseksi tietokoneellesi!

Miksi sinun pitäisi käyttää tylsää mustaa aloitusvalikkoa? Ei tarvitse, sillä TranslucentTB:llä voit piristää aloitusvalikkoasi tekemällä siitä elegantin ja läpinäkyvän suosikkivärissäsi! Ja parasta kaikessa, sovellus on täysin ilmainen! Jos kaipaat lisää värejä työpöydällesi, olet tullut oikeaan paikkaan. Alla on GIF-kuva omalta tietokoneeltamme, joka esittää, kuinka helppoa on säätää sekä värin että läpinäkyvyyden tasoa!

Toivomme, että haluat pysyä sivustollamme ja lukea arviomme TranslucentTB:stä! Täältä löydät latausoppaan ja tärkeimpien toimintojen esittelyn, jotta voit nopeasti aloittaa sovelluksen käytön. Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, kerromme sinulle, miksi TranslucentTB on saanut huippuarvosanamme! Suosittelemme tätä sovellusta kaikille Windows-käyttäjille!

Jos vierität artikkelin loppuun, suosittelemme myös kokeilemaan Widget Launcher -sovellusta ja Stock Desktop Widget -sovellusta, jotka voivat myös parantaa työpöytääsi. Näiden avulla voit sijoittaa pieniä pienoisohjelmia (s. "widgetit") suoraan työpöydällesi, mikä antaa sinulle nopean pääsyn esimerkiksi kalenteriin, laskimeen, RSS-syötteisiin ja osakekursseihin. Tällä tavoin voit säästää aikaa arjessasi!

Järjestelmävaatimukset ja latausopas

Ajaa tietokoneesi Windows 10:llä tai uudemmalla? Se on nimittäin vaatimus TranslucentTB:n asentamiselle. Jos käytät vanhempaa versiota, suosittelemme vahvasti päivittämään mahdollisimman pian, jotta tietokoneesi saa aina viimeisimmät turvapäivitykset Microsoftilta. Tämä on tärkeää, jos haluat suojautua haitallisilta viruksilta ja vakoiluohjelmilta.

Jos Windows-versiosi on tuettu ja haluat asentaa TranslucentTB:n, sinun tarvitsee vain vierittää sivun alaosaan ja napsauttaa latauspainiketta. Sen jälkeen sinut ohjataan Microsoft Store -sovelluskauppaan, jossa sovellus ladataan ja asennetaan.

Yllä oleva GIF-kuva näyttää asennusprosessin omalla tietokoneellamme. Kun olimme napsauttaneet suurta sinistä "Asenna" -painiketta, TranslucentTB oli jo valmis käytettäväksi hetken kuluttua.

Kuinka käytät TranslucentTB:tä

Jos päätät asentaa TranslucentTB:n, huomaat nopeasti, että sovelluksen käyttö on äärimmäisen helppoa. Tämä on yksi syy siihen, miksi olemme antaneet sille huippuarvosanamme! Ajan myötä saatat jopa unohtaa, että olet asentanut TranslucentTB:n, koska se on aina piilotettu aloitusvalikkoon. Aluksi sinun on kuitenkin mukautettava ohjelma omien mieltymystesi, väritoiveidesi jne. mukaan.

Kun avaat TranslucentTB:n ensimmäistä kertaa, näet ensin tervetulosivun. Kun olet napsauttanut "Jatka" -painiketta, aloitusvalikkosi muuttuu täysin läpinäkyväksi! Tämän jälkeen pääset ohjelma- ja väriasetuksiin napsauttamalla sovelluksen kuvaketta aloitusvalikossa, kuten alla olevassa GIF-kuvassa on kuvattu.

Jos haluat aloitusvalikkosi olevan tietyn värinen, napsauta TranslucentTB:tä hiiren kakkospainikkeella, valitse "Työpöytä" ja valitse "Kirkas" -asetus. Napsauta sitten "Korostusväri" avataksesi värivalikon, joka näkyy alla olevassa kuvakaappauksessa. Voit valita haluamasi värin ja säätää myös läpinäkyvyyden tasoa. On itsestään selvää, että mitä enemmän lisäät läpinäkyvyyttä, sitä heikompi väri on.

Itse olemme valinneet vaaleansinisen värin! Kun se on myös asetettu läpinäkyväksi, mielestämme se antaa aloitusvalikolle tyylikkään ja raikkaan ilmeen, joka on hauskempi katsella kuin tavallinen musta väri!

Vaikka "Kirkas" -asetus on oletuksena pois päältä, voit valita myös "Normaali", "Samea" ja "Akryyli" -asetusten välillä. Jos myöhemmin kaipaat vanhaa aloitusvalikon ulkonäköä, voit aina palauttaa sen napsauttamalla ensimmäistä asetusta.

Muut toiminnot

Haluatko aloitusvalikkosi näyttävän aivan erilaiselta, kun esimerkiksi ikkuna täyttää koko näytön tai kun haku on auki? Ei ongelmaa! Jos napsautat sovelluksen kuvaketta hiiren kakkospainikkeella, voit valita erityiset värit seuraaviin asetuksiin: "Näkyvä ikkuna", "Suurennettu ikkuna", "Käynnistys avattu", "Haku avattu" ja "Tehtävänäkymä avattu".

Lisäksi sinun on tiedettävä, että TranslucentTB on automaattisesti asetettu avaamaan itsensä, kun käynnistät tietokoneesi ja kirjaudut työpöydälle. Jos napsautat "Avaaminen käynnistyksen yhteydessä", voit kuitenkin aina poistaa tämän asetuksen käytöstä.

Kokonaisarvio

Kaiken kaikkiaan TranslucentTB on upea sovellus, eikä meillä ole mitään pahaa sanottavaa siitä! Sovelluksen käyttö on erittäin helppoa, ja se on myös täysin ilmainen! Mitä muuta voisi toivoa? Lisäksi emme kohdanneet mitään virheitä tai ongelmia, kun testasimme sovellusta omalla tietokoneellamme, jossa on Windows 11. Siksi TranslucentTB ansaitsee parhaan mahdollisen arvosanamme, ja suosittelemme tätä sovellusta kaikille käyttäjillemme! Nauti TranslucentTB:stä!

Vinkki: Ilmaiset pienoisohjelmasovellukset työpöydällesi

Jos haluat myös älykkäämmän työpöydän, harkitse Widget Launcherin tarkastelua, jonka olemme myös arvostelleet verkkosivustollamme. Widget Launcherilla voit lisätä älykkäitä pienoisohjelmia työpöydällesi, kuten laskimen ja kalenterin. Henkilökohtainen suosikkimme on RSS-pienoisohjelma, joka antaa sinulle pääsyn uusiin artikkeleihin ja blogikirjoituksiin suosikkisivustoiltasi!

Jos olet kiinnostunut osakkeista, suosittelemme erityisesti Stock Desktop Widgetin lataamista. Tämä sovellus antaa sinulle pääsyn kaikkiin uusimpiin osakekursseihin suoraan työpöydältäsi! Olemme arvostelleet ilmaisversion, mutta on myös maksullinen versio, jossa on enemmän toimintoja.

Onnea sovellusten käyttöön! Lisäksi sinun tulisi tietää, että päivitämme jatkuvasti sisältöämme verkkosivustollemme, joten toivomme, että vierailet pian uudelleen!

Download TranslucentTB 2023.1

Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
TranslucentTB Open Source Developers

Lagt til:
22-09-2023

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
4.71 Mb

0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR TRANSLUCENTTB

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS and its affiliates (“TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS retains all right, title and interest in and to the TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS. All rights not expressly granted to you herein are reserved by TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS.

2 THIRD PARTY SERVICES
TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS Services, without the express prior written consent of TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS Services or this EULA, use or install the TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS may offer you a separate site license agreement to make the TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS Services may include measures to control access to the TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS Services will not function properly.
The TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS Services, and to the extent that your contributions through use of the TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS Services and related goods and services under applicable law. This license grant to TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS Services may require an internet connection to access the TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS Services. By using the TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS Services or certain features of the TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS's privacy policy as amended from time to time is available at www.translucenttb-open-source-developers.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS’s Privacy Policy defines how, why and to which extent TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS collects and uses personal and non-personal information in relation to TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS's products and services. By installing, accessing or using the TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS Services you explicitly agree with the terms and conditions of TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS may license to you certain virtual goods to be used within TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS is not a party to the transaction.
TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS shall have no liability to you or any third party in the event that TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS. If the Software is no longer available, TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS, TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS, TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS, TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS, TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS’S AFFILIATES, TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS, TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS’S, TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS’S AFFILIATES’, TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS will be irreparably damaged, and therefore you agree that TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS means any legal entity that is directly or indirectly controlled by TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST TRANSLUCENTTB OPEN SOURCE DEVELOPERS ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@translucenttb-open-source-developers.com.