Ohjelmoida » multimedia » Packaging Solutions

Open Broadcaster Software last ned
5 0 6020  

Livestream täysin ilmainen Open Broadcast -ohjelmistolla. Ohjelma on ladattavissa täältä.

On hämmästyttävää, kuinka suuri streaming-teollisuus on ollut viime vuosina. Tuntuu siltä, että on olemassa virta kaikkeen mitä voit kuvitella. Erilaiset videopelit, neulonta, purjehdus ja musiikki. On jopa mahdollista ansaita suhteellisen hyvät rahat, jos saavutat suuren seurannan sivustoissa, kuten YouTube ja Twitch.

Joten miksi ei anna itsellesi ampua? Useimmat harrastukset ovat hauskempia, kun jaat niitä muiden kanssa. Open Software Broadcaster, jonka valmistaja OBS Studio, saa yhden yleisimmin käytetyistä streaming-ohjelmista, joita monet suuret streamerit käyttävät. Ohjelma on täysin ilmainen ja sovitettu kaikkiin tärkeimpiin streaming-sivustoihin, jotta voit nopeasti aloittaa harrastusten suoratoiston.

Aseta suoratoisto ammattimaisesti

Kun näemme suoran lähetyksen, streamerin asetukset ovat tyypillisesti paljon monimutkaisempia kuin vain ääntä ja videota. Jos näin etsit, saatat nähdä normaalin YouTube-videon. Siksi on tärkeää, että te olette streamerina, kun lähdet elämään, että kaikki asiat ovat paikoillaan.

Open Broadcast -ohjelmiston avulla voit tehdä paljon enemmän kuin kytkeä verkkokamera ja mikrofoni. Samalla voit lähettää pelattavan pelin, lisätä videoita / kuvia, korostaa tietyn osan näytöstäsi ja lisätä tekstiruutuja jne.

Kun suorat suoratoistoa, sinulla on mahdollisuus sekoittaa live-tallenteesi eri puolia. Se voi olla ääni, virran laatu tai haluamasi videon toisto. Jos olet uusi ohjelma, se voi olla hieman käsiteltävissä kerralla. Kun virta on ohi, voit myös muokata sitä sen jälkeen, kun se on lähetetty YouTubeen.

Virta Twitchillä Open Broadcaster -ohjelmistolla ja näytä maailmalle, mitä voit

Open Broadcaster Software voi yhdistää virran useisiin alustoihin, mutta suosituin ja sinulle tärkein asia on todennäköisesti Twitch. Tämä edellyttää kuitenkin, että asetat Twitch-tilin. Monet teistä luetuista teistä ovat luultavasti jo tiliä, jos näet säännöllisesti virtoja.

Kun sinulla on Twitch-tili, sinun täytyy saada kiinni sen "Stream-avaimesta", joka periaatteessa on "avain", jota käytät virran avaamiseen. Avain löytyy tilisi "kojelaudasta" -osasta. Kun olet säilyttänyt virtaavaimen, kopioi se ja käytä sitä Open Broadcaster -ohjelmistossa. Kosketa Asetukset ja napauta suoratoistokuvaketta vasemmassa paneelissa. Muista siirtyä "suoratoistopalveluihin" ja että Twitch on valittu. Sitten sinua pyydetään antamaan avain.

Nyt olet melkein valmis! Aloita peli ja palaa Open Broadcaster Software -ikkunaan. Paina ohjelman alareunassa "Lähde" -paneelin alla + ja sitten "Luo uusi". Nimeä sitten virtaasi ja napsauta ok.

Olet nyt valmis virtaamaan. Osoita "Aloita suoratoisto" ja odota, että ihmiset virittyvät streamiin.

Niille, jotka haluavat jakaa harrastustasi muiden kanssa tai hengailla samankaltaisten etujen kanssa

Verkkojen ympärillä oleva yhteisö on ainutlaatuinen ilmiö, joka tuo ihmiset uskomattoman lähellä toisiaan eri suosikkiharrastustensa ympärille. Jos pelaat World of Warcraftia, tiedät todennäköisesti todennäköisesti Asmongoldin, surullisen ja rakastetun streamerin, joka on tullut osaksi pelin identiteettiä.

Streaming on täysin uusi tapa nauttia kulttuurista ihmisten kanssa ympäri maailmaa. Joten miksi et ole osa sitä itse ja edistä kehitystä? Kaikki voivat tehdä sen periaatteessa, ja jos olet kiinnostunut kokeilemasta, Open Broadcaster Software -ohjelma on tarkoitettu sinulle, joka aikoo aloittaa. Se on ihanteellinen aloittelijoille ja antaa sinulle työkalut, joita tarvitset. Myöhemmin voit aina sijoittaa johonkin kalliimpaan ja parempaan, mutta sinun täytyy aloittaa jonnekin. Täällä Open Broadcaster Software on paikka sinulle.

Yksi parhaista ohjelmista, jotka on optimoitu pelivirroille

Open Broadcast Software on selkeästi suunnattu pelijärjestelmille. Ohjelma on suunniteltu tallentamaan tietokoneen näytön ja keskittämään käynnissä olevat pelit. Se voi jopa muuttaa minuaKasvata useita eri pelejä, joita sinulla on taustalla.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että Open Broadcaster Software -ohjelmaa ei voi käyttää mihinkään muuhun, koska sen hyvä äänen ja videon laatuasetukset ovat myös hyviä muokkausta varten. Saat parhaan tuloksen peleistä.

Monimutkainen ohjelma, jota voidaan hallita käytännössä

Jos et ole koskaan yrittänyt virtaa aiemmin, Open Broadcaster Software ei ole käyttäjäystävällisin ohjelma. Ei ole monia paikkoja löytää selityksiä eri toiminnoista ja mitä he tekevät tarkasti. Ei ole paljon muuta tehtävää, vaan yrittää hitaasti, jossa tutustut eri työkaluihin hiljaa. Ohjelmaa ei voi käyttää, mutta oppimiskäyrä on vain hallittava.

Open Broadcaster Software on jaettu eri ikkunoihin, jotka antavat sinulle mahdollisuuden käyttää ominaisuuksia, kuten äänen ja videon sekoittimelle, laatikkoon kohtausten lisäämiseksi, jota haluat näyttää näytöllä ja muilla visuaalisen lähteillä. Ylhäältä löytyy työkalurivin visuaalisia työkaluja / toimintoja.

Visuaalisesti ohjelma on itku ja neutraali, ja se keskittyy näytölle, jossa virta näkyy. Et viettää paljon aikaa ohjelmassa suoratoiston aikana, joten se on suunniteltu toimimaan taustalla.

Lisäohjelmisto

Virranhallinnan jälkeen sinun on ehkä muokattava tallennustasi. Open Broadcaster Software itse voi muokata hieman, mutta jos haluat jotain täydellistä, voit kokeilla VideoPad Video Editoria valmistajan NCH-ohjelmiston avulla. Täältä saat erilaisia työkaluja tallennuksen puhdistamiseen, joten se on valmis YouTubeen. VideoPad Video Editor -ohjelman voi ladata ilmaiseksi täältä.

Johtopäätös

Open Broadcaster Software on tehokas aloittelijaohjelma, joka alkaa suoratoistoa Twitchissä ja YouTubessa. Hieman jyrkästä oppimiskäyrästä huolimatta voit nopeasti tutustua ohjelmaan ja jakaa harrastuksia muun maailman tai vain ystävien kanssa.

Download Open Broadcaster Software 19.0.3

Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
OBS Studio

Lagt til:
03-04-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows, Mac OS, Linux

Størrelse:
107 Mb

Sist oppdatert:
03-04-2019
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR OPEN BROADCASTER SOFTWARE

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and OBS STUDIO and its affiliates (“OBS STUDIO”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by OBS STUDIO or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by OBS STUDIO, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “OBS STUDIO Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE OBS STUDIO SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE OBS STUDIO SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the OBS STUDIO Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, OBS STUDIO hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, OBS STUDIO hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by OBS STUDIO, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or OBS STUDIO's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. OBS STUDIO retains all right, title and interest in and to the OBS STUDIO Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The OBS STUDIO Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the OBS STUDIO Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from OBS STUDIO. All rights not expressly granted to you herein are reserved by OBS STUDIO.

2 THIRD PARTY SERVICES
OBS STUDIO Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via OBS STUDIO Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the OBS STUDIO Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the OBS STUDIO Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of OBS STUDIO Services, without the express prior written consent of OBS STUDIO or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the OBS STUDIO Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the OBS STUDIO Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the OBS STUDIO Services or this EULA, use or install the OBS STUDIO Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the OBS STUDIO Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that OBS STUDIO may offer you a separate site license agreement to make the OBS STUDIO Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the OBS STUDIO Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the OBS STUDIO Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the OBS STUDIO Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such OBS STUDIO Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the OBS STUDIO Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The OBS STUDIO Services may include measures to control access to the OBS STUDIO Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only OBS STUDIO Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the OBS STUDIO Services will not function properly.
The OBS STUDIO Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the OBS STUDIO Services, and to the extent that your contributions through use of the OBS STUDIO Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant OBS STUDIO an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to OBS STUDIO's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the OBS STUDIO Services and related goods and services under applicable law. This license grant to OBS STUDIO, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The OBS STUDIO Services may require an internet connection to access the OBS STUDIO Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the OBS STUDIO Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to OBS STUDIO Services. By using the OBS STUDIO Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the OBS STUDIO Services or certain features of the OBS STUDIO Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the OBS STUDIO Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
OBS STUDIO respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. OBS STUDIO's privacy policy as amended from time to time is available at www.obs-studio.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. OBS STUDIO’s Privacy Policy defines how, why and to which extent OBS STUDIO collects and uses personal and non-personal information in relation to OBS STUDIO's products and services. By installing, accessing or using the OBS STUDIO Services you explicitly agree with the terms and conditions of OBS STUDIO’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
OBS STUDIO may license to you certain virtual goods to be used within OBS STUDIO Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and OBS STUDIO is not a party to the transaction.
OBS STUDIO may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. OBS STUDIO shall have no liability to you or any third party in the event that OBS STUDIO exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT OBS STUDIO IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
OBS STUDIO warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, OBS STUDIO agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by OBS STUDIO. If the Software is no longer available, OBS STUDIO retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by OBS STUDIO and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the OBS STUDIO address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE OBS STUDIO SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. OBS STUDIO, OBS STUDIO’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. OBS STUDIO, OBS STUDIO’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE OBS STUDIO SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE OBS STUDIO SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE OBS STUDIO SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER OBS STUDIO SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE OBS STUDIO SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY OBS STUDIO, OBS STUDIO’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL OBS STUDIO, OBS STUDIO’S AFFILIATES, OBS STUDIO’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE OBS STUDIO SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT OBS STUDIO, OBS STUDIO’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, OBS STUDIO’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL OBS STUDIO’S, OBS STUDIO’S AFFILIATES’, OBS STUDIO’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE OBS STUDIO SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any OBS STUDIO Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, OBS STUDIO will be irreparably damaged, and therefore you agree that OBS STUDIO shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or OBS STUDIO means any legal entity that is directly or indirectly controlled by OBS STUDIO for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold OBS STUDIO, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the OBS STUDIO Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. OBS STUDIO reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on OBS STUDIO’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the OBS STUDIO Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at OBS STUDIO's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST OBS STUDIO ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@obs-studio.com.