Ohjelmoida » omena » Mac

Picasa til Mac (Finnish) last ned
5 0 4520  

Picasan Mac-ohjelmalla, Googlen ilmainen ohjelma, voit tuoda, muokata, järjestää ja jakaa valokuvia. Lataa se ilmaiseksi täältä tai löydä täältä Windows-versio.

Ensimmäistä kertaa, kun käytät Picasaa, voit nopeasti selata kiintolevyä tai valita kansioita ja etsiä vanhat valokuvasi vetämällä ne Picasan käyttöliittymään kopioimatta niitä entisestään.

Picasan käyttöliittymä ei ole aivan niin kuin Mac-käyttäjät tottuvat, ei-standardi vierityspalkki ja vähän virheellisiä fontteja, mutta heti tunnistettavissa ja hyödyllinen kenelle tahansa, joka tuntee iPhoto, jolla on vastaava työkalurivi ja 3-ikkuna kansioiden ja albumien järjestäminen.

Picasa sisältää useita perusmuokkaustyökaluja, joten voit muokata kuvaa juuri haluamallasi tavalla. Näin voit rajata kuvia tai käyttää efektejä, kuten seepian sävyjä ja paljon muuta, ja on helppo tehdä kuvaesityksiä, elokuvia ja kollaaseja.

Lisäksi Picasalla on merkittävä työkalu - kasvojentunnistus. Tämä tarkoittaa, että sinulla on mahdollisuus nimetä henkilösi valokuvillasi, minkä jälkeen henkilö tunnistetaan aina valokuvissasi.

Lisäksi Picasa ei yllättävän läheisesti liity Googlen Blogger-palveluun ja erinomaiseen Picasa Web Albums -valokuvavälityspalveluun.

Google ei enää päivitä Picasaa. Sen sijaan he nyt tarjoavat Google-kuvia, joita voidaan suositella täydennykseksi ja ajankohtana korvauksena Picasalle.

Download Picasa til Mac (Finnish) 3.9.137.163

Video
Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
Google

Lagt til:
06-10-2016

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Mac OS X 10.4, 10.5 & 10.6

Størrelse:
32.8 Mb

Sist oppdatert:
06-10-2016
0