Ohjelmoida » turvallisuus » VPN

iTop VPN last ned
5 0 6345  

Lataa iTop VPN ilmaiseksi tanskaksi - suojaa tietokonettasi tai matkapuhelintasi/tablettiasi

Useimmat ihmiset käyttävät nykyään verkkopalveluita päivittäin tehdäkseen elämästään helpompaa tai jännittävämpää. Johtuipa siitä, että sinun on oltava yhteydessä johonkin toisella puolella maapalloa, että sinun on katsottava suosikki-TV-ohjelmasi yhtenä iltana tai että sinun on vastattava työsähköpostiin, me kaikki vietämme eksponentiaalisesti enemmän aikaa verkossa, koko ajan.

Siellä missä on kuluttajia, on myös ihmisiä, jotka ovat valmiita hyödyntämään heitä ja varastamaan heidän tietojaan. Onneksi on iTopin kaltaisia yrityksiä, jotka työskentelevät aktiivisesti torjuakseen yritysten asettamia esteitä sekä täyttääkseen digitaalisia porsaanreikiä, jotka voivat johtaa siihen, että henkilötietosi varastetaan.

Tässä artikkelissa tarkastelemme iTop VPN:ää, jota voit kokeilla ilmaiseksi tai saada alennusta. Itse asiassa juuri nyt voit säästää 80% iTop VPN:n normaalihinnasta tällä sivulla.

Lisää turvallisuuttasi VPN:n avulla

VPN (Virtual Private Network) on järjestelmä, joka salaa Internet-yhteytesi – tämä tarkoittaa, että online-allekirjoituksesi pidetään salassa, kun liikut eri verkkosivustoilla. VPN vaikeuttaa mainostajien ja hakkereiden saamista kiinni missä tahansa oletkin, koska se tekee mahdottomaksi löytää alkuperäistä IP-osoitettasi, joka voi muuten kertoa missä päin maailmaa olet ja mitkä ovat online-tottumuksesi. sinulla on.

Tietojesi salauksen ansiosta VPN-palvelun on mahdollista antaa sinulle etsimäsi oikeat tiedot, mutta kaikilla muilla verkon käyttäjillä, jotka yrittävät napata tietosi, on pääsy vain suureen osaan satunnaisia merkkejä, mikä on järkevää vain, jos sinulla on sinulle sopiva salauksen purku - ja vain VPN-palvelulla on pääsy siihen.

 

Ota VPN mukaasi - parempi tietoturva ja parempi saavutettavuus missä tahansa oletkin

iTop VPN on saatavilla ja ladattavissa ilmaiseksi iOS:lle– näin voit säilyttää suojatun tilasi, vaikka et olisi kotona tutussa ympäristössäsi. Voit käyttää ohjelmaa esimerkiksi puhelimellasi junassa tai tietokoneellasi paikallisessa kahvilassa.

iOS-versiossa voit valita kolmesta eri Internet-tyypistä riippuen siitä, mihin aiot käyttää sitä.

Ohjelma voi myös nostaa tai poistaa kaistanleveyden rajoituksia (riippuen siitä, onko sinulla ilmainen vai maksullinen versio), jotta et rajoita Internetin käyttöä, kun saavutat kaistanleveyden enimmäismäärän.

Ohjelma on myös erittäin käyttäjäystävällinen, koska se menee sisään ja löytää vakaimman yhteyden, johon se voi liittyä, joten sinun tarvitsee vain painaa aktivointipainiketta, ja sitten VPN on valmis.

ITop VPN:n ilmainen versio on parempi kuin useimmat muut markkinoilla olevat

iTop VPN asettaa itsensä monien muiden ilmaisten VPN-palveluiden yläpuolelle juuri siksi, että ne antavat ylimääräisen mailin tarjotakseen jopa ei-maksaville ihmisille upean kokemuksen. Yleensä kun lataat ilmaisen VPN:n, sinulla on hyvin rajallinen määrä (enintään kourallinen) palvelimia, joista valita rajoitetulla alueella.

iTopin avulla voit kuitenkin valita yli 15 ilmaisesta palvelimesta, jotka sijaitsevat kuudella eri alueella. Internet-nopeus on myös lähes viisi kertaa nopeampi kuin muut ilmaiset VPN-palvelut. Lisäksi iTop ei myöskään tallenna tietojasi lokien muodossa, mikä voi muuten olla tilanne joissakin muissa ilmaisissa ohjelmissa.

Sinun ei myöskään tarvitse rekisteröityä aloittaaksesi tämän VPN-ohjelmiston käyttämisen tietokoneellasi, älypuhelimella tai tabletilla.

 

Mitä saat ohjelman täysillä, maksullisella versiollavaikuttaa?

Täysi versio avaa monia herkullisia lisäasioita, jotka voivat auttaa tekemään verkkokokemuksestasi entistä paremman. Sen avulla voit muun muassa muodostaa yhteyden yli 1800 eri palvelimeen ympäri maailmaa sekä tarjota sinulle rajoittamattoman tiedon ja laajakaistan.

Monet ihmiset käyttävät VPN:ään avatakseen Netflixin osia, jotka ovat muuten lukittuina maarajoitusten taakse. Siksi iTop VPN on myös päättänyt investoida palvelimiin, jotka on omistettu suoraan käytettäväksi Netflixin yhteydessä, jotta saat aina juuri sitä mitä tarvitset, sekä tehon, vakauden että nopeuden suhteen. Tarjolla on myös omistettuja palvelimia Disney+:lle, PUBG:lle ja muille.

Maksullisella versiolla voit myös tehdä suojattua P2P:tä ja torrentia, joten riippumatta siitä, mitä teet verkossa, sinulle taataan anonyymi ja turvallinen kokemus.

Tietoja iTop VPN:n suunnittelusta ja helppokäyttöisyydestä

Ohjelma on pääsääntöisesti helppokäyttöinen ja käyttöliittymä on helppo ja selkeä sekä suunniteltu yksinkertaisuuden ja läpinäkyvyyden periaatteella sen sijaan että se myy itseään nykyaikaisimman näköisenä ohjelmana, mikä monissa tapauksissa tarkoittaa myös sitä, että ohjelmien käyttö on entistä hankalampaa.

Tämä ei tarkoita sitä, etteikö iTop VPN näytä mukavalta ja nykyaikaiselta, vaan että monet pienistä lisäyksityiskohdista, joita tietyissä muissa VPN-palveluissa on, leikataan pois tästä ohjelmasta juuri mahdollisimman läpinäkyvän tuloksen saavuttamiseksi.

Siksi ohjelma on myös erittäin hyvä ja käyttäjäystävällinen, riippumatta siitä, kuinka paljon tai vähän tiedät VPN-tuotteista etukäteen. iTop VPN:n avulla kuka tahansa voi tulla tekniikan asiantuntijaksi. vain napsauttamalla yhtä painiketta.

 

Muita tapoja parantaa turvallisuuttasi VPN:n lisäksi

Vaikka VPN voi tehdä paljon turvatakseen online-identiteettisi ja vaikeuttaa hakkereiden ja haittaohjelmien löytämistä, on myös rajoituksia sille, miltä ohjelma voi suojata sinua, sekä rajoituksia sen tehokkuudelle, riippuen. uhkauksesta.

Siksi asiantuntijat viittaavat myös siihen, että varmistat palomuurisi vahvistamisen, mikä on tehokas suojausmenettely, joka varmistaa, että valitaan, mitkä tiedot ulkopuolelta saavat päästä käsiksi tietokoneesi tietoihin.

Lisäksi voi olla hyvä idea virustentorjuntaohjelma, joka voi olla käynnissä, kun et käytä VPN:ää. Sivustollamme olemme kirjoittaneet arvosteluja

Johtopäätös

Melkein kaikkien ihmisten tulisi olla tietoisia verkkotoiminnastaan ja vaaroista, joita liittyy liikkumiseen yhteyksillä, jotka ovat suurimman osan maailman väestöstä saatavilla. VPN:n tarjoaman turvallisuuden lisäksi saat myös paljon vapautta, koska ne voivat avata sisältöä, joka on riippuvainen sijainnistasi tai joka on sensuroitu eri syistä.

iTop VPN on turvallinen valinta jokaiselle, joka ei ole vielä kokeillut VPN:ää, sillä se pystyy suojaamaan itseäsi ja avaamaan muuten lukitun sisällön lukituksen sekä käyttämään ohjelmaa sen ilmaisessa tai maksullisessa versiossa. tai ihmiset, jotka haluavat vain VPN:n, joka voi tehdä kaiken tuhlaamatta aikaa ja resursseja lisäominaisuuksiin ja estetiikkaan, jotka voivat hidastaa ohjelmaa tai Internetin nopeutta.

Download iTop VPN 4.4

Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
iTop

Lagt til:
28-04-2023

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows, Mac, iOS & Android

Størrelse:
Mb

Sist oppdatert:
28-04-2023
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR ITOP VPN

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and ITOP and its affiliates (“ITOP”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by ITOP or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by ITOP, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “ITOP Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE ITOP SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE ITOP SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the ITOP Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, ITOP hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, ITOP hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by ITOP, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or ITOP's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. ITOP retains all right, title and interest in and to the ITOP Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The ITOP Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the ITOP Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from ITOP. All rights not expressly granted to you herein are reserved by ITOP.

2 THIRD PARTY SERVICES
ITOP Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via ITOP Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the ITOP Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the ITOP Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of ITOP Services, without the express prior written consent of ITOP or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the ITOP Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the ITOP Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the ITOP Services or this EULA, use or install the ITOP Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the ITOP Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that ITOP may offer you a separate site license agreement to make the ITOP Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the ITOP Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the ITOP Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the ITOP Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such ITOP Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the ITOP Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The ITOP Services may include measures to control access to the ITOP Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only ITOP Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the ITOP Services will not function properly.
The ITOP Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the ITOP Services, and to the extent that your contributions through use of the ITOP Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant ITOP an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to ITOP's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the ITOP Services and related goods and services under applicable law. This license grant to ITOP, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The ITOP Services may require an internet connection to access the ITOP Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the ITOP Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to ITOP Services. By using the ITOP Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the ITOP Services or certain features of the ITOP Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the ITOP Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
ITOP respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. ITOP's privacy policy as amended from time to time is available at www.itop.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. ITOP’s Privacy Policy defines how, why and to which extent ITOP collects and uses personal and non-personal information in relation to ITOP's products and services. By installing, accessing or using the ITOP Services you explicitly agree with the terms and conditions of ITOP’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
ITOP may license to you certain virtual goods to be used within ITOP Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and ITOP is not a party to the transaction.
ITOP may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. ITOP shall have no liability to you or any third party in the event that ITOP exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT ITOP IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
ITOP warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, ITOP agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by ITOP. If the Software is no longer available, ITOP retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by ITOP and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the ITOP address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE ITOP SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. ITOP, ITOP’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. ITOP, ITOP’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE ITOP SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE ITOP SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE ITOP SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER ITOP SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE ITOP SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY ITOP, ITOP’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL ITOP, ITOP’S AFFILIATES, ITOP’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE ITOP SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT ITOP, ITOP’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, ITOP’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL ITOP’S, ITOP’S AFFILIATES’, ITOP’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE ITOP SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any ITOP Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, ITOP will be irreparably damaged, and therefore you agree that ITOP shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or ITOP means any legal entity that is directly or indirectly controlled by ITOP for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold ITOP, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the ITOP Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. ITOP reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on ITOP’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the ITOP Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at ITOP's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST ITOP ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@itop.com.