Ohjelmoida » multimedia » kuvantaminen

Sniptool last ned
4 0 6351  

Tallenna helposti kuvia ja videoita näytöltäsi Sniptoolilla! Ohjelma on ilmainen ja sen voi ladata Windowsille!

Kun kirjoitat artikkeleita, teet PowerPoint-esityksiä ja monia muita asioita, sinun on usein otettava kuvakaappauksia tai kuvakaappauksia jostain tietokoneellasi, jotta voit jakaa sen muiden ihmisten kanssa. Esimerkiksi, jos sinun on kirjoitettava opas tietyn tietokoneohjelman käyttämisestä. Onneksi työpöydän valokuvien ja videoiden tallentamiseen on olemassa monia työkaluja, ja todella hyvä esimerkki juuri sellaisesta ohjelmasta on Sniptool.

Jokaisella Windows-tietokoneella on mahdollisuus ladata ja kokeilla Sniptoolia, koska ohjelma on täysin ilmainen. Valitettavasti ohjelmaa ei ole tällä hetkellä saatavana Mac- tai Linux-versiona, joten jos et käytä Windowsia, sinun on löydettävä toinen työkalu. Löydät paljon Mac-ohjelmia täältä DLC.dk:stä käymällä Mac-kategoriassamme tästä linkistä.

Eri vaihtoehdot Sniptoolilla

Täällä DLC.dk:ssä olemme tietysti testanneet Sniptoolia, jotta voimme kertoa käyttäjillemme, onko se ohjelmaa, jota voimme suositella. Asennus sujui mutkattomasti. Testasimme Sniptoolin "kannettavan" version, joka on ZIP-tiedosto, jonka purat vain jostain tietokoneestasi, mutta halutessasi on myös mahdollisuus ladata asennusohjelma, joka asentaa Sniptoolin tietokoneellesi. Napsauta sitten pientä Sniptool-kuvaketta aloittaaksesi.

Sniptool-käyttöliittymä sijaitsee näytön oikeassa alakulmassa. Käyttöliittymä koostuu suurista ja selkeistä painikkeista, joten ohjelman käytöstä ei ole epäilystäkään. Jos haluat ottaa kuvakaappauksen, sinulla on useita eri vaihtoehtoja. Voit joko valokuvata rajoitetun alueen näytöstä tai valita, otetaanko kuva koko näytöstä tai tietystä ikkunasta. Nämä kuvat voidaan tallentaa PNG-, JPEG-, GIF-, BMP- ja TIFF-muodoissa. Sniptoolissa on myös sisäänrakennettu kuvankäsittelyohjelma, jolla voidaan muokata sen kuvia. Voit esimerkiksi piirtää nuolia, kirjoittaa tekstiä tai lisätä vesileimoja kuvakaappauksiin.

Sniptoolilla voidaan myös tallentaa näytöltä videoita, jotka voidaan tallentaa joko GIF- tai MP4-tiedostoina. Valitettavasti Sniptoolissa ei ole sisäänrakennettua videonmuokkausohjelmaa, joten jos tarvitset tätä, voit sen sijaan katsoa ScreenToGif -ohjelmaa , jota olemme kuvailleet hieman alempana tällä sivulla.

Erilaiset asetukset

Jos haluat syventää Sniptoolia, voit säätää erilaisia asetuksia. Voimme muun muassa mainita, että ohjelman valikossa on viivepainike, jonka voit asettaa 0-5 sekuntiin. Tällä tavalla voit määrittää, milloin Sniptool tallentaa kuvakaappauksen tai näyttövideon.

Voit myös painaa hammaspyörää päästäksesi Sniptool-asetusikkunaan. Kuten tämän tekstin alla olevasta GIF-kuvasta näkyy, voit muuttaa Sniptoolin ulkoasua napsauttamalla jotakin eri väriteemoista. Voit myös asettaa ohjelman pikanäppäimiä, joten voit nopeasti ja helposti valokuvata näyttösi yksinkertaisesti painamalla näppäimistöä.

Vaihtoehdot: Windowsin leikkaustyökalu ja <strong> ScreenToGif

Jos haluat käyttää myös muita ohjelmia, joilla on samat toiminnot kuin Sniptoolilla, on olemassa runsaasti vaihtoehtoja, joita voit myös yrittää ladata tietokoneellesi.

Jos haluat vain älykkään pienen ohjelman ottamaan kuvia näytöstäsi, sinun ei itse asiassa tarvitse ladata mitään. Windowsissa on sisäänrakennettu työkalu kuvakaappauksia varten. Windows 11:n tanskalaisessa versiossa tämän ohjelman nimi on Klippeværktøj, ja löydät sen etsimällä sitä aloitusvalikosta. Windows Cutting Toolin avulla voit ottaa kuvia ohjelmaikkunasta, tietystä näytön alueesta tai koko näytöstä. Kuvan myöhempää muokkaamista ja säätämistä varten ei kuitenkaan ole läheskään yhtä paljon ominaisuuksia kuin Sniptoolin sisäänrakennetulla kuvankäsittelytyökalulla.

Jos etsit vaihtoehtoa Sniptoolille, jota käytetään vain näyttövideoiden tallentamiseen, voit yrittää ladata ScreenToGifin, jonka olemme myös tarkastelleet täällä sivustolla. Se on erittäin hyvä videotyökalu, jota me täällä DLC.dk:ssä rakastamme käyttää, ja siksi suosittelemme sitä myös kaikille käyttäjillemme. On erityisen hyödyllistä, että tämä ohjelma sisältää tehokkaan ja edistyneen videonmuokkaustyökalun, jolla voidaan lisätä vesileimoja, videosiirtymiä ja paljon muuta videoiden näyttöön!

ScreenToGif ei kuitenkaan ole työkalu, jolla voit ottaa kuvakaappauksia. Se keskittyy yksinomaan näyttövideoihin. Joten sinun on löydettävä tarpeisiisi parhaiten sopiva ohjelma. Jos aiot tallentaa vain kuvakaappauksia, Sniptool on työkalu, joka sinun on ladattava, jos haluat kehittyneemmän vaihtoehdon Windowsin muokkaustyökaluille.

Jos haluat kokeilla vielä enemmän työkaluja kuvakaappausten ja näyttövideoiden tallentamiseen, voit katsoa kaikkia kuvankäsittelyohjelmia, joita meillä on täällä DLC.dk:ssä napsauttamalla tätä linkkiä. Tervetuloa tutustumaan verkkosivuihimme myöhemmin uudelleen, sillä lisäämme sivustolle jatkuvasti lisää ohjelmia!

Johtopäätös

Lyhyesti sanottuna me täällä DLC.dk:ssä ajattelemme, että Sniptool on hyvä ohjelma. Se lisää joitakin toimintoja, joita ei vielä ole Windowsissa etukäteen. Windowsin sisäänrakennetussa muokkaustyökalussa ei ole kovin edistyneitä kuvankäsittelytoimintoja kuvakaappausten muokkaamiseen, ja sitten sinulla on myös mahdollisuus tallentaa näyttövideoita Sniptoolilla, mikä on todella fiksua!

Sniptool on myös ilmainen, ja koska ohjelmasta on "kannettava" versio, jonka voit vain purkaa työpöydälle, voit nopeasti poistaa Sniptoolin uudelleen, jos et enää tarvitse ohjelmaa myöhemmin uudelleen. Siksi suosittelemme kaikkia tutustumaan Sniptooliin, jos he etsivät työkalua kuvakaappausten ja näyttövideoiden tallentamiseen!

Download Sniptool 2.0

Video
Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
Dan Stromi

Lagt til:
22-07-2022

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
5 Mb

Sist oppdatert:
22-07-2022
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR SNIPTOOL

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and DAN STROMI and its affiliates (“DAN STROMI”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by DAN STROMI or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by DAN STROMI, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “DAN STROMI Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE DAN STROMI SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE DAN STROMI SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the DAN STROMI Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, DAN STROMI hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, DAN STROMI hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by DAN STROMI, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or DAN STROMI's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. DAN STROMI retains all right, title and interest in and to the DAN STROMI Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The DAN STROMI Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the DAN STROMI Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from DAN STROMI. All rights not expressly granted to you herein are reserved by DAN STROMI.

2 THIRD PARTY SERVICES
DAN STROMI Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via DAN STROMI Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the DAN STROMI Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the DAN STROMI Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of DAN STROMI Services, without the express prior written consent of DAN STROMI or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the DAN STROMI Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the DAN STROMI Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the DAN STROMI Services or this EULA, use or install the DAN STROMI Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the DAN STROMI Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that DAN STROMI may offer you a separate site license agreement to make the DAN STROMI Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the DAN STROMI Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the DAN STROMI Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the DAN STROMI Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such DAN STROMI Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the DAN STROMI Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The DAN STROMI Services may include measures to control access to the DAN STROMI Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only DAN STROMI Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the DAN STROMI Services will not function properly.
The DAN STROMI Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the DAN STROMI Services, and to the extent that your contributions through use of the DAN STROMI Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant DAN STROMI an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to DAN STROMI's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the DAN STROMI Services and related goods and services under applicable law. This license grant to DAN STROMI, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The DAN STROMI Services may require an internet connection to access the DAN STROMI Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the DAN STROMI Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to DAN STROMI Services. By using the DAN STROMI Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the DAN STROMI Services or certain features of the DAN STROMI Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the DAN STROMI Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
DAN STROMI respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. DAN STROMI's privacy policy as amended from time to time is available at www.dan-stromi.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. DAN STROMI’s Privacy Policy defines how, why and to which extent DAN STROMI collects and uses personal and non-personal information in relation to DAN STROMI's products and services. By installing, accessing or using the DAN STROMI Services you explicitly agree with the terms and conditions of DAN STROMI’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
DAN STROMI may license to you certain virtual goods to be used within DAN STROMI Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and DAN STROMI is not a party to the transaction.
DAN STROMI may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. DAN STROMI shall have no liability to you or any third party in the event that DAN STROMI exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT DAN STROMI IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
DAN STROMI warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, DAN STROMI agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by DAN STROMI. If the Software is no longer available, DAN STROMI retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by DAN STROMI and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the DAN STROMI address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE DAN STROMI SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. DAN STROMI, DAN STROMI’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. DAN STROMI, DAN STROMI’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE DAN STROMI SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE DAN STROMI SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE DAN STROMI SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER DAN STROMI SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE DAN STROMI SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY DAN STROMI, DAN STROMI’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL DAN STROMI, DAN STROMI’S AFFILIATES, DAN STROMI’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE DAN STROMI SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT DAN STROMI, DAN STROMI’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, DAN STROMI’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL DAN STROMI’S, DAN STROMI’S AFFILIATES’, DAN STROMI’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE DAN STROMI SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any DAN STROMI Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, DAN STROMI will be irreparably damaged, and therefore you agree that DAN STROMI shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or DAN STROMI means any legal entity that is directly or indirectly controlled by DAN STROMI for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold DAN STROMI, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the DAN STROMI Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. DAN STROMI reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on DAN STROMI’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the DAN STROMI Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at DAN STROMI's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST DAN STROMI ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@dan-stromi.com.