Ohjelmoida » multimedia » MP3-ohjelmisto

Free MP3 Cutter last ned
3 0 6289  

Ilmainen, helppo ääniohjelma - Lataa ilmainen MP3 -leikkuri

Joskus nauhoitamme ääntä, jonka ei olisi pitänyt nähdä päivänvaloa. Usein nämä ovat äänitiedostoja, joissa on tapahtunut jotain ei -toivottua tai joissa tallenteen osat ovat ulkoisten häiriöiden vuoksi niin huonolaatuisia, että sinusta tuntuu, että voit melkein yhtä hyvin romuttaa koko tallennuksen.

Free MP3 Cutterin kaltaisella ohjelmalla sinun ei enää tarvitse heittää nauhoituksiasi ulos, riippumatta siitä, mitä niille on tullut, ja et halua olla siellä. Tämän tai samankaltaisen ohjelman avulla (katso vaihtoehtojen luettelo alempana tällä sivulla) voit tallentaa erilaisia äänitiedostoja eristämällä sisällön, jonka haluat säilyttää, kun heität loput osat ulos.

Kuka voisi hyötyä MP3 -muokkausohjelmasta?

Nykyään useimmat ihmiset voivat käyttää äänitallenninta. Itse asiassa useimmat meistä kävelevät ympäriinsä tällaisella työkalulla taskussa joka päivä. Matkapuhelimet voivat nykyään tallentaa erittäin korkealaatuista ääntä - ja kun yhä enemmän tallennetaan, se tarkoittaa myös sitä, että on enemmän leikkeitä, jotka eivät ehkä ole aivan kuten olisit halunnut, kuten edellä on kuvattu.

Joten jos sinulla on tietokone, tämä ohjelma on ilmeinen valinta makaamiseen, kun sinun on leikattava äänesi jossain vaiheessa. Seuraavissa osissa selitetään ohjelman ominaisuudet ja rakenne, jotka voidaan jo tiivistää tähän kiinteäksi ohjelmaksi, joka voi olla hieman liian yksinkertainen ilmaisessa versiossa, jos etsit tiettyä muokkausohjelmaa.

Helppokäyttöisyys

Ohjelma on itse asiassa erittäin käyttäjäystävällinen. Ohjelma avautuu ja kehottaa sinua avaamaan äänitiedoston, jota voit muokata. Kun olet valinnut tiedoston, ohjelma tuo sen automaattisesti, mikä näyttää ääniasetukset vihreiden äänipalkkien muodossa mustalla taustalla.

Kun olet päässyt näin pitkälle, se on yhtä helppoa kuin aloitus- ja lopetuspisteen asettaminen. Kaikki näiden kahden kohdan sisällä olevat tiedot voit myöhemmin tallentaa uutena MP3 -tiedostona. Ohjelma pyytää sinua valitsemaan tietokoneelta määränpään, johon uusi tiedosto tallennetaan - ja sinulla on sitten ilmainen mahdollisuus kuunnella MP3 -tiedostoa niin usein kuin haluat.

Voit myös kuunnella tekemäsi katkelman nähdäksesi, pitääkö sinun katkaista lisää ääntä päälle tai pois uudesta tiedostosta ennen sen tallentamista.

Vanha äänitiedosto ei katoa tietokoneeltasi, ellet mene aktiivisesti sisään ja poista sitä myöhemmin. Tämä tarkoittaa, että ohjelma ei vain tuhoa tiedostoasi, vaikka olet poistanut sen osia ohjelmasta. Joten jos et halua saada ylimääräisiä (suuria) tiedostoja, joita et tarvitse missään tapauksessa, suosittelemme, että poistat alkuperäiset itse, kun olet varma, että et enää tarvitse niitä.

Päivitä pro -versioon

Kuten sanoin, ohjelma on erittäin helppo mennä ja uskomattoman yksinkertainen. Jos tarvitset hieman enemmän vaihtoehtoja, voit myös saada sen helposti: ohjelma mainostaa yläosassa omaa pro -versiotaan, joka on päivitys, jonka voit ostaa, jos haluat hieman enemmän vaihtoehtoja.

Tämän otsikon alta löydät kuvan ilmaisen version ja lisensoidun pro -version välillä. Yksi ammattiversion tarjoamista asioista, joita et saa ilmaisessa versiossa, on muun muassa se, että voit säätää äänenvoimakkuutta ja hyödyntää tehosteita, jotka auttavat ääniä sisään ja ulos. Lisäksi saat myös kannettavan version, joka voidaan ottaa kannettavaan asemaan tai USB -muistitikulle. Näin sinulla on mahdollisuus työskennellä äänen kanssa missä tahansa. Voit myös tallentaa (ja avata) projekteja eri muodoissa, mukaan lukien MP1, MP2, AAC ja WMA. Voit jopa avata videoformaatteja, s & aring; MP4- ja WMV -tiedostoina, joiden avulla voit poimia äänitiedostoja ja käsitellä ne lopullisena MP3 -tiedostona. Voit myös lukea tästä paljon enemmän verkkosivustolta .

Muut ohjelmat, joita voit käyttää Free MP3 Cutter -ohjelman kanssa

Jos käytät Free MP3 Cutterin ilmaista versiota, mutta pidät itse asiassa ideasta muuttaa tiedostomuotoa muuntyyppiseksi, meillä on sinulle ilmainen ohjelma, jonka voit asentaa Free MP3 Cutterin kanssa.

Tätä ohjelmaa kutsutaan Free MP3 WMA Converteriksi ja se on ilmainen ohjelma, jonka avulla voit muuntaa äänitiedostojasi moniin eri muotoihin. Voit esimerkiksi ottaa Free MP3 Cutterin tekemän MP3 -tiedoston ja muuntaa sen WMA- tai AAC -tiedostoksi. Joillakin äänisoittimilla on rajoituksia, mitä formaatteja ne voivat toistaa - joten voi olla fiksua suojautua tätä vastaan (vaikka MP3 on yksi suosituimmista äänitiedostotyypeistä, joten usein sinulla ei pitäisi olla ongelmia).

Toinen ohjelma, joka on hyvin samankaltainen kuin tällä sivulla kuvattu ohjelma, on Power MP3 Cutter , joka on myös ilmainen ohjelma. Täältä saat paljon erilaisia vaihtoehtoja ja muotoilun, joka on edelleen retro, mutta myös vähemmän hallittavissa. Joten jos etsit ohjelmaa, joka voi tehdä hieman enemmän kuin Free MP3 Cutter, etkä välitä niin paljon siitä, että ohjelmasi olisivat mukavia ja uusia ulkonäöltään, tämä on hyvä valinta. Power MP3 Cutterin avulla saat ohjelman, joka lähestyy leikkuutyötä hieman eri tavalla ja joka voi siten tuottaa muita tuloksia.

Johtopäätös

Ilmainen MP3 -leikkuri on loistava valinta vähemmän kokeneille tietokoneasiantuntijoille. Ohjelma on uskomattoman yksinkertainen sekä suunnittelussa että tehtäväratkaisussa. Kaikkien ohjelmien ei kuitenkaan tarvitse olla poreilevia kaikissa kohdissa. Ohjelma tekee mitä tarvitsee nopeasti ja selkeästi - ja tarjoaa sinulle enemmän vaihtoehtoja maksullisessa pro -versiossa, jos olet kiinnostunut tästä.

Free MP3 Cutterin avulla sinun ei tarvitse huolehtia siitä, ettet voi käyttää ohjelmaa, koska et voi käytännössä tehdä mitään väärin. Jos haluat sen sijaan saada lisää vaihtoehtoja, voit aina ostaa maksullisen version: yllä olevissa osioissa kaksi versiota on selitetty toisilleen.

Download Free MP3 Cutter 2.1

Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
PolySoft Solutions

Lagt til:
06-09-2021

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
3,09 Mb

0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR FREE MP3 CUTTER

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and POLYSOFT SOLUTIONS and its affiliates (“POLYSOFT SOLUTIONS”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by POLYSOFT SOLUTIONS or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by POLYSOFT SOLUTIONS, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “POLYSOFT SOLUTIONS Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE POLYSOFT SOLUTIONS SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE POLYSOFT SOLUTIONS SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the POLYSOFT SOLUTIONS Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, POLYSOFT SOLUTIONS hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, POLYSOFT SOLUTIONS hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by POLYSOFT SOLUTIONS, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or POLYSOFT SOLUTIONS's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. POLYSOFT SOLUTIONS retains all right, title and interest in and to the POLYSOFT SOLUTIONS Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The POLYSOFT SOLUTIONS Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the POLYSOFT SOLUTIONS Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from POLYSOFT SOLUTIONS. All rights not expressly granted to you herein are reserved by POLYSOFT SOLUTIONS.

2 THIRD PARTY SERVICES
POLYSOFT SOLUTIONS Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via POLYSOFT SOLUTIONS Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the POLYSOFT SOLUTIONS Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the POLYSOFT SOLUTIONS Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of POLYSOFT SOLUTIONS Services, without the express prior written consent of POLYSOFT SOLUTIONS or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the POLYSOFT SOLUTIONS Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the POLYSOFT SOLUTIONS Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the POLYSOFT SOLUTIONS Services or this EULA, use or install the POLYSOFT SOLUTIONS Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the POLYSOFT SOLUTIONS Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that POLYSOFT SOLUTIONS may offer you a separate site license agreement to make the POLYSOFT SOLUTIONS Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the POLYSOFT SOLUTIONS Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the POLYSOFT SOLUTIONS Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the POLYSOFT SOLUTIONS Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such POLYSOFT SOLUTIONS Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the POLYSOFT SOLUTIONS Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The POLYSOFT SOLUTIONS Services may include measures to control access to the POLYSOFT SOLUTIONS Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only POLYSOFT SOLUTIONS Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the POLYSOFT SOLUTIONS Services will not function properly.
The POLYSOFT SOLUTIONS Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the POLYSOFT SOLUTIONS Services, and to the extent that your contributions through use of the POLYSOFT SOLUTIONS Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant POLYSOFT SOLUTIONS an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to POLYSOFT SOLUTIONS's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the POLYSOFT SOLUTIONS Services and related goods and services under applicable law. This license grant to POLYSOFT SOLUTIONS, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The POLYSOFT SOLUTIONS Services may require an internet connection to access the POLYSOFT SOLUTIONS Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the POLYSOFT SOLUTIONS Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to POLYSOFT SOLUTIONS Services. By using the POLYSOFT SOLUTIONS Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the POLYSOFT SOLUTIONS Services or certain features of the POLYSOFT SOLUTIONS Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the POLYSOFT SOLUTIONS Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
POLYSOFT SOLUTIONS respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. POLYSOFT SOLUTIONS's privacy policy as amended from time to time is available at www.polysoft-solutions.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. POLYSOFT SOLUTIONS’s Privacy Policy defines how, why and to which extent POLYSOFT SOLUTIONS collects and uses personal and non-personal information in relation to POLYSOFT SOLUTIONS's products and services. By installing, accessing or using the POLYSOFT SOLUTIONS Services you explicitly agree with the terms and conditions of POLYSOFT SOLUTIONS’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
POLYSOFT SOLUTIONS may license to you certain virtual goods to be used within POLYSOFT SOLUTIONS Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and POLYSOFT SOLUTIONS is not a party to the transaction.
POLYSOFT SOLUTIONS may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. POLYSOFT SOLUTIONS shall have no liability to you or any third party in the event that POLYSOFT SOLUTIONS exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT POLYSOFT SOLUTIONS IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
POLYSOFT SOLUTIONS warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, POLYSOFT SOLUTIONS agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by POLYSOFT SOLUTIONS. If the Software is no longer available, POLYSOFT SOLUTIONS retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by POLYSOFT SOLUTIONS and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the POLYSOFT SOLUTIONS address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE POLYSOFT SOLUTIONS SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. POLYSOFT SOLUTIONS, POLYSOFT SOLUTIONS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. POLYSOFT SOLUTIONS, POLYSOFT SOLUTIONS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE POLYSOFT SOLUTIONS SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE POLYSOFT SOLUTIONS SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE POLYSOFT SOLUTIONS SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER POLYSOFT SOLUTIONS SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE POLYSOFT SOLUTIONS SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY POLYSOFT SOLUTIONS, POLYSOFT SOLUTIONS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL POLYSOFT SOLUTIONS, POLYSOFT SOLUTIONS’S AFFILIATES, POLYSOFT SOLUTIONS’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE POLYSOFT SOLUTIONS SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT POLYSOFT SOLUTIONS, POLYSOFT SOLUTIONS’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, POLYSOFT SOLUTIONS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL POLYSOFT SOLUTIONS’S, POLYSOFT SOLUTIONS’S AFFILIATES’, POLYSOFT SOLUTIONS’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE POLYSOFT SOLUTIONS SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any POLYSOFT SOLUTIONS Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, POLYSOFT SOLUTIONS will be irreparably damaged, and therefore you agree that POLYSOFT SOLUTIONS shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or POLYSOFT SOLUTIONS means any legal entity that is directly or indirectly controlled by POLYSOFT SOLUTIONS for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold POLYSOFT SOLUTIONS, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the POLYSOFT SOLUTIONS Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. POLYSOFT SOLUTIONS reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on POLYSOFT SOLUTIONS’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the POLYSOFT SOLUTIONS Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at POLYSOFT SOLUTIONS's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST POLYSOFT SOLUTIONS ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@polysoft-solutions.com.