Ohjelmoida » Internet » selaimet

Polarity last ned
5 0 5470  

Polariteetti on uusi web-selain, jolla on futuristinen muotoilu ja nopeus, joka sopii. Voit ladata ohjelman ilmaiseksi täältä sivulta.

Olisiko aika hankkia uusi selain? Älä siis joudu vanhojen selainten ansoihin. Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge ovat kaikki kiinteitä selaimia, se on totta. Mutta he eivät tee paljon yksityisyyden suojaamiseksi. Itse asiassa he tekevät päinvastoin. He ovat kiinnostuneita keräämään mahdollisimman paljon tietoja sinusta. Nämä tiedot ovat arvokkaita.

Joten sivuuta vanhat ja käännä katseesi uuteen. Tarvitsemme selaimen, joka ei sieppaa tietojasi. Ja selaimen tulisi myös olla mieluiten nopea ja hyvin optimoitu Windowsille. Tässä Polarity Browser saattaa olla juuri sitä mitä etsimme.

Selain, joka suojaa järjestelmääsi

Jos olet käyttänyt Google Chromea aiemmin, olet todennäköisesti myös tietoinen siitä, että selain syö RAM -muistisi erittäin nopeasti. Chrome ei siksi sovellu erityisen hyvin monille jokapäiväisille tietokoneille; Heillä ei yksinkertaisesti ole suorituskykyä suorittaa sitä tehokkaasti.

Napaisuudella on tässä etu. Se on rakennettu suojaamaan järjestelmääsi mahdollisimman paljon. Siksi voit avata useita välilehtiä kerrallaan, kun käytät sovelluksia sen vieressä. Joten jos sinulla ei ole pelitietokonetta, tämä selain on luultavasti todella hyvä sinulle.

Vahva salasanojen hallinta

Polarity Browserissa on sisäänrakennettu salasanojen hallinta. Salasanojen hallinta on pieni laajennus, joka muistaa eri salasanat. Kun tallennat salasanasi Polarity Browseriin, se täyttää ne automaattisesti puolestasi ja kirjaa sinut eniten käytettyihin palveluihin.

Tämän etuna on, että sinun ei tarvitse muistaa niitä päässäsi tai kirjoittaa niitä muistiin. Kun et tarvitse sitä, voit myös luoda pidempiä ja monimutkaisempia salasanoja, jotka lisäävät turvallisuuttasi.

Polarity Browserin salasananhallinta on myös salattu. Eli salasanasi on suojattu erittäin vahvalla koodilla. Jopa Polarityn takana oleva kehittäjä ei näe salasanojasi jne.

Miksi Polarity on hyvä yksityisyysselain

Jos vierailet Polarityn verkkosivustolla, heidän tietosuojakäytäntönsä on yksi ensimmäisistä asioista, joista he haluavat kertoa sinulle. Ja tässä on paljon positiivisia asioita.

He eivät esimerkiksi kerää tietoja sinusta. Mitään selaimessasi tekemääsi ei tallenneta ja välitetä heille.

Ainoa poikkeus on kuitenkin kaatumisilmoitukset. Jos Polarity Browser kaatuu järjestelmässäsi, ohjelma tekee raportin automaattisesti ja välittää sen edelleen kehittäjälle. Sitä käytetään sitten tuotteen parantamiseen.

Jos et halua ohjelman tekevän niin, voit poistaa sen käytöstä. Jos teet niin, mitään ei välitetä sinulta.

Joten yksityisyytesi on turvallisissa käsissä.

Ei enää ärsyttäviä mainoksia

Mainonta on erottamaton osa monien verkkosivustojen sisältöä. Tämä on helppo tapa ansaita ylimääräistä rahaa. Eikä siinä ole mitään vikaa, varsinkin kun kyse on verkkosivustoista, joiden ainoa tulo on mainonta.

Mutta monet mainokset verkossa ovat valitettavasti ärsyttäviä. Ne ponnahtavat päähän, vilkkuvat nopeasti ja voimakkaasti ja hidastavat verkkosivustojen etsimistä.

Siksi ei ole niin outoa, että monet haluaisivat päästä eroon niistä. Polarity Browserin avulla sinulla on sisäänrakennettu mainosten esto, joka vaihtelevassa määrin sen asentamisesta riippuen estää mainoksia verkkosivustoilla ja antaa sinulle tasaisemman ja miellyttävämmän kokemuksen.

Selain, jota voidaan muokata

Polarity Browserilla on monia vaihtoehtoja, joita voit muuttaa tarpeidesi mukaan. Tämä tehdään tyypillisesti selaimen käyttäjäkunnan kehittämien skriptien ja sovellusten muodossa. Jotkut niistä, joista saatat olla eniten kiinnostunut, ovat uusia teemoja. Napaisuusselaimella ei ole oletuksena kiinnostavinta teemaa.

Tämän tarkastelun valmistelun aikana Polarity kehittää myös tiettyä "Store" -kauppaa, josta voit helposti löytää ja ladata nämä asiat selaimeesi. Se kuulostaa mielenkiintoiselta. Sikäli kuin mejotkut asiat maksavat rahaa, kun taas toiset ovat ilmaisia. Pienemmillä kehittäjillä on siis suuria mahdollisuuksia lisätä jännittäviä asioita selaimeen, mikä voi tehdä siitä jotain erityistä oikealla huomiolla.

Tuttu muotoilu

Napaisuusselain näyttää todennäköisesti melko tutulta. Varsinkin jos olet käyttänyt Google Chromea aikaisemmin. Tämä johtuu siitä, että Polarity Browser on suunniteltu Chromiumissa, joka on myös Chromen kehys. Chromiumissa on myös suunniteltu paljon uusia selaimia, ja se on täysin ymmärrettävää: se toimii ja on hyvä.

Suunnittelussa ei siis ole paljon Google Chromesta erottuvia ominaisuuksia. Mielenkiintoista ovat kuitenkin Polarityn asetukset. Tässä sinun pitäisi tutkia olevani yksi ensimmäisistä.

Täällä voit asettaa teeman, hakukoneen, kotisivun, sovellukset, mainosten esto ja paljon muuta. Tässä tarvitset vähintään muutaman minuutin varmistaaksesi, että selain toimii juuri haluamallasi tavalla.

Vaihtoehtoinen ohjelmisto

Polarity Browser näyttää todella lupaavalta, mutta siksi voit myös katsoa pidemmälle ja laajentaa näköaloja. Toinen Chromiumissa suunniteltu selain on Maiar Browser. Maiar Browser yrittää tehdä samoin kuin Polarity; Lisää yksityisyyttä, nopeampi selainkokemus ja enemmän sovelluksia ja laajennuksia. Maiar ja napaisuus ovat siis melko samanlaisia. Mutta ehkä yksi sopii sinulle paremmin kuin toinen? Jos haluat lukea lisää tai ladata Maiar Browserin, se voidaan tehdä täällä.

Johtopäätös

Polarity Browser on osa uutta selainliikettä, joka arvostaa yksityisyyttä ja antaa käyttäjilleen enemmän mahdollisuuksia muokata ja erikoistua niiden tarpeisiin ja toiveisiin. Se tuo kentälle jotain muuta kuin mitä vanha vartija voi tarjota, ja pelkästään tästä syystä kannattaa antaa laukaus.

Download Polarity 10

Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
Stanley Lim

Lagt til:
13-11-2020

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
97.5 Mb

Sist oppdatert:
13-11-2020
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR POLARITY

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and STANLEY LIM and its affiliates (“STANLEY LIM”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by STANLEY LIM or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by STANLEY LIM, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “STANLEY LIM Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE STANLEY LIM SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE STANLEY LIM SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the STANLEY LIM Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, STANLEY LIM hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, STANLEY LIM hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by STANLEY LIM, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or STANLEY LIM's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. STANLEY LIM retains all right, title and interest in and to the STANLEY LIM Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The STANLEY LIM Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the STANLEY LIM Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from STANLEY LIM. All rights not expressly granted to you herein are reserved by STANLEY LIM.

2 THIRD PARTY SERVICES
STANLEY LIM Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via STANLEY LIM Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the STANLEY LIM Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the STANLEY LIM Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of STANLEY LIM Services, without the express prior written consent of STANLEY LIM or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the STANLEY LIM Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the STANLEY LIM Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the STANLEY LIM Services or this EULA, use or install the STANLEY LIM Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the STANLEY LIM Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that STANLEY LIM may offer you a separate site license agreement to make the STANLEY LIM Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the STANLEY LIM Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the STANLEY LIM Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the STANLEY LIM Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such STANLEY LIM Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the STANLEY LIM Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The STANLEY LIM Services may include measures to control access to the STANLEY LIM Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only STANLEY LIM Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the STANLEY LIM Services will not function properly.
The STANLEY LIM Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the STANLEY LIM Services, and to the extent that your contributions through use of the STANLEY LIM Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant STANLEY LIM an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to STANLEY LIM's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the STANLEY LIM Services and related goods and services under applicable law. This license grant to STANLEY LIM, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The STANLEY LIM Services may require an internet connection to access the STANLEY LIM Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the STANLEY LIM Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to STANLEY LIM Services. By using the STANLEY LIM Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the STANLEY LIM Services or certain features of the STANLEY LIM Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the STANLEY LIM Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
STANLEY LIM respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. STANLEY LIM's privacy policy as amended from time to time is available at www.stanley-lim.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. STANLEY LIM’s Privacy Policy defines how, why and to which extent STANLEY LIM collects and uses personal and non-personal information in relation to STANLEY LIM's products and services. By installing, accessing or using the STANLEY LIM Services you explicitly agree with the terms and conditions of STANLEY LIM’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
STANLEY LIM may license to you certain virtual goods to be used within STANLEY LIM Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and STANLEY LIM is not a party to the transaction.
STANLEY LIM may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. STANLEY LIM shall have no liability to you or any third party in the event that STANLEY LIM exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT STANLEY LIM IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
STANLEY LIM warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, STANLEY LIM agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by STANLEY LIM. If the Software is no longer available, STANLEY LIM retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by STANLEY LIM and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the STANLEY LIM address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE STANLEY LIM SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. STANLEY LIM, STANLEY LIM’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. STANLEY LIM, STANLEY LIM’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE STANLEY LIM SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE STANLEY LIM SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE STANLEY LIM SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER STANLEY LIM SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE STANLEY LIM SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY STANLEY LIM, STANLEY LIM’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL STANLEY LIM, STANLEY LIM’S AFFILIATES, STANLEY LIM’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE STANLEY LIM SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT STANLEY LIM, STANLEY LIM’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, STANLEY LIM’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL STANLEY LIM’S, STANLEY LIM’S AFFILIATES’, STANLEY LIM’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE STANLEY LIM SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any STANLEY LIM Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, STANLEY LIM will be irreparably damaged, and therefore you agree that STANLEY LIM shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or STANLEY LIM means any legal entity that is directly or indirectly controlled by STANLEY LIM for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold STANLEY LIM, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the STANLEY LIM Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. STANLEY LIM reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on STANLEY LIM’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the STANLEY LIM Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at STANLEY LIM's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST STANLEY LIM ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@stanley-lim.com.