Ohjelmoida » turvallisuus » seuranta

TrackView last ned
5 0 6106  

Ilmainen ladattava älykäs TrackView-seurantaohjelma täältä. TrackView tarjoaa mielenrauhaa ja parantaa turvallisuutta.

Viime vuosina sanasta "turvallisuus" ja erityisesti "valvonnasta" on tullut erittäin tärkeä monissa tanskalaisissa kotitalouksissa. Medialisaation kehityksen myötä elämme nykyään maailmassa, jossa sekä tietokoneiden että älypuhelimien käyttö vie paljon tilaa, melkein missä tahansa olemmekin - töissä, koulussa, mutta myös kotona ruokapöydässä tai ollessamme siinä vuosittainen kesäloma perheen kanssa.

Nämä teknologiset keksinnöt ovat auttaneet varmistamaan, että monet arjen käytännön tehtävät voidaan järjestää vain muutamalla napsautuksella, mikä tekee niistä sitten hallittavissa muuten kiireisessä arkielämässä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että tallennamme vähitellen suuren määrän erilaisia tietoja tietokoneillemme tai älypuhelimiin muun muassa henkilökohtaisten tietojen, salasanojen, valokuvien, sähköpostiviestien ja paljon muun muodossa, joka yleensä yhdistetään tietokoneemme ja älypuhelimen kautta. Tämä koskee sekä lapsia, teini-ikäisiä että aikuisia. Tästä syystä on välttämätöntä, että pidämme hyvää huolta mobiililaitteistamme estääksemme näiden tietojen luvattoman käytön.

Lisäksi tänään voimme ottaa yhteyttä myös perheen ja ystävien kanssa entistä nopeammin riippumatta siitä, missä päin maailmaa olemme. Lyhyesti sanottuna teknologinen kehitys on antanut meille monia mahdollisuuksia. Tämän myötä myös se, että tietokoneellesi ja älypuhelimellesi on nyt olemassa paljon ohjelmia, joiden tarkoituksena on antaa sinulle turvallisuus jokapäiväisessä elämässä. Yksi näistä ohjelmista on TrackView-seurantaohjelma.

Mitä voit tehdä TrackView-seurantaohjelmalla?

Voit nyt valita runsaasti turva- ja valvontaohjelmia, mutta voi olla vaikea selvittää, mistä ohjelmista voit hyötyä eniten. Markkinoilla on muun muassa runsaasti virustentorjuntaohjelmia, vakoiluohjelmien torjuntaohjelmia ja varmuuskopio-ohjelmia, joista voit lukea lisää tietoturvaohjelmakategoriostamme, mutta mitä juuri TrackView-ohjelma voi tehdä sinulle turvallisuuden ja valvonta?

Olemme melkein kaikki olleet tilanteessa, jossa puhelimemme on kadonnut salaperäisesti, ja olemme siis miettineet, missä se todella on. Tämä on vain yksi tilanteista, joissa TrackView-ohjelma voi auttaa sinua. Lyhyesti sanottuna, TrackView on valvontaohjelma, joka toimii kaikilla alustoillasi, ja ohjelman avulla voit muun muassa seurata kadonneen puhelimesi sijaintia, seurata autoasi, paikantaa perheenjäseniäsi ja videonäytön kotonasi, kun olet töissä. TrackView on ohjelma, joka voi antaa sinulle turvallisuuden monissa erilaisissa arjen tilanteissa - ja sitten ohjelma on ilmainen. Jos luulet, että TrackView kuulostaa mielenkiintoiselta, voit lukea paljon lisää ohjelmasta virallisella verkkosivustolla napsauttamalla tätä.

Mitä TrackView-ohjelman asentaminen vaatii sinulta?

Jotta voit käyttää seurantaohjelmaa TrackView, on joitain asioita, jotka ovat välttämättömiä ennen lataamista. TrackView-tiedoston lataamiseksi sinun on oltava vähintään kaksi mobiililaitetta, esimerkiksi tietokone ja älypuhelin, jotka asennuksen jälkeen toimivat vuorovaikutuksessa. Kun olet asentanut ohjelman, sinua pyydetään kirjautumaan sisään sähköpostitse. Siksi sinun on oltava vain Gmail-tili, joka voidaan yhdistää mobiililaitteisiisi TrackView: n kautta.

Saavutettavuus on avainsana

Kehittäjän edun mukaista on usein, että mahdollisimman monet käyttäjät voivat hyötyä kehitetystä ohjelmasta, minkä vuoksi saavutettavuus on myös erittäin tärkeä monille. Esteettömyys on myös asia, josta TrackView on huolestunut: Tietokoneessa TrackView-ohjelma tukee sekä Windows XP: tä, Windows Vistaa ja Windows 7: tä, Windows 8: ta ja Windows 10. Lisäksi TrackView toimii myös Apple-käyttöjärjestelmän kanssa ja sisältää iOS-version 8.0 tai uudemman.. Lisäksi voit molemmat ladata TrackView-sovelluksen älypuhelimellasi, jos sinulla on iPhone App Storessa tai siinä"https://play.google.com/store/apps/details?id=com.trackview&hl=fi">Google Play, jos omistat Androidin.

Lisäksi TrackView tukee sekä WiFi-, 2G-, 3G- ja 4G-tekniikkaa, joten voit käyttää ohjelmaa missä tahansa.

TrackView: n takana olevat kehittäjät ovat siten yleensä varmistaneet, että ohjelmaa kehitetään ja suunnitellaan niin, että seurantaohjelmasta hyötyvät mahdollisimman monet käyttäjät. Aloita seurantaohjelma seuraamalla TrackView-sivuston suunnittelemaa opasta napsauttamalla tätä. TrackView on myös tehnyt YouTube-videon, joka kuvaa vaihe vaiheelta ohjelman käyttöä, jota voit katsella napsauttamalla tätä.

Tuki

Vaikka ohjelmisto kehitettäisiin käyttäjäystävällisyyttä varten, ohjelmassa voi silti olla joitain ongelmia tai odottamattomia tilanteita, joissa tarvitset tukea. Siksi on tärkeää, että sinulla on mahdollisuus saada nopeasti ja helposti vastauksia kysymyksiisi, jotta voit palata ohjelman käyttämiseen. Tässä suhteessa TrackView-ohjelmiston kehittäjät ovat varmistaneet, että saat tukea nopeasti ja helposti virallisen verkkosivuston kautta. Jos sinulla on yleisiä kysymyksiä ohjelmasta ja sen toiminnoista, saat vastauksia yleisimpiin kysymyksiin napsauttamalla tätä.

Muut turvallisuuteen keskittyvät ohjelmat

Nykyään on olemassa valvontaohjelmia monissa muodoissa. Yleisesti ottaen viime vuosina mobiililaitteiden turvallisuuteen on keskitytty enemmän, ja tämä näkyy myös ohjelmien valinnassa. Voit käydä muun muassa seurantakategoriossa, joka sisältää useita arvosteluja eri seurantaohjelmista, joista voit lukea vähän lisää.

Johtopäätös

Esittelemme lyhyesti yhteenvedot, jotka liittyvät TrackView-lataamiseen mobiililaitteisiin. TrackView on ilmainen, ja se on sovellus, joka antaa sinulle mahdollisuuden seurata mobiililaitteitasi toistensa välillä, mikä voi muun muassa auttaa sinua löytämään älypuhelimesi tai tietokoneesi, jos onnettomuuden pitäisi tapahtua. Ohjelma on saatavana myös monilla eri alustoilla. TrackView'n takana olevat kehittäjät ovat varmistaneet, että ohjelman ominaisuudet ovat käyttäjäystävällisiä ja että niissä on helppo liikkua. Jos sinulla on vielä kysyttävää ohjelmasta, siellä on runsaasti tukimahdollisuuksia. Kaiken kaikkiaan TrackView on seurantaohjelma, josta annamme lämpimän suosituksen.

Download TrackView 4.0.1

Video
Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
Cybrook

Lagt til:
14-07-2020

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows, Mac OS, IOS, Android

Størrelse:
14.8 Mb

Sist oppdatert:
14-07-2020
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR TRACKVIEW

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and CYBROOK and its affiliates (“CYBROOK”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by CYBROOK or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by CYBROOK, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “CYBROOK Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE CYBROOK SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE CYBROOK SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the CYBROOK Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, CYBROOK hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, CYBROOK hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by CYBROOK, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or CYBROOK's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. CYBROOK retains all right, title and interest in and to the CYBROOK Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The CYBROOK Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the CYBROOK Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from CYBROOK. All rights not expressly granted to you herein are reserved by CYBROOK.

2 THIRD PARTY SERVICES
CYBROOK Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via CYBROOK Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the CYBROOK Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the CYBROOK Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of CYBROOK Services, without the express prior written consent of CYBROOK or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the CYBROOK Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the CYBROOK Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the CYBROOK Services or this EULA, use or install the CYBROOK Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the CYBROOK Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that CYBROOK may offer you a separate site license agreement to make the CYBROOK Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the CYBROOK Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the CYBROOK Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the CYBROOK Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such CYBROOK Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the CYBROOK Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The CYBROOK Services may include measures to control access to the CYBROOK Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only CYBROOK Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the CYBROOK Services will not function properly.
The CYBROOK Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the CYBROOK Services, and to the extent that your contributions through use of the CYBROOK Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant CYBROOK an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to CYBROOK's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the CYBROOK Services and related goods and services under applicable law. This license grant to CYBROOK, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The CYBROOK Services may require an internet connection to access the CYBROOK Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the CYBROOK Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to CYBROOK Services. By using the CYBROOK Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the CYBROOK Services or certain features of the CYBROOK Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the CYBROOK Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
CYBROOK respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. CYBROOK's privacy policy as amended from time to time is available at www.cybrook.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. CYBROOK’s Privacy Policy defines how, why and to which extent CYBROOK collects and uses personal and non-personal information in relation to CYBROOK's products and services. By installing, accessing or using the CYBROOK Services you explicitly agree with the terms and conditions of CYBROOK’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
CYBROOK may license to you certain virtual goods to be used within CYBROOK Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and CYBROOK is not a party to the transaction.
CYBROOK may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. CYBROOK shall have no liability to you or any third party in the event that CYBROOK exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT CYBROOK IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
CYBROOK warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, CYBROOK agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by CYBROOK. If the Software is no longer available, CYBROOK retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by CYBROOK and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the CYBROOK address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE CYBROOK SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. CYBROOK, CYBROOK’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. CYBROOK, CYBROOK’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE CYBROOK SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE CYBROOK SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE CYBROOK SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER CYBROOK SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE CYBROOK SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY CYBROOK, CYBROOK’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL CYBROOK, CYBROOK’S AFFILIATES, CYBROOK’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE CYBROOK SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT CYBROOK, CYBROOK’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, CYBROOK’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL CYBROOK’S, CYBROOK’S AFFILIATES’, CYBROOK’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE CYBROOK SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any CYBROOK Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, CYBROOK will be irreparably damaged, and therefore you agree that CYBROOK shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or CYBROOK means any legal entity that is directly or indirectly controlled by CYBROOK for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold CYBROOK, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the CYBROOK Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. CYBROOK reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on CYBROOK’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the CYBROOK Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at CYBROOK's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST CYBROOK ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@cybrook.com.